Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (04-10-2019)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου Κριοί, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας ανοιχτεί ∈ρωτικά, θα περάσετε σε έντονες συναισθηματικές εξομολογήσεις με αποτέλεσμα να αναθερμανθούν και πάλι οι επαφές σας. Ουσιαστικά μεταξύ σας θα ανοιχτεί καινούργιος ορίζοντας, θα πάρουν νέα μορφή οι συναντήσεις σας, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να προκύψει σχέση σταθερή. Έρχονται δυνατά ∈ρωτικά αισθήματα που δεν επρόκειτο να καταλήξουν σε απογοήτευση αντιθέτως μάλιστα θα αποτελέσουν βάση νέας ∈ρωτικής αρχής.

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, η σημερινή όψη θα σας φέρει μπροστά σε πρόσωπο που θα έχει όλα τα προσόντα να σας εξιτάρει ∈ρωτικά και ενδέχεται να μην σας είναι τελείως άγνωστο. Με διαφορετικό στυλ και με εντυπωσιακές αλλαγές στον χαρακτήρα του θα εμφανιστεί πρόσωπο απ το παρελθόν, δίνοντας σας τη δυνατότητα να αναθεωρήσετε απόψεις και παλιές εντυπώσεις. Η εξέλιξη των επαφών σας θα είναι καθαρά στο δικό σας χέρι, αν επανεκτιμήσετε τη μεταξύ σας κατάσταση τότε δεν αποκλείεται να προκύψει επανασύνδεση οριστικής κατάληξης.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι,  θα σημειωθεί απρόοπτο τυχερό συμβάν, ένα πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο ∈ρωτικό σας μέλλον. Σήμερα θα σας δοθεί καινούργιο ∈ρωτικό άνοιγμα, θα υπάρξει συνάντηση που θα σας δώσει ευχάριστο τελεσίδικο αποτέλεσμα. Ραντεβού και ευχάριστη αποκαλυπτική συνομιλία θα καταλήξουν σε θερμό γεγονός. Το πρόσωπο που θα καταφέρει να σας αναστατώσει δεν επρόκειτο να φύγει εύκολα από τη ζωή σας, στην δική σας απόφαση θα είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, από πρώην ταίρι σας θα λάβετε πρόταση που θα σας δώσει την ευκαιρία να βελτιώσετε τις μεταξύ σας επαφές, θα προκύψει έντονο συναισθηματικό ξεκαθάρισμα που θα σας βοηθήσει να λύσετε απορίες, να απαλλαγείτε από παρερμηνεύσεις και αρνητικές καχυποψίες. Δυναμική θα εμφανιστεί η καρδιά σας, θα έχετε το σθένος να διαγράψετε παλιά λάθη και να προχωρήσετε σε νέα αρχή. Θα υπάρξει ∈ρωτικό ραντεβού με θερμές αποκαλύψεις που θα φέρουν αποτέλεσμα επανασύνδεσης.

Λέων

Advertisements

Φίλοι μου Λέοντες, θερμές και αρκετά τολμηρές θα είναι οι ∈ρωτικές σας διαθέσεις, θα έχετε έντονη ανάγκη για κυνήγι αισθήσεων και περιπετειών. Η τύχη θα σταθεί στο πλάι σας, θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα σας γοητεύσει, εσείς οι ελεύθεροι θα βρείτε πεδίο δράσης. Καταφθάνει προοπτική καινούργιας γνωριμίας και επειδή το πρόσωπο που θα πολιορκήσετε θα νιώσει έντονη έλξη για εσάς, γι αυτό καλό θα είναι να ξεκαθαρίσετε από την αρχή τις βλέψεις σας.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, θα αλλάξετε τις ∈ρωτικές σας βλέψεις, τώρα θα θελήσετε να ζήσετε το συναρπαστικό και το απρόβλεπτο αδιαφορώντας για το αν θα υπάρξει δεσμευτική κατάληξη. Τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά, θα φλερτάρετε με κάπως απελευθερωμένο τρόπο, σε περίπτωση που σκέπτεστε να αλλάξετε ∈ρωτικό ταίρι ένα ελκυστικό πρόσωπο θα σας δώσει το κατάλληλο έναυσμα. Ο αυθορμητισμός και η αυτοπεποίθηση σας θα σας οδηγήσουν σε πράξεις που θα φέρουν ευχάριστες ∈ρωτικές ανατροπές.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, ξαφνικές προτάσεις θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας και τις διαθέσεις σας. Θα εμφανιστεί καινούργιο πρόσωπο, ακολουθήστε τα αισθήματα σας θα σας βγει σε καλό. Οι συγκύριες θα σας φέρουν αντικριστά με άτομο που ενδεχομένως να σας μαγέψει, καταφθάνουν ευχάριστες συναντήσεις και συναναστροφές με πρόσωπο εντυπωσιακής εμφάνισης. Ερwτικές αναστατώσεις θα ταράξουν την καρδιά σας, δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να διαγράψετε το παρελθόν προχωρώντας με ολοκαίνουργιο ∈ρωτα.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, θα γυρίσετε την πλάτη σε ∈ρωτικές επαφές και σχέσεις που σας πνίγουν, σε πρόσωπα που σας κάνουν να βαριέστε ή να δυσανασχετείτε. Παίρνετε απόφαση να αλλάξετε καταστάσεις που σας φθείρουν ψυχικά, αισιόδοξη θα είναι η στάση σας, η παρουσία σας θα είναι δυναμική και αρκετά ελκυστική. Διατηρήστε το ∈ρωτικό σας ταπεραμέντο, θα σας πλησιάσει ένα ιδιαιτέρως συμπαθητικό και ελκυστικό πρόσωπο που θα καταφέρει να ανανεώσει τις ∈ρωτικές σας διαθέσεις.

Τοξότης

Advertisements

Φίλοι μου Σκορπιοί, θα γυρίσετε την πλάτη σε ∈ρωτικές επαφές και σχέσεις που σας πνίγουν, σε πρόσωπα που σας κάνουν να βαριέστε ή να δυσανασχετείτε. Παίρνετε απόφαση να αλλάξετε καταστάσεις που σας φθείρουν ψυχικά, αισιόδοξη θα είναι η στάση σας, η παρουσία σας θα είναι δυναμική και αρκετά ελκυστική. Διατηρήστε το ∈ρωτικό σας ταπεραμέντο, θα σας πλησιάσει ένα ιδιαιτέρως συμπαθητικό και ελκυστικό πρόσωπο που θα καταφέρει να ανανεώσει τις ∈ρωτικές σας διαθέσεις.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Τοξότες, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ζωτικότητα, περιέργεια και όρεξη για τολμηρά ∈ρωτικά κυνήγια. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να απεγκλωβιστείτε από ασφυκτικά δεδομένα και καταπιεστικές ∈ρωτικές υποθέσεις, έρχονται αλλαγές στην καρδιά σας και στις βλέψεις σας. Ξαφνική εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου ίσως να αποτελέσει νέο ∈ρωτα στην ζωή σας. Μην περιορίσετε τον ενθουσιασμό σας, ακολουθήστε τις αυθόρμητες διαθέσεις σας, η κατάληξη θα σας εντυπωσιάσει.

Υδροχόος

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, ευνοϊκές θα είναι οι εξελίξεις στα ∈ρωτικά σας. Θα κλείσουν με επιτυχία οι διαφόρων ειδών συζητήσεις σας, στη σχέση σας θα υπάρξει άνοιγμα για να περάσετε τις αλλαγές που επιθυμείτε. Θερμή και ∈ρωτική θα είναι η στάση σας, θα φανείτε τολμηροί ίσως και κάπως απρόβλεπτοι. Η εμφάνιση ενός καινούργιου προσώπου θα καταφέρει να τραβήξει την προσοχή σας, για εσάς που θέλετε νέο ∈ρωτικό ξεκίνημα θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ανανεωθείτε ∈ρωτικά.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, υποχωρούν τάσεις ανασφάλειας, προχωρήστε με τολμηρά βήματα σας φανερώνω πως θα τα πάτε πολύ καλά, δε θα υπάρξει γεγονός απόρριψης ή απογοήτευσης. Ερwτική θα είναι η μέρα σας με ευχάριστες εκπλήξεις, ανατρεπτική συνάντηση θα αλλάξει τα δεδομένα. Έρχονται προκλήσεις και ∈ρωτικές προτάσεις, ίσως να σας αγχώσει η καινούργια γνωριμία που θα κάνετε, σας διαβεβαιώνω πως η κατάληξη θα είναι θετική, τολμήστε να ∈ρωτευτείτε χωρίς φοβίες ή προκαταλήψεις.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα