Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (15-9-2019)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου Κριοί, έρχεται επανασύνδεση, βγαίνουν στο φως κρυμμένα αισθήματα. Η διάθεσή σας για ξεκαθαρίσματα θα σας ωθήσει σε βαθιές συναισθηματικές συζητήσεις, σήμερα θα καταφέρετε να αλλάξετε τα ∈ρωτικά σας δεδομένα. Για εσάς που είστε χωρίς σχέση, ενδεχόμενο νέας γνωριμίας θα παρουσιαστεί σε οικείο περιβάλλον, η δεκτική σας στάση σε συνδυασμό με τον θερμό αυθορμητισμό σας, θα σας οδηγήσουν σε θετικό αποτέλεσμα.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, απελευθερώνεστε από αναστολές, επιφυλάξεις ή τάσεις ηττοπάθειας. Θα είστε σε θέση να αξιοποιήσετε τις νέες ∈ρωτικές προκλήσεις, είτε πρόκειται για επανασύνδεση, είτε για νέα γνωριμία. Θα υπάρξει συνάντηση με πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε και που ποτέ δε βγάλατε από τη σκέψη σας. Θερμή συναισθηματική συζήτηση που θα ανοιχτεί μεταξύ σας, θα λύσει τις παρεξηγήσεις, θα ανοιχτεί δίοδος για σταθερή ∈ρωτική σχέση, εστιάστε στα θερμά αισθήματα που θα φανερωθούν.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα απελευθερώσει τα αισθήματα σας, θα ενισχύσει τις ∈ρωτικές σας διαθέσεις. Αν επιθυμείτε νέα γνωριμία μην αφήσετε τα γεγονότα να σας προσπεράσουν, ελκυστικό πρόσωπο θα εμφανιστεί στον δρόμο σας. Τα συμβάντα θα είναι απρόοπτα, θα ξεκινήσουν από μια συνάντηση που θα είναι συγκύρια και όχι ραντεβού. Αξιοποιήστε τη γοητεία σας, σας παροτρύνω να κινηθείτε γρήγορα και αποφασιστικά, ανοίγεται προοπτική νέας σχέσης.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, έρχονται αλλαγές, πίσω από απρόσμενες συναντήσεις θα κρύβονται ευχάριστες εκπλήξεις. Καινούργιο πρόσωπο θα εισχωρήσει στην ∈ρωτική σας ζωή, θα περάσετε σε πράξεις προσέγγισης που θα έχουν επιτυχημένο αποτέλεσμα. Ερwτικό πρόσωπο που προσφάτως έχετε χωρίσει θα σας πλησιάσει με διαθέσεις συμφιλίωσης, θα τακτοποιηθεί ο λόγος που σας οδήγησε σε χωρισμό. Κρατήστε θετική στάση στις θερμές προτάσεις που θα λάβετε, καταφθάνουν θετικές ανατροπές.

Λέων

Advertisements

Αγαπητοί μου Λέοντες, αποκαλυπτικά λόγια θα τονώσουν τον συναισθηματισμό σας, σήμερα κάτι απρόοπτο θα προκύψει. Το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά θα ικανοποιηθεί πλήρως από τη θερμή σας στάση, θα περάσει σε αποκαλυπτικές εξομολογήσεις που θα σας ικανοποιήσουν συναισθηματικά. Πρόσχαρες συναντήσεις θα φέρουν αισιοδοξία στο τρόπο σκέψης σας, σε συνδυασμό με την αυξημένη ∈ρωτική σας γοητεία, θα καταφέρετε να περάσετε μια πολύ όμορφη και ρομαντική μέρα.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας απελευθερώσει ∈ρωτικά, δεν αποκλείεται να εμφανίσετε τάσεις ρομαντισμού, δεχτικοί θα είστε στις προκλήσεις που θα προκύψουν. Σήμερα θα είστε σε θέση να εκδηλωθείτε και να προσεγγίσετε χωρίς ανασφάλειες. Ένα καινούργιο ελκυστικό και ευγενικό πρόσωπο θα σας ενθουσιάσει, οι επαφές που θα προκύψουν θα έχουν θετική και ευχάριστη εξέλιξη. Κάποιοι από εσάς θα έχετε απρόσμενη συνομιλία με πρόσωπο απ’ τα παλιά.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, έρχονται συναισθηματικές αναστατώσεις, βραδινή ώρα δε θα γλυτώσετε από στιγμές έντονου πάθους. Ελκυστική θα είναι η παρουσία σας, θερμή η στάση σας, θα ανταπεξέλθετε ικανοποιητικώς στα απρόοπτα και ιδιαιτέρως ευχάριστα συμβάντα. Σήμερα θα κυνηγήσετε και θα κατακτήσετε ∈ρωτικό πρόσωπο που θα σκοπεύει να σταθεροποιηθεί μόνιμα στην ∈ρωτική σας ζωή. Είτε με παλιό πρόσωπο, είτε με καινούργιο, προμηνύεται έναρξη μακροχρόνιου δεσμού.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, έρχεται θετική κατάληξη σε ∈ρωτική σας συνάντηση, οι χωρισμένοι θα έχετε αποτέλεσμα επανένωσης. Απελευθερωμένη και εκδηλωτική θα είναι η στάση σας, ελκυστικός ο τρόπος συμπεριφοράς σας, πολύ εύκολα θα προσελκύσετε καινούργια άτομα. Ένα πρόσωπο θα καταφέρει να δημιουργήσει μεταξύ σας κλίμα έλξης, στο τέλος της κουβέντας σας θα ακουστεί θερμή ∈ρωτική πρόταση. Θα υπάρξει αμοιβαίο ∈ρωτικό ενδιαφέρον με απρόβλεπτες διαστάσεις.

Τοξότης

Advertisements

Φίλοι μου Τοξότες, εκδηλωτική θα είναι η στάση σας, αποκαλυπτικά τα λόγια σας, σήμερα σε προσωπική συνάντηση θα καταφέρετε να κερδίσετε την καρδιά προσώπου που επιθυμείτε εδώ και πολύ καιρό. Καταφθάνει άνοιγμα σταθερής ∈ρωτικής σχέσης που θα προκύψει με δική σας πρωτοβουλία. Ανεβασμένη θα είναι η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση σας, περνάτε σε τολμηρές και αποφασιστικές εξομολογήσεις που σας διαβεβαιώνω πως θα πιάσουν τόπο. Απρόοπτη ∈ρωτική αντάμωση θα δημιουργήσει άνοιγμα δεσμού.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η όψη της ημέρας, σας φέρνει συναντήσεις και συνομιλίες που θα σας βοηθήσουν να κλείσετε παλιές αρνητικές ιστορίες. Η ανεβασμένη σας διάθεση και η ανάγκη σας να ανανεώσετε τη ζωή σας, θα σας κάνουν θετικούς σε μια απρόσμενη πρόταση που θα λάβετε. Θα υπάρξει νέο ∈ρωτικό άνοιγμα στη ζωή σας, τώρα θα καταφέρεται να διαφοροποιήσετε τα ∈ρωτικά σας δεδομένα. Σήμερα οι συμπτώσεις και τα γεγονότα θα απαιτούν από εσάς άμεση αποφασιστικότητα.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η συζήτηση σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά θα πάρει απρόσμενες και ευχάριστες διαστάσεις, θα υπάρξουν αποκαλύψεις που θα βγάλουν στην επιφάνεια τα πραγματικά σας αισθήματα. Τώρα θα ξεδιαλύνετε αρνητισμούς, καχυποψίες, αμφισβητήσεις, θα καταφέρετε να κινηθείτε εντός πραγματικότητας. Εσείς που είστε ∈ρωτικά μόνοι, θα περάσετε σε αυθόρμητες προσεγγίσεις καταφέρνοντας να προσελκύσετε δίπλα σας καινούργιο πρόσωπο, ανοίγεται προοπτική σχέσης.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, θετική εξέλιξη θα δοθεί σε μια συγκεκριμένη ∈ρωτική σας υπόθεση, θα υπάρξει ευνοϊκό άνοιγμα, κινηθείτε στηριζόμενοι στο ένστικτο και τη διαίσθηση σας. Εσείς που στοχεύετε στην επανασύνδεση προχωρήστε στις απαιτούμενες προτάσεις θα υπάρξει αίσιο τέλος και προοπτική μόνιμης σχέσης. Για τους ελεύθερους, μια τυχαία αντάμωση θα ανοίξει ενδεχόμενο νέα γνωριμίας, αισθήματα συμπάθειας και αμοιβαίας έλξης θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για έναρξη σχέσης.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα