Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (16-10-2019)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου Κριοί, αναλαμβάνετε δυναμική δράση, άμεσος, θερμός και οικείος θα είναι ο τρόπος επικοινωνίας σας. Τολμηροί θα φανείτε στις ∈ρωτικές σας προσεγγίσεις, με αυθορμητισμό θα πλησιάσετε το άτομο που θα τραβήξει το ∈ρωτικό σας ενδιαφέρον. Ιδιαιτέρως ελκυστικό θα βρείτε το άγνωστο πρόσωπο με το οποίο θα συνομιλήσετε. Κάποιοι από εσάς είναι πολύ πιθανόν να επανασυνδεθείτε με το πρώην ταίρι σας.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, η όψη της ημέρας θα απελευθερώσει τις αισθήσεις σας, θα κινηθείτε δυναμικά βάζοντας φραγή σε τυχόν αναστολές. Ευχάριστη πρόταση που θα λάβετε από πρόσωπο που διατηρείτε στην καρδιά σας θα σας αναζωογονήσει, θα ξεμπλοκάρει στάσιμες καταστάσεις, ουσιαστικά θα προκύψει άνοιγμα για καινούργιο ∈ρωτικό ξεκίνημα. Απολαύστε τα ευχάριστα γεγονότα που έρχονται, η μέρα σας θα κλείσει με θερμή πρόταση για προσωπικό ραντεβού!

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα βγάλουν στην επιφάνεια την αισιόδοξη και τολμηρή πλευρά του χαρακτήρα σας, θα αναλάβετε ρίσκα περνώντας σε νέες ∈ρωτικές αναζητήσεις. Δεκτικοί θα φανείτε στις προτάσεις που θα σας κάνουν, ένα απρόσμενο τηλεφώνημα από συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταφέρει να σας αναστατώσει συναισθηματικά και ∈ρωτικά. Σήμερα δεν αποκλείεται να κλείσει η μέρα σας με έναρξη σταθερής ∈ρωτικής σχέσης, είτε με καινούργιο άτομο, είτε με πρώην ∈ρωτικό σας ταίρι.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει το τολμηρό βήμα σας πλησιάσει. Τα θερμά λόγια που θα ακουστούν σε τηλεφώνημα θα φέρουν κατάληξη προσωπικής συνάντησης, η εξέλιξη σας θα είναι άμεση και ιδιαιτέρως ∈ρωτική. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο η νύχτα σας να κλείσει με αναπάντεχες ∈ρωτικές αποκαλύψεις. Πρώην ∈ρωτικό σας ταίρι θα σας δώσει το έναυσμα να ξανασκεφτείτε την προοπτική της επανασύνδεσης.

Λέων

Advertisements

Αγαπητοί μου Λέοντες ∈ρωτική και αυθόρμητη θα είναι η στάση σας. Παίρνετε απόφαση να πλησιάσετε πρώην ∈ρωτικό σας ταίρι, μιλήστε με ειλικρίνεια θα βρείτε θερμή ανταπόκριση στις προσεγγίσεις σας. Σε περίπτωση που αναζητάτε νέα γνωριμία, τώρα θα σας δοθεί το κατάλληλο άνοιγμα, θα συνομιλήσετε με πρόσωπο γοητευτικής εμφάνισης. Αξιοποιήστε τις θερμές σας διαθέσεις, εκδηλώστε την έλξη σας, προμηνύεται νέο ∈ρωτικό ξεκίνημα θετικής κατάληξης.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη για νέα αρχή, αποκαλυπτική θα είναι η στάση σας, θα εκδηλωθείτε με απελευθερωμένο τρόπο χωρίς προκαταλήψεις και ταμπού. Εσείς που είστε σε σχέση, στο ταίρι σας θα εμφανιστείτε ∈ρωτικοί, ξεκάθαροι και ειλικρινείς, θα τηρήσετε τις υποσχέσεις που θα δώσετε. Ενθουσιασμός και αισιοδοξία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι θα φλερτάρετε και θα βγείτε κερδισμένοι.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, ένα τηλεφώνημα και μια συνάντηση θα έχετε με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά, τα γεγονότα τερματίζουν τη στασιμότητα σας, έρχονται εξελίξεις που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε ένα βήμα πιο μπροστά. Οι άμεσες εκδηλώσεις σας θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για συναισθηματικές αποκαλύψεις, ανοίγεται πορεία δεσμού. Καταφθάνει προοπτική σταθερής σχέσης, δείξτε ανεπιφύλακτα το ενδιαφέρον σας.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, τολμηρή και αποφασιστική θα είναι η στάση σας, σε συνδυασμό με τον ∈ρωτισμό που θα εκπέμπετε, θα καταφέρετε να προσελκύσετε το πρόσωπο που θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σας. Με οικείο και αυθόρμητο τρόπο θα σας φλερτάρει ένα συγκεκριμένο άτομο που δεν αποκλείεται να κλέψει την καρδιά σας από τις πρώτες σας ματιές. Αισιοδοξία, χαρά και νέο ∈ρωτικό άνοιγμα θα σας φέρει το ραντεβού που θα κλείσετε.

Τοξότης

Advertisements

Φίλοι μου Τοξότες, η αστρολογική όψη της ημέρας θα ζωηρέψει τον συναισθηματικό σας κόσμο, σήμερα θα νιώσετε δυνατοί και ανανεωμένοι. Θα έχετε τη διάθεση για αλλαγές, ποικιλία θα αναζητήσετε στην ∈ρωτική σας ζωή και επειδή θα είστε τολμηροί στις προσεγγίσεις σας, γι αυτό θα καταφέρετε να προσελκύσετε το γοητευτικό πρόσωπο που θα γνωρίσετε. Οι ∈ρωτικές σας διαθέσεις θα έχουν ορμή και παρόρμηση, να είστε σίγουροι πως θα περάσετε μια ιδιαιτέρως θερμή μέρα ευχάριστων εξελίξεων.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, με ζωτικότητα δυναμισμός και ενέργεια θα σας εφοδιάσει η σημερινή μέρα, η δραστική σας κινητοποίηση θα προκαλέσει γεγονότα ένωσης ή και επανένωσης. Λαμβάνει τέλος το στάδιο της αναμονής, έρχεται κοντά σας πρόσωπο που το προσμένατε αρκετό καιρό, τερματίζουν εμπόδια και καθυστερήσεις, ανοίγεται προοπτική επανασύνδεσης. Ο δρόμος θα είναι ανοιχτός για ουσιαστικές αλλαγές, τολμήστε να κάνετε πράξη αυτό που σκέπτεστε, για εσάς τους ∈ρωτικά μόνους θα υπάρξει ευκαιρία νέας γνωριμίας.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα ενισχύσει την μαχητικότητα σας, εσείς που έχετε σταθερό ταίρι δίπλα σας ενδεχομένως να εμφανιστείτε κάπως ασυμβίβαστοι, σήμερα θα διεκδικήσετε με σταθερότητα και πείσμα. Θα τα ξανά βρείτε με το πρώην ταίρι σας, σε προσωπικό ραντεβού θα γίνουν συναισθηματικές συζητήσεις, μεταξύ σας θα σημειωθούν θερμές ∈ρωτικές εκδηλώσεις. Ανοίγεται προοπτική επανασύνδεσης, χειριστείτε την υπόθεση με ειλικρίνεια και αμεσότητα.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, απελευθερωμένη και ζωηρή θα εμφανιστεί τόσο η στάση σας όσο και η καρδιά σας. Η ∈ρωτική σας συμπεριφορά θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για επανασυνδέσεις αλλά και για ολοκαίνουργιες γνωριμίες. Σήμερα θα φλερτάρετε και θα σας φλερτάρουν, το γοητευτικό παρουσιαστικό σας θα τραβήξει τα κατάλληλα βλέμματα, το πρόσωπο θα σας πλησιάσει δεν αποκλείεται να το ∈ρωτευτείτε. Ανοίγεται προοπτική ∈ρωτικής σχέσης με άτομο ενδιαφέρουσας ίσως και εξτρίμ προσωπικότητας.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα