Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (16-9-2019)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου Κριοί, αισιοδοξία, ειλικρίνεια και αυθορμητισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, τώρα θα νιώσετε την ανάγκη να δώσετε έναν άλλο αέρα στη ζωή σας. Μια συνάντηση και μια συναισθηματική συνομιλία με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά, θα σας δώσει την ευκαιρία να περάσετε σε εξομολογήσεις και εκμυστηρεύσεις, θα ανοίξετε τις καρδιές σας, θα προσχωρήσετε τη σχέση σας σε ένα διαφορετικό επίπεδο.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα θα σας πλησιάσει το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα απελευθερώσετε τον ∈ρωτισμό σας με αμεσότητα και ρομαντισμό. Συγκαταβατική θα είναι η καρδιά σας, θα εστιάσετε στη συναισθηματική πλευρά της οποιασδήποτε κατάστασης. Για εσάς που είστε σε ∈ρωτική αναζήτηση, ένα απρόοπτο γεγονός θα σας φέρει σε συνομιλία με πρόσωπο που θα εξιτάρει το ∈ρωτικό σας ενδιαφέρον. Κινηθείτε με αυθορμητισμό, θα υπάρξει θετική κατάληξη μελλοντικών προδιαγραφών.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, μέσα από ειλικρινείς συζητήσεις θα ταχτοποιήσετε θέματα παροντικά και παρελθοντικά. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για συμφιλιώσεις και συναισθηματικούς διαλόγους. Ευχάριστες συναναστροφές θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας, θα λάβετε μια πρόταση, που αν την δεχτείτε, θα καταλήξετε σε ήρεμες και τρυφερές ∈ρωτικές στιγμές. Όσοι από εσάς είστε προς αναζήτηση νέας γνωριμίας, μέσα σε χώρο που συχνά κινείστε θα εμφανιστεί το κατάλληλο άτομο.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, εκπλήξεις και απρόοπτα συμβάντα θα ζωντανέψουν για τα καλά την καρδιά σας. Ένα δυνατό ∈ρωτικό γεγονός θα ανανεώσει τις διαθέσεις σας, καλό θα είναι να το αξιοποιήσετε. Για εσάς τους ∈ρωτικά ελεύθερους και μόνους, θα εμφανιστεί καινούργιο πρόσωπο, αν κάνετε βήματα προσέγγισης θα υπάρξει θερμή ανταπόκριση με πορεία σταθερής ∈ρωτικής σχέσης. Τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να δράσετε, κινηθείτε με αποφασιστικότητα.

Λέων

Advertisements

Αγαπητοί μου Λέοντες, οι πλανητικές όψεις της ημέρας σας φέρνουν συναισθηματικά ανοίγματα που θα σας απαλλάξουν από στάσιμες ή ανικανοποίητες καταστάσεις. Θα έχετε τη διάθεση να ανοίξετε συζητήσεις αισθηματικού περιεχομένου, κύριο μέλημά σας θα είναι οι ειλικρινείς εξηγήσεις, η ισορροπία και το οριστικό κλείσιμο αρνητικών υποθέσεων. Σε περίπτωση που αναζητάτε νέα ∈ρωτική σχέση στη ζωή σας, τότε σας συμβουλεύω να φανείτε παρατηρητικοί στους χώρους που κινείστε, κάποιο άτομο θα εστιάσει το βλέμμα του επάνω σας.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα δεν πρόκειται να αδιαφορήσετε μπροστά στις νέες ∈ρωτικές προκλήσεις που θα προκύψουν, τολμηρές και απελευθερωμένες θα είναι οι προσεγγίσεις σας. Σήμερα θα βιώσετε ∈ρωτικό ξάφνιασμα από πρόσωπο που θα εξιτάρει τις αισθήσεις σας. Σε περίπτωση που είστε προσφάτως χωρισμένοι, θα υπάρξει ευκαιρία επανασύνδεσης. Το πρώην ταίρι σας θα κάνει το πρώτο βήμα να σας πλησιάσει, αν επιθυμείτε επανένωση καλό θα είναι να αναλάβετε το δεύτερο βήμα.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, αν σκέπτεστε να πλησιάσετε πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά ή αν θέλετε επανασύνδεση με κάποιο πρώην ταίρι σας, σας συμβουλεύω να κινηθείτε θερμά και με ειλικρίνεια, θα βρείτε άμεση ανταπόκριση. Προμηνύεται θερμή και ιδιαιτέρως ∈ρωτική μέρα, οι προσεγγίσεις σας θα πιάσουν τόπο. Αξιοποιήστε το διάχυτο ενδιαφέρον που θα σας δείξει πρόσωπο ∈ρωτικό, θα υπάρξουν υποσχέσεις που θα δώσουν νέα τροπή στη ζωή σας.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσετε με ειλικρίνεια και να ανοιχτείτε ∈ρωτικά στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Σας φανερώνω πως με το ταίρι σας θα καταφέρετε να λύσετε διαφορές και διαφωνίες καταλήγοντας σε δεσμευτικές υποσχέσεις. Άτομο από το παρελθόν θα κάνει την εμφάνιση του. Διοχετεύστε τη θετική πλευρά του χαρακτήρα σας, μην αφήστε παλιές ανασφάλειες ή απαισιόδοξες εικασίες να κατευθύνουν τις αποφάσεις σας.

Τοξότης

Advertisements

Φίλοι μου Τοξότες, επιτυχίες θα έχετε στον ∈ρωτικό σας τομέα. Τυχαία συμβάντα θα σας ανοίξουν δρόμο για επανασυνδέσεις αλλά και για νέες ∈ρωτικές γνωριμίες, οι επαφές σας, συναντήσεις ή συνομιλίες, θα έχουν δυνατά και μοιραία αποτελέσματα. Αυτοπεποίθηση, δυναμισμός και έντονη ∈ρωτική γοητεία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο παίρνει απόφαση να κινηθεί απελευθερωμένα, τώρα δε θα καμουφλάρει τον κρυμμένο του ∈ρωτα για εσάς.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα είστε γεμάτοι ενέργεια, ζωτικότητα, έντονη θα είναι η ανάγκη σας να απεγκλωβιστείτε από στάσιμες ή ανούσιες καταστάσεις. Σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς θέλετε να  προτείνετε ∈ρωτικό ραντεβού σε συγκεκριμένο πρόσωπο, σας φανερώνω πως η κίνησή σας θα έχει άμεση επιτυχία, θα λάβετε θετική απάντηση. Σας προτρέπω να προχωρήσετε στις προτάσεις που σκέπτεστε, ανοίγεται νέα προοπτική στην ∈ρωτική σας ζωή.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας βοηθήσουν να φανείτε οικείοι και δοτικοί τόσο σε γνώριμα ∈ρωτικά πρόσωπα, όσο και σε άγνωστα άτομα, που σήμερα θα συναντήσετε για πρώτη φορά. Αξιοποιήστε τη θερμή έλξη που θα σας εκδηλώσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, σας συμβουλεύω να ανοίξετε άφοβα την καρδιά σας, δεν πρόκειται να απογοητευτείτε. Οι προτάσεις που θα λάβετε θα ανανεώσουν τη διάθεσή σας, μια ξαφνική ∈ρωτική πρόκληση θα θερμάνει για τα καλά την καρδιά σας.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας φέρουν αισιοδοξία, τόλμη, και συναισθηματική εξωστρέφεια. Θα είστε στην κατάλληλη χρονική στιγμή να προβείτε σε εξομολογήσεις, ένα ευχάριστο γεγονός θα σας δώσει την ευκαιρία να ανοίξετε την καρδιά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά. Εκφραστείτε ελεύθερα, περάστε σε αποκαλύψεις, θα καταφέρετε να κερδίσετε το ενδιαφέρον και την καρδιά του ατόμου που επιθυμείτε δίνοντας νέα πνοή στην ∈ρωτική σας ζωή.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα