Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (17-10-2019)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου Κριοί, ένα είδος σύγχυσης θα υπάρξει στο μυαλό σας, θα προβληματιστείτε με διαφόρων ειδών σκέψεις, καλό θα είναι να μην δημιουργήσετε εντάσεις με το ταίρι σας. Μην αφήσετε ανεξέλεγκτο τον εσωτερικό προβληματισμό που θα σας διακατέχει,  το νου σας να μην παγιδευτείτε στις ίδιες σας τις αντιδράσεις. Η χρονική στιγμή δε θα είναι ευνοϊκή για άμεσες αλλαγές, εσείς οι χωρισμένοι για την ώρα κάντε λίγη υπομονή.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, αναστατωμένη θα είναι η στάση σας, προσοχή να μην υποκύψετε σε αισθήματα ζήλειας. Η τάση που θα έχετε να μείνετε πεισματικά προσκολλημένοι μόνο στις δικές σας απόψεις δεν θα φέρουν επιτυχημένη κατάληξη στις συζητήσεις ανάμεσα σε εσάς και το ∈ρωτικό σας ταίρι. Ένα πρόσωπο θα σας πλησιάσει, ίσως να σας φανεί περίεργος ο τρόπος που θα σας προσεγγίσει, ωστόσο οι επαφές σας θα πάρουν τελικά θετικές διαστάσεις.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα υπάρξουν αποκαλυπτικά λόγια και γεγονότα που θα διχάσουν την καρδιά σας. Το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά θα περάσει σε εξομολογήσεις και αποκαλύψεις, στηριχτείτε σε αυτά που θα ακούσετε και όχι σε αυτά που θα υποθέσετε. Απρόοπτες εξελίξεις θα διαφοροποιήσουν τον τρόπο σκέψη σας κατά συνέπεια και τη στάση σας. Διατηρήστε την αισιοδοξία σας, δώστε χρόνο στα γεγονότα.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα υπάρξει το ενδεχόμενο να πέσετε σε βαριές ίσως και καχύποπτες σκέψεις, δεν αποκλείεται να είναι κάπως σκοτεινή η εκδοχή που θα δώσετε σε συγκεκριμένες ∈ρωτικές σας καταστάσεις. Σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να αναλύσετε και να εξηγήσετε τα αισθήματα σας, τις φοβίες σας, τις ανασφάλειες σας. Προχωρήστε σε αυτή την ψυχική ενδοσκόπηση, θα σας βοηθήσει να πάρετε σωστές αποφάσεις για το ∈ρωτικό σας μέλλον.

Λέων

Advertisements

Αγαπητοί μου Λέοντες, ίσως να εμφανιστεί μια ελαφριά κυκλοθυμία στις διαθέσεις σας, η καρδιά σας ενδεχομένως να είναι μια ζέστη μια κρύο. Για εσάς που βρίσκεστε σε σχέση σας συμβουλεύω να αποφύγετε να ξεσπάσετε στο ταίρι σας, μην του μεταδώσετε την άστατη ψυχική σας διάθεση. Για τους ∈ρωτικά μόνους θα κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο με θερμές προθέσεις, καλό θα είναι να μην το απορρίψετε.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, θα υπάρξουν επικοινωνιακές αναποδιές, σας συμβουλεύω να περιορίσετε τον καχύποπτο και αρνητικό τρόπο σκέψης. Σε περίπτωση που έχουν συμβεί παρεξηγήσεις δώστε χρόνο στα γεγονότα, μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις αλλά οι ανάλογες εξηγήσεις θα φέρουν τελικά θετική έκβαση. Αν είστε ∈ρωτικά μόνοι, ανταποκριθείτε στο ενδιαφέρον που θα σας δείξει ένα καινούργιο πρόσωπο, ωστόσο μη βιαστείτε για άμεση κατάληξη.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, δε θα είναι κατασταλαγμένη και ήρεμη η σκέψη σας, θα μπείτε σε λαβύρινθο αναζητήσεων, εξηγήσεων, και αποφάσεων. Ίσως να υπάρξουν απαισιόδοξα σενάρια στο μυαλό σας, δεν αποκλείεται να πέσετε σε δίλημμα σχετικά με τον αν πρέπει να αλλάξετε ριζικά τα δεδομένα της ∈ρωτικής σας καθημερινότητας. Μπερδεμένη θα εμφανιστεί η καρδιά σας, σκαμπανεβάσματα θα έχει η συμπεριφορά σας, αφήστε τα γεγονότα να τρέξουν χωρίς να αγχώνεστε.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, ενδέχεται η στάση σας να είναι άκαμπτη ή εγωιστική, στους διάλογους με το ∈ρωτικό σας ταίρι θα υπάρξει πείσμα και αδιαλλαξία. Αν δεν θέλετε να δημιουργούν θυμοί ή κόντρες μεγάλης διάρκειας τότε προσπαθήστε να κινηθείτε με χαλαρότητα, αποφύγετε την πίεση. Για εσάς τους προσφάτως χωρισμένους έρχονται αποκαλυπτικά γεγονότα, θα μάθετε απ το πρώην ταίρι σας καταστάσεις που δεν γνωρίζατε.

Τοξότης

Advertisements

Φίλοι μου Τοξότες, θα εμφανιστείτε κάπως ανασφαλείς, αστάθεια θα υπάρξει στις επιθυμίες σας, επιρρεπείς θα είστε σε παρεξηγήσεις και διαστρεβλώσεις. Σήμερα ενδέχεται να νιώσετε φόβο πως χάνετε τον έλεγχο της σχέσης σας προσοχή στις αποφάσεις σας. Τηλεφωνική συνομιλία θα έχετε με ένα ∈ρωτικό πρόσωπο από τα παλιά, κρατήστε θετική στάση, μην απορρίψετε την πρόταση για ραντεβού που θα λάβετε.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, μπερδεμένη θα είναι η στάση σας, ενδεχομένως να κυριαρχήσουν στο μυαλό σας απαισιοδοξίες σκέψεις.  Για εσάς που επιθυμείτε να επανασυνδεθείτε με το παλιό σας ταίρι,  με δική σας πρωτοβουλία θα υπάρξουν συναντήσεις και συνομιλίες, ωστόσο προσπαθήστε να μην πιέσετε τις καταστάσεις, για την ώρα ίσως να μην καταφέρετε να κλείσετε τα ζητήματα που σας οδήγησαν στον χωρισμό.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και καχύποπτες σκέψεις, σήμερα ενδοιασμοί και επιφυλάξεις ενδεχομένως να φρενάρουν τη δράση σας. Δεν αποκλείεται να εμφανιστούν στην σκέψη σας ανεκπλήρωτες επιθυμίες και παραμελημένα όνειρα, ίσως να πάρετε την απόφαση να αλλάξετε στόχους και βλέψεις. Η εμφάνιση ενός ελκυστικού προσώπου θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σας, ωστόσο οι εξελίξεις θα κυλήσουν αργά, το αποτέλεσμα δε θα είναι άμεσο.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα ίσως να νιώσετε καταπιεσμένοι ή δυσαρεστημένοι. Έντονες συζητήσεις θα ανοίξετε με το ∈ρωτικό σας ταίρι, σας συμβουλεύω να μην αγχωθείτε, προσπαθήστε να κρατήσετε χαλαρή στάση. Για εσάς τους χωρισμένους έρχεται αλλαγή στην καρδιά σας που θα προκύψει από τον τρόπο σκέψης σας. Για εσάς τους ελεύθερους, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που γνωρίζεστε από καιρό, θα περάσει σε συναισθηματικές αποκαλύψεις, θα σας φανερώσει την έλξη του για εσάς.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα