Μην χασετε

Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σου (8-14/3)

Η εβδομάδα αυτή ξεκινά δυναμικά με πολλές αλλαγές και ανακατατάξεις στη ζωή μας που μας βάλουν σε έντονες σκέψεις και θα αλλάξουν την καθημερινότητα μας. Θα υπάρξει έντονη συναισθηματική φόρτιση που θα επηρεάσει τις σχέσεις μας με τους άλλους-όψεις και αστρολογικά γεγονότα που επικρατούν αλλάζουν ριζικά κάποιες καταστάσεις που επικρατούσαν μέχρι τώρα.

 

Σε αυτό ευθύνεται και η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες στις 13. 03 που επηρεάζει τα ψυχολογικά μας συναισθήματα και την διάθεση δημιουργεί καταστάσεις απομόνωσης για λίγο θα απομακρυνθούμε από τα άτομα που είναι κοντά μας αισθανόμαστε έντονα την ανάγκη να μείνουμε για λίγο μόνοι να βάλουμε τις σκέψεις σε μια σειρά να κάνουμε ένα απολογισμό προσωπικό να δούμε τα θετικά και τα αρνητικά που μας επηρεάζουν. Πρέπει να συγκρατήσουμε την τάση που έχουμε να τα βάζουμε με τους άλλους νιώθουμε ότι κάποια άτομα ευθύνονται για την συμπεριφορά μας για αυτό και πρέπει να μείνουμε για λίγο μόνοι να τα βρούμε με τον εαυτό μας.

Συγκεκριμένα στις 11. 03 ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες βγάζει στην επιφάνεια ευαισθησίες και αδυναμίες που πρέπει να ελέγξουμε καθώς καραδοκεί ο κίνδυνος να ξεφύγουμε και να τα βάλουμε άδικα με άτομα που δεν μας φταίνε γεγονός που θα επηρεάσει τις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Κάποια γεγονότα από το παρελθόν θα επανέρθουν ξανά και θα μας επηρεάσουν είναι αλήθεια πως θα νιώσουμε αδυναμία στο να τα αντιμετωπίσουμε ίσως να ζητήσουμε βοήθεια από κοντινά μας πρόσωπα. Μέσα στο περιβάλλον που κινούμαστε θα υπάρξουν προβλήματα και καταστάσεις που θα μας αγχώσουν αν εμπιστευτούμε την διαίσθηση μας τότε θα μπορέσουμε να φέρουμε σε πέρας ότι μας απασχολεί και θα ανέβει και η διάθεση.

Advertisements

 

Πιο μετά και συγκεκριμένα στις 13. 03 η Νέα Σελήνη στους Ιχθύες επηρεάζει σημαντικά το τρίτο δεκαήμερο των Μεταβλητών ζωδίων (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες). Στην επιφάνεια εμφανίζονται αδυναμίες και ευαισθησίες που πρέπει να κουμαντάρουμε καθώς καραδοκεί ο κίνδυνος της αποτυχίας και της αποστασιοποίησης από όλους και όλα. Απο την άλλη τα Φώτα που σχηματίζουν σύνοδο με τον Ποσειδώνα και την Αφροδίτη φτιάχνουν ένα περίεργο σκηνικό μέσα στο οποίο καλούμαστε να αντιδράσουμε και να λειτουργήσουμε δημιουργικά.

Πρέπει να δείξουμε τα ταλέντα μας στους άλλους να ασχοληθούμε με ζητήματα του παρελθόντος που θα κάνουν την εμφάνιση τους ξανά και αυτό θα μας κρατήσει για λίγο σε μια ένταση. Είναι πολύ εύκολο να ξεφύγουμε από την λογική και την υπερβολή αν δεν εμπιστευτούμε τον εαυτό μας και τις αντοχές που έχουμε αν δεν αφήσουμε την ηρεμία να κυλήσει πάνω μας αν δεν φορτίσουμε τις μπαταρίες μας αν δεν απαλλαχτούμε από άγχη και αδυναμίες. Κάποια άτομα ίσως μας πλησιάσουν και μας υποσχεθούν πολλά δεν πρέπει να εμπιστευόμαστε βαρύγδουπες υποσχέσεις που στο τέλος δεν θα οδηγήσουν πουθενά.

 

Advertisements

Κάποιες αποφάσεις που θα πάρουμε θα καθορίσουν το μέλλον μας το αύριο την καθημερινή μας ρουτίνα πρέπει όμως να εμπιστευτούμε κοντινά μας πρόσωπα που παίζουν ρόλο στα επαγγελματικά μας σχέδια είναι σίγουρο πως θα σταθούν δίπλα μας και θα μας πάμε ένα βήμα παρακάτω. Πρέπει να έχουμε σιγουριά στον εαυτό μας να προβάλουμε τις ιδέες που έχουμε καθώς θα γίνουν αποδεκτές από άτομα-κλειδιά που παίζουν ρόλο στην καριέρα μας.

Απο την άλλη θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε ότι λέμε και κάνουμε να μην υπερβαίνουμε τα όρια να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους να αλλάξουμε την καθημερινότητα μας με ενέργειες που μας βοηθήσουν να απαλλαχτούμε από την μιζέρια και την ρουτίνα να αποφύγουμε λάθη και επικοινωνιακά τεχνάσματα που μόνο κακό θα μας κάνουν.

Υπάρχει έντονο παρασκήνιο στα προσωπικά μας που θα επηρεάσει την ψυχολογία μας πρέπει να κρατήσουμε αποστάσεις από άτομα και καταστάσεις που μας δημιουργούν αρνητικότητα και δεν βοηθούν στην εξέλιξη μας. Η λογική και η ωριμότητα θα μας κρατήσουν μέσα σε πραγματικό χώρο και θα καθορίσουν τις μετέπειτα κινήσεις μας. Αυτό θα μας κάνει πιο δημιουργικούς και θα βγάλουμε στην επιφάνεια τα ταλέντα που έχουμε-θα ξαφνιάσουμε θετικά τα άτομα του περιβάλλοντος μας.

Στις 14. 03 η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σχηματίζεται με ακρίβεια και αυτό σημαίνει πως τα συναισθήματα θα είναι πιο έντονα από ποτέ η ανάγκη για να είμαστε κοντά σε άτομα και όχι μόνοι μας, ίσως μας οδηγήσει σε κάποιες παγίδες που πρέπει να αποφύγουμε-θα ωραιοποιήσουμε άτομα που θα μας απογοητεύσουν και θα κλειστούμε στο καβούκι μας.

 

Advertisements

Σε πρώτο πλάνο επικρατεί το eρωτικό στοιχείο που συνοδεύεται από ρομαντισμό και τρυφερότητα τα προσωπικά μας απασχολούν πρέπει να βρούμε χρόνο να ασχοληθούμε με το ταίρι και την σχέση μας. Δεν πρέπει να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις που θα καθορίσουν τις μελλοντικές μας κινήσεις καλό είναι να αφήσουμε και άλλο χρόνο για σκέψη και ορθότητα που θα παίξουν ρόλο σε όλους τους τομείς. Πρέπει να δώσουμε χρόνο στον εαυτό μας αλλά και στο ταίρι μας να δούμε κατάματα την αλήθεια της σχέσης μας να ασχοληθούμε με την ουσία της αγάπης να ενεργοποιηθούμε με λογική και ρεαλισμό.

Ίσως κάποιες καταστάσεις σε προσωπικό επίπεδο μπορεί να αλλάξουν την διάθεση μας και να μας φορτίσουν ψυχολογικά τα συναισθήματα θα κτυπήσουν κόκκινο θα υπάρξει έντονη συναισθηματική υπερχείλιση που θα αλλάξει την συμπεριφορά μας-είναι επιτακτική ανάγκη να είμαστε ο εαυτός μας να μην αφήνουμε τις αδυναμίες να μας επηρεάζουν και να μας ρίχνουν ψυχολογικά να πιστέψουμε σε εμάς να μην χάσουμε τις ανθρώπινες ευαισθησίες μας!

 

Κριός

Η νέα Σελήνη στις 13 είναι πολύ θετική και σχετίζεται με τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση, η οποία βελτιώνεται μέχρι το τέλος του μήνα. Ίσως γίνει και μια ενδιαφέρουσα αποκάλυψη.

Αισθηματικά

Προσπάθησε να εστιάσεις την προσοχή σου στους ανθρώπους που είναι πιο σημαντικοί για εσένα. Μην αναλώνεσαι σε καταστάσεις που δεν έχουν να σου προσφέρουν κάτι.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε αυτά που ήδη έχεις και να μην αναλώνεσαι σε όσα θα μπορούσαν να είναι δικά σου. Είναι ωραίο να θες περισσότερα από τη ζωή σου, αλλά κάποιες φορές χρειάζεται να εκτιμούμε και αυτά που έχουμε.

 

Ταύρος

Εφόσον οι εξωτερικές δραστηριότητες που μπορείς να κάνεις αυτή τη στιγμή είναι περιορισμένες, μήπως πρέπει να αρχίσεις να γίνεσαι λίγο πιο εφευρετικός μέσα στο ίδιο σου το σπίτι; Ξεκινά μια νέα σειρά μαζί με φίλους σου και κανονίστε στο τέλος κάθε επεισοδίου να μιλάτε στο τηλέφωνο και να συζητάτε τις εξελίξεις.

Αισθηματικά

Η νέα Σελήνη στις 13 είναι πολύ θετική για τη δικτύωση και την κοινωνική σου ζωή. Μπορεί να γίνει μια ενδιαφέρουσα νέα γνωριμία αυτήν την περίοδο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Συνέχισε να κρατάς ακμαίο το ηθικό σου. Έχεις ήδη καταφέρει πολλά στους πρώτους δύο μήνες της νέας χρονιάς. Πρέπει να είσαι περήφανος για τον εαυτό σου.

 

Δίδυμοι

Πέρασες ένας μεγάλο χρονικό διάστημα προσπαθώντας να οργανωθείς και να βάλεις τη ζωή σου σε μια τάξη. Τώρα λοιπόν, μπορείς να κάνεις ένα βήμα πίσω και να απολαύσεις τους καρπούς αυτής σου της προσπάθειας.

Αισθηματικά

Αισθάνεσαι λίγο πεσμένος και δεν ξέρεις πού να αποδώσεις αυτή την αλλαγή στην διάθεσή σου. Μια συζήτηση με ανθρώπους που σε ξέρουν καλά και που εμπιστεύεσαι μπορεί να σου λύσει πολλές απορίες.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η νέα Σελήνη στις 13 πραγματοποιείται στον οίκο των επαγγελματικών σου και είναι μια πολύ θετική ένδειξη για νέα ξεκινήματα και ευκαιρίες σε αυτόν τον τομέα μέχρι το τέλος του μήνα.

 

Καρκίνος

Η νέα Σελήνη στις 13 πραγματοποιείται στον ένατο οίκο σου που σχετίζεται με τους στόχους, την αλλαγή αντιλήψεων και τη διεύρυνση των οριζόντων σου. Η αλήθεια είναι ότι αρχίζεις να βλέπεις κάποια πράγματα με διαφορετικό τρόπο.

Αισθηματικά

Μάλλον ήρθε η ώρα το μυαλό σου να μπει στον αυτόματο πιλότο. Δεν είναι ανάγκη να υπολογίζεις πάντα και την παραμικρή σου κίνηση. Καμιά φορά θα πρέπει να αφήνεις τη ζωή να αναλαμβάνει τον έλεγχο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Φαίνεται πως στο επαγγελματικό κομμάτι οι αλλαγές είναι ραγδαίες και καθημερινές. Κάτι μεγάλο ετοιμάζεται να έρθει προς το μέρος σου.

 

Λέων

Φαίνεται πως οι μέρες που θα έρθουν, θα είναι αρκετά γεμάτες, οπότε φρόντισε όσο μπορείς να ξεκουραστείς για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις με ενέργεια τα όσα θα έρθουν.

Αισθηματικά

Τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζεις κάποια προβλήματα στην επικοινωνία σου με τους γύρω σου. Αυτό μπορεί να συμβεί ανα διαστήματα σε όλους μας. Αν αισθάνεσαι πως κάτι δεν κατάλαβες καλά, απλά ρώτα ξανά.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η νέα Σελήνη στις 13 είναι πολύ θετική και αφορά τα οικονομικά σου, κυρίως αυτά που μοιράζεσαι με άλλους ή οικονομικές συμφωνίες. Μέχρι το τέλος του μήνα έρχονται ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα.

 

Παρθένος

Μπορεί η ζωή σου αυτή τη στιγμή να είναι λίγο χαώδης, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει για το κομμάτι της οικογένειας. Φαίνεται πως μόλις περάσεις το κατώφλι του σπιτιού σου, επικρατεί η ευτυχία και η ομόνοια.

Αισθηματικά

Η νέα Σελήνη στις 13 είναι πολύ θετική και αφορά τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφική σου ζωή. Μέχρι το τέλος του μήνα μπορεί να γίνει ένα νέο ξεκίνημα σε αυτούς τους τομείς.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Όποια μικροποβλήματα αντιμετώπιζες στην επικοινωνία με τους συναδέλφους σου, φαίνεται πως σιγά σιγά εξαφανίζονται και πλέον μπορείτε να συνυπάρχετε χωρίς εντάσεις και προστριβές.

 

Ζυγός

Αν σε παίρνει να αναβάλλεις κάποιες σοβαρές αποφάσεις, τότε κάν’ το. Έτσι θα έχεις την ευκαιρία να τις δεις με μια πιο φρέσκια ματιά και να διορθώσεις τυχόν λάθη.

Αισθηματικά

Μην κλείνεις τα μάτια και τα αυτιά σου στον eρωτα. Είναι ωραίο που θες να προστατεύσεις τα συναισθήματά σου, αλλά καμιά φορά τείνεις να το παρακάνεις και στο τέλος στερήσαι και όλα τα καλά του eρωτα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η πολύ θετική νέα Σελήνη στις 13 φέρνει ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα μέχρι το τέλος του μήνα στον επαγγελματικό τομέα. Ίσως αναλάβεις και ένα νέο επαγγελματικό έργο. Όμως και από πλευράς ευεξίας, αρχίζεις να νιώθεις καλύτερα.

 

Σκορπιός

Θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις αυτήν την περίοδο, τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Αυτό δεν χρειάζεται να σε αγχώνει. Απόλαυσε τον ελεύθερο χρόνο που σου δόθηκε χωρίς να το περιμένεις.

Αισθηματικά

Η νέα Σελήνη στις 13 πραγματοποιείται στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον eρωτα και τη δημιουργικότητα. Είναι πολύ θετική και δείχνει πιθανώς ένα νέο ξεκίνημα στα αισθηματικά σου μέχρι το τέλος του μήνα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μην βιαστείς να πεις μεγάλα «ναι» ή να υπογράψεις συμβόλαια αυτές τις μέρες. Σκέψου καλά πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση που μπορεί αργότερα να μετανιώσεις.

 

Τοξότης

Η νέα Σελήνη στις 13 πραγματοποιείται στον τέταρτο οίκο σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια, είναι πολύ θετική και είναι μια ένδειξη ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα γίνει πιθανώς ένα νέο ξεκίνημα σε αυτόν τον τομέα.

Αισθηματικά

Αυτές τις μέρες σου δίνεται η ευκαιρία να επεξεργαστείς ορισμένα συναισθηματικά θέματα που μπορεί να «εκκρεμούν». Οι ρυθμοί θα πέσουν, αλλά αυτό δες το σαν ευκαιρία για να κλείσεις οποιοδήποτε ζήτημα παραμένει ανοιχτό.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Φαίνεται πως τα οικονομικά σου παίρνουν επιτέλους τα πάνω τους. Στο χέρι σου είναι να τα διαχειριστείς σωστά και να αρχίζεις να χτίζεις για το μέλλον.

 

Αιγόκερως

Η νέα Σελήνη στις 13 πραγματοποιείται στον τρίτο οίκο σου που σχετίζεται με την επικοινωνία, τις νέες γνωριμίες και τις συμφωνίες. Μέχρι το τέλος του μήνα πιθανώς έρχονται ευκαιρίες και γίνονται νέα ξεκινήματα σε αυτόν τον τομέα.

Αισθηματικά

Δεν είναι ποτέ αργά για να αρχίσεις να δημιουργείς την ζωή που ονειρεύεσαι. Δεν χρειάζεται να μπαίνεις πάντα στα καλούπια που έχουν φτιάξει οι άλλοι για εσένα. Εσύ δίνεις σχήμα στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αυτές τις μέρες υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μπουν οι τελευταίες πινελιές σε ένα πρότζεκτ που έχεις αναλάβει καιρό. Αυτό θα σου δώσει την ενέργεια και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι για να αναλάβεις ακόμα δυσκολότερα πράγματα.

 

Υδροχόος

Έχεις την τάση να λαμβάνεις την γνώμη των άλλων περισσότερο υπ’ όψιν σου, παρά τη δική σου. Είναι σημαντικό να μπορείς να φιλτράρεις τα μηνύματα που παίρνεις από τους γύρω σου και να κρατάς μόνο αυτά που όντως σου είναι χρήσιμα.

Αισθηματικά

Αν είσαι σε σχέση προσπάθησε να μην ξεχνάς να δείχνεις στο ταίρι σου την σημασία που έχει στη ζωή σου. Σε κανέναν δεν αρέσει να τον θεωρούν δεδομένο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η νέα Σελήνη στις 13 πραγματοποιείται στον δεύτερο οίκο σου που σχετίζεται με τα οικονομικά και είναι πολύ θετική. Μέχρι το τέλος του μήνα θα έρχονται ευκαιρίες σε αυτόν τον τομέα και θα γίνουν νέα ξεκινήματα.

 

Ιχθύς

Η νέα Σελήνη στις 13 πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και είναι πολύ θετική. Είναι μια πολύ σημαντική ένδειξη ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα έρθουν νέες ευκαιρίες και θα γίνουν νέα ξεκινήματα πιθανώς σε όλους τους τομείς που σε ενδιαφέρουν.

Αισθηματικά

Αν είσαι σε σχέση και θεωρείς πως η αισθηματική σας ζωή δεν σε καλύπτει, θα πρέπει να το αναφέρεις στον σύντροφό σου. Αυτά τα προβλήματα αφορούν και τους δυο σας.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έρχονται προς το μέρος σου κάποια νέα που δεν τα περίμενες. Είναι ένα δείγμα πως πρέπει να φροντίσεις λίγο και τις υλικές σου ανάγκες. Εκείνο το δώρο που θες καιρό να αγοράσεις, ίσως ήρθε η ώρα να το πάρεις.

 

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα