Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (28-8-2019)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου Κριοί, προσοχή στην επικοινωνιακή τακτική που θα ακολουθήσετε, θα υπάρξουν δυσκολίες ως προς τη συνεννόηση με το ταίρι σας. Είναι πολύ πιθανό σήμερα να αποστασιοποιηθείτε από κάποιες καταστάσεις, προκειμένου να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας για να σκεφτείτε τι νιώθετε και τι θέλετε απ’ τη σχέση σας. Επαναστατικές θα είναι οι διαθέσεις σας, σε βραδινό ραντεβού παίρνετε απόφαση να ξεκινήσετε καινούργια ∈ρωτική σχέση.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, ενδέχεται η καρδιά σας να περάσει από ένα συναισθηματικό σκαμπανέβασμα, μπερδεμένα θα είναι τα αισθήματά σας σχετικά με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, κάποιες καταστάσεις δε θα σας εμπνέουν εμπιστοσύνη. Το τηλεφώνημα που θα λάβετε και η πρόταση που θα δεχτείτε, θα σας βάλουν σε έντονες σκέψεις γύρω από το θέμα της επανασύνδεσης. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα σας πλησιάσει, σας συμβουλεύω να μην το απορρίψετε.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, το μυαλό σας θα είναι στις νέες εμπειρίες, στις καινούργιες περιπέτειες και σε οτιδήποτε μπορεί να σας βοηθήσει να ξεφύγετε απ’ το συνηθισμένο. Η τύχη θα είναι ευνοϊκή μαζί σας, θα σας δώσει την ευκαιρία να ανανεώσετε την ∈ρωτική σας ζωή, εμφανίζοντας πρόσωπο που θα σας εντυπωσιάσει. Αν θέλετε να κλείσετε τα παλιά και να ξεκινήσετε καινούργια σχέση στη ζωή σας, τώρα θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία. Κινηθείτε με αυθορμητισμό, ξεκαθαρίστε από την αρχή τις βλέψεις σας.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σκέψη σας θα είναι κάπως μπερδεμένη. Θα εμφανιστούν στην μνήμη σας παρελθοντικές καταστάσεις, ωστόσο αν προσπαθήσετε να διεισδύσετε στην βάση του εσωτερικού σας κόσμου, τότε θα καταφέρετε να διαλύσετε συναισθηματικούς κόμπους και συμπλέγματα. Απελευθερωμένες θα είναι οι διαθέσεις σας, σήμερα μια συνάντηση και μια πρόταση θα αποτελέσουν έναυσμα για νέο ∈ρωτικό ξεκίνημα, με πρόσωπο που θα σας προκαλέσει έντονο ενθουσιασμό.

Λέων

Advertisements

Αγαπητοί μου Λέοντες, οι συναντήσεις και οι συνομιλίες θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα, για τους χωρισμένους θα δοθεί ευκαιρία επανασύνδεσης. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για ριζικές αλλαγές, θα καταφέρετε να διαφοροποιήσετε τις αρνητικές ή στάσιμες καταστάσεις. Κρατήστε θερμές τις ∈ρωτικές σας διαθέσεις, θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα ανοίξει νέους ορίζοντες στη ζωή σας. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να ∈ρωτευτείτε και να στραφείτε προς καινούργια ∈ρωτική κατεύθυνση.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η όψη της ημέρας θα ενισχύσει την ανάγκη σας για αλλαγές, σήμερα θα αναζητήσετε περιπέτειες, στόχος σας θα είναι να ανανεώσετε τα ∈ρωτικά δεδομένα της ζωή σας. Τώρα περνάτε σε νέα σχέδια, προσοχή στα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα. Σε περίπτωση που θέλετε να αντικαταστήσετε το ∈ρωτικό σας ταίρι με κάποιο καινούργιο πρόσωπο, θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία, ωστόσο αν δε θέλετε μπερδεμένες καταστάσεις τότε κινηθείτε με ειλικρίνεια.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα καταβάλετε δυναμικές προσπάθειες και θα βγείτε κερδισμένοι. Ενδέχεται να υπάρξουν εντάσεις μέσα στη σχέση σας, ωστόσο αν αναλάβετε την καθοδήγηση των συζητήσεων σας τότε θα καταφέρετε να δημιουργήσετε ισορροπημένο κλίμα. Δείξτε κατανόηση στο ταίρι σας, θα δείτε πως όσο πιο ειρηνικοί και συγκαταβατικοί είστε, τόσο η συνεννόηση σας θα είναι δημιουργική. Σήμερα με την στάση σας θα κερδίσετε την εμπιστοσύνη προσώπου που από καιρό σας βλέπει με μάτι ∈ρωτικό.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, στις ∈ρωτικές σας συζητήσεις θα υπάρξει θερμή επικοινωνία, αυθόρμητες εξομολογήσεις θα φέρουν συναισθηματική σταθερότητα και δυνατό ∈ρωτισμό. Η μέρα σας θα είναι ευχάριστη με χαρούμενες συναντήσεις, δε θα σας κρύψω πως θα υπάρξει και μια αντάμωση έκπληξη. Ίσως να σας ξαφνιάσει η εμφάνιση ενός προσώπου από τα παλιά, δεν αποκλείεται να λάβετε πρόταση επανασύνδεσης που θα αναστατώσει την καρδιά και τη σκέψη σας.

Τοξότης

Advertisements

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα δε θα είναι ισορροπημένη η συμπροφορά σας, αστάθεια θα υπάρξει στις επιθυμίες σας. Από την μια θα έχετε τη διάθεση για ∈ρωτικές περιπέτειες, θα θελήσετε να κυνηγήσετε και να κατακτήσετε, να βάλετε ποικιλία στην ∈ρωτική σας ζωή, από την άλλη όμως, κάποιες ανασφάλειες ή εσωτερικές αναστολές θα σας δημιουργήσουν την ανάγκη να σταθμεύσετε, για να προστατευτείτε.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, ανατρεπτικές θα είναι οι σκέψεις σας, θα θελήσετε να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις που περιορίζουν τη δράση σας. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας να αναζητήσετε νέους ρυθμούς ∈ρωτικής ζωής, εσείς οι ελεύθεροι θα έχετε άνοιγμα νέας γνωριμίας. Εσείς που είστε σε σχέση, πριν περάσετε σε πράξεις ρίσκου καλό θα είναι πρώτα να μελετήσετε πολύ καλά τα ενδεχόμενα, σιγουρευτείτε αν οι αλλαγές που επιζητάτε, θα είναι όντως για καλό σας.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, ανατρεπτική θα είναι η στάση σας με έντονη τη διάθεση να απαλλαγείτε από περιορισμούς. Ίσως να εμφανιστείτε κάπως ασυμβίβαστοι, ωστόσο η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Θερμοί και δεκτικοί θα εμφανιστείτε στο πρόσωπο που θα σας δώσει την ευκαιρία να γνωριστείτε και να αποκτήσετε περεταίρω επαφές. Μαχητική και παρορμητική θα εμφανιστεί η καρδιά σας, δυναμικές θα είναι οι διαθέσεις, προμηνύεται έναρξη καινούργιας ∈ρωτικής σχέσης!

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, η όψη της ημέρας σας φέρνει καινούργια ∈ρωτική προοπτική συνοδευόμενη με ανοιχτό το ενδεχόμενο σταθερής σχέσης. Θα κάνετε το βήμα να ξεδιαλύνετε μπερδεμένες καταστάσεις, ωστόσο προσοχή στον τρόπο χειρισμού σας, αποφύγετε την πίεση. Σήμερα θα υπάρξουν ξαφνικά και όμορφα συναισθηματικά αναποδογυρίσματα, θα σας τραβήξει την προσοχή πρόσωπο που δεν αποκλείεται να παραδοθείτε στην γοητεία του και τελικά να το ∈ρωτευτείτε.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα