Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (29-8-2019)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου Κριοί, συναισθηματική θα εμφανιστεί η καρδιά σας, σήμερα δεν αποκλείεται να παρασυρθείτε σε ονειροπολήσεις και πράξεις ρομαντισμού. Επενδύσετε συναισθηματικά στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, δείξτε άφοβα της αγάπης σας. Μια ξαφνική συνάντηση με ∈ρωτικό πρόσωπο θα σας δώσει το έναυσμα να σκεφτείτε την προοπτική σχέσης. Σε προσωπική σας συνάντηση θα εκδηλωθούν έντονα ∈ρωτικά αισθήματα, θα ακουστούν αποκαλυπτικά λόγια.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα η συζήτησή σας με ένα συγκεκριμένο ∈ρωτικό άτομο θα λύσει εντάσεις και διαφορές, σε περίπτωση που υπάρχει χωρισμός τώρα θα δοθεί δυνατότητα επανασύνδεσης. Έρχονται ευχάριστες αλλαγές, θα σας δώσω τη συμβουλή να εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας, αν ακολουθήσετε το ένστικτο σας δεν πρόκειται να πέσετε σε λάθος επιλογές. Φιλικές προτάσεις και ενδεχόμενα νέων γνωριμιών θα σας φτιάξουν τη διάθεση, έρχεται ∈ρωτική ανανέωση, ίσως και ένα ολοκαίνουργο ∈ρωτικό πρόσωπο!

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, μια συνάντηση και μια έντονη συζήτηση θα σας δώσουν το έναυσμα να περάσετε δυναμικά σε διεκδικήσεις. Αν επιδιώκετε επανασύνδεση, ένα τυχαίο συμβάν θα σας φέρει αντικριστά με πρόσωπο από το παρελθόν, σήμερα θα προκύψουν αμοιβαία αισθήματα ενθουσιασμού και έλξης. Όσοι από εσάς είστε ήδη σε σχέση, δεν αποκλείεται να ακούσετε απρόσμενη πρόταση δέσμευσης.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η όψη της ημέρας θα σας ωθήσει σε προσωπικές, εσώψυχες αναζητήσεις. Αυτή την φορά στόχο θα έχετε να εντοπίσετε σφάλματα και αστοχίες, τώρα θα διαμορφώσετε έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης και δράσης. Στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά, συνειδητοποιημένα θα θελήσετε να φανερώσετε τα πραγματικά σας αισθήματα, επιθυμία σας θα είναι να αποκαλυφθούν κρυμμένες ή μυστικές καταστάσεις, έρχεται ουσιαστικό ξεκαθάρισμα.

Λέων

Advertisements

Αγαπητοί μου Λέοντες, η όψη της ημέρας θα σας κάνει θερμούς, χαλαρούς και ∈ρωτικούς. Αισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, φεύγουν οι τάσεις εσωστρέφειας, βγαίνετε από την παθητικότητα. Κάποιο πρόσωπο θα περάσει σε αποκαλύψεις, θα νιώσετε έκπληξη από αυτά που θα μάθετε, αποφύγετε τις υπερβολές ή τις πράξεις πανικού. Εσείς που είστε σε σχέση θα χαλαρώσετε με το ταίρι σας, θα εκδηλωθεί έντονος ∈ρωτισμός και αμοιβαία αγάπη.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, αναλυτικοί θα είστε στις συζητήσεις σας, ερευνητικοί πριν από οποιαδήποτε απόφαση σας. Στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά, με σαφήνεια θα ξεκαθαρίσετε τη θέση σας και τις μελλοντικές σας βλέψεις. Θα υπάρξει επικοινωνιακή ισορροπία και πολύ καλή συνεννόηση, καταλήγοντας σε εποικοδομητικό αποτέλεσμα. Μη περιορίσετε τη διάθεσή σας για διαφόρων ειδών συναναστροφές, σήμερα θα προκύψει ευχάριστη συνάντηση!

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, ήρεμες θα είναι οι αντιδράσεις σας, συγκαταβατική η στάση σας, σας δίνω τη συμβουλή σήμερα να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας. Η συμπαράσταση και η συναισθηματική στήριξη που θα δώσετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά, θα εκτιμηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θερμή θα είναι η καρδιά σας, με έντονη την επιθυμία να ζήσετε ήρεμες ∈ρωτικές στιγμές. Για εσάς τους ∈ρωτικά μόνους, σήμερα, θα εμφανιστεί πρόσωπο ταιριαστό στις προτιμήσεις σας.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, η όψη της ημέρας θα ενισχύσει κατά πολύ το ένστικτό σας, σας δίνω τη συμβουλή να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας, πράξτε συμφώνα με το προαίσθημά σας. Σήμερα θα κρατηθείτε μακριά από αγχωμένες και πιεστικές υποθέσεις, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να βρείτε διέξοδο σε ονειροπολήσεις. Όσοι από εσάς έχετε βαρεθεί να είστε ∈ρωτικά μόνοι, κρατήστε στάση κοινωνική και εξωστρεφή, σε απρόοπτο χρόνο και τόπο θα εμφανιστεί άτομο που θα σας ανοίξει πορεία ∈ρωτικής εξέλιξης.

Τοξότης

Advertisements

Φίλοι μου Τοξότες, κάπως ονειροπόλους και αρκετά ρομαντικούς θα σας κάνει η όψη της ημέρας. Θα έχετε την τάση να παρασυρθείτε σε ονειροπολήσεις, η φαντασία σας θα είναι πιο ισχυρή από τη ρεαλιστική λογική. Θα χαρακτηρίζεστε από κατανόηση και συγκαταβατικότητα, γι’ αυτό θα καταφέρετε να ισορροπήσετε συναισθηματικά. Καταδεχτική και πρόσχαρη θα είναι η καρδιά σας, με έντονη την ανάγκη να αποκτήσετε ασφάλεια και συναισθηματική ισορροπία. Η μέρα θα σας φέρει σε επαφή με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα κάποιες υποψίες σας θα σας δημιουργήσουν την ανάγκη να πιέσετε για αποκαλύψεις, προκειμένου να εξακριβώσετε τι ακριβώς συμβαίνει. Με επίμονο τρόπο θα ζητήσετε εξηγήσεις από το ταίρι σας, ναι μεν θα λύσετε κάποιες απορίες σας, ωστόσο θα υπάρξει κίνδυνος να φανείτε καταπιεστικοί. Η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει τελικά να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας, θα καταφέρετε να βρείτε τρόπο να περιορίσετε τάσεις εμμονής.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, οι διαισθητικές σας ικανότητες θα βρίσκονται στα ύψη. Σήμερα είναι καλή χρονική στιγμή για να λύσετε μπερδεμένες καταστάσεις και να λάβετε οριστικές αποφάσεις. Η ∈ρωτική σας λίμπιντο θα βρίσκεται σε ανεβασμένο επίπεδο, η μέρα σας θα χαρακτηρίζεται από έντονο ∈ρωτισμό. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εξομολογήσεις που θα ανανεώσουν σχέσεις και αισθήματα. Ένα συγκεκριμένο άτομο θα σας ζητήσει δεσμό, πολύ καλά θα κάνετε και θα δώσετε θετική απάντηση.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, η όψη της ημέρας θα σας κάνει επιρρεπείς στις ονειροπολήσεις, φανερή θα είναι η άρνησή σας να προσγειωθείτε στη ρεαλιστική πραγματικότητα. Απρόοπτη συνάντηση και θερμή συνομιλία θα είναι τα γεγονότα που θα ανανεώσουν τη διάθεσή σας φέρνοντας άμεσες και ευχάριστες ∈ρωτικές αλλαγές. Προχωρήστε χωρίς ενδοιασμούς, θα υπάρξει ικανοποιητική κατάληξη. Στις επαφές σας κινηθείτε με ∈ρωτισμό, θα καταφέρετε να προσελκύσετε πρόσωπο που επιθυμείτε ∈ρωτικά εδώ και πολύ καιρό.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα