Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (18-10-2019)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου Κριοί, έρχονται ανοίγματα, καταφθάνει μια ευχάριστη πρόταση που θα αλλάξει το ∈ρωτικό σας κατεστημένο. Εσείς οι χωρισμένοι θα έχετε την ευκαιρία να επανασυνδεθείτε, κίνηση επανένωσης θα κάνει το πρώην ταίρι σας. Περάσετε σε δυναμικές πράξεις, οι εξελίξεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Ειλικρινής και αναλυτική κουβέντα με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά, θα φέρει ξεκαθαρίσματα και αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε ένα βήμα πιο μπροστά.

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, η μέρα θα τονώσει τα ∈ρωτικά σας αισθήματα, θα εκδηλώσετε πάθος, θα αποδείξετε την αγάπη σας με πράξεις που θα εκπλήξουν το ταίρι σας. Θα νιώσετε την ανάγκη για ασφάλεια, δεν αποκλείεται να δώσετε στην ∈ρωτική σας σχέση δεσμευτική εξέλιξη. Θετική απάντηση που θα λάβετε από πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά θα ανοίξει νέα προοπτική στην ∈ρωτική σας ζωή, έρχονται υποσχέσεις που θα αποτελέσουν γερά συναισθηματικά θεμέλια.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, η μέρα θα σας ανοίξει δρόμο σταθερής σχέσης, άμεση θα είναι η στάση σας, θα εκφραστείτε με ειλικρίνεια, θα προσεγγίσετε με ώριμες προθέσεις. Η ευθύτητα και η αμεσότητα σας θα κλείσουν αρνητικές υποθέσεις, οι συζητήσεις με το ταίρι σας θα έχουν αίσια κατάληξη. Σε ξαφνική και εντελώς απρόοπτη στιγμή θα σας θυμηθεί ∈ρωτικό πρόσωπο από το παρελθόν, θα λάβετε πρόταση που θα σας βάλει σε ευχάριστες σκέψεις.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να συμφιλιωθείτε, να επανασυνδεθείτε και να βρείτε την ∈ρωτική ασφάλεια που αναζητάτε. Θα είστε εξοπλισμένοι με αισιοδοξία, με ανέμελη διάθεση και με έντονη την ανάγκη να επουλώσετε συναισθηματικές πληγές. Σήμερα θα επιμεληθείτε ιδιαιτέρως την εξωτερική σας εμφάνιση, έντονη θα είναι η επιθυμία σας να τραβήξετε τα βλέμματα. Καταφθάνει πρόσωπο που θα σας πλησιάσει δίνοντας σας την ευκαιρία να ανανεωθείτε ∈ρωτικά.

Λέων

Advertisements

Φίλοι μου Λέοντες, η μέρα θα φέρει ισορροπία στον συναισθηματικό σας κόσμο, θα καταλαγιάσει την αντιδραστική σας τάση, θα σας δημιουργήσει τη διάθεση για ήρεμους διαλόγους και εποικοδομητικές συζητήσεις. Το παρουσιαστικό σας θα είναι ποθητό και ∈ρωτεύσιμο, ιδιαιτέρως γοητευτικοί θα φανείτε σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που η εξωτερική του εμφάνιση δε θα σας αφήσει αδιάφορους. Αξιοποιήσετε το ∈ρωτικό άνοιγμα που θα σας δοθεί, ανοιχτή θα είναι η προοπτική να βιώσετε δυνατά αισθήματα έλξης και αγάπης.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, ισορροπημένη θα είναι η στάση σας, συμφιλιωτική και ειρηνική η συμπεριφορά σας. Όμορφες συναντήσεις και ευχάριστες συζητήσεις θα φέρουν νέα πνοή στην ∈ρωτική σας ζωή. Θερμή θα είναι η καρδιά σας με έντονη τη διάθεση να βελτιώσετε τις ∈ρωτικές επαφές και σχέσεις σας. Πρόσωπο γοητευτικής εμφάνισης θα καταφέρει να αναστατώσει τις ∈ρωτικές σας διαθέσεις, προμηνύεται ευχάριστη γνωριμία μελλοντικής πορείας.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα φεύγουν τάσεις κυκλοθυμίας, σταθερότητα θα υπάρξει στον συναισθηματικό σας κόσμο. Η ειλικρίνεια στις ∈ρωτικές σας συνομιλίες θα βάλει τα πράγματα σε τάξη αποτρέποντας παρεξηγήσεις και εντάσεις. Για εσάς τους ∈ρωτικά μόνους, σε συναναστροφές και ξαφνικές συναντήσεις θα υπάρξουν συμβάντα που θα ζεστάνουν την καρδιά σας. Η απογοήτευση θα σας εγκαταλείψει μια και καλή, σε αυτό θα συμβάλει πρόσωπο που στόχο θα έχει να εγκατασταθεί μόνιμα στην ∈ρωτική σας ζωή.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, η μέρα θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από διλήμματα και λάθος ∈ρωτικές κατευθύνσεις. Μια τολμηρή και εκ βάθους συζήτηση με το πρόσωπο της καρδιάς σας θα βάλει τα πράγματα σε τάξη, θα επανεκτιμήσετε και θα επαναπροσδιορίσετε. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να εξουδετερώσετε συναισθήματα ζήλειας, τώρα θα απελευθερωθείτε από ψυχικό βάρος. Για εσάς τους ∈ρωτικά μόνους, γνωριμία με ελκυστικό πρόσωπο θα ενισχύσει τον ∈ρωτισμό σας, θα καταφέρετε να βγείτε από τη μονοτονία σας.

Τοξότης

Advertisements

Φίλοι μου Τοξότες, έναν νέο τρόπο αντιμετώπισης θα επιλέξετε σχετικά με καταστάσεις που σας δυσκολεύουν, τώρα θα καταφέρετε να βρείτε τον σωστό τρόπο για να απεγκλωβιστείτε από την πίεση. Με αποφασιστικό τρόπο θα δοκιμάσετε καινούργια μέθοδο επικοινωνίας, επιθυμία σας θα είναι να φέρετε ισορροπία και σταθερότητα στην ∈ρωτική σας σχέση. Άνοιγμα νέας ∈ρωτικής γνωριμίας θα υπάρξει επάνω σε τυχαία συνάντηση, θα σας δοθεί ευκαιρία να ζήσετε ευχάριστες ∈ρωτικές περιπέτειες.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, προσιτή και θερμή θα είναι η στάση σας και η καρδιά σας, θα υπάρξουν συναισθηματικά ανοίγματα με κατάληξη εσείς και ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να ξεκινήσετε ∈ρωτικό δεσμό μεγάλης διάρκειας. Μια ξαφνική ∈ρωτική πρόταση που θα λάβετε θα αναπτερώσει το ηθικό σας, έρχονται ευχάριστες ∈ρωτικές αναστατώσεις. Ξεκαθαρίζει το τοπίο ανάμεσα σε εσάς και παλιό σας ταίρι, τα λόγια που θα ακούσετε θα αλλάξουν  το ∈ρωτικό σας μέλλον.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, σταθερότητα θα υπάρξει στα συναισθήματα σας αλλά και τους στόχους σας. Απρόσμενο και θετικό άνοιγμα θα σας δώσει τη δυνατότητα επανασύνδεσης. Ξαφνικά συμβάντα θα φέρουν νέα τροπή, τα μαντάτα που θα λάβετε θα φέρουν αισιοδοξία στη σκέψη και στη καρδιά σας. Από τυχαίο γεγονός θα βρεθείτε τετ α τετ με πρόσωπο που διατηρείτε στο ∈ρωτικό σας στόχαστρο, η συνομιλία σας δεν αποκλείεται να έχει ως κατάληξη τη στερέωση μόνιμου ∈ρωτικού δεσμού.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, συγκαταβατική και αισιόδοξη θα εμφανιστεί η καρδιά σας, ευχάριστες συναντήσεις και ξεκάθαρα λόγια θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τυχόν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Έντονη ∈ρωτική συζήτηση θα έχετε με το πρόσωπο της καρδιάς σας, θερμές εξομολογήσεις θα ακουστούν, προετοιμαστείτε η κουβέντα σας θα έχει συναισθηματικό βάθος. Δείξτε εμπιστοσύνη, στόχο θα έχει να παραμείνει στο πλευρό σας ως σταθερό ταίρι. Η μέρα σας θα κλείσει με θερμή ∈ρωτική συνάντηση ευχάριστης κατάληξης!

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα