Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (19-9-2019)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα η κρίση σας θα είναι πολύ σωστή, οι ∈ρωτικές σας επιλογές θα αποδειχτούν σοφές, οι αποφάσεις σας θα έχουν δημιουργικό αποτέλεσμα. Η ανάγκη σας για ∈ρωτική ανανέωση θα σας οδηγήσει σε πράξεις απελευθερωμένες, σήμερα δεν αποκλείεται να σας ∈ρωτευτεί ένα ιδιαιτέρως ελκυστικό άτομο. Η γοητεία σας θα είναι έντονη, η μέρα σας θα κλείσει με θερμό ∈ρωτικό γεγονός, προμηνύεται νέα ∈ρωτική αρχή!

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, ίσως να νιώσετε καταπιεσμένοι, μάλλον θα θελήσετε αλλαγές, ενδέχεται να βγάλετε απωθημένα. Βασική σας ανάγκη θα είναι να διαφοροποιήσετε τα δεδομένα, θα κατευθυνθείτε σε νέες ∈ρωτικές αναζητήσεις. Ξαφνικό συμβάν θα σας δώσει την ευκαιρία να εισάγετε στην καθημερινότητα σας καινούργιο ∈ρωτικό πρόσωπο, θα καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε από τη στασιμότητα, η σημερινή αστρολογική όψη θα κάνει την κρίση σας.

Advertisements

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, ανήσυχη θα είναι σήμερα η καρδιά σας. Βάζετε φρένο στο καθιερωμένο και στο συνηθισμένο, στόχος σας θα είναι να πειραματιστείτε, δε θα αρνηθείτε να βάλετε την καρδιά σας σε δοκιμασίες. Θα σας δοθεί ευκαιρία να αξιοποιήσετε τη γοητεία και την ελκυστικότητά σας, σήμερα πριν κλείσει το 24ωρο θα συμβεί καινούργια ∈ρωτική γνωριμία. Ανταποκριθείτε στα γεγονότα με αυθορμητισμό, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές και στις παρορμητικές αποφάσεις.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, αισιόδοξη, τολμηρή, ίσως και κάπως ασυνήθιστα απελευθερωμένη θα είναι η ∈ρωτική σας στάση. Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να ελέγξετε την παρορμητικότητά σας, σήμερα οι αποφάσεις σας θα έχουν ωριμότητα και ορθολογισμό. Τυχαία συνάντηση θα υπάρξει με πρόσωπο από τα παλιά, θα σας δώσει τη δυνατότητα να αναθεωρήσετε απόψεις. Εσείς οι χωρισμένοι, κατόπιν προσγειωμένης σκέψης θα οδηγηθείτε σε ενέργειες επανασύνδεσης, οι προσπάθειές σας θα πιάσουν τόπο.

Advertisements

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, η σημερινή αστρολογική όψη θα δώσει ώθηση στην καρδιά σας, σήμερα θα σκεφτείτε και θα ενεργήσετε με τρόπο ανατρεπτικό, ίσως και επαναστατικό. Νέα ανοίγματα θα προκύψουν για τους ∈ρωτικά μόνους, μη γυρίσετε την πλάτη στις νέες προκλήσεις. Εσείς που είστε χωρισμένοι, η μεθοδική τακτική που θα εφαρμόσετε θα έχει ως αποτέλεσμα να αναζωπυρωθούν τα αισθήματα ανάμεσα σε εσάς και στο πρώην ταίρι σας, προσωπική συνομιλία θα φέρει ξεκίνημα επανένωσης.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η αστρολογική όψη της ημέρας δεν αποκλείεται να σας φέρει καινούργιο πρόσωπο, γοητευτικό άτομο θα εισχωρήσει στην καρδιά σας. Η απόφασή σας να κινηθείτε με αμεσότητα και ειλικρίνεια θα σας βγει σε καλό, σήμερα ο τρόπος σκέψης σας θα σας ωθήσει σε ανατρεπτικές κινήσεις. Τα γεγονότα θα τερματίσουν το μεταβατικό στάδιο, εσείς που αναζητάτε νέο ∈ρωτικό ξεκίνημα βγαίνετε από την αναμονή. Η μέρα σας θα κλείσει με απρόοπτη και ευχάριστη συνάντηση.

Ζυγός

Advertisements

Φίλοι μου Ζυγοί, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας βοηθήσουν να βγάλετε από τη σκέψη σας πρόσωπα που σας εγκατέλειψαν, σαν πρόδωσαν ή σας πρόσφεραν μια απογοητευτική ∈ρωτική σχέση. Σήμερα θα αποκτήσετε τον έλεγχο της συναισθηματικής σας κατάστασης, γίνεται διαχειρίσιμη πλέον η ψυχολογία σας, απαλλάσσεστε από φοβίες και τάσεις πεσιμισμού. Θα εμφανίσετε την ανάγκη νέας ∈ρωτικής αρχής, τα γεγονότα θα σας δημιουργήσουν καινούργια ∈ρωτικά ανοίγματα.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, στη στάση σας θα υπάρξει αυθορμητισμός και παρόρμηση. Σήμερα είναι πολύ πιθανό να αποφασίσετε να τερματίσετε αρνητικές καταστάσεις πίεσης και ρουτίνας. Επαναστατικές αλλαγές που εσείς οι ίδιοι θα προκαλέσετε, θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα και τα στάσιμα. Από μόνοι σας θα διαφοροποιήσετε σχέσεις, επαφές και συνθήκες, σήμερα θα κινηθείτε άμεσα και δημιουργικά.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, ισορροπημένη θα είναι η σκέψη σας, συγκεκριμένες οι επιθυμίες σας, σήμερα θα κρατήσετε στάση ξεκάθαρη και δεκτική, θετικό αποτέλεσμα θα υπάρξει σε προσπάθειες επανασύνδεσης. Καταφθάνει αρχή δεσμού με πρόσωπο που ενδεχομένως να πολιορκείτε ή να σας πολιορκεί ∈ρωτικά εδώ και πολύ καιρό. Οι εξελίξεις θα σας βοηθήσουν να λύσετε κόμπους και παρεξηγήσεις, περνάτε σε νέα ∈ρωτική περίοδο.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, σήμερα θα υπάρξουν συναντήσεις και θερμές συναισθηματικές συζητήσεις, που θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας. Ο ερχομός ενός προσώπου θα σας φέρει ενθουσιασμό και αισιοδοξία, τα λόγια που θα ακούσετε θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μια πιο εύθυμη στάση. Η απόφασή σας να ξεκλειδώσετε την καρδιά σας, θα φέρει ριζικές αλλαγές στην ∈ρωτική σας καθημερινότητα. Απελευθερώστε τις ∈ρωτικές σας διαθέσεις, θα υπάρξουν θερμά αποτελέσματα.

Υδροχόος

Αγαπητοί μου Υδροχόοι, καινούργιες επιθυμίες θα σας φέρει η σημερινή αστρολογική όψη. Θα υπάρξουν εξάρσεις και επαναστατικές διαθέσεις, ωστόσο κινηθείτε συγκρατημένα, θα καταφέρετε να αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις. Για εσάς τους ελευθέρους και ανεξαρτήτους, τα συμβάντα θα σας βάλουν σε καινούργιες συναισθηματικές και ∈ρωτικές δοκιμασίες. Έντονο ενθουσιασμό θα σας προκαλέσει η γνωριμία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο γοητευτικής εμφάνισης. Σήμερα οι προσεγγίσεις σας θα είναι αυθόρμητες, είναι πολύ πιθανό να ∈ρωτευτείτε.

Ιχθύς

Αγαπητοί μου Ιχθείς, συναισθηματική και αισιόδοξη θα είναι η στάση σας. Η ανάγκη σας για ηρεμία θα περιορίσει τις αρνητικές σας αντιδράσεις, σήμερα θα προσεγγίσετε το ∈ρωτικό σας ταίρι με διαλλακτικότητα και διάθεση για αρμονία. Η αποφασιστικότητά σας να βγείτε από την ∈ρωτική μοναχικότητα, θα σας κάνει προσιτούς στα καινούργια πρόσωπα. Εσείς που είστε σε αναζήτηση σχέσης, θα συνομιλήσετε με πρόσωπο που οι μεταξύ σας επαφές θα έχουν ∈ρωτική εξέλιξη.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα