Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (28-5-2019)

Κριός

 Φίλες μου Κριοί, θα ξυπνήσουν μέσα σας περίεργες διαθέσεις, θα υπάρξει έντονη εσωτερική αναστάτωση, ίσως να εμφανίσετε τάσεις φυγής. Αλλοπρόσαλλη θα είναι η καρδιά σας με αντιδράσεις σπασμωδικές, ωστόσο αν επιλέξετε να ανοιχτείτε στο ταίρι σας, τότε όλα θα βρουν τον σωστό τους δρόμο. Αφήστε την αισιοδοξία να γίνει οδηγός των πράξεων σας, αν θέλετε να αποσπάσετε τη σκέψη σας από ενοχλητικές καταστάσεις, τότε εστιάστε καθαρά και μόνα στα αισθήματα.

Ταύρος

 Φίλες μου Ταύροι, ίσως να μην καταφέρετε να βάλετε σε τάξη τις συναισθηματικές σας διακυμάνσεις, καλό θα είναι να κρατηθείτε μακριά από αρνητικές αναμνήσεις, μη δώσετε έκταση σε εσωτερικές φοβίες. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα χαλαρώσει τις διαθέσεις σας, θα υπάρξουν ευχάριστες συζητήσεις προσφέροντας σας θερμές και αναζωογονητικές στιγμές. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τις προσωπικές σας ισορροπίες.
 Δίδυμοι
 Φίλες μου Δίδυμοι, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα φέρουν αλλαγές στον τρόπο σκέψης σας, τώρα θα απομακρυνθείτε από αρνητικές εικασίες και τάσεις πεσιμισμού. Θα εστιάσετε στην αισιόδοξη όψη των γεγονότων και αυτό θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε πάνω σε νέες βάσεις. Δεν αποκλείεται σήμερα να πάρετε απόφαση να κλείσετε παλιές ερwτικές ιστορίες και ταυτόχρονα να δώσετε ανοίγματα σε κάποια καινούργια πρόσωπα που ήδη έχετε γνωρίσει. Θερμή συνομιλία θα έχει κατάληξη προσωπικής συνάντησης.

Καρκίνος

 Φίλες μου Καρκίνοι, σκαμπανεβάσματα θα έχει η ψυχολογία σας, ωστόσο θα υπάρξουν τυχαία συμβάντα  που θα ανεβάσουν το ηθικό σας. Ένα πρόσωπο θα κάνει απρόοπτα την εμφάνιση του, αν φανείτε προσιτοί, θα σας δώσει την ευκαιρία στενών επαφών. Η διάθεση σας να δοκιμάσετε και να πειραματιστείτε θα δημιουργήσει καινούργιο άνοιγμα που δε θα είναι καθόλου αρνητικό. Αξιοποιήστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πρόκληση που θα υπάρξει, θα σας δώσει χαρά και ικανοποίηση.

 

Advertisements

Λέων 

Αγαπητές μου Λέοντες, απρόβλεπτη θα εμφανιστεί η καρδιά σας, οι διαθέσεις σας θα είναι ζωηρές, θα νιώσετε έτοιμοι να ζήσετε οτιδήποτε διαφορετικό προκύψει. Απρόοπτες συνομιλίες και συναντήσεις θα αναστατώσουν την καρδιά σας, θα ανταμωθείτε με πρόσωπο που μεταξύ σας θα υπάρξει συναισθηματική ένταση. Εσείς που είστε σε σχέση δείξτε κατανόηση στο ταίρι σας, φανείτε διαλλακτικοί.

Παρθένος

Φίλες μου Παρθένοι, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα βγάλουν στην επιφάνεια τη δεσμοφοβική πλευρά του χαρακτήρα σας, προσοχή στις κουβέντες που θα έχετε με το ταίρι σας. Ο συναισθηματικός σας κόσμος θα βρίσκεται σε ένταση και αναστάτωση και μάλιστα για λόγους που ίσως να μην καταφέρετε να τους εξηγήσετε. Σήμερα πρόσωπο από τα παλιά θα επικοινωνήσει μαζί σας, είναι πολύ πιθανόν να λάβετε πρόταση για προσωπικό ραντεβού.

Advertisements

Ζυγός

Φίλες μου Ζυγοί, από μόνοι σας θα δημιουργήσετε στον εαυτό σας ένα είδος εσωτερική πίεσης, δεν αποκλείεται να παγιδευτείτε σε άτοπες φοβίες. Σήμερα μάλλον θα φανείτε κάπως αναποφάσιστοι σε θέματα προσέγγισης, ωστόσο μια απρόοπτη και κάπως περίεργη συνάντηση με πρόσωπο που θα εξιτάρει το ερwτικό σας ενδιαφέρον, θα σας βάλει στον πειρασμό να κινηθείτε δραστικά. Αξιοποιήστε τα συμβάντα, περάστε σε άμεσες πράξεις.

Σκορπιός

Αγαπητές μου Σκορπιοί, θα αλλάξουν για τα καλά οι διαθέσεις σας, εσείς οι ίδιοι θα δώσετε νέα τροπή στις υποθέσεις σας. Σήμερα θα τολμήσετε να περάσετε σε άμεσες προσεγγίσεις, η στάση σας θα είναι εκδηλωτική και αυθόρμητη, τα τηλεφωνήματα που θα κάνετε θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Η εξομολόγηση ενός συγκεκριμένου προσώπου θα αλλάξει τα δεδομένα σας, εντελώς απρόοπτα ανοίγεται κύκλος νέων περιπετειών με κατάληξη που δεν θα είναι καθόλου αρνητική.

Τοξότης

Advertisements

Φίλες μου Τοξότες, η σημερινή μέρα θα σας οδηγήσει στην αναζήτηση νέων τρόπων χειρισμού προκειμένου να κλείσετε οριστικά κάποιες αρνητικές αισθηματικές σας υποθέσεις. Σήμερα θα καταφέρετε με τη μεθοδική σας στάση να λύσετε παρεξηγήσεις και να βάλετε μια και καλή τα πράγματα στη σωστή τους θέση. Απελευθερώνεται η καρδιά σας, ανανεώνονται οι διαθέσεις σας, θα ‘ρθείτε πολύ κοντά με πρόσωπο που θα καταφέρει να εξιτάρει τις αισθήσεις σας με κίνηση ξαφνική και απρόσμενη.

Αιγόκερως

Αγαπητές μου Αιγόκεροι, προσοχή στις συναισθηματικές σας μεταπτώσεις, μη μπερδέψετε το ερwτικό σας ταίρι γιατί θα υπάρξει κίνδυνος να εισπράξετε τελικά αρνητική και αδιάφορη στάση. Σήμερα θα υπάρξουν δυσκολίες που θα απορρέουν κυρίως από την αδυναμία σας να ισορροπήσετε τα αισθήματα σας. Για τους ελεύθερους και μόνους, απρόσμενη συνάντηση θα φέρει ένα ελαφρύ κυματάκι στη καρδιά σας, δεν αποκλείεται να ερwτευτείτε.

Υδροχόος

 Φίλες μου Υδροχόοι, θα υπάρξουν μέσα σας έντονες συναισθηματικές αλλαγές. Η υπομονή σας μάλλον θα είναι περιορισμένη με αποτέλεσμα να μην είστε πλέον σε θέση να ανεχτείτε κουραστικές καταστάσεις και πρόσωπα που δεν μπορούν να σας προσφέρουν ισορροπία ή ηρεμία. Ένα τηλεφώνημα θα σας ξαφνιάσει, συνάντηση θα υπάρξει με πρόσωπο που από καιρό υπάρχει στην καρδιά σας. Τολμηρή συζήτηση θα ανοιχτεί με άτομο που στόχο θα έχει να ξεκινήσει μαζί σας σχέση.

Ιχθύς

Φίλες μου Ιχθείς, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας φέρουν αντιμέτωπους με τις ίδιες σας τις αντιδράσεις, γι’ αυτό κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρξουν εσωτερικές συγκρούσεις. Σήμερα σας συμβουλεύω να αποφύγετε τις πολύ σοβαρές συζητήσεις με το ταίρι σας, κρατηθείτε μακριά από ζητήματα που σας δημιουργούν συναισθηματικά συμπλέγματα. Για τους ελεύθερους, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα βρει τρόπο να σας φλερτάρει, στο χέρι σας θα είναι η εξέλιξη.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα