Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (13-9-2019)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου Κριοί, άστατη θα είναι η σκέψη σας, θα υπάρξουν αναστατώσεις στην καρδιά σας, δεν αποκλείεται να μπλεχτείτε σε απρόοπτα διλλήματα. Θα έχετε τη διάθεση για τολμηρές κινήσεις, ωστόσο κάτι δε θα σας αφήνει να εμπιστευτείτε ή να κατασταλάξετε. Ένα πρόσωπο ∈ρωτικό θα καταφέρει να σας βάλει σε σκέψεις, θα δημιουργηθούν αμφιβολίες που δε θα σας βοηθήσουν να δώσετε μια τελική κατάληξη.

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, σήμερα θα βγει στην επιφάνεια η τάση που έχετε να εστιάζετε στο σκοτεινό σημείο της υπόθεσης, να παρασύρεστε περισσότερο από την αρνητική πλευρά μιας κατάστασης και λιγότερο από τη θετική. Κάτι που σας προβληματίζει θα αποδειχτεί άτοπο, καλό θα είναι να μην παγιδευτείτε σε παγίδες που δεν υπάρχουν. Κυκλοθυμική θα είναι η καρδιά σας, ωστόσο η συνομιλία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα καταφέρει να βάλει σε τάξη τις σκέψεις σας.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα εμφανιστείτε περισσότερο επιφυλακτικοί και λιγότερο δραστικοί. Αυτή τη φορά θα ερευνήσετε και θα αναλύσετε λεπτομερώς τα ενδεχόμενα πριν προβείτε σε τελικές αποφάσεις. Σήμερα ίσως να υπάρξει αδυναμία κατανόησης ή συνεννόησης, ωστόσο αν επιδιώκετε λύση παρεξηγήσεων θα βρείτε τον τρόπο να ισορροπήσετε κάποιες καταστάσεις. Αποφύγετε εντάσεις με το ταίρι σας, δεν υπάρχει λόγος να δίνετε σημασία σε ανούσιες λεπτομέρειες.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, κάπως διχασμένες θα εμφανιστούν οι επιθυμίες σας, δεν αποκλείεται να εμφανιστούν ανασφάλειες και στερεοτυπικές προκαταλήψεις. Θα μπείτε στο πειρασμό να αναθεωρήσετε, ωστόσο οι πράξεις σας ίσως να μην ακολουθήσουν τελικά τα λόγια σας. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα τολμήσει να σας φλερτάρει, καλό θα είναι να μην κάνετε αρνητικές σκέψεις, ίσως να μην νιώσετε την απαιτούμενη εμπιστοσύνη, ωστόσο αφήστε ένα παράθυρο επικοινωνίας ανοιχτό, στην πορεία θα σας φανεί χρήσιμο.

Λέων

Advertisements

Φίλοι μου Λέοντες, ριζοσπαστικές θα είναι οι αποφάσεις σας, το νου σας να μην υποπέσετε σε επιπολαιότητες ή υπερβολές. Με το ταίρι σας από την μια θα είστε ιδιαιτέρως ∈ρωτικοί, από την άλλη ίσως να κάνουν την εμφάνιση τους εμμονές. Για όσους από εσάς αναζητάτε νέα ∈ρωτική γνωριμία, ένα ξαφνικό γεγονός θα σας δώσει την ευκαιρία να συναναστραφείτε με ολοκαίνουργια πρόσωπα, σήμερα θα πάρετε απόφαση να διαγράψετε το αρνητικό παρελθόν σας.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, ετοιμαστείτε για ανατρεπτικές συζητήσεις και για ξεκαθαρίσματα στόχων. Θα νιώσετε την ανάγκη να τα βγάλετε όλα από μέσα σας και πολύ καλά θα κάνετε, όμως προσοχή στην επιλογή των λέξεων που θα χρησιμοποιήσετε για να μην υπάρχει κίνδυνος να παρεξηγηθείτε. Μέσα στη σχέση σας με το ταίρι σας, ενδέχεται η στάση σας να είναι κάπως εκρηκτική ή αντιφατική. Σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τα πείσματα και τις εμμονές.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, αόριστες σκέψεις θα κουράσουν το μυαλό σας, δε θα είστε σε θέση να πάρετε οριστικές αποφάσεις. Κάπως ανήσυχη ή αλλοπρόσαλλη θα εμφανιστεί η καρδιά σας, ναι μεν θα αναζητήσετε επαφές που να μπορούν να σας ανανεώσουν, ωστόσο η συμπεριφορά σας θα είναι διστακτική. Θα σας ανοιχτεί ένα ολοκαίνουργο ∈ρωτικό μονοπάτι, όμως το θέμα είναι κατά πόσο θα τολμήσετε να το βαδίσετε.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, προσοχή στην επιμονή που θα βγάλετε, καλό θα είναι να περιορίσετε διαθέσεις κόντρας και ισχυρογνωμοσύνης. Ενδέχεται να εμφανιστεί κάπως μπερδεμένος ο συναισθηματικός σας κόσμος, αποφύγετε τις υπερβολές. Η πρόταση που θα σας κάνει πρόσωπο ∈ρωτικού ενδιαφέροντος θα έχει βάσεις πολύ πιο σοβαρές από ότι θα νομίζετε. Θα σας δοθεί ευκαιρία σταθερής ∈ρωτικής σχέσης, σας συμβουλεύω να περιορίσετε τις καχύποπτες σκέψεις.

Τοξότης

Advertisements

Φίλοι μου Τοξότες, η ανάγκη σας θα είναι να βγείτε από την ∈ρωτική σας ρουτίνα, ωστόσο, ίσως να μην καταφέρετε να εκτοπίσετε κάποιες συναισθηματικές σας αναστολές. Η επικοινωνιακή σας διάθεση και η ∈ρωτική σας γοητεία θα δώσουν άνοιγμα να σας πλησιάσουν πρόσωπα που εδώ και καιρό προσπαθούν να κερδίσουν το ∈ρωτικό σας ενδιαφέρον. Σήμερα κάποιος θα τολμήσει να σας εκδηλωθεί ∈ρωτικά, δε θα είναι καθόλου κακή περίπτωση γι’ αυτό δείξτε το ανάλογο ενδιαφέρον.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, αναποφάσιστη θα είναι η στάση σας, ίσως να δημιουργήσετε φραγμούς και εμπόδια. Με δικές σας κινήσεις θα φρενάρετε τις εξελίξεις με ένα συγκεκριμένο ∈ρωτικό πρόσωπο, κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρξουν αναβολές ίσως και ακυρώσεις. Ένα ελκυστικό άτομο θα ιντριγκάρει τις αισθήσεις σας, θα υπάρξει ∈ρωτική πρόκληση, ωστόσο η απόφαση σας να μην θέσετε σε κίνδυνο την ∈ρωτική σχέση που ήδη έχετε, θα σας βοηθήσει να φερθείτε συνετά και προσγειωμένα.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, επιφυλακτική θα είναι η στάση σας, αναστολές και φοβίες θα φέρουν φραγμούς στη δράση σας. Εσείς οι ∈ρωτικά ελεύθεροι στην παρούσα φάση μάλλον θα προτιμήσετε τις επιφανειακές ∈ρωτικές συναναστροφές, ναι μεν θα έχει συναίσθημα ο ∈ρωτισμός σας, ωστόσο θα κόψετε τη φόρα στο πρόσωπο που θα προσπαθήσει να δημιουργήσει συνθήκες δέσμευσης. Σήμερα θα νιώσετε ασφαλείς στο εφήμερο και απειλούμενοι στο δεσμευτικό.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, μπερδεμένος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, αν προσπαθήσετε να αφήσετε στην άκρη τις αρνητικές εικασίες, θα διαπιστώσετε πως η τύχη στέκεται σταθερά στο πλάι σας έστω κι αν εμφανίζεται με γεγονότα έμμεσα. Θα σας δώσω τη συμβουλή να μην αφήσετε τα μικρό εμπόδια να λυγίσουν την αυτοπεποίθηση σας. Για εσάς τους ∈ρωτικά μόνους συνάντηση με πρόσωπο ∈ρωτικού ενδιαφέροντος, θα φέρει ανατροπές που θα αποδειχτούν θετικές.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα