Μην χασετε

Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σου (26/4-02/5)

Η Μεγάλη εβδομάδα ξενικά με την σύνοδο του Ερμή και της Αφροδίτης στον Ταύρο και είναι σημαντική γιατί θα μας βοηθήσει να πάρουμε τα πάνω μας να δούμε τη ζωή με αισιοδοξία και να αφήσουμε πίσω πληγές του παρελθόντος θα εκφράσουμε όλα αυτά που αισθανόμαστε για τους άλλους θα έρθουμε κοντά σε πρόσωπα που έχει καιρό να δούμε σε αγαπημένους θα νιώσουμε την ανάγκη της ζεστασιάς και της ασφάλειας. Η επικοινωνία με τους άλλους θα γίνεται με ευκολία και αυτό θα μας βοηθήσει να ασχοληθούμε με πρόσωπα κλειδιά που παίζουν ρόλο στα επαγγελματικά μας.

Advertisements

 

Στις 27/4 η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού θα φέρει αλλαγές και ανατροπές σε σχέδια και στόχους θα αλλάξει για λίγο το κλίμα που επικρατεί και θα έχουμε άνοδο σε προσωπικά και επαγγελματικά. Τα οικονομικά θα ανέβουν και αυτά και θα μπορέσουμε να κλείσουμε συμφωνίες που θα βοηθήσουν την καριέρα μας να πάρει τα πάνω της.

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στον Ταύρο ανατρέπει τα δεδομένα και φέρνει ένα άλλο κλίμα συμβίωσης που μας δεσμεύσει στις επιθυμίες μας και μας οδηγεί στην ανάγκη των υλικών αγαθών αλλά και σε πρόσωπα που επηρεάζουν την σκέψη και την κρίση μας. Δεν πρέπει να υπερβάλουμε σε ότι λέμε και κάνουμε να κρατήσουμε μια σταθερότητα στις κινήσεις μας και να μην προβούμε σε διαφωνίες με άτομα που αποσκοπούν στο επαγγελματικό μας μέλλον.

Στις 30/4 το εξάγωνο του Ερμή από τον Ταύρο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες θα επαναφέρει την τάξη και την ηρεμία θα αποβάλουμε το άγχος και την ένταση από πάνω μας και θα κάνουμε ξανά σχέδια και όνειρα. Θα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές σε αυτά που κάνουμε να έχουμε λογική και σταθερότητα στις απόψεις μας και να επικοινωνήσουμε σωστά με άτομα που θα μας βοηθήσουν στα θέματα μας. Τα προσωπικά θα βρεθούν στο προσκήνιο και θα βρούμε χρόνο να βρεθούμε με το ταίρι μας και να περάσουμε μοναδικές στιγμές μαζί.

 

Από την άλλη την ίδια μέρα η ιδιομοιρική σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στον Ταύρο αυξάνει την ανάγκη να διώξουμε από πάνω μας ότι μας αγχώνει και μας προβληματίζει και να γεμίσουμε ξανά με δύναμη και αντοχή να βρούμε τον εαυτό μας και να περάσουμε στο στάδιο της αναγέννησης.

Στις 2/5 ο Ερμής από τον Ταύρο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μας βοηθά να κουβεντιάσουμε με αγαπημένα πρόσωπα και να βρούμε λύσεις τα θέματα που μας απασχολούν ακόμα μέσα από τις συζητήσεις που θα κάνουμε θα καταφέρουμε να λύσουμε προσωπικά ζητήματα και να ανασάνουμε ξανά. Θα νιώσουμε την ανάγκη της εξομολόγησης θα εμπιστευτούμε άτομα που αγαπάμε και θα δούμε με θετική ματιά το καλό τους προς εμάς. Η ατμόσφαιρα που επικρατεί είναι η κατάλληλη και μέσα σε αυτή μπορούμε να δράσουμε δυναμικά και να χαρούμε την κάθε στιγμή που ζούμε.

Από την άλλη το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Ταύρο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μας προκαλεί να περάσουμε μοναδικές στιγμές παρέα με αγαπημένα πρόσωπα να βρούμε ξανά τις ισορροπίες μας να ευχαριστηθούμε τις μέρες που ζούμε να περιμένουμε την Ανάσταση στις καρδιές μας. Αυτό θα μας βοηθήσει να κάνουμε ένα απολογισμό προσωπικό όλων αυτών που έχουμε βιώσει το τελευταίο διάστημα και μέσα από τις αδυναμίες μας να βρούμε την δύναμη που θα μας κρατήσει νηφάλιους για τις μέρες που θα έρθουν.

Advertisements

 

Κριός

Κριέ, ένα θέμα που αφορά το σπίτι, ίσως μια εκκρεμότητα ή μια σημαντική εργασία, θα έχει θετική έκβαση. Έχεις στήριξη και από κάποιο οικογενειακό πρόσωπο.

Αισθηματικά

Μπορεί εδώ και καιρό να ακούς για eρωτες και δημιουργικά έργα. Τώρα το πράγμα σοβαρεύει πάντως. Είσαι έτοιμος να σοβαρευτείς κι εσύ;

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η πανσέληνος στις 27 είναι σχετικά δύσκολη και αφορά τα οικονομικά και τις οικονομικές συμφωνίες. Προσοχή λίγο στις διαπραγματεύσεις αυτές τις μέρες.

 

Ταύρος

Ταύρε, δεν υπάρχει ιδέα που να μην μπορείς να εκμεταλλευτείς και άνθρωπος που να μην μπορείς να πείσεις. Δεν υπάρχει πρόβλημα που να μην μπορείς να λύσεις.

Advertisements

Αισθηματικά

Η πανσέληνος στις 27 πραγματοποιείται στον Σκορπιό και είναι δύσκολη για όλους. Χρειάζεται αρκετή προσοχή στις σχέσεις σου, αλλά και στις συνεργασίες.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Χρησιμοποίησε τη διαίσθησή σου και την διορατικότητά σου, ώστε να βρεις τρόπους να βελτιώσεις το εισόδημά σου. Συζητήσεις, κόσμος, αρκετή δουλειά και ίσως ένα νέο πρότζεκτ. Τα επαγγελματικά σου έχουν ενδιαφέρον.

 

Δίδυμοι 

Δίδυμε, από τη μία γίνεσαι περισσότερο διεκδικητικός-ή και ίσως γνωρίζεις και κόσμο, από την άλλη ίσως γίνεσαι και λίγο βιαστικός-ή και αυτό θέλει λίγη προσοχή.

Αισθηματικά

Μια σχέση σε απασχολεί με πολύ θετικό τρόπο. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που σε κάνουν να αισθάνεσαι πραγματικά καλά.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η πανσέληνος στις 27 στον Σκορπιό είναι αρκετά πιεστική και αφορά την εργασία. Ίσως ο όγκος να είναι μεγάλος και οι προθεσμίες πιεστικές.

 

Καρκίνος

Καρκίνε, υπάρχουν ενδείξεις ότι αυτές τις μέρες το σπίτι σου μπορεί να χρειαστεί την προσοχή σου, ίσως λόγω μετακόμισης ή κάποιων αλλαγών ή λόγω σχέσεων.

Αισθηματικά

Η πανσέληνος στις 27 πραγματοποιείται στον πέμπτο οίκο σου που αφορά τον eρωτα και τη δημιουργικότητα. Είναι αρκετά δύσκολη και πιεστική και αυτές τις μέρες είναι καλύτερο να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τελευταία δυσκολεύεσαι να βρεις τις ισορροπίες στη ζωή σου. Δεν σου είναι εύκολο να βάλεις μια διαχωριστική τομή ανάμεσα σε προσωπική και επαγγελματική ζωή.

 

Λέων

Λέων, η πανσέληνος στις 27 είναι αρκετά πιεστική και πραγματοποιείται στον Σκορπιό. Αφορά θέματα που έχουν να κάνουν με την κατοικία και την οικογένεια, κυρίως. Πάντως, τα πάντα μπορούν να λυθούν μέσα στις επόμενες μέρες.

Αισθηματικά

Φαίνεται πως οι σχέσεις ζωής σου είναι πια στο προσκήνιο. Τόσο οι eρωτικές, όσο και οι φιλικές. Θες να δίνεις όλο και περισσότερο από τον εαυτό σου στους ανθρώπους που έχεις κοντά σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μην το βάζεις εύκολα κάτω. Κάθε κατάσταση που τώρα μπορεί να μοιάζει δύσκολη, μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πολύ καλό.

 

Παρθένος

Παρθένε, η πανσέληνος στις 27 είναι αρκετά έντονη και πραγματοποιείται στον Σκορπιό. Σχετίζεται με επικοινωνία, συμφωνίες και συμβόλαια και ίσως χρειάζεται να είσαι πολύ προσεκτικός με τους όρους αυτές τις μέρες.

Αισθηματικά

Advertisements

Καμιά φορά δεν βοηθά να προσπαθούμε να ανακαλύψουμε μόνοι μας τα βαθύτερα κομμάτια της ψυχοσύνθεσής μας. Καμιά φορά χρειάζεται και η βοήθεια έμπιστων φίλων.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τα ταλέντα σου αρχίζουν πια και παίρνουν σάρκα και οστά. Θες να βγεις στο προσκήνιο και να δουν και οι άλλοι όλα αυτά για τα οποία είσαι ικανός.

 

Ζυγός

Ζυγέ, αφιερώνεις τον χρόνο σου στο να επουλώσεις πληγές του παρελθόντος που σε ταλανίζουν καιρό. Μην αισθάνεσαι άσχημα που δίνεις χρόνο στην πνευματική σου υγεία.

Αισθηματικά

Παρόλο που είσαι πολύ προσεκτικός σε ό, τι αφορά τα αισθηματικά σου, αρχίζεις πια και ανοίγεσαι και αυτή η αλλαγή φέρνει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Advertisements

Η πανσέληνος στις 27 πραγματοποιείται στον Σκορπιό και είναι αρκετά πιεστική. Χρειάζεται λίγη προσοχή με τα οικονομικά σου αυτές τις μέρες.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ, η πανσέληνος στις 27 πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και είναι ομολογουμένως αρκετά πιεστική. Υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες που πρέπει να κλείσουν. Όπως και να έχει φαίνεται ότι σύντομα κάνεις μια νέα σημαντική αρχή.

Αισθηματικά

Μπορεί η επικοινωνία με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει να είναι συναρπαστικότατη. Προμηνύονται συναντήσεις, μηνύματα, γνωριμίες και eρωτες.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Πιθανώς έχεις αγχωθεί με το θέμα των οικονομικών, αλλά σ’ αυτόν τον τομέα έρχονται καλύτερες στιγμές και πρέπει να τις απολαύσεις όπως τους αξίζει.

 

Advertisements

Τοξότης

Τοξότη, η πανσέληνος στις 27 πραγματοποιείται στον δωδέκατο οίκο σου και είναι αρκετά πιεστική. Είναι πιθανό να είσαι λίγο πιεσμένος ψυχολογικά αυτές τις μέρες. Ίσως η διάθεσή σου να έχει διακυμάνσεις. Σύντομα θα σταθεροποιηθεί και θα έχεις μια θετική εξέλιξη.

Αισθηματικά

Οι φίλοι παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην πορεία προς τους στόχους σου. Προσπάθησε να τους δείξεις κι εσύ από την μεριά σου, πόσο τους εκτιμάς.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Χρειάζεσαι πάντως αρκετό χρόνο αποκλειστικά με τον εαυτό σου για να επικεντρωθείς σε έναν στόχο. Αυτό ειδικά σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε, πρέπει κάποιες εκκρεμότητες να μπουν σε σειρά. Μπορείς να τακτοποιήσεις θέματα στην εργασία και στο σπίτι. Αυτό θα σου κάνει πολύ καλό ψυχολογικά

Αισθηματικά

Η πανσέληνος στις 27 πραγματοποιείται στον ενδέκατο οίκο σου και είναι αρκετά έντονη. Χρειάζεται αρκετή προσοχή στις κοινωνικές σχέσεις, αλλά κυρίως στις φιλικές. Καλύτερα να αποφύγεις τις εντάσεις αυτές τις μέρες.

Advertisements

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορεί να μην είναι η καλύτερη περίοδος για νέα ξεκινήματα, παρ’ όλα αυτά η ευνοούνται ήδη υπάρχοντα πρότζεκτ. Έρχεται μια θετική εξέλιξη στον επαγγελματικό τομέα.

 

Υδροχόος

Υδροχόε, η πίεση στη δουλειά μειώνεται και φαίνεται πως υπάρχει χρόνος και για άλλες δραστηριότητες, που αφορούν τη δικτύωση, την κοινωνική σου ζωή και τις βαθύτερες επιθυμίες σου.

Αισθηματικά

Προσπαθείς να μην αφήνεις τα πάθη και τα συναισθήματά σου να σε κυριεύσουν. Κάνεις προσπάθειες να χρησιμοποιείς κυρίως την λογική σου πριν πάρεις αποφάσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η πανσέληνος στις 27 πραγματοποιείται στον Σκορπιό και είναι αρκετά πιεστική. Είναι σημαντικό να προσέχεις θέματα που έχουν να κάνουν με τη δουλειά και με τους συνεργάτες αυτές τις μέρες.

Advertisements

 

Ιχθύς

Ιχθύ, η πανσέληνος στις 26 πραγματοποιείται στον Σκορπιό και είναι αρκετά έντονη. Μπορεί να νιώθεις κάπως πιεσμένος αυτές τις μέρες και ίσως αντιμετωπίζεις μια κατάσταση με απαισιοδοξία. Όμως αυτό δεν θα κρατήσει πολύ.

Αισθηματικά

Είναι πολλές φορές που ασχολείσαι περισσότερα με τα προβλήματα των άλλων και ξεχνάς τα δικά σου. Αυτές τις μέρες όμως θα αισθανθείς την ανάγκη να ασχοληθείς με όσα απασχολούν εσένα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Γίνεσαι περισσότερο διεκδικητικός στον οικονομικό τομέα, όμως είναι απαραίτητο να προσέχεις τα έξοδα. Παρόλα αυτά μπορείς να απολαύσεις την επιτυχία σου.

 

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα