Μην χασετε

Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σου (10-16/5)

Η νέα εβδομάδα αρχίζει με δυναμικό τρόπο καθώς στις 11/5 πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Ταύρο που θα φέρει σημαντικές αλλαγές και θα επηρεάσει αρκετά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) του τρίτου δεκαημέρου. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πως η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη χαρακτηρίζεται από αλλαγές που θα φέρουν ανανεώσεις στη ζωή μας νέα ξεκινήματα που θα ανεβάσουν την διάθεση μας επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα που θα ανθίσουν.

Advertisements

 

Θα μπορέσουμε με ευκολία να ασχοληθούμε με εκκρεμότητες που ακόμα υπάρχουν και να βάλουμε σε εφαρμογή κάποια σχέδια μας θα προχωρήσουμε σε συμφωνίες και συνεργασίες αρκετά εποικοδομητικές για το μέλλον μας. Το εξάγωνο των Φώτων με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μας βοηθά να βρούμε τις ισορροπίες μας και η λογική συμμαχεί για να δούμε την αλήθεια κατάματα να παραμείνουμε μέσα σε λογικά πλαίσια να επιλέξουμε άτομα που αγαπάμε να είναι δίπλα μας να δώσουμε έμφαση στη προσωπική μας ζωή.

Στις 12/5 το εξάγωνο του Άρη από τον Καρκίνο με τον Ουρανό στον Ταύρο μας δίνει δύναμη και ταχύτητα να βρούμε άμεσα λύσεις σε θέματα που μας απασχολούν ακόμα να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις σε οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα. Γινόμαστε πιο ανεξάρτητοι και ελεύθεροι απαλλασσόμαστε από πάθη και αρνητικές ενέργειες που μας κράτησαν δέσμιους των αποφάσεων μας οι ιδέες που έχουμε συμβάλουν στο καλύτερο μας. Το θάρρος που μας διακρίνει μας οδηγεί να πάρουμε πρωτοβουλίες και αποφάσεις σημαντικές που θα μας βγάλουν από πολλά αδιέξοδα και θα μας γεμίσουν με αυτοπεποίθηση και σιγουριά.

 

Την ίδια μέρα το τρίγωνο του Ερμή από τους Διδύμους με τον Κρόνο στον Υδροχόο μας κάνει πιο μεθοδικούς η ορθή σκέψη και η λογική μας φέρνουν κοντά σε συμφωνίες που αφορούν το εμπόριο και την επικοινωνία που μπορούμε να πετύχουμε με πίστη στον εαυτό μας και αν εμπιστευτούμε τα κατάλληλα άτομα. Κάποια άτομα θα νιώσουν ασφάλεια δίπλα μας και θα μας δείξουν σε βάθος την συμπάθεια τους απέναντι μας.

Στις 14/5 ο Δίας εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων, μία μετακίνηση που μπορεί να δώσει ψυχολογικές διαθέσεις και να αλλάξει και την προσωπικότητα μας και αυτό γιατί ακόμα βρισκόμαστε σε πανδημία και δύσκολες συνθήκες που δεν μπορούμε να διαχειριστούμε αλλά θα νιώσουμε πως αποβάλουμε από πάνω μας ένα βάρος και σιγά-σιγά μπαίνουμε σε κανονικούς ρυθμούς συμβίωσης. Οικονομικά θέματα βρίσκονται σε κρίση και πρέπει να είμαστε επικεντρωμένοι σε αυτά για να τα φέρουμε σε πέρας.

Ο Δίας στο ζώδιο της παραδοσιακής του κυβέρνησης μπορεί να κάνει την διαφορά και να λύσει πολλά προβλήματα και ζητήματα που ακόμα υπάρχουν να θέσει σωστές βάσεις και θεμέλια για ένα καλύτερο αύριο να μας βοηθήσει να οδηγηθούμε στην πίστη στην εμπιστοσύνη στην θρησκεία στον διαλογισμό στην προσευχή στην επαφή με τον Θεό.

Και όλα αυτά μέσα από τις τέχνες και την δημιουργία την ανάγκη για ανασυγκρότηση και σταθερότητα στα έντονα συναισθήματα που ακόμα έχουμε στην κατανόηση απέναντι σε άτομα που είναι στο περιβάλλον μας. θα βοηθήσουμε άτομα που έχουν την ανάγκη μας θα δείξουμε ότι είμαστε εκεί ότι και αν χρειαστεί. Ακόμα πιο θετική θα είναι η μετακίνηση αυτή για τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες)

Advertisements

 

Κριός

Κριέ, ο Δίας, πλανήτης της τύχης και της αφθονίας, θα βρίσκεται πλέον στον δωδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση και αυτό είναι μια ένδειξη προόδου στον ψυχολογικό τομέα, μέχρι τις αρχές Αυγούστου.

Αισθηματικά

Αισθάνεσαι την ανάγκη να έρθεις κοντά με νέους ανθρώπους και να κάνεις νέες γνωριμίες, οι οποίες δεν είναι απαραίτητο να είναι αισθηματικές. Μπορεί να γεννηθεί και μια νέα φιλία.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Κάποιες φορές νιώθεις ότι ο χρόνος δεν είναι αρκετός για να ικανοποιείς τις ανάγκες των υποχρεώσεών σου. Από την άλλη ίσως δεν χρειάζεται υπερβολή στις ενέργειές σου.

 

Ταύρος

Ταύρε, κάνε μερικά βήματα πίσω και ρίξε λίγο τους ρυθμούς σου. Σκέψου ποια είναι τα βήματα που θα κάνεις από δω και πέρα για να πετύχεις τα όσα έχεις ονειρευτεί.

Advertisements

Αισθηματικά

Ο Δίας θα βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σου από τις 14. Είναι ο πλανήτης της τύχης, της αφθονίας και της επέκτασης και η θέση του αυτή είναι πολύ θετική και αισιόδοξη για την κοινωνική σου ζωή, τις φιλικές σχέσεις και τις νέες γνωριμίες.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είσαι ιδιαίτερα παραγωγικός και αυτό αποδεικνύεται κρίσιμο για την επαγγελματική σου εξέλιξη. Τα νέα στη δουλειά μάλλον θα είναι ευχάριστα.

 

Δίδυμοι 

Δίδυμε, το σώμα σου, σου στέλνει σημάδια πως έχει ανάγκη από ξεκούραση και χαλάρωση. Μην το παρακούς και μην φορτώνεις το πρόγραμμά σου με νέες υποχρεώσεις.

Αισθηματικά

Έχεις μεγάλη έμπνευση και δεν ξέρεις που να την πρωτοδιοχετεύσεις. Σκέψου ποιοι είναι εκείνοι οι στόχοι και οι υποχρεώσεις που προέχουν και ρίξε όλη σου την ενέργεια εκεί.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Δίας, πλανήτης της τύχης, της αφθονίας και της επέκτασης, από τις 14 θα βρίσκεται στον δέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τα επαγγελματικά. Η εύνοιά του μέχρι τις 28 Ιουλίου θα είναι απίστευτη.

 

Καρκίνος

Καρκίνε, ο Δίας από τις 14 θα βρίσκεται στον ένατο οίκο σου. Είναι ο πλανήτης της τύχης, της αφθονίας και της επέκτασης και η παραμονή του σε αυτό το σημείο είναι πολύ θετική για τους στόχους σου, τα ταξίδια και τις σχέσεις με το εξωτερικό.

Αισθηματικά

Η δύναμη είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν δικαιούσαι κι εσύ να είσαι ευάλωτος κάποιες στιγμές ή πως δεν πρέπει να ζητάς βοήθεια όταν πέφτεις πάνω σε τοίχο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι σημαντικό να ξέρεις ποια είναι τα κίνητρά σου και τι σε κάνει να συμπεριφέρεσαι με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να καταλάβεις πού θες να φτάσεις.

 

Λέων

Λέων, μην παίρνεις τα πάντα τόσο πολύ στα σοβαρά. Κάποιες καταστάσεις είναι αναπόφευκτα πιο χαλαρές και φτιαγμένες για να τις απολαμβάνεις χωρίς πολλή σκέψη.

Αισθηματικά

Μπαίνουν κάποια εμπόδια στον δρόμο σου, τα οποία κάνουν την διαδρομή σου λίγο πιο δύσκολη. Από την άλλη όμως, φαίνεται πως στον αέρα πλανάται ένας νέος eρωτας.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Δίας, πλανήτης της τύχης, της επέκτασης και της αφθονίας, από τις 14 θα βρίσκεται στον όγδοο οίκο σου που αφορά τα οικονομικά, τις συμφωνίες και τα οικονομικά τρίτων. Μέχρι τις 28 Ιουλίου η εύνοια σε αυτόν τον τομέα θα είναι πολύ σημαντική.

 

Παρθένος

Παρθένε, οι γύρω σου φαίνεται πως έχουν κλειστεί λίγο παραπάνω στον εαυτό τους. Ίσως αυτό είναι ένα σημάδι πως πρέπει να κάνεις ένα βήμα πίσω και να τους αφήσεις να πάρουν τον χρόνο τους, πριν σου ανοιχτούν και πάλι.

Αισθηματικά

Advertisements

Ο Δίας από τις 14 θα βρίσκεται στον έβδομο οίκο σου που αφορά τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφική σου ζωή. Ως πλανήτης της τύχης και της επέκτασης, μέχρι το τέλος Ιουλίου θα φέρει πολύ σημαντικές και θετικές εξελίξεις σε αυτούς τους τομείς.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Όταν τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς όπως τα θες, αντί να το βάζεις κάτω, σήκωσε τα μανίκια και προσπάθησε ξανά. Ή ακόμα καλύτερα, ζήτα βοήθεια από κάποιον που εμπιστεύεσαι.

 

Ζυγός

Ζυγέ, η επικοινωνία ευνοείται και αυτό σημαίνει πως ίσως σου είναι πιο εύκολο να διεκδικήσεις πράγματα, τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική σου ζωή. Μην ντρέπεσαι να πεις αυτό που σκέφτεσαι.

Αισθηματικά

Έχεις την ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες που ίσως εξελιχθούν σε κάτι σοβαρό. Μην κλειστείς στο καβούκι σου, ανοίξου και άσε τους άλλους να σε γνωρίσουν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Advertisements

Ο Δίας, πλανήτης της τύχης, της αφθονίας και της επέκτασης από τις 14 θα βρίσκεται στον έκτο οίκο σου που αφορά τα επαγγελματικά και τις καθημερινές εκκρεμότητες. Μέχρι τις 28 Ιουλίου οι εξελίξεις θα είναι πολύ θετικές σε αυτόν τον τομέα.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ, κάποια σχέδιά σου φαίνεται πως πηγαίνουν σε αντίθετη κατεύθυνση. Αυτό ίσως σε βγάλει εκτός τροχιάς για λίγο, αλλά η λογική σου θα σε βάλει και πάλι στον σωστό δρόμο.

Αισθηματικά

Ο Δίας, πλανήτης της τύχης, της επέκτασης και της αφθονίας, από τις 14 θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου που αφορά τον eρωτα και τη δημιουργικότητα. Τα νέα για την αισθηματική σου ζωή είναι εκπληκτικά μέχρι τις 28 Ιουλίου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ετοιμάσου να αλλάξεις εντελώς τροχιά και να δεις τα πράγματα με μια πολύ πολύ πιο φρέσκια ματιά. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να κατακτήσεις μερικούς από τους στόχους σου πιο γρήγορα απ’ όσο νομίζεις.

 

Advertisements

Τοξότης

Τοξότη, ο Δίας, πλανήτης της τύχης, της αφθονίας και της επέκτασης, ο πλανήτης που όλοι αγαπάμε και ταυτόχρονα κυβερνήτης σου, από τις 14 θα βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σου και θα επηρεάζει θετικά θέματα που αφορούν την κατοικία, την οικογένεια και τις στενές προσωπικές σου σχέσεις.

Αισθηματικά

Οι παρεξηγήσεις δεν αποφεύγονται εύκολα και πολλές φορές ίσως απογοητευτείς και πληγωθείς. Είναι και αυτό μέρος της ζωής και πρέπει να μάθεις να το διαχειρίζεσαι.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τα οικονομικά σε απασχολούν αρκετά τον τελευταίο καιρό. Ψάχνεις τρόπους να αυξήσεις το εισόδημά σου και να περιορίσεις μερικά από τα όχι και τόσο αναγκαία έξοδα.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε, προσπάθησε να ασχοληθείς λίγο με την ενσυναίσθησή σου. Είναι καλό να μπορείς να καταλαβαίνεις πως αισθάνονται οι γύρω σου και να μπορείς να τους βοηθάς.

Αισθηματικά

Ο Δίας, πλανήτης της τύχης, της επέκτασης και της αφθονίας, θα βρίσκεται από τις 14 στον τρίτο οίκο σου που σχετίζεται με την επικοινωνία, τις γνωριμίες και τις συμφωνίες. Αυτοί οι τομείς θα ευνοούνται με κάθε τρόπο μέχρι το τέλος Ιουλίου.

Advertisements

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Κάποιες κινήσεις που είχες κάνει στο παρελθόν και αφορούσαν τα οικονομικά σου, φαίνεται πως αρχίζουν και αποδίδουν καρπούς. προσπάθησε να απολαύσεις αυτή σου την κατάκτηση.

 

Υδροχόος

Υδροχόε, καμιά φορά είναι καλό να αφήνουμε τα πράγματα να εξελίσσονται φυσικά και από μόνα τους. Αν προσπαθήσεις να ελέγξεις τα αποτελέσματα, ίσως πετύχεις το αντίθετο από αυτό που θες.

Αισθηματικά

Νέες φιλίες και γνωριμίες σε οδηγούν σε νέα μονοπάτια, τα οποία σε ενθουσιάζουν και ανυπομονείς να ανακαλύψεις. Οι μέρες που έρχονται αναμένεται να έχουν πολύ ενδιαφέρον.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Δίας, πλανήτης της τύχης, της επέκτασης και της αφθονίας, από τις 14 θα βρίσκεται στον δεύτερο οίκο σου που αφορά τα οικονομικά και τις υλικές κτήσεις. Μέχρι τις 28 Ιουλίου θα ευνοεί ιδιαίτερα αυτούς τους τομείς.

Advertisements

Ιχθύς

Ιχθύ, ξεκινάει μια πολύ θετική περίοδος για σένα. Ο Δίας, πλανήτης της τύχης της επέκτασης και της αφθονίας από τις 14 θα βρίσκεται στο ζώδιό σου, έπειτα από 12 χρόνια! Πλέον θα ευνοούνται όλοι οι τομείς της ζωής σου, ιδιαίτερα αυτοί στους οποίους θα δώσεις περισσότερη έμφαση.

Αισθηματικά

Καλό θα ήταν από δω και πέρα να παίρνεις πιο ρεαλιστικές αποφάσεις. Θα δεις πως έτσι θα έχεις πιο άμεσα αποτελέσματα στα όσα θες να πετύχεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Θες να κάνεις κινήσεις, αλλά οι αμφιβολίες σου σε κρατάνε πίσω. Προσπάθησε να βρεις ποια είναι η ρίζα αυτού του τρόπου σκέψης, αν θες να προχωρήσεις παρακάτω.

 

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα