Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (19-10-2019)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου Κριοί, ένα συγκεκριμένο ραντεβού θα αλλάξει κλίμα στην καρδιά σας, ανανεώνεστε και αισιοδοξείτε. Έρχονται απρόσμενες εξομολογήσεις που θα θέσουν νέες βάσεις στην ∈ρωτική σας ζωή. Ευχάριστες αναστατώσεις θα λάβετε, θα συμβούν συναντήσεις και συνομιλίες που θα ανοίξουν προοπτική καινούργιας ∈ρωτικής σχέσης. Ανοίξτε την καρδιά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά, η κατάληξη θα είναι θετική και ευχάριστη.

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, σήμερα θα ακούσετε ευχάριστα λόγια που μάλλον δε θα τα περιμένετε. Ραντεβού θα σας ζητήσει πρόσωπο που έχετε στην καρδιά σας, με τις πράξεις και τα λόγια του θα ανοίξει προοπτική σταθερής ∈ρωτικής σχέσης. Σας δίνω τη συμβουλή να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας, με σιγουριά σας λέω πως δε θα απογοητευτείτε. Εσείς οι ελεύθεροι και μόνοι ετοιμαστείτε θα υπάρξουν απρόοπτες εκπλήξεις. Αν επιθυμείτε νέα γνωριμία τώρα θα εμφανιστεί το κατάλληλο πρόσωπο.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, συγκαταβατική θα είναι η στάση σας, διαισθητική η αντίληψη σας. Έρχονται θερμές συνομιλίες, μια απρόσμενη συνάντηση θα ανανεώσει την ∈ρωτική σας ζωή, θα φέρει τάξη και ισορροπία στα συναισθήματα σας. Ένα συμβάν θα αποτελέσει συνδετικό κρίκο ανάμεσα σας εσάς και πρόσωπο που είχατε παγώσει τον τελευταίο καιρό, έρχονται επανασυνδέσεις, αναθεωρήσεις, και γεγονότα που θα γεφυρώσουν διχασμένα αισθήματα.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα διαφοροποιήσετε τον τρόπο σκέψη σας, τώρα θα κάνετε στην άκρη τις τυχόν αναστολές, θα κινηθείτε με δυναμισμό και έντονη την ανάγκη για αλλαγές. Θετικοί θα είστε σε πρόκληση νέων ∈ρωτικών περιπετειών, θα αναζητήσετε σασπένς και αναζωογόνηση. Δυνατό ∈ρωτικό άνοιγμα θα προκύψει από μια απρόσμενη συνάντηση που θα τονώσει τα αισθήματα σας, θα σας δώσει την ευκαιρία να πορευτείτε προς καινούργια ∈ρωτική κατεύθυνση. Αλλάζουν τα ∈ρωτικά σας δεδομένα!

Λέων

Advertisements

Φίλοι μου Λέοντες, θα εμφανιστείτε συναισθηματικοί, δημιουργικοί και συμφιλιωτικοί. Οι χωρισμένοι θα επανασυνδεθείτε και μάλιστα με δική σας πρωτοβουλία. Εσείς οι ∈ρωτικά ελεύθεροι θα έχετε στάση προσιτή και ελκυστική, σήμερα θα βρει τρόπο να εισχωρήσει στη ζωή σας πρόσωπο, που εδώ και πολύ καιρό επιθυμεί να κερδίσει το ∈ρωτικό σας ενδιαφέρον. Θα σας δώσω τη συμβουλή να μην αντισταθείτε στα αισθήματα που θα νιώσετε,  θα σας οδηγήσουν σε αποτέλεσμα σταθερού δεσμού.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η μέρα θα σας βοηθήσει να γίνετε εκδηλωτικοί, ελκυστικοί, ενδεχομένως και κάπως ρομαντικοί. Διατηρήστε αεράτο το στυλ σας, επιμεληθείτε την εξωτερική σας εμφάνιση, σήμερα θα υπάρξουν ευχάριστες συμπτώσεις που θα ανοίξουν προοπτική νέας γνωριμίας. Σας δίνω την συμβουλή να κινηθείτε με αυθορμητισμό, αξιοποιήστε τις τυχαίες συναντήσεις που θα προκύψουν. Θα σας δοθεί άνοιγμα για ολοκαίνουργια ∈ρωτική σχέση, θα υπάρξει η δυνατότητα αυτή η γνωριμία, να γίνει δεσμός ζωής με μελλοντικές προδιαγραφές.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η μέρα θα ξεσηκώσει τις διαθέσεις σας, θα ανανεώσει τον τρόπο σκέψης σας. Σήμερα θα τα δείτε όλα με αισιοδοξία και δυναμικότητα, βασική σας επιθυμία θα είναι να βελτιώσετε την ∈ρωτική σας σχέση. Ξαφνική εμφάνιση συγκεκριμένου προσώπου θα δώσει καινούργιες διαστάσεις στην καθημερινότητα σας, καταφθάνει προοπτική νέας γνωριμίας. Δεχτείτε την πρόταση που θα λάβετε, τα γεγονότα θα καταφέρουν να σας συναρπάσουν, προμηνύονται ευχάριστες εξελίξεις.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, θα είστε διορατικοί, η διαίσθηση σας θα είναι έντονη. Σήμερα η κρίση σας θα είναι πολύ σωστή, οι ∈ρωτικές σας επιλογές, σε βάθος χρόνου, θα αποδειχτούν σοφές. Η ανάγκη σας για ∈ρωτική ανανέωση θα σας οδηγήσει σε πράξεις απελευθερωμένες, θα καταφέρετε να κερδίσετε το πρόσωπο που θα προσεγγίσετε, είτε επρόκειτο για παλιό ∈ρωτικό ταίρι, είτε για καινούργια γνωριμία. Η γοητεία και η ελκυστικότητα σας θα είναι έντονη, έρχονται θερμά ∈ρωτικά γεγονότα.

Τοξότης

Advertisements

Αγαπητοί μου Τοξότες, θα το πλησιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα απελευθερώσετε τον ∈ρωτισμό σας με αμεσότητα και ρομαντισμό. Συγκαταβατική θα είναι η καρδιά σας, θα εστιάσετε στη συναισθηματική πλευρά της οποιασδήποτε κατάστασης. Για εσάς που είστε σε ∈ρωτική αναζήτηση ένα απρόοπτο γεγονός θα σας φέρει σε συνομιλία με πρόσωπο που θα εξιτάρει το ∈ρωτικό σας ενδιαφέρον. Κινηθείτε με αυθορμητισμό θα υπάρξει θετική κατάληξη μελλοντικών εξελίξεων.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, θα νιώσετε την ανάγκη για συναισθηματική ηρεμία και ψυχική ξεκούραση. Θα προτιμήσετε να ζήσετε θερμές στιγμές με το αγαπημένο σας ταίρι, οι συζητήσεις σας θα είναι ειλικρινείς, η στάση σας αισιόδοξη και θερμή. Με δική σας πρωτοβουλία θα κάνετε κίνηση επανασύνδεσης καταφέρνοντας να δώσετε την λύση που απαιτείται. Εσείς που είστε σε ∈ρωτική αναζήτηση, σήμερα θα κερδίσετε την προσοχή και το ενδιαφέρον προσώπου που θα σας φανεί ιδιαιτέρως γοητευτικό.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, επιθυμία και στόχος σας θα είναι να ξεφύγετε από αρνητικές καταστάσεις ή σχέσεις. Σήμερα θα γνωριστείτε με πρόσωπο που θα έχει τη δυνατότητα να αλλάξει την ∈ρωτική σας ζωή οδηγώντας την σε δημιουργικό αποτέλεσμα. Δεν αποκλείεται κάποιοι απ’ εσάς να κάνετε την κίνηση να τερματίσετε την προβληματική σας σχέση, ωστόσο βεβαιωθείτε για το αν η απόφαση σας είναι ώριμη και όχι παρορμητική.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, θα καταφέρετε να ξεφύγετε από οτιδήποτε σας προκαλεί άγχος ή δυσανασχέτηση. Οι κινήσεις σας θα είναι απελευθερωμένες, στην επικοινωνία σας θα είστε εκδηλωτικοί και αυθόρμητοι. Θα υπάρξουν συναντήσεις που θα ισορροπήσουν την ψυχολογία σας, ευχάριστη συνομιλία με πρόσωπο ∈ρωτικού ενδιαφέροντος θα ανανεώσει τη διάθεση σας. Πρόσωπο από το παρελθόν θα κάνει την εμφάνιση του, στο χέρι σας θα είναι η επανένωση σας.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα