Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (27-5-2019)

Κριός

Advertisements
 Φίλες μου Κριοί, συγκαταβατικούς και συναισθηματικούς θα σας κάνει η σημερινή αστρολογική όψη, θερμό ενδιαφέρον θα δείξετε στο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει. Σε περίπτωση που αναζητάτε σταθερότητα στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας, τότε περάστε σε δεσμευτικές προτάσεις, τώρα θα είναι κατάλληλη χρονική στιγμή να δημιουργήσετε πρόσφορο έδαφος για σταθερό και μόνιμο ταίρι στη ζωή σας. Εσάς τους ελεύθερους και ανεξαρτήτους θα σας δοθεί η ευκαιρία να φλερτάρετε, καταφθάνει νέα γνωριμία.

Ταύρος

 Φίλες μου Ταύροι, πρόσχαρη θα είναι η στάση σας, η απόφαση σας να εκφράσετε ξεκάθαρα αυτό που αισθάνεστε, θα δώσει το θάρρος σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να σας αποκαλύψει τι νιώθει για εσάς. Η ανάγκη που θα έχετε για συναισθηματική ασφάλεια και ηρεμία θα σας οδηγήσει σε εξομολογήσεις που θα σας βγουν σε καλό. Κάποιο πρόσωπο θα καταφέρει να σας πείσει πως είναι για σας το άλλο σας μισό, έρχονται δυνατές στιγμές με πορεία δεσμευτικής εξέλιξης!
 Δίδυμοι
 Φίλες μου Δίδυμοι, θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις, ηρεμείτε με το ταίρι σας, δε θα υπάρξουν εντάσεις. Σήμερα θα σας πλησιάσουν καινούργια πρόσωπα, η διάθεση σας να αξιοποιήσετε τις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν θα σας βοηθήσει να τερματίσετε τις εφήμερες καταστάσεις και να περάσετε σε πορεία συναισθηματικής σταθερότητας. Συγκεκριμένο πρόσωπο με έντονο ενδιαφέρον για εσάς θα σας κάνει πρόταση για ραντεβού.

Καρκίνος

 Φίλες μου Καρκίνοι, τυχαίες συναντήσεις και όμορφες συνομιλίες θα σας αποδείξουν πως η τύχη είναι με το μέρος σας, μην παρεκκλίνετε από τους στόχους σας, αξιοποιήστε τη γοητεία σας, τη διαίσθηση και το δυνατό σας ένστικτο. Ακολουθήστε τη ροη των γεγονότων, εκφράστε ελευθέρα τα συναισθήματα σας. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταφέρει όχι μόνο να σας ενθουσιάσει, αλλά και να σας ανοίξει προοπτική σταθερού μακροχρόνιου δεσμού!

 

Λέων 

Αγαπητές μου Λέοντες, έρχονται τυχερά και πολύ ευχάριστα γεγονότα, θα νιώσετε πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ικανοποιηθούν οι συναισθηματικές σας ανάγκες. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, ευχάριστη συνάντηση θα έχετε με πρόσωπο που στόχο θα έχει να φέρει μεταξύ σας μόνιμη και σταθερή κατάληξη. Εκδηλωθείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, η ανταπόκριση που θα λάβετε θα είναι θερμή, σήμερα θα σας διακατέχει τόλμη και ανάγκη για εξωτερίκευση.

Παρθένος

Φίλες μου Παρθένοι, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας εξοπλίσουν με διαίσθηση, με κατανόηση και με έντονη διορατικότητα. Με επιτυχία θα κλείσουν οι ερwτικές σας συζητήσεις ή προσεγγίσεις, θα έχετε την ικανότητα να μπορείτε να ψυχολογήσετε πρόσωπα και καταστάσεις, η συναισθηματική σας αντίληψη θα σας προστατέψει από τυχόν παγίδες. Κάποιο πρόσωπο θα σας δείξει αγάπη και εξάρτηση μην αγνοήσετε τα αισθήματα του, εκτιμήστε αυτό που νιώθει για εσάς, σας συμβουλεύω να ανταποκριθείτε χωρίς ανασφάλειες.

Ζυγός

Advertisements

Φίλες μου Ζυγοί, θα νιώσετε την ανάγκη να ανοίξετε την καρδιά σας, σήμερα θα αποκαλύψετε κρυμμένες σκέψεις και επιθυμίες σε ένα συγκεκριμένο άτομο που σας ενδιαφέρει. Μια τυχαία συνάντηση θα σας ανοίξει δρόμο επανασύνδεσης, σε περίπτωση που θέλετε να κλείσετε παρεξηγήσεις και να αποκαταστήσετε παλιές σχέσεις τότε σας συμβουλεύω να περάσετε σε δυναμικές πράξεις. Κινηθείτε αυθόρμητα, δείξτε εμπιστοσύνη στη γοητεία σας, τα γεγονότα θα σας ανοίξουν πορεία δεσμού.

Σκορπιός

Αγαπητές μου Σκορπιοί, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα ενισχύσουν το ένστικτο και την διορατικότητα σας, θα χαρακτηρίζεστε από κατανόηση και έντονο συναισθηματισμό. Σας δίνω τη συμβουλή να αναλάβετε πρωτοβουλίες, τολμήστε να προτείνετε ραντεβού στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, η τύχη θα σταθεί στο πλευρό σας. Μια τυχαία συνάντηση θα δημιουργήσει άνοιγμα καινούργιας γνωριμίας, η γοητεία σας και η άνεση στο τρόπο έκφρασης σας θα φέρουν ευχάριστο θερμό αποτέλεσμα!

Τοξότης

Φίλες μου Τοξότες, θερμή θα είναι η συμπεριφορά σας σε συνδυασμό με τη θετική σας αύρα, θα είναι πολύ εύκολο για σας να προσελκύσετε οποιοδήποτε πρόσωπο τραβήξει το ενδιαφέρον σας. Κινηθείτε άμεσα χωρίς δισταγμούς, προχωρήστε σε ενέργειες προσεγγίσεις, φλερτάρετε με αυθορμητισμό, η κατάληξη θα σας ικανοποιήσει πλήρως. Αισιοδοξία, χαρά και νέο συναισθηματικό άνοιγμα θα σας φέρει το ραντεβού που θα έχετε με συγκεκριμένο πρόσωπο.

Αιγόκερως

Αγαπητές μου Αιγόκεροι, σήμερα θα επικεντρωθείτε στο να δοθούν οι σωστές λύσεις. Για όσους από εσάς είστε ήδη σε σχέση, ένα συμβάν και μια αναλυτική συζήτηση θα δώσουν σοβαρές διαστάσεις στην πορεία σας, δεν αποκλείεται να περάσετε σε δεσμευτικές υποσχέσεις. Εσείς οι μοναχικοί και ελεύθεροι ανακτήστε την αυτοπεποίθηση σας, επιμεληθείτε την εξωτερική σας εμφάνιση, έρχεται γνωριμία με μελλοντικές προδιαγραφές!

Υδροχόος

Advertisements
 Φίλες μου Υδροχόοι, με δική σας πρωτοβουλία θα προκαλέσετε συναισθηματικό ξεκαθάρισμα στοχεύοντας στην ασφάλεια και στη ψυχική ηρεμία. Σήμερα θα εστιάσετε σε ό,τι σας ευχαριστεί και σας διασκεδάζει, θα απομακρυνθείτε από οτιδήποτε μπορεί να βαρύνει την ψυχολογία σας. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, το ένστικτο σας θα είναι σωστός καθοδηγητής, ακολουθήστε το πιστά. Για τους ελεύθερους θα είναι η κατάλληλη στιγμή να επιδιώξετε καινούργιες γνωριμίες.

Ιχθύς

Φίλες μου Ιχθείς, θα νιώσετε συναισθηματική απελευθέρωση, δυνατή θα είναι η διαίσθηση σας, δεν αποκλείεται να πιάσετε τον εαυτό σας να αναπολεί ίσως και να ονειροβατεί. Συγκεκριμένο πρόσωπο με έντονο ενδιαφέρον για εσάς θα σας πλησιάσει με τολμηρή πρόταση που θα σας ενθουσιάσει. Σήμερα θα είναι πολύ ευνοϊκές οι συνθήκες για επανασυνδέσεις ή για νέες γνωριμίες, φανερώστε τη θερμή και αποκαλυπτική πλευρά του χαρακτήρα σας.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα