Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (12-10-2019)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου Κριοί, παρορμητική θα είναι η στάση σας, δε θα είναι συγκρατημένες οι αντιδράσεις σας. Στις συζητήσεις με το ταίρι σας, σας συμβουλεύω να αποφύγετε τα κοφτερά λόγια, επιλέξτε έναν πιο διπλωματικό τρόπο έκφρασης και δράσης. Εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι θα την κυνηγήσετε τη νέα γνωριμία. Η στάση σας θα ενθαρρύνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να ‘ρθει πολύ κοντά σας, ωστόσο οι διακυμάνσεις στη συμπεριφορά σας θα φέρουν καθυστέρηση στην εξέλιξη σας.

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, οι σκέψεις σας θα δημιουργήσουν ένα είδος συναισθηματικού μπλοκαρίσματος. Ενδεχομένως να αισθανθείτε πιεσμένοι ή εγκλωβισμένοι, δυσαρέσκεια θα νιώσετε για καταστάσεις που θεωρείτε πως σας βυθίζουν στη ρουτίνα. Προσοχή στα εικονικά αδιέξοδα και στις ακραίες θεωρίες, καλό θα είναι να μην αγνοήσετε τα θετικά στοιχεία.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, ίσως να μπερδευτεί η καρδιά σας, θα υπάρξουν αντικρουόμενες επιθυμίες και αλλοπρόσαλλες ενέργειες. Καχύποπτος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, η αδυναμία ισορροπίας στις διαθέσεις σας, θα μπερδέψει πρόσωπο που εδώ και καιρό προσπαθεί να σας πλησιάσει ∈ρωτικά. Σας συμβουλεύω για θέματα χωρισμού ή επανασύνδεσης αποφύγετε να πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις, καταστάσεις εκνευρισμού ή σύγχυσης θα επηρεάσουν αρνητικά την κρίση σας.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα μια συζήτηση που θα ανοίξετε με το ταίρι σας θα φέρει συναισθηματικές ανατροπές, αλλαγές θα υπάρξουν στην πορεία του δεσμού σας. Ένα πρόσωπο που  σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά θα σας ξεκαθαρίσει τη θέση του, θα μάθετε για τα αισθήματα και τις βλέψεις που έχει για εσάς. Εσείς οι χωρισμένοι, ετοιμαστείτε για εξελίξεις, αποκαλυπτικές εξομολογήσεις θα ανοίξουν δίοδο επανασύνδεσης.

Λέων

Advertisements

Φίλοι μου Λέοντες, θα εμφανίσετε αλλοπρόσαλλη στάση, κυκλοθυμική θα είναι η καρδιά σας, θα υπάρξουν έντονα σκαμπανεβάσματα. Οι ανασφάλειες σας θα σας ωθήσουν στο να δημιουργήσετε έναν τοίχο γύρω από τα συναισθήματα σας, σήμερα θα αποφύγετε εξομολογήσεις και αποκαλύψεις. Ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνιση τους αμφισβητήσεις, ίσως να μην δείτε με θερμό μάτι την πρόταση επανασύνδεσης που θα λάβετε απ πρώην ταίρι σας.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, ίσως να υπάρξουν συναισθηματικοί διχασμοί, ωστόσο η πορεία των συζητήσεων σας θα σας βοηθήσει να βγείτε από αυταπάτες και ψευδαισθήσεις. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να τακτοποιήσετε μέσα στη σχέση σας πρόβλημα που σας προκαλεί ανασφάλεια, σήμερα θα δοθούν εξηγήσεις που θα σας βγάλουν από τυχόν αμφιβολίες. Σε πρώην ταίρι σας η στάση σας θα συγκαταβατική, έντονες συζητήσεις που θα γίνουν θα ανοίξουν προοπτική επανασύνδεσης.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, ίσως να κάνουν την εμφάνιση τους συναισθηματικά συμπλέγματα, είναι πολύ πιθανό να παρασυρθείτε από καχυποψίες. Θα υπάρξουν αμφισβητήσεις, συναισθηματικές ανασφάλειες θα σας δημιουργήσουν ξαφνικά διλλήματα. Σας δίνω τη συμβουλή να περιορίσετε τάσεις ζήλειας, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να φανερώσετε στο ταίρι σας τις φοβίες και τις υποψίες σας, αν δεν θέλετε να παγιδευτείτε παίξτε με ανοιχτά χαρτιά.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, αντιδραστικές θα είναι οι ενέργειες σας, δεν αποκλείεται να μπλεχτείτε σε διαλόγους με εντάσεις και διχογνωμίες. Ίσως να μην καταφέρετε να μείνετε σταθεροί στις απόψεις σας, αν δεν θέλετε να τρενάρετε τις καταστάσεις και αν αναζητάτε άμεσες λύσεις τότε προσπαθήστε να περιορίσετε την αδιαλλαξία που θα εμφανίσετε. Ένα ευχάριστο ∈ρωτικό συμβάν θα ενδυναμώσει την αυτοπεποίθηση σας, θα συμβεί συνάντηση με πρόσωπο που θα καταφέρει να αλλάξει τα δεδομένα σας.

Τοξότης

Advertisements

Αγαπητοί μου Τοξότες, σκαμπανεβάσματα θα έχει η ψυχολογία σας, από τη μια θα αναζητήσετε πάθος και ένταση, από την άλλη θα εγκλωβιστείτε στις αμφιβολίες σας. Ένα πρόσωπο θα κάνει απρόοπτα την εμφάνιση του, αν φανείτε προσιτοί, θα σας δώσει την ευκαιρία να εξελιχτούν οι επαφές σας σε πλαίσιο ∈ρωτικό. Θετική κατάληξη θα έχει η συνάντηση που θα έχετε με πρώην ∈ρωτικό σας ταίρι ή με πρόσωπο που τώρα ξεκίνησαν οι επαφές σας.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, η σημερινή αστρολογική όψη θα δημιουργήσει μπέρδεμα στην καρδιά σας, θα έχετε την τάση να θέλετε να εναντιωθείτε, θα αμφισβητήσετε και θα θέσετε ∈ρωτήματα. Κυκλοθυμικές θα είναι οι αντιδράσεις σας, το ταίρι σας θα αδυνατεί να σας κατανοήσει. Δεν αποκλείεται να εντυπωσιαστείτε από το παρουσιαστικό ενός γοητευτικού προσώπου, θα εισβάλει στη σκέψη σας, θα σας παρασύρει ο ενθουσιασμός σας.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, ανήσυχη και προκλητική θα είναι η ∈ρωτική σας στάση, οι πράξεις σας θα είναι αψυχολόγητες και ασυνήθιστες. Ενδεχομένως να δημιουργήσετε εντάσεις μέσα στη σχέση σας, αποφύγετε τις πολύ σοβαρές συζητήσεις, θα σας δώσω τη συμβουλή να εστιάσετε περισσότερο στον ∈ρωτισμός σας, αναζητήστε ανέμελες στιγμές. Η γοητεία σας θα βρίσκεται σε ανεβασμένο επίπεδο, είναι πολύ πιθανό να ∈ρωτευτείτε πρόσωπο εκκεντρικής εμφάνισης.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, σύγχυση θα υπάρξει στο μυαλό σας, θα προβληματιστείτε με διαφόρων ειδών σκέψεις και εκδοχές που δεν αποκλείεται να χαρακτηριστούν άτοπες ή αντιφατικές. Η χρονική στιγμή δεν θα είναι ευνοϊκή για άμεσες ή ριζικές αλλαγές, θα υπάρξει στασιμότητα λόγω διαφωνιών. Μην αφήσετε ανεξέλεγκτη την συναισθηματική αναστάτωση που θα σας διακατέχει,  το νου σας να μην παγιδευτείτε σε καχυποψίες, αποφύγετε σκηνές ζήλειας.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα