Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (10-9-2019)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου Κριοί, θα υπάρξουν τηλεφωνήματα και συνομιλίες που θα αναστατώσουν το συναισθηματικό σας κόσμο, ωστόσο θα σας δοθεί η ευκαιρία να μάθετε αλήθειες που θα σας βγάλουν από τις αυταπάτες σας. Τα μαντάτα που θα λάβετε θα είναι θετικά και όχι αρνητικά, προσέξτε να μην παρασυρθείτε από προκαταλήψεις ή αρνητικές αναμνήσεις. Σας συμβουλεύω να μην αναλωθείτε σε ανυπόστατα σενάρια, εστιάστε στην ουσία τόσο των γεγονότων, όσο και των αισθημάτων.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα η στάση σας θα είναι μπερδεμένη, ο τρόπος σκέψης σας ίσως να τείνει προς την απαισιοδοξία. Καχυποψίες και αρνητισμοί δε θα σας αφήσουν να ερμηνεύσετε σωστά τα συμβάντα, μην αφήσετε ανεξέλεγκτη τη φαντασία σας, σας συμβουλεύω να εστιάσετε στη θετική όψη των καταστάσεων. Σε προσωπική συνάντηση θα υπάρξουν συζητήσεις που θα αφορούν παρελθοντικά θέματα, σε περίπτωση που αυτή τη στιγμή είστε σε φάση χωρισμού, ανοιχτή θα είναι η προοπτική επανασύνδεσης.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, σκαμπανεβάσματα θα έχει η ψυχολογία σας, από τη μια θα νιώσετε την ανάγκη να απελευθερωθείτε, από την άλλη θα κλειδώσετε τα αισθήματα σας. Ένα πρόσωπο θα κάνει απρόοπτα την εμφάνισή του, αν φανείτε προσιτοί θα σας δώσει την ευκαιρία να εξελιχτούν οι επαφές σας σε πλαίσιο ∈ρωτικό. Σήμερα ενδεχομένως να ακυρώσετε ∈ρωτικό ραντεβού, ο λόγος θα είναι η ξαφνική εμφάνιση ανασφαλειών, που όμως στην πορεία θα αποδειχτούν ανυπόστατες.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, έντονα και αντικρουόμενα συναισθήματα θα φέρουν αναστάτωση σε καρδιά και σκέψη. Σήμερα ίσως να εστιάσετε σε κάποιες παρελθοντικές υποθέσεις, το νου σας σε αυταπάτες και ψευδαισθήσεις, εντοπίστε τα όρια του υπαρκτού. Σε απρόσμενη χρονική στιγμή θα εμφανιστεί πρόσωπο από το παρελθόν, φέρνοντας συναισθηματικές διακυμάνσεις στην καρδιά σας. Καλό θα είναι να ερευνήσετε πολύ καλά αυτά που θα ακούσετε, αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις.

Λέων

Advertisements

Αγαπητοί μου Λέοντες, τρικλοποδιές θα σας βάλουν οι αυταπάτες σας, θα ‘ρθείτε αντιμέτωποι με τις ψευδαισθήσεις σας. Αποκαλυπτικές συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να δείτε κατάματα τα σημεία, στα οποία σας ξεγέλασε η διαίσθησή σας. Σε προσωπική συνάντηση θα καταφέρετε να ανανεώσετε το κλίμα ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά, σας συμβουλεύω να ανοίξετε την καρδιά σας, θα βρείτε κατανόηση και συναισθηματική ανταπόκριση.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, αλλοπρόσαλλες ψυχολογικές καταστάσεις θα σας φέρουν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, ωστόσο θα υπάρξουν τυχαία συμβάντα, που θα οδηγήσουν σε θερμές εκδηλώσεις και απρόσμενες εξομολογήσεις. Σε περίπτωση που μπερδευτείτε και αποπροσανατολιστείτε, να ξέρετε πως στην πορεία θα υπάρξουν ξεκάθαρα λόγια και ειλικρινείς κουβέντες, που θα βάλουν τελικά τα πράγματα στη σωστή τους θέση. Συνομιλία με καινούργιο πρόσωπο θα δημιουργήσει νέες προοπτικές στην ∈ρωτική σας ζωή.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, θα εμφανιστείτε κάπως ευάλωτοι συναισθηματικά, η σχέση σας ενδεχομένως να περάσει από μια μικρή κρίση. Σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε καχυποψίες και εμμονές, μη γίνετε θύμα αρνητών σκέψεων. Μια πολύ θερμή πρόταση από πρόσωπο που θα κερδίσετε την συμπάθειά του θα έχει ευχάριστες και μελλοντικές εξελίξεις. Εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι, σήμερα θα βρείτε το άτομο που θα κερδίσει το ∈ρωτικό σας ενδιαφέρον, μην εγκλωβιστείτε σε άτοπες ανασφάλειες.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, σήμερα μια μεγάλη έκταση θα πάρει η φαντασία σας, αν στηριχτείτε στις εικασίες σας και όχι στην απτή πραγματικότητα, τότε δε θα καταφέρετε να δώσετε πρακτικές λύσεις σε ζητήματα που ταλαιπωρούν τη σχέση σας. Αν θέλετε ομαλή επικοινωνία με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά, τότε καλό θα είναι να εστιάσετε στα λόγια που θα ακούσετε, αποφεύγοντας τις διαστρεβλώσεις. Ελκυστική θα είναι η παρουσία σας, ανοιχτή θα είναι η προοπτική νέας γνωριμίας!

Τοξότης

Advertisements

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα θα έχετε απρόοπτη ∈ρωτική συνάντηση, ωστόσο ενδέχεται να παραποιήσετε κάποια γεγονότα και να πέσετε σε παγίδες, που θα δημιουργήσει η αρνητική σας σκέψη. Για εσάς τους προσφάτως χωρισμένους, στο χέρι σας θα είναι η επανασύνδεση. Για τους ∈ρωτικά μόνους δεν αποκλείεται να εμφανιστεί εντελώς ξαφνικά πρόσωπο ικανό να ιντρικγάρει το ∈ρωτικό σας ενδιαφέρον. Ανοιχτή θα είναι η προοπτική καινούργιας γνωριμίας, αρπάξτε την ευκαιρία και δε θα χάσετε.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η όψη της ημέρας θα ταράξει τις συναισθηματικές σας ισορροπίες, θα προκύψει ένα είδος σύγχυσης, με αποτέλεσμα να υπάρξουν από την πλευρά σας ξεσπάσματα και αντιφάσεις. Αμφισβητήσεις και καχύποπτες σκέψεις σχετικά με τη στάση που κρατά το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά, ίσως να σας δημιουργήσουν ανασφάλειες και κρυφές φοβίες. Θα σας δώσω τη συμβουλή να αποφύγετε τις σκηνές ζήλειας, σήμερα καλό θα είναι να μην εμπλακείτε σε σοβαρές ∈ρωτικές συζητήσεις.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η όψη της ημέρας θα παρασύρει τη μνήμη σας σε παρελθοντικές ∈ρωτικές υποθέσεις, που για κάποιον λόγο δεν είχατε προλάβει ή καταφέρει να τις ολοκληρώσετε. Ίσως να κάνουν την εμφάνισή τους απωθημένα και ψυχολογικά συμπλέγματα. Προσοχή στην έκταση που θα πάρει η φαντασία σας, καλό θα είναι να μην απομακρυνθείτε από την απτή πραγματικότητα παραπάνω από όσο θα πρέπει. Αποφύγετε βιαστικές κινήσεις και παρατραβηγμένες ενέργειες, σήμερα σας συμβουλεύω να μην πείτε ψέματα στο ταίρι σας.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, η όψη της ημέρας θα σας φέρει συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, η σκέψη σας κάπου θα μπερδευτεί ανάμεσα στο φανταστικό, το υπαρκτό και το υποθετικό. Κυκλοθυμική θα είναι η διάθεσή σας, η παρορμητικότητα που θα την συνοδεύει, θα δημιουργήσει αστάθεια στις επιθυμίες σας, αλλά και στις πράξεις σας. Καλό θα είναι για την ώρα να κρατηθείτε μακριά από οριστικές αποφάσεις, σας συμβουλεύω να μη φανείτε πιεστικοί, ούτε ευκολόπιστοι.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα