Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (09-10-2019)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, θερμή και ∈ρωτική θα είναι η στάση σας, ελκυστικός θα είναι ο τρόπος που θα φλερτάρετε. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, η προσιτή σας στάση θα ανοίξει δίοδο επικοινωνίας με ένα γοητευτικό πρόσωπο. Οι αποφάσεις που θα πάρετε θα είναι σωστές, οι επιλογές σας δε θα αποδειχτούν λανθασμένες. Με απόλυτη ειλικρίνεια θα σας μιλήσει το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά, πιστέψτε στα εξομολογητικά λόγια που θα ακούσετε.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, από σήμερα ανακτάτε ξανά τις δυνάμεις σας, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας βοηθήσουν να κλείσετε οριστικά ένα αρνητικό ∈ρωτικό σας ζήτημα, σε περίπτωση χωρισμού καταφθάνει επανασύνδεση. Εσάς τους ∈ρωτικά μόνους, ένα εντυπωσιακό πρόσωπο θα κάνει την προσπάθεια να σας φλερτάρει, αξιοποιήστε τα συμβάντα. Καταφθάνει αποτέλεσμα θέρμης ∈ρωτικής ένωσης που θα ανανεώσει την καρδιά σας.

Advertisements

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα έχετε τη διάθεση να φλερτάρετε και να επικοινωνήσετε με αισθησιακό ∈ρωτισμό, θα καταφέρετε να κερδίσετε το ενδιαφέρον ενός καινούργιου ατόμου. Συγκαταβατική στάση θα έχετε στο ταίρι σας, βασικός σας στόχος θα είναι η ηρεμία και η ισορροπία του δεσμού σας. Η σημερινή μέρα θα σας ωθήσει σε σοβαρές συζητήσεις, είναι πολύ πιθανό να πάρετε καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον της ∈ρωτικής σας πορείας.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, συγκρατημένη και αρκετά προσγειωμένη θα είναι η καρδιά σας, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας φέρει σε επαφή με πρόσωπο από το παρελθόν. Σήμερα η συγκαταβατική σας διάθεση θα βάλει τα πράγματα σε ισορροπία και τάξη, αν είστε τσακωμένοι με το ταίρι σας θα τα βρείτε, βρίσκετε λύσεις σε δύσκολα ζητήματα. Μην περιορίσετε τον έντονο αισθησιασμό που θα νιώσετε, θα λάβετε πρόταση απρόοπτη και αναζωογονητική.

Advertisements

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, πολύ καλά θα κάνετε και θα ξεδιπλώσετε την αισθησιακή ίσως και κάπως παθιασμένη πλευρά της προσωπικότητα σας, ανταπόκριση θα βρείτε από το ενδιαφερόμενο πρόσωπο. Θα είστε δεχτικοί και ανοιχτοί σε κάθε είδους συζητήσεις, θερμή θα είναι η στάση σας στις νέες ∈ρωτικές προκλήσεις που θα εμφανιστούν. Καινούργιο πρόσωπο θα προκύψει από τυχαία γνωριμία, ανοίγεται νέος ∈ρωτικός ορίζοντας στη ζωή σας.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, θα έχετε τη δύναμη να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις συναισθηματικής πίεσης. Εσείς οι ελεύθεροι θα προσεγγίσετε με αυθορμητισμό, καταφθάνει ευχάριστο ∈ρωτικό γεγονός, μια απρόσμενη πρόταση θα δώσει ώθηση στην ∈ρωτική σας ζωή. Θα υπάρξει νέο ∈ρωτικό άνοιγμα, καταφθάνει καινούργια γνωριμία με πρόσωπο που ενδεχομένως να ∈ρωτευτείτε. Αν θέλετε να αλλάξετε τα ∈ρωτικά σας δεδομένα, κινηθείτε δυναμικά, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, θα καταφέρετε να βρείτε τις απαιτούμενες λύσεις σε τυχόν προβλήματα, κάποιοι από εσάς θα ανοίξετε συζητήσεις περί δεσμεύσεων. Σε συνάντηση με ∈ρωτικό πρόσωπο από τα παλιά θα αναπτυχτεί μεταξύ σας κλίμα ιδιαιτέρως θερμό που θα δώσει νέα προοπτική στις επαφές σας. Θα είναι καθαρά στη δική σας διάθεση αν θα προκύψει επανασύνδεση, οι εξελίξεις θα είναι ανάλογες των αποφάσεων σας.

Advertisements

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, σήμερα σε περίπτωση που χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις στηριχτείτε στη λογική σας σκέψη, ο ορθολογισμός σας θα σας οδηγήσει στα σωστά βήματα. Θα υπάρξει συνάντηση και συνομιλία που η κατάληξη της θα ξεμπερδέψει σημεία που έφεραν παρεξηγήσεις ή χωρισμούς. Η μέρα σας θα έχει ευχάριστες ∈ρωτικές εξελίξεις, ανοίγεται δίοδος μακροχρόνιου δεσμού.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, από σήμερα ανοίγονται συναισθηματικές συζητήσεις που θα φέρουν ξεκαθαρίσματα, λύνονται διαφορές, εσείς οι χωρισμένοι θα επανασυνδεθείτε. Άμεση και δυναμική θα είναι η στάση σας, η παρορμητικότητα σας θα σας ωθήσει σε επιτυχημένες προσεγγίσεις. Με ένα καινούργιο πρόσωπο θα γνωριστείτε, θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για έναρξη σταθερής σχέσης.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, ο τρόπος που θα προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά θα φέρει θερμό αποτέλεσμα. Σήμερα θα υπάρξουν συναντήσεις και προτάσεις που θα σας ανοίξουν δρόμους επιτυχίας, είτε επρόκειτο για επανασύνδεση, είτε για νέα γνωριμία. Για εσάς που είστε άνευ σχέσης, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποκτήσετε σταθερό ∈ρωτικό ταίρι. Καταφθάνουν ευχάριστες ∈ρωτικές ανατροπές, αξιοποιήστε τα συμβάντα.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, θα περάσετε σε καινούργιες ∈ρωτικές αναζητήσεις, νέες γνωριμίες θα αναπτερώσουν τις διαθέσεις σας. Για εσάς τους τσακωμένους, συναισθηματική συζήτηση σχετικά με αμφισβητήσεις και παρερμηνεύσεις θα λύσει τον κόμπο που πρόκυψε απ λανθασμένα συμπεράσματα, έρχονται ουσιαστικά και τελεσίδικα ξεκαθαρίσματα. Εσάς τους ∈ρωτικά μόνους, ένα πρόσωπο θα σας ενθουσιάσει, ανοίγεται νέα προοπτική.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, η ∈ρωτική σας στάση θα είναι προσιτή, ανοιχτή και δοτική, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για επανασυνδέσεις με πρώην σχέσεις αλλά και για γνωριμίες με ολοκαίνουργια άτομα. Σήμερα θα κάνει την εμφάνιση του ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που η εξέλιξη των επαφών σας είναι πολύ πιθανό να σας οδηγήσει σε αλλαγή επιθυμιών. Θα ανακατατάξετε τις προτεραιότητες σας, βασικός σας στόχος θα είναι η σταθερότητα και η μακροχρόνια πορεία.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα