Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (29-5-2019)

Κριός

Advertisements
 Φίλες μου Κριοί, η καρδιά σας θα είναι απελευθερωμένη, σήμερα θα βρίσκεστε σε αναζήτηση νέων στόχων για να ρίξετε τα βέλη σας. Η ξαφνική και πολύ έντονη διάθεση σας για διασκέδαση και διαφόρων ειδών ευχάριστων δραστηριοτήτων θα ανοίξει πορεία περιπετειών. Δεν θα έχετε τη διάθεση για περιορισμούς και πιέσεις, στόχος σας θα είναι να κρατηθείτε μακριά από δεσμευτικές υποσχέσεις. Για την ώρα βασική σας επιθυμία θα είναι η περιπέτεια και όχι το μόνιμο.

Ταύρος

 Φίλες μου Ταύροι, έντονη έλξη θα αναζητήσετε στις επαφές σας, ωστόσο ενδέχεται να κρατήσετε την καρδιά σας κλειστή, ίσως να νιώσετε την ανάγκη να θωρακίσετε ή να προστατέψετε τα αισθήματα σας. Μια απρόοπτη πρόταση και ένα ξαφνικό γεγονός, θα αποτελέσουν πρόκληση που δεν αποκλείεται να έχει κατάληξη μελλοντικής εξέλιξης. Θα υπάρξει άνοιγμα να περάσει καινούργιο πρόσωπο στη  ζωή σας, στο χέρι σας θα είναι αν θα το αποδεχτείτε ή αν θα το απορρίψετε.
Δίδυμοι
 Φίλες μου Δίδυμοι, σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να περάσετε σε νέες διεκδικήσεις, επιτυχία θα βρείτε στις προσεγγίσεις σας, έρχονται θερμά γεγονότα. Θα νιώσετε την ανάγκη να επαναπροσδιορίσετε τη στάση σας απέναντι σε πρόσωπο που ξέρετε πως σας θαυμάζει και σας διεκδικεί. Θα φερθείτε με κατανόηση και αποδοχή βοηθώντας να βγουν στην επιφάνεια τα πραγματικά αισθήματα. Στο χέρι σας θα είναι η έναρξη σταθερής και μακροχρόνιας σχέσης.

Καρκίνος

 Φίλες μου Καρκίνοι, θερμές συνομιλίες και ευχάριστα ραντεβού θα σας φέρει η μέρα. Σήμερα θα κρατηθείτε μακριά από αναστολές και προκαταλήψεις, θα προσεγγίσετε τα ζητήματα με συναισθηματισμό και απελευθερωμένο πάθος. Η αποφασιστικότητα σας να αλλάξετε τα ανιαρά δεδομένα θα σας κάνει ανοιχτούς σε προτάσεις και διαφόρων ειδών προκλήσεις. Η μέρα σας θα είναι  ευχάριστη, η διάθεση σας ανέμελη, σήμερα θα καταφέρετε να δώσετε νέα ώθηση στις προσωπικές σας επαφές.

Λέων 

Αγαπητές μου Λέοντες, η μέρα θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να απαλλαγείτε από ενοχλητικές εκκρεμότητες και γενικά από καταστάσεις που σας δυσανασχετούν. Στόχος σας θα είναι να κυριαρχήσετε, θα θέλετε να περάσει στα χέρια σας ο έλεγχος των καταστάσεων και όντως θα το πετύχετε. Η διάθεση σας για ανέμελη επικοινωνία χωρίς προβληματισμούς θα σας κάνει ιδιαιτέρως φιλικούς και προσιτούς. Η συνομιλία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο δεν αποκλείεται να καταλήξει σε θερμές εκδηλώσεις, προμηνύεται έναρξη νέας σχέσης!

Παρθένος

Φίλες μου Παρθένοι, η μέρα θα σας βοηθήσει να βάλετε ένταση στο συναίσθημα, θα αναζητήσετε πάθος, θα νιώσετε έτοιμοι να εκδηλώσετε την έλξη σας. Σήμερα θα πάρετε την απόφαση να αναλάβετε ορμητική δράση με στόχο να αλλάξετε τις καταστάσεις που σας δημιουργούν στασιμότητα ή μονοτονία. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας, οι προτάσεις σας θα έχουν θετική κατάληξη. Θα υπάρξουν αποκαλύψεις που θα ανοίξουν στη ζωή σας καινούργιο κύκλο αγάπης με πρόσωπο ταιριαστό στις προτιμήσεις σας.

Ζυγός

Φίλες μου Ζυγοί, η όψη της ημέρας θα ενισχύσει τη θερμή και τολμηρή πλευρά του χαρακτήρα σας, θα αποκτήσετε φιλική και ζεστή διάθεση τόσο ως προς το ταίρι σας, όσο και ως προς τα καινούργια άτομα που θα σας πλησιάσουν. Η επιλογή σας να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματα σας και να αξιοποιήσετε τη θετική σας ενέργεια, θα βελτιώσουν τις συνθήκες της προσωπικής σας ζωής, ωστόσο προσοχή στα παραστρατήματα. Για εσάς τους τελείως ελεύθερους, θα προκύψει ξαφνική και απρόοπτη γνωριμία.

Advertisements

Σκορπιός

Φίλες μου Σκορπιοί έχειτε κάποια παράπονα που πρέπει να τα εκφράσετε στον σύντροφό σας γρήγορα, για να βγειτε από τις ανασφάλειες και από τις αμφιβολίες που σας βασανίζουν και δεν σας αφήνουν να εκδηλωθείτε. Εσείς που ακόμη είστε μόνες σας, μην κάθεστε καθόλου, γιατί με τον ερwτισμό που έχετε σίγουρα θα προκύψει κάποια νέα γνωριμία.

Τοξότης

Φίλες μου Τοξότες, σήμερα η στάση σας θα είναι ευχάριστη και αρκετά τολμηρή, θα φανείτε προσιτοί σε ένα καινούργιο πρόσωπο που θα σας βρει ιδιαιτέρως ελκυστικούς. Οι συγκυρίες θα σας δώσουν άνοιγμα για νέα γνωριμία, από εσάς θα εξαρτηθεί αν θα ανοίξετε νέο κύκλο αγάπης στη ζωή σας. Ζωηρή και πρόσχαρη θα είναι η διάθεση σας, γι’ αυτό και δεν πρόκειται να μείνετε μακριά απ’ παρέες και νυχτερινές διασκεδάσεις. Δεχτείτε με αυθορμητισμό το νέο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει, σας διαβεβαιώνω πως θα σας βγει σε καλό.

Αιγόκερως

Αγαπητές μου Αιγόκεροι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε με αισιοδοξία εμπόδια που ενδεχομένως να υπάρχουν στα αισθηματικά σας σχέδια. Για εσάς που επιθυμείτε να επανασυνδεθείτε με το παλιό σας ταίρι,  με δική σας πρωτοβουλία θα υπάρξουν συναντήσεις και συνομιλίες που θα κλείσουν παρεξηγήσεις, τώρα θα δοθούν οριστικές λύσεις. Σήμερα ένα τυχαίο και πολύ ευχάριστο συμβάν θα ανανεώσει τις βλέψεις σας, καταφθάνουν στιγμές έντονης και αμοιβαίας έλξης!

Υδροχόος

 Φίλες μου Υδροχόοι, σήμερα θα παραμελήσετε οτιδήποτε σας χαλάει τη διάθεση, θα φανείτε δεχτικοί στις νέες προκλήσεις. Με θετικό μάτι θα δείτε το πρόσωπο που θα σας προσεγγίσει, σας φανερώνω πως θα έχει επάνω του στοιχεία ικανά να σας κάνουν να ερwτευτείτε, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν απρόοπτα χτυποκάρδια. Τα αισθήματα και η έλξη θα είναι απολύτως αμοιβαία, σήμερα εσείς οι ελεύθεροι μην απορρίψετε καμία πρόταση για έξοδο ή φιλική συνεύρεση.

Ιχθύς

Advertisements

Φίλες μου Ιχθείς, η σημερινή μέρα θα βγάλει στην επιφάνεια την τολμηρή, αισθησιακή, και απελευθερωμένη πλευρά του χαρακτήρα σας, σήμερα ενδοιασμοί και επιφυλάξεις δεν πρόκειται να φρενάρουν τη δράση σας. Δεν αποκλείεται να εμφανιστούν στη σκέψη σας ανεκπλήρωτες επιθυμίες και παραμελημένα όνειρα, ίσως να πάρετε την απόφαση να ξεκινήσετε νέα αρχή. Η εμφάνιση ενός εντυπωσιακού και ελκυστικού προσώπου θα βάλει σε λειτουργία τον δυναμισμός σας, κινηθείτε αυθόρμητα θα βγείτε κερδισμένοι!

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα