Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (28-10-2019)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου Κριοί, πεισματική και παρορμητική θα είναι η στάση σας, οι απόψεις σας θα είναι κάθετες ίσως και απόλυτες, προσοχή να μην τσακωθείτε με το ταίρι σας. Για εσάς τους χωρισμένους που επιθυμείτε επανασύνδεση και όχι οριστικό χωρισμό, αν θέλετε να κλείσετε υπέρ σας τις αρνητικές καταστάσεις που σας οδήγησαν σε απόσταση, τότε φροντίστε να γίνετε διαλλακτικοί. Αξιοποιήστε τα αισιόδοξα ανοίγματα που θα προκύψουν.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, ο συναισθηματικός σας κόσμος ενδέχεται να περάσει από σκαμπανεβάσματα. Προσοχή στον εμμονικό τρόπο σκέψης και στον πεισματικό τρόπο έκφρασης, καλό θα είναι να αποφύγετε μέσα στη σχέση σας να ανοίξετε πεδία έντασης. Σας συμβουλεύω να μην πιέσετε το ταίρι σας, οριοθετήστε την ανυπομονησία σας. Πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά θα σας ομολογήσει ένα μυστικό, τερματίζουν οι αυταπάτες.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, προσοχή στην επικοινωνιακή τακτική που θα ακολουθήσετε, ίσως να εμφανιστούν εξουσιαστικές τάσεις, με επιμονή θα προσπαθήσετε να επιβληθείτε. Εσείς που νιώθετε καταπιεσμένοι μέσα στη σχέση σας, καλό θα είναι να μην παρασυρθείτε από παρορμητικές πράξεις ή αποφάσεις. Εσάς τους ∈ρωτικά μόνους, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βάλει σε έναν καινούργιο κύκλο γνωριμιών, ένα γοητευτικό πρόσωπο θα εξιτάρει το ∈ρωτικό σας ενδιαφέρον.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα υπάρξουν συναισθηματικά και φραστικά ξεσπάσματα. Έτοιμοι θα είστε να παρεξηγηθείτε ή να αρπαχτείτε με το παρά μικρό, καλό θα είναι να μην βάλετε σε κίνδυνο την ισορροπία της σχέση σας. Φως θα μπει σε σκοτεινή υπόθεση, οι εξηγήσεις που θα δοθούν θα καταφέρουν να λύσουν τις απορίες σας. Τώρα θα μάθετε τι ακριβώς συμβαίνει σχετικά με ζήτημα που σας δημιουργούσε άγχος και ανασφάλεια.

Λέων

Advertisements

Αγαπητοί μου Λέοντες, προσοχή να μην δημιουργήσετε μέσα στη σχέση σας καβγάδες ή κόντρες υπεροχής. Σήμερα η στάση σας δε θα είναι  διαλλακτική, δε θα υπάρξουν συμφιλιωτικές διαθέσεις, ενδέχεται να απορρίψετε τυχόν πρόταση επανασύνδεσης. Προσωπική συνάντηση θα έχετε με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά, αν δεν θέλετε να υπάρξουν εκτροχιασμοί και αρνητικές παρεκκλίσεις τότε καλό θα είναι να αποφύγετε τις εντάσεις, αφεθείτε αποκλειστικά και μόνο στα ∈ρωτικά σας αισθήματα.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, κυκλοθυμική θα είναι ψυχολογία σας και η στάση σας, σήμερα ενδέχεται να σας ταλαιπωρήσουν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Ίσως να βγει στην επιφάνεια η υπεροπτική πλευρά του χαρακτήρα σας, προσπαθήστε να μην είστε κάθετοι στις απόψεις σας, προσοχή στην έκταση που θα πάρουν οι ∈ρωτικές σας συζητήσεις. Πρόσωπο από το παρελθόν θα κάνει την εμφάνιση του θα λάβετε πρόταση για ραντεβού.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, ξεσπάσματα, και πείσματα θα σας φέρει η σημερινή αστρολογική όψη. Προσοχή στον τρόπο που θα συνομιλήσετε με το ∈ρωτικό σας ταίρι, σήμερα θα είναι ισχυρό το πείσμα σας να περάσετε το δικό σας, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να τηρήσετε στάση απόλυτη ίσως και ακραία. Για εσάς τους προσφάτως χωρισμένους, θα συνομιλήσετε με το πρώην ταίρι σας, αποκαλυπτικά λόγια θα βάλουν τα πράγματα στη σωστή τους θέση.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, ανατροπές θα υπάρξουν στον συναισθηματικό σας κόσμο, καχύποπτη θα είναι η στάση σας. Σήμερα προσοχή θα έχετε νευρικές παρορμητικές και απότομες αντιδράσεις, αποφύγετε την ένταση και την επιμονή. Η σημερινή αστρολογική όψη θα δημιουργήσει ανοίγματα για νέες ∈ρωτικές κατευθύνσεις, εσείς που είστε ήδη σε σταθερό δεσμό καλό θα είναι οι επιλογές σας να μην είναι παρορμητικές.

Τοξότης

Advertisements

Φίλοι μου Τοξότες, έντονη θα είναι η επιθυμία σας να εναντιωθείτε σε πιέσεις, στην ∈ρωτική σας ζωή θα θελήσετε ελευθερία και ποικιλία. Σε περίπτωση που κάποιος προσπαθήσει να σας στριμώξει με σκοπό να σας δεσμεύσει μάλλον θα αποτύχει πλήρως. Προσοχή στην στάση που θα κρατήσετε απέναντι στο ∈ρωτικό σας ταίρι, ξεκαθαρίστε τη θέση σας για να μην υπάρξει κίνδυνος παρεξηγήσεων. Η σημερινή αστρολογική όψη σας φέρνει άνοιγμα καινούργιας γνωριμίας.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, πάθος, διεκδίκηση, και ανάγκη για κυριαρχία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, ωστόσο ο τρόπος σας ίσως να είναι κάπως απότομος ή αντιδραστικός. Θα εμφανιστείτε με αποφασισμένο πείσμα, οι κινήσεις σας θα έχουν παρόρμηση, δεν θα υπάρξουν ενδοιασμοί ούτε αναστολές. Στη σχέση σας με το ταίρι σας δε θα έχετε τη διάθεση να βάλετε νερό στο κρασί σας, προσοχή να μην υποπέσετε σε εγωιστικές ενέργειες που στο τέλος σας γυρίσουν μπούμερανγκ.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η μέρα δε θα σας επιτρέψει να προβείτε σε υποχωρήσεις, ισχυρό θα είναι το πείσμα σας, θα υπάρξει τάση έντονης ισχυρογνωμοσύνης. Θα δείξετε επιμονή στα λόγια σας, με αντίσταση θα αντιμετωπίσετε τις απόψεις που θα έχει το ∈ρωτικό σας ταίρι. Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε από ∈ρωτικές καταστάσεις ή δυσκολίες που περιορίζουν τις κινήσεις σας και εμποδίζουν την περεταίρω εξέλιξη σας.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, θα υπάρξει ο κίνδυνος να αντιδράσετε παθιασμένα ή απολύτως παρορμητικά, προσοχή στις ψευδαισθήσεις και στις αυταπάτες σας. Σας συμβουλεύω να μην αφήσετε τις ανασφάλειες ή τις εσωτερικές σας φοβίες να σας οδηγήσουν σε παρορμητικές ενέργειες γιατί θα υπάρξει κίνδυνος να καταλήξουν τελικά εναντίον σας. Η σημερινή αστρολογική όψη θα διευρύνει τη σκέψη σας, θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε και να πράξετε λογικά.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα