Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (31-10-2019)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου Κριοί, η υπερβολή θα χαρακτηρίζει τη στάση σας, στόχος σας θα είναι να κρατήσετε πάση θυσία το πάνω χέρι στη σχέση σας. Ενδέχεται να πιέσετε το ταίρι σας, απαιτητική θα είναι η συμπεριφορά σας, σήμερα προκειμένου να αποκαλυφθούν αλήθειες ίσως να τραβήξετε την κατάσταση στα άκρα. Με δική σας πρωτοβουλία θα ανοιχτούν έντονες συζητήσεις, αποκαλυπτικά λόγια θα τερματίσουν τυχόν αυταπάτες.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, μπερδεμένες θα είναι οι σκέψεις σας, ευέξαπτες οι αντιδράσεις σας, προσοχή να μην δημιουργήσετε μέσα στη σχέση σας εντάσεις. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας να διαφοροποιήσετε τις ∈ρωτικές σας συνθήκες. Πριν περάσετε σε πράξεις ρίσκου καλό θα είναι πρώτα να σκεφτείτε πολύ καλά τι θέλετε και τι νιώθετε, για να μην υπάρξει κίνδυνος να πέσετε σε παρορμητικές ή επιπόλαιες επιλογές.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, ανεκπλήρωτες επιθυμίες θα βγουν στο προσκήνιο, σκεφτείτε πολύ καλά που και σε ποιο άτομο θα επιρρίψετε τις ευθύνες. Αν συμπεριφερθείτε στο ταίρι σας απαιτητικά ή εγωιστικά θα τα βρείτε μπαστούνια, η επικοινωνία σας δε θα πάει καλά. Πρώην ∈ρωτικό σας ταίρι θα κάνει την εμφάνιση του, σε περίπτωση που δεν έχετε καταφέρει να το ξεπεράσετε τότε θα είναι λάθος αν καμουφλάρετε τα αισθήματα σας.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, ενδέχεται η στάση σας να είναι άκαμπτη και πεισματικά αντιδραστική, η επικοινωνία με το ∈ρωτικό σας ταίρι θα είναι δύσκολη. Αν δεν θέλετε να δημιουργούν θυμοί ή κόντρες τότε προσπαθήστε να περιορίσετε την αδιαλλαξία σας. Εσείς που διανύετε περίοδο χωρισμού, ενδέχεται να λάβετε ξαφνικό τηλεφώνημα από το πρόσωπο που σκέπτεστε, τα αρνητικά δεδομένα θα αλλάξουν μόνο αν κινηθείτε συγκαταβατικά και ορθολογικά.

Λέων

Advertisements

Αγαπητοί μου Λέοντες, θα εμφανιστείτε κάπως οξύθυμοι, αρκετά παρορμητικοί, καλό θα είναι η στάση σας να μην είναι εριστική. Κάποιοι από εσάς ενδέχεται να φανείτε κτητικοί και ανασφαλείς, προσοχή σε σκηνές ζήλειας. Η συνομιλία σας με ένα ∈ρωτικό πρόσωπο από τα παλιά θα δώσει νέα κατεύθυνση στην πορεία σας, θα είναι αποκλειστικά στο δικό σας χέρι το αν θα γίνει επανασύνδεση ή όχι.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, δε θα υπάρχει ισορροπία στις αντιδράσεις σας, ενδεχομένως να εμφανίσετε αντιδραστικό πείσμα. Αδιάλλακτοι θα είστε σε συζητήσεις με το ταίρι σας, γεγονός που δε θα καθιστά δυνατή τη συνεννόηση σας. Η αλλοπρόσαλλη στάση σας θα φέρει ένταση στους διαλόγους σας, καλό θα είναι να μην παρατραβήξετε το σκοινί. Κάποιο πρόσωπο φιλοδόξει να διεισδύσει στην ∈ρωτική σας ζωής, σας συμβουλεύω να μη το απομακρύνετε.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, δύσκολη θα είναι η επικοινωνία σας, προσοχή στα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Μάλλον θα αισθανθείτε πως δεν ξέρετε τι θέλετε, θα δυσκολευτείτε να εντοπίσετε από πού πηγάζει το κάθε σας συναίσθημα γι αυτό θα υπάρξει κίνδυνος να πέσετε σε πιεστικές ή σπασμωδικές ενέργειες. Θα σας δώσω τη συμβουλή να αποφύγετε συζητήσεις ξεκαθαρίσματος, καλό θα είναι να μην απαιτήσετε τελεσίδικα αποτελέσματα.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, θα νιώσετε την ανάγκη να εναντιωθείτε σε πιέσεις με κύριο στόχο να διατηρήσετε κατά κάποιον τρόπο την ∈ρωτική σας ανεξαρτησία ή ελευθερία. Προσοχή στη στάση που θα κρατήσετε απέναντι στο ∈ρωτικό σας ταίρι, ο αρνητικός τρόπος σκέψης σας θα σας δημιουργήσει αμφισβητήσεις. Αν θέλετε να ισορροπήσετε και να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις ή εντάσεις, τότε φανείτε ξεκάθαροι και διαλλακτικοί.

Τοξότης

Advertisements

Φίλοι μου Τοξότες, συναισθηματικές εκτονώσεις θα σημειωθούν, για να μην τσακωθείτε με το ταίρι σας θα πρέπει να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας, προσοχή στις υπερβολές. Η συμβουλή μου είναι να χαλιναγωγήσετε τις εξάρσεις σας, κινηθείτε μεθοδικά και όχι παρορμητικά. Η μέρα σας θα κλείσει με προσωπικό ραντεβού, το νου σας στις εκδηλώσεις σας και κυρίως στις εκφράσεις σας, αποφύγετε πιέσεις και εντάσεις.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, για να μπορέσετε να διατηρήσετε την ασφάλεια και τη σταθερότητα του δεσμού σας, θα πρέπει να κινηθείτε συγκρατημένα και ώριμα αποφεύγοντας αλαζονείες και υπεροψίες. Ελλοχεύει κίνδυνος με την στάση σας να κλονίσετε την ισορροπία ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Αν θέλετε να διαφοροποιήσετε τα δεδομένα, καλό θα είναι να μιλήσετε με ειλικρίνεια και συγκαταβατική διάθεση.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, ακατανόητη θα είναι η στάση σας, θα το μπερδέψετε το ταίρι σας. Επιμονή θα εμφανίσετε στις ενέργειες σας, προσπαθήστε να κρατήσετε σε ισορροπία τις αντιδράσεις σας. Για εσάς τους ∈ρωτικά μόνους, ένα πρόσωπο θα κάνει απρόοπτα την εμφάνιση του, θα εξιτάρει το ∈ρωτικό σας ενδιαφέρον. Θα σημειωθεί καινούργιο άνοιγμα, ωστόσο το αν θα υπάρξει θετικό αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από το τον τρόπο που θα χειριστείτε τις καταστάσεις.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, το νου σας να μην πείτε λόγια για τα οποία την επόμενη μέρα θα μετανιώσετε. Προσπαθήστε να ελέγξετε θυμούς και εκνευρισμούς, ναι μεν θα νιώσετε πως το ταίρι σας δεν μπορεί να σας κατανοήσει, αλλά εσείς από την πλευρά σας θα έχετε τη διάθεση να μπείτε στη θέση του άλλου; Καλό θα είναι να μην δείτε μονόπλευρα τις καταστάσεις γιατί αυτό θα σας οδηγήσει σε αδιέξοδο…

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα