Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (04-11-2019)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου Κριοί, σταθερότητα θα υπάρξει και ως προς τα αισθήματα σας αλλά και ως προς τις μελλοντικές σας βλέψεις. Σε εσάς τους ∈ρωτικά μόνους θα φέρει απρόσμενο και θετικό άνοιγμα δημιουργώντας προοπτική για καινούργιες γνωριμίες. Ένα πολύ ευχάριστο και τυχαίο γεγονός θα σας φέρει τετ α τετ με πρόσωπο που διατηρείτε στο ∈ρωτικό σας στόχαστρο, η συνομιλία σας θα αποτελέσει αφετηρία σταθερού και μακροχρόνιου δεσμού. Έρχονται σοβαρές αλλαγές κατόπιν θερμών και πολύ ωρίμων συζητήσεων.

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, σήμερα θα οργανωθείτε, θα επικεντρωθείτε σε ζήτημα επανασύνδεσης. Απρόοπτο ∈ρωτικό συμβάν θα φέρει έντονο αναποδογύρισμα στην καρδιά σας. Η ηττοπάθεια γίνεται αυτοπεποίθηση, η αδράνεια μετατρέπετε σε ενέργεια. Σήμερα θα υπάρξουν συναντήσεις και συζητήσεις που θα φέρουν δεσμευτικές καταστάσεις, με αποτέλεσμα να αφήσετε στην άκρη ανασφάλειες και να περάσετε σε δυναμικές αποφάσεις. Κατόπιν προσωπική συνάντησης θα τα βρείτε με το ταίρι που τσακωθήκατε, έρχεται συναισθηματική αρμονία και εμπιστοσύνη.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή όψη θα φέρει όμορφες συναντήσεις, θερμές συζητήσεις και συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα που θα ανανεώσουν την ∈ρωτική σας ζωή. Τυχαίο συμβάν θα σας ενώσει με πρόσωπο που είχαν χωρίσει οι ∈ρωτικοί σας δρόμοι, καταλήγοντας σε επανασύνδεση που αυτή τη φορά θα πάρει μελλοντικές διαστάσεις. Η μέρα θα φέρει ευνοϊκά ανοίγματα, καταφθάνει νέα γνωριμία που θα ανανεώσει την καρδιά σας,  θα αποκτήσει καινούργιο νόημα η ∈ρωτική σας ζωή.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σημερινή όψη θα αλλάξει την αρνητική κατάληξη με ένα συγκεκριμένο άτομο από το ∈ρωτικό σας παρελθόν. Θα λάβετε πρόταση που θα σας δώσει την ευκαιρία να βελτιώσετε τις μεταξύ σας επαφές, θα προκύψει έντονο συναισθηματικό ξεκαθάρισμα που θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε μεταξύ σας καινούργια ∈ρωτική αρχή. Στο χέρι σας θα είναι η ∈ρωτική σας επανένωση, θα υπάρξουν θερμές ∈ρωτικές εκδηλώσεις, τα δεδομένα αυτή τη φορά θα είναι τελείως διαφορετικά.

Λέων

Advertisements

Φίλοι μου Λέοντες, σήμερα θα εμφανιστείτε επικοινωνιακοί, θερμοί, και συγκαταβατικοί. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε με καινούργιες αλλά και παλιές αγάπες, απελευθερωμένη θα είναι η στάση σας, με ξεκάθαρο τρόπο θα εκδηλώσετε σκέψεις και αισθήματα. Μια απρόσμενη συνάντηση θα σας φέρει πρόσωπο με πρόσωπο με άτομο ∈ρωτικό, δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί μεταξύ σας νέο ξεκίνημα δεσμευτικών προδιαγραφών, φανείτε ειλικρινείς θα σας βγει σε καλό.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από ενοχλητικές εκκρεμότητες και γενικά από καταστάσεις που σας φέρνουν άγχος ή καθυστερήσεις. Σε περίπτωση που προβείτε σε προτάσεις συνάντησης θα έχετε άμεσες και θετικές απαντήσεις. Η διάθεση σας για ανέμελη επικοινωνία θα σας κάνει προσιτούς και ιδιαιτέρως ελκυστικούς. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα ανεβάσει την ψυχολογία σας φέρνοντας έντονο ∈ρωτισμό στις διαθέσεις σας. Σήμερα δεν αποκλείεται να πάρετε απόφαση να βάλετε πλώρη για καινούργιους ∈ρωτες!

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, θα εμφανιστείτε συναισθηματικοί, ευαίσθητοι και επικοινωνιακοί, έρχονται γεγονότα που θα κλείσουν ∈ρωτικές παρεξηγήσεις δίνοντας οριστικές λύσεις. Ένα συμβάν θα σας δώσει το έναυσμα να στοχεύσει η καρδιά σας σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, που σας φανερώνω εκ των πρότερων πως δεν πρόκειται να το χάσετε. Φανερώστε με ξεκάθαρο τρόπο το ∈ρωτικό σας ενδιαφέρον, θα βρείτε σταθερή συναισθηματική ανταπόκριση που θα ανοίξει καινούργια προοπτική στην ∈ρωτική σας ζωή.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, το μυαλό σας θα είναι στην οργάνωση και στην τακτοποίηση, θα έχετε τη διάθεση να εστιάσετε στη λεπτομέρεια, σας δίνω τη συμβουλή να μην κρίνετε αυστηρά το ταίρι σας. Κλείνουν επιτυχώς ∈ρωτικά θέματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, η τήρηση μιας υπόσχεσης θα δώσει νέα ώθηση στην ∈ρωτική σας ζωή. Εμπιστευτείτε τη γοητεία σας, δείξτε θερμές διαθέσεις στο καινούργιο πρόσωπο που θα τραβήξει την προσοχή σας, θα υπάρξει προοπτική έναρξης νέας ∈ρωτικής σχέσης!

Τοξότης

Advertisements

Φίλοι μου Τοξότες, θα οργανώσετε τις κινήσεις σας, θα αναδιαμορφώσετε την επικοινωνιακή σας τακτική και σε περίπτωση που ανοιχτούν συναισθηματικές συζητήσεις θα καταφέρετε να τις κλείσετε με συνεννόηση και επιτυχία. Για όσους απ εσάς είστε χωρισμένοι, μια συνάντηση θα σας ανοίξει ευκαιρία επανασύνδεσης. Για τους ∈ρωτικά μόνους έρχεται προοπτική νέας ∈ρωτικής γνωριμίας με δυνατή και μοιραία κατάληξη. Ετοιμαστείτε για ευχάριστες και απρόοπτες ∈ρωτικές συναντήσεις!

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η σημερινή όψη θα φέρει ομαλή επικοινωνία στις επαφές σας,  στόχος σας θα είναι να κλείσετε ανοιχτές υποθέσεις, θα στρώσετε πρόσφορο έδαφος για επανασύνδεση. Εσείς οι ∈ρωτικά προς αναζήτηση θα είστε επικοινωνιακοί, θερμοί και αυθόρμητοι, στοιχεία που θα δώσουν δίοδο σε ένα συγκεκριμένο άτομο να περάσει σε άμεση ∈ρωτική προσέγγιση. Ένα ξαφνικό γεγονός θα σας δώσει την ευκαιρία να γνωριστείτε με πρόσωπο που από την αρχή θα νιώσετε οικειότητα, πολλά θα είναι τα κοινά σας στοιχεία.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η επικοινωνία σας θα είναι θερμή, θα υπάρξουν χαρούμενες συναντήσεις. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα υποκύψει στο ∈ρωτικό σας ταπεραμέντο, η γοητεία του δεν θα σας αφήσει να αδιαφορήσετε. Ευχάριστες συναντήσεις και συνομιλίες θα δώσουν νέα πνοή στην ψυχολογία σας, με το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε οι επαφές σας  θα πάρουν πολύ γρήγορα ∈ρωτική διάσταση. Ετοιμαστείτε για ξαφνικό ξεκίνημα σταθερής σχέσης!

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, θα υπάρξουν συναισθηματικά ανοίγματα, πολύ πιθανή θα είναι η προοπτική νέας γνωριμίας. Εσείς που έχετε κολλήσει τη σκέψη σας στο πρώην ταίρι σας, σας συμβουλεύω να κάνετε κίνηση επανασύνδεσης, οι ενέργειες σας δεν επρόκειτο να πάνε στράφι. Για εσάς που βρίσκεστε σε σταθερή σχέση δεν αποκλείεται να ακούσετε πρόταση μόνιμης δέσμευσης, σας παροτρύνω να δώσετε θετική απάντηση, η εξέλιξη της πορείας σας δεν θα σας απογοητεύσει.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα