Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (05-10-2019)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, θα νιώσετε την ανάγκη να αποκαταστήσετε συναισθηματικές βλάβες, θα προβείτε σε άμεσες κινήσεις με στόχο την επανασύνδεση. Θα υπάρξουν προσωπικές συναντήσεις, θα γίνουν ουσιαστικές συζητήσεις, που θα σας διευκολύνουν να ειπωθούν συγγνώμες και να αναθεωρηθούν αρνητικές απόψεις. Τα γεγονότα θα σας δώσουν την ευκαιρία να επανεκτιμήσετε παρελθοντικά γεγονότα και αν εκφράσετε ελεύθερα τα συναισθήματα σας τότε θα καταφέρετε να κλείσετε οριστικά παλιές πληγές.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι θέλετε και τι ακριβώς αναζητάτε ∈ρωτικά, τόσο στο παρόν όσο και στο μέλλον σας. Τώρα θα συνειδητοποιήσετε πως την ισορροπία και την ασφάλεια θα πρέπει να την διεκδικήσετε με υπευθυνότητα και όχι με ανώριμες απαιτήσεις. Έντονη συναισθηματική συζήτηση που θα γίνει ανάμεσα σε σας και το πρόσωπο της καρδιά σας, θα ενισχύσει τα αισθήματα σας καταλήγοντας σε αποφάσεις που θα είναι μόνιμες και δεσμευτικές.

Advertisements

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, ευχάριστες εξελίξεις θα έχετε στις ∈ρωτικές σας υποθέσεις. Θα σας δοθεί άνοιγμα να περάσετε σε δημιουργικές κινήσεις, η μεθοδικές σας προσεγγίσεις θα πιάσουν τόπο. Εσείς που είστε σε δεσμό θα ζήσετε ευχάριστες ∈ρωτικές στιγμές και μάλιστα υπό την καθοδήγηση σας. Θα βρείτε ανταπόκριση στη θερμή στάση που θα εκδηλώσετε, σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς είστε ∈ρωτικά μόνοι, θα σας δοθεί ευκαιρία για νέα και δημιουργική γνωριμία.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, ευχάριστη συνομιλία με πρόσωπο από τα παλιά θα φέρει άνοιγμα επανασύνδεσης. Θα εμφανιστούν ξεχασμένα ∈ρωτικά αισθήματα που θα φέρουν συναισθηματική και σωματική ένωση. Αποκλειστικά στο δικό σας χέρι θα βρίσκεται η αλλαγή στο κλίμα της ∈ρωτικής σας ζωής, θα δημιουργηθεί άνοιγμα για νέα ∈ρωτική αρχή. Θα λάβετε προτάσεις που κάποια από αυτές θα έχει ξεκάθαρα ∈ρωτικό σκοπό, σας δίνω τη συμβουλή να φανείτε τολμηροί, θα είναι λάθος αν αφήσετε τις ανασφάλειες σας να σταθούν εμπόδιο στην ∈ρωτική σας εξέλιξη.

Advertisements

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, σας δίνω τη συμβουλή φανείτε ανοιχτοί στις νέες προτάσεις που θα λάβετε, θα υπάρξει προοπτική σταθερής ∈ρωτικής σχέσης με πρόσωπο που από την αρχή θα το νιώσετε οικείο και ταιριαστό. Μια τυχαία συνάντηση θα σας φέρει σε προσωπική συνομιλία, η χημεία και η έλξη που θα αισθανθείτε θα σας οδηγήσει πολύ γρήγορα σε έναρξη σταθερού ∈ρωτικού δεσμού. Θα διαπιστώσετε πως θα είναι καθαρά στο χέρι σας να αλαλάξετε τα δεδομένα της ∈ρωτικής σας ζωής, η ευκαιρία θα είναι ξεκάθαρη, η επιλογή δική σας.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας εξοπλίσει με διαίσθηση, κατανόηση και έντονη διορατικότητα. Με επιτυχία θα κλείσουν οι ∈ρωτικές σας συζητήσεις ή προσεγγίσεις, θα έχετε την ικανότητα να μπορείτε να ψυχολογήσετε πρόσωπα και καταστάσεις, η συναισθηματική σας αντίληψη θα σας προστατέψει από τυχόν παγίδες. Το πρόσωπο που έχετε στην καρδιά σας θα σας δείξει αγάπη και ∈ρωτική εξάρτηση, μην αγνοήσετε τα αισθήματα του, εκτιμήστε αυτό που νιώθει για εσάς, σας συμβουλεύω να ανταποκριθείτε χωρίς ανασφάλειες ή αμφιβολίες.

Ζυγός

Advertisements

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να διεισδύσετε στο βάθος της σχέσης σας προσπαθώντας να ανακαλύψετε τι είδους αισθήματα υπάρχουν και κατά πόσο είναι αληθινά. Σήμερα θα καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε από αυταπάτες, σε περίπτωση που αιωρείστε συναισθηματικά τώρα θα βρείτε την κατάλληλη βάση για να στηρίξετε παρόν και μέλλον. Δείξτε εμπιστοσύνη στα λόγια που θα ακούσετε, αποφύγετε αρνητισμούς και προκαταλήψεις. Για τους ∈ρωτικά μόνους, θα υπάρξει άνοιγμα νέας γνωριμίας μέσα σε φιλικό περιβάλλον.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, σωστή θα είναι η κρίση και η αντίληψη σας, θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις, θα κλείσετε με επιτυχία ∈ρωτικές εκκρεμότητες. Θα σας πλησιάσουν καινούργια πρόσωπα, η διάθεση σας να αξιοποιήσετε τις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν, θα σας βοηθήσει να τερματίσετε τις εφήμερες καταστάσεις και να περάσετε σε πορεία σταθερής ∈ρωτικής ζωής. Συγκεκριμένο πρόσωπο με έντονο ∈ρωτικό ενδιαφέρον για εσάς, θα σας κάνει πρόταση που θα είναι σοφή η απόφαση σας να μην την απορρίψετε.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας γεμίσει με αισιοδοξία και ενθουσιασμό, έρχονται ανοίγματα για ∈ρωτικές διεκδικήσεις. Θα σας εντυπωσιάσει το καινούργιο πρόσωπο που εντελώς τυχαία θα βρεθείτε να κουβεντιάζετε για κάποιο κοινό σας ζήτημα, με δική σας πρωτοβουλία θα δοθεί άνοιγμα προσωπικών επαφών. Η απόφαση σας να περάσετε σε άμεσες πράξεις προσέγγισης θα σας βγει σε καλό. Δε θα σας κρύψω πως στο πρώτο σας προσωπικό ραντεβού θα υπάρξει κλίμα θερμό και ιδιαιτέρως ∈ρωτικό!

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε με αισιοδοξία εμπόδια που ενδεχομένως να υπάρχουν στα ∈ρωτικά σας σχέδια.  Για εσάς που επιθυμείτε να επανασυνδεθείτε με το παλιό σας ταίρι,  με δική σας πρωτοβουλία θα υπάρξουν συναντήσεις και συνομιλίες που θα κλείσουν παρεξηγήσεις, τώρα θα δοθούν οριστικές λύσεις. Σήμερα ένα τυχαίο και πολύ ευχάριστο συμβάν θα ανανεώσει τις ∈ρωτικές σας βλέψεις, καταφθάνουν στιγμές έντονης ∈ρωτικής έλξης. Για εσάς τους ελεύθερους και μόνους θα βρεθεί ενδιαφερόμενο πρόσωπο.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, στις ∈ρωτικές σας επαφές θα θελήσετε σταθερότητα και συναισθηματική ειλικρίνεια. Κατόπιν συζήτησης με πρόσωπο ∈ρωτικό θα θέσετε στον εαυτό σας κάποια ουσιαστικά ∈ρωτήματα, τα συμπεράσματα σας θα σας βοηθήσουν να  βάλετε σε τάξη τόσο το παρόν σας όσο και το μέλλον σας. Ο ξεκάθαρος και ειλικρινής τρόπος με τον οποίο θα χειριστείτε ζήτημα ανάμεσα σε εσάς και πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά, θα φέρει αποτέλεσμα ένωσης. Έρχεται σμίξη, σε περίπτωση χωρισμού θα επανασυνδεθείτε.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, πρώην ταίρι σας θα σας ζητήσει επανασύνδεση. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να εστιάσετε στην μελλοντική εξέλιξη των ∈ρωτικών σας υποθέσεων, θα βρείτε συναισθηματική ασφάλεια και μονιμότητα. Έρχονται απρόσμενες συναντήσεις που θα κρύβουν ευχάριστες εκπλήξεις, εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι καινούργιο πρόσωπο θα γνωρίσετε. Άτομο γοητευτικό θα σας πλησιάσει με διαθέσεις ιδιαιτέρως θερμές και πολλά υποσχόμενες, οι εξελίξεις θα καταφέρουν να σας ανανεώσουν ψυχολογικά και ∈ρωτικά.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα