Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (29-10-2019)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να δώσετε οριστικό τέλος σε ∈ρωτικές σχέσεις που σας καταπιέζουν ή που δε σας ικανοποιούν. Ίσως να εμπλακείτε σε έντονες συζητήσεις με το ∈ρωτικό σας ταίρι, ωστόσο μην αγχωθείτε, το αποτέλεσμα θα είναι υπέρ σας. Για εσάς τους ελεύθερους ή χωρισμένους έρχεται μεγάλη αλλαγή στην καρδιά σας που θα προκύψει από ξαφνική ∈ρωτική ανατροπή. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που σας γνωρίζει πολύ καλά, θα περάσει σε συναισθηματικές αποκαλύψεις καταφέρνοντας να κερδίσει τελικά το ∈ρωτικό σας ενδιαφέρον.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, θα τα ξαναβρείτε με ∈ρωτικό πρόσωπο που τσακωθήκατε και που οι μεταξύ σας κόντρες ή παρεξηγήσεις σας οδήγησαν σε χωρισμό. Θα αποκτήσετε και πάλι συστηματικές επαφές, τώρα οι συνθήκες και τα δεδομένα θα είναι τελείως διαφορετικά. Σήμερα θα συμβεί μεταξύ σας προσωπική συνάντηση που θα έχει κατάληξη επανασύνδεσης, αυτή τη φορά είναι πολύ πιθανό να ακουστούν δεσμευτικές υποσχέσεις. Δείξτε εμπιστοσύνη στα τυχαία συμβάντα, έρχονται εξελίξεις αισιόδοξες και ενθαρρυντικές.

Advertisements

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στο να εξασφαλίσετε την αρμονία και την ισορροπία στην ∈ρωτική σας ζωή, σήμερα θα θελήσετε να δείξετε την απαιτούμενη κατανόηση και συγκατάβαση. Εσείς από μόνοι σας θα δημιουργήσετε πρόσφορο έδαφος για να καταφέρει ένα συγκεκριμένο άτομο να σας φανερώσει τη σκέψη του και τα αισθήματα του για εσάς, θα ακουστούν λόγια που ανεπιφύλακτα σας συμβουλεύω να τα εμπιστευτείτε. Αν επιθυμία σας είναι η δέσμευση, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να στρώσετε πρόσφορο έδαφος.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, μια συγκεκριμένη πρόταση θα ανανεώσει την καρδιά σας και ταυτόχρονα θα σας ενθαρρύνει στο να αλλάξετε τα ∈ρωτικά σας σχέδια. Κάποιο πρόσωπο θα σας βγάλει από την ρουτίνα δίνοντας νέα πνοή στην καθημερινότητα σας. Δε θα αποφύγετε τις εξομολογήσεις, δε θα νιώσετε κανένα είδος ∈ρωτικής αναστολής, γι’ αυτό θα ανταποκριθείτε άμεσα στο ∈ρωτικό ενδιαφέρον που θα σας δείξει άτομο που θα αποτελέσει ολοκαίνουργια γνωριμία.

Advertisements

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να απαλλαγείτε από αυτό που ταλαιπωρεί την ψυχολογία σας. Έρχονται γεγονότα που θα σας δώσουν την ευκαιρία να προχωρήσετε σε νέο ∈ρωτικό ξεκίνημα, θα κλείσουν μια και καλή δυσάρεστες καταστάσεις ή σχέσεις. Εσείς που επιθυμείτε επανασύνδεση θα συμβεί συναισθηματικό ξεκαθάρισμα, θα δοθεί λύση σε ζήτημα που σας προκάλεσε τον χωρισμό. Εσείς που είστε σε σταθερή σχέση ανοίγει ο δρόμος για δεσμεύσεις και επισημοποιήσεις.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα θα έχετε τη διάθεση να τα δείτε όλα από τη θετική τους πλευρά. Θα προκύψουν συναντήσεις και συνομιλίες με πολύ όμορφη κατάληξη, η θερμή σας διάθεση θα σας κάνει προσιτούς και ελκυστικούς. Ο αυθορμητισμός και η άνεση που θα δείξετε θα προσελκύσει κοντά σας νέα πρόσωπα που κάποιο αυτά θα καταφέρει να σας κάνει να το δείτε με μάτι ∈ρωτικό. Ετοιμαστείτε έρχονται απρόοπτες συναντήσεις, θα ζήσετε ∈ρωτικές περιπέτειες θερμής κατάληξης.

Ζυγός

Advertisements

Φίλοι μου Ζυγοί, θα έχετε άνοιγμα για έντονες ∈ρωτικές στιγμές, ουσιαστικές γνωριμίες, και απρόοπτες εξελίξεις. Ασφάλεια και συναισθηματική ισορροπία θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και το αγαπημένο σας ταίρι, δεν αποκλείεται να προχωρήσετε σε δεσμεύσεις. Σε περίπτωση που είστε ∈ρωτικά μόνοι, τότε ετοιμαστείτε έρχεται προοπτική ολοκαίνουργιας γνωριμίας. Σε φιλικό περιβάλλον θα εντυπωσιαστείτε από πρόσωπο, που θα είναι ιδανικό για να στηρίξετε παρόν και μέλλον.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, σήμερα η σωστή σας κρίση σε συνδυασμό με την ανάγκη σας για ∈ρωτική σταθερότητα, θα σας οδηγήσουν σε αποφασιστικές και πολύ εύστοχες ενέργειες. Σας φανερώνω πως θα καταφέρετε να αποκτήσετε αυτό που ζητάτε, η στιγμή θα είναι ευνοϊκή για καθοριστικές ∈ρωτικές συναντήσεις, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Σήμερα ένα γεγονός θα σας αποδείξει πως όλα μπορούν να συμβούν, αρκεί να το επιθυμείτε σε βάθος.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, τολμηρή θα εμφανιστεί η καρδιά σας, τώρα θα πάρετε απόφαση να αφήσετε πίσω αναστολές, προκαταλήψεις και ανούσιους δισταγμούς. Καταφθάνουν δυνατές ∈ρωτικές ανατροπές που θα προκληθούν με δική σας πρωτοβουλία και θα είναι όλες υπέρ σας. Θα πάρετε την ριζική απόφαση να απομακρυνθείτε μια και καλή από πρόσωπα ή σχέσεις που πλέον δεν έχουν τίποτα το ουσιαστικό να σας προσφέρουν.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι,  θα έχετε τη διάθεση να διοχετεύσετε τον ∈ρωτισμό σας, να δημιουργήσετε καινούργια ∈ρωτικά ανοίγματα χωρίς ενδοιασμούς και επιφυλάξεις. Συναντήσεις, πρόσωπα και ευχάριστοι διάλογοι, θα σας βοηθήσουν να περάσετε μια πολύ ευχάριστη μέρα κι αν χειριστείτε σωστά την ελκυστικότητα σας, τότε προμηνύεται θερμή ∈ρωτική εξέλιξη. Θα γνωριστείτε με πρόσωπο που δεν αποκλείεται να αφήσει τη σφραγίδα του στην ∈ρωτική σας ζωή, ίσως να βρείτε το ταίρι που θα μπορέσει να σας κρατήσει δίπλα του σταθερά και μόνιμα.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή μέρα θα σας κάνει ∈ρωτικούς, τολμηρούς, και ουσιαστικούς, σήμερα θα καταφέρετε να φανείτε ελκυστικοί στα μάτια του προσώπου που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά. Για εσάς που είστε σε σταθερή σχέση περνάτε σε περίοδο έντονης ∈ρωτικής έλξης, υποχωρούν τάσεις ανώριμου εγωισμού, τώρα θα βρείτε τη συναισθηματική σας ισορροπία. Για κάποιους από εσάς ενδεχομένως να υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας, ωστόσο μάλλον θα το δείτε ως περιπέτεια και όχι ως κάτι σοβαρό.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, ∈ρωτικές συνομιλίες και ευχάριστα ραντεβού θα σας φέρει η σημερινή μέρα. Σήμερα θα κρατηθείτε μακριά από αναστολές και προκαταλήψεις, θα προσεγγίσετε τα ζητήματα της ∈ρωτικής σας καθημερινότητας σας με συναισθηματισμό και έντονο ∈ρωτισμό. Η αποφασιστικότητα σας να προχωρήσετε ∈ρωτικά ένα βήμα πιο μπροστά, θα σας κάνει ανοιχτούς σε προτάσεις και διαφόρων ειδών προκλήσεις. Η μέρα σας θα είναι ∈ρωτική, η διάθεση σας ανέμελη, σήμερα θα καταφέρετε να δώσετε νέα ώθηση στις ∈ρωτικές σας επαφές.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα