Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (22-10-2019)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε συναισθηματικά, παράλληλα θα ενισχύσει τη ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα σας. Ευθύτητα και ειλικρίνεια θα υπάρξουν στα λόγια και στις κινήσεις σας, συμπονετική θα είναι η στάση σας. Θα φανερώσετε τον ∈ρωτισμό σας με τρόπο ιδιαιτέρως εκδηλωτικό και δεν πρόκειται να απογοητευτείτε. Η μέρα σας θα κλείσει με θερμό ∈ρωτικό ραντεβού που θα δώσει ουσιαστικό νόημα στη ζωή σας.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, συνεννόηση και ισορροπία θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και το αγαπημένο σας ταίρι, σε περίπτωση που είστε χωρισμένοι τότε ετοιμαστείτε έρχεται γεγονός που θα ανοίξει προοπτική επανασύνδεσης. Δεχτική και κοινωνική θα είναι η στάση σας, ο τρόπος που θα εκφραστείτε θα σας κάνει συμπαθείς και ελκυστικούς σε καινούργια άτομα. Ένα γοητευτικό πρόσωπο θα συνομιλήσει μαζί σας.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, ζεστή και συγκαταβατική θα είναι η καρδιά σας, θα κινηθείτε μέσα σε σταθερό συναισθηματικό πλαίσιο. Η ξαφνική εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου θα θερμάνει τις διαθέσεις σας από τη μια στιγμή στην άλλη. Απρόσμενο και ευχάριστο γεγονός, θα φέρει προοπτική επανασύνδεσης με πρώην ∈ρωτικό σας ταίρι. Για εσάς τους ∈ρωτικά μόνους καταφθάνει προοπτική νέας γνωριμίας.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, κλείνετε εκκρεμότητες και ∈ρωτικές καταστάσεις που σας αγχώνουν, βγαίνετε από ψευδαισθήσεις. Στόχος σας θα είναι να ηρεμήσετε και να σταθεροποιηθείτε, περνά στα χέρια σας ο έλεγχος της συναισθηματικής σας κατάστασης. Η διάθεση σας για ανέμελη επικοινωνία χωρίς προβληματισμούς, θα σας κάνει ιδιαιτέρως φιλικούς και ακόμα περισσότερο ∈ρωτικούς. Η συνομιλία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταλήξει σε θερμές ∈ρωτικές εκδηλώσεις, προμηνύεται έναρξη νέας ∈ρωτικής σχέσης!

Λέων

Advertisements

Αγαπητοί μου Λέοντες, ένα ∈ρωτικό πρόσωπο θα τολμήσει να σας ανοιχτεί, αν εκδηλώσετε χωρίς αναστολές το ενδιαφέρον σας τότε ετοιμαστείτε για ξεκίνημα νέας ∈ρωτικής πορείας. Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσετε καινούργιο πρόσωπο, η εξέλιξη που θα πάρουν οι επαφές σας θα δημιουργήσουν μια νέα βάση δεδομένων. Εσείς που είστε ήδη σε σταθερό δεσμό, τολμηρό ξεκαθάρισμα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, θα φέρει λύση σε ζήτημα που σας προκαλούσε άγχος και ψυχολογική πίεση.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα βγάλει στην επιφάνεια το ρομαντισμό σας, τώρα ισορροπούν οι αντιδράσεις σας, αποκτάτε κατανόηση. Το ελκυστικό και ∈ρωτικό σας παρουσιαστικό θα τραβήξει την προσοχή ενός συγκεκριμένου προσώπου, έρχονται συναισθηματικά ανοίγματα που θα δημιουργήσουν επαφές μεγάλης διάρκειας με προοπτική σταθερού δεσμού. Ξαφνική ∈ρωτική πρόταση που θα λάβετε θα ζωντανέψει παλιά αισθήματα, καταφθάνει άτομο από το παρελθόν.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, θα χαρακτηρίζεστε από συμπόνια και διαλλακτικότητα, στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να κλείσετε αρνητικές ∈ρωτικές υποθέσεις. Σήμερα θα πράξετε με στόχο να σταθεροποιήσετε στο πλάι σας το πρόσωπο της καρδιάς σας, σε περίπτωση που υπάρχει απόσταση μεταξύ σας θα κινηθείτε προς την επανασύνδεση. Ο συναισθηματισμός που θα σας κυριεύει, θα καταφέρει να κλείσει πληγές, λύνονται παρεξηγήσεις, τερματίζουν αυταπάτες.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, ηρεμία θα επικρατεί στον συναισθηματικό σας κόσμο. Οι επαφές σας με το ταίρι σας θα κυλήσουν ομαλά χωρίς κόντρες, δε θα υπάρξουν εγωιστικές ενέργειες. Εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι αν βάλετε κάποιο άτομο στο ∈ρωτικό σας στόχαστρο κινηθείτε άμεσα και ευγενικά, θα βρείτε την ανάλογη ανταπόκριση. Πρόσωπο που υπάρχει μεταξύ σας κρυμμένη ∈ρωτική έλξη, θα σας πλησιάσει με μια πολύ ευχάριστη πρόταση.

Τοξότης

Advertisements

Φίλοι μου Τοξότες ομαλή και ευχάριστη θα είναι η επικοινωνία σας, θα έχετε την ανάγκη να εκφραστείτε αυθόρμητα, με απελευθερωμένο ενθουσιασμό. Σε ∈ρωτικό ραντεβού η στάση σας θα είναι θερμή και ρομαντική, εξομολογητικά λόγια θα τερματίσουν τυχόν αμφιβολίες, τώρα θα ξεκλειδώσετε τα αισθήματα σας. Αυτή τη φορά δε θα βάλετε φρένο στο πάθος και στην ανάγκη σας να δείξετε ξεκάθαρα αυτό που νιώθετε.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα κρατήσετε τη σκέψη και την καρδιά σας σε ηρεμία, με το ταίρι σας περνάτε σε στάδιο συναισθηματικής ισορροπίας. Κανένα γεγονός δε θα απειλήσει την ισορροπία που θέλετε να διατηρήσετε. Εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι ετοιμαστείτε, έρχονται ευνοϊκές εξελίξεις. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα ξεδιαλύνει το μεταξύ σας τοπίο, δεν αποκλείεται να σημειωθεί αρχή δεσμού.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή αστρολογική όψη σας φέρνει ευχάριστα ∈ρωτικά γεγονότα. Τηλεφωνήματα και συναντήσεις θα πάρουν απρόβλεπτες διαστάσεις, το αποτέλεσμα θα είναι πολύ πιο θετικό από το προσδοκώμενο. Με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά θα δημιουργηθεί ξεκάθαρο άνοιγμα για σταθερή σχέση, σας συμβουλεύω να δείξετε ανεπιφύλακτα αυτό ακριβώς που νιώθετε. Σε περίπτωση που είστε τσακωμένοι με το ταίρι σας, έρχεται λύση σε πρόβλημα που σας απειλούσε με χωρισμό.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή μέρα σας φέρνει ραντεβού που θα αλλάξει μονομιάς το κλίμα στην καρδιά σας. Έρχονται απρόσμενες εξομολογήσεις που θα θέσουν νέες βάσεις στην ∈ρωτική σας ζωή. Τώρα θα μάθετε από το ίδιο το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά, πως όχι μόνο δεν αδιαφορεί για εσάς, αλλά στρώνει έδαφος για δεσμευτική πορεία. Βγάλτε από το μυαλό σας τις αρνητικές σκέψεις, έρχονται στιγμές ισορροπίας, αρμονίας και αμοιβαίας αγάπης.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα