Μην χασετε

Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σου (1-7/3)

Κριός

Κριέ, αν μπορέσεις να αφήσεις πίσω κάποια βάρη του παρελθόντος, τότε θα μπορέσεις να κάνεις πιο μεγαλεπίβολα όνειρα. Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν γίνεται από την μια μέρα στην άλλη, οπότε μην είσαι πολύ αυστηρός με τον εαυτό σου..

 

Αισθηματικά

Η αγάπη πάντα μπορεί και σώζει καταστάσεις. Δώσε της λοιπόν, μια ευκαιρία και μπορεί τα πράγματα να φτιάξουν πολύ πιο γρήγορα από ό, τι περιμένεις.

Advertisements

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Άρης από τις 3 θα βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου που αφορά την επικοινωνία και τις συμφωνίες, αυτό είναι πολύ θετικό επειδή θα απελευθερωθούν τα οικονομικά σου από την πολυέξοδη παρουσία του.

 

Ταύρος

Αν αισθάνεσαι ότι όλα σε πιέζουν και οι γύρω σου δεν δείχνουν να κατανοούν το πως αισθάνεσαι, τότε κλείσε το κινητό σου για μια μέρα και αφιερώσου στις σκέψεις και τα συναισθήματά σου.

Advertisements

Αισθηματικά

Αν έχεις αισθήματα για κάποιον και δεν αντέχεις να τα κρατάς άλλο μέσα σου, τότε μήπως ήρθε η ώρα να τα αποκαλύψεις; Η αντίδρασή τους μπορεί να σε εκπλήξει πιο θετικά απ’ όσο νομίζεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Άρης από τις 3 θα βρίσκεται στον οίκο των οικονομικών σου και θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός με τα έξοδα.

 

Advertisements

Δίδυμοι 

Ο Άρης από τις 3 θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και αυτό είναι εκπληκτικό. Θα νιώσεις απίστευτα περισσότερη ενέργεια και ενθουσιασμό για να κάνεις νέα πράγματα και για να ακολουθήσεις τους στόχους σου.

Αισθηματικά

Αν θες με τον σύντροφό σου να δημιουργήσετε μια σχέση που να δουλεύει και για τους δυο, τότε ίσως θα πρέπει να γίνουν και κάποιες πιο σοβαρές συζητήσεις, από εκείνες που πολλές φορές όλοι μας αποφεύγουμε.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Θες να κάνεις πράγματα με μεγαλύτερη έμπνευση και πιο δημιουργικά. Για να το πετύχεις αυτό όμως θα πρέπει να απαγκιστρωθείς από κάποιες ιδέες του παρελθόντος. Είσαι έτοιμος για κάτι τέτοιο;

 

Καρκίνος

Ο Άρης από τις 3 θα βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση και τη δημιουργική μοναχικότητα. Έρχεσαι περισσότερο κοντά στον εαυτό σου και κάνεις σημαντικά βήματα αυτογνωσίας.

Αισθηματικά

Θες να συνδεθείς με τον σύντροφό σου σε ένα βαθύτερο πνευματικό επίπεδο. Για να το πετύχεις αυτό όμως, θα πρέπει πρώτα να είσαι απόλυτα ειλικρινής με τον εαυτό σου και τα θέλω.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η δουλειά και οι φιλοδοξίες είναι δυο πολύ καλά πράγματα, αλλά υπάρχουν φορές που έχεις ανάγκη και από λίγη διασκέδαση. Μην ξεχνάς και αυτό το κομμάτι του εαυτού σου.

 

Λέων

Είσαι σε συνεχή κίνηση και κάποιες φορές αυτό σε αγχώνει, αλλά πρέπει να δεις πως μόνο έτσι κατευθύνεσαι προς το μέλλον σου. Τα όνειρά σου ίσως, είναι πιο κοντά απ’ όσο νομίζεις.

Αισθηματικά

Ο Άρης από τις 3 θα βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τις φιλικές σχέσεις και την κοινωνική σου ζωή, αλλά και με τις βαθύτερες επιθυμίες σου. Έρχεσαι περισσότερο κοντά με τους άλλους αλλά και σε κάτι που θέλεις πραγματικά.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορεί να μην πετύχεις τους στόχους σου με την πρώτη, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να κάνεις μεγάλα όνειρα και να δουλεύεις για να τα γίνουν αληθινά.

 

Παρθένος

Είναι σημαντικό αυτήν την περίοδο να κάνεις υπομονή και να είσαι διαλλακτικός με σύντροφο και συνεργάτες. Καλό είναι να μην μιλάς χωρίς πρώτα να έχεις σκεφτεί καλά αυτά που θα πεις.

Αισθηματικά

Το να θέτεις όρια ακόμα και σε μια αισθηματική σχέση, είναι πολύ σημαντικό. Μόνο έτσι, θα μπορέσεις να χτίσεις σε γερές βάσεις για το μέλλον.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Άρης από τις 3 θα βρίσκεται στον δέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου και η αλήθεια είναι ότι θα έχεις πολλή δουλειά το επόμενο διάστημα αλλά θα είσαι εξαιρετικά παραγωγικός.

 

Ζυγός

Ο Άρης από τις 3 θα βρίσκεται στον ένατο οίκο σου και θα είσαι πλέον έτοιμος να κατακτήσεις τους στόχους σου. Επίσης, θέματα που έχουν να κάνουν με σπουδές, εκδόσεις, ταξίδια και γενικότερα με τη διεύρυνση των οριζόντων σου ευνοούνται ιδιαίτερα.

Αισθηματικά

Άνοιξε την καρδιά σου και έχε πιο ανοιχτό μυαλό, ειδικά όταν πρόκειται για νέες γνωριμίες που μπορεί να εξελιχθούν σε κάτι πιο σοβαρό.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις καταφέρει αρκετούς από τους επαγγελματικούς σου στόχους τον τελευταίο καιρό και αυτό σου δίνει αυτοπεποίθηση και σε κάνει πιο αισιόδοξο για το μέλλον.

 

Σκορπιός

Αν μάθεις να ξεχωρίζεις τις λεπτομέρειες από τα πραγματικά σημαντικά γεγονότα, θα δεις πόσο διαφορετικά θα είναι τα πράγματα από δω και πέρα. Είναι σημαντικό να μην αναλώνεσαι σε μικροπράγματα.

Αισθηματικά

Ο Άρης από τις 3 θα βρίσκεται στον όγδοο οίκο σου που σχετίζεται με το αισθηματικό βάθος και την οικειότητα και η ανάγκη σου για μια σταθερή σχέση είναι έντονη. Αυτήν την περίοδο μπορεί να γνωρίσεις έναν άνθρωπο που θα σε εντυπωσιάσει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αν βλέπεις ότι ένα πρότζεκτ το οποίο έχεις αναλάβει, απλά δεν βγαίνει, τότε μάλλον πρέπει να το διερευνήσεις. Δεν είναι κακό να παραδεχόμαστε ότι κάτι μας δυσκολεύει.

 

Τοξότης

Αν αισθάνεσαι πως κάποια άτομα του περιβάλλοντος σου ξεπερνούν τα όρια, τότε ίσως ήρθε η ώρα να κάνεις μερικές δύσκολες συζητήσεις, που όμως θα οδηγήσουν σε πιο καλές σχέσεις.

Αισθηματικά

Ο Άρης από τις 3 θα βρίσκεται στον έβδομο οίκο σου που αφορά τις σχέσεις, τις συνεργασίες και την αισθηματική σου ζωή. Η διέλευση αυτή μπορεί να σε κάνει διεκδικητικό και δημοφιλή, αλλά σίγουρα θέλει προσοχή στην επικοινωνία.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αυτές τις μέρες θα επικεντρώσεις την προσοχή σου στα οικονομικά. Θες να δεις που ξοδεύεις τα περισσότερα λεφτά και τι κινήσεις θα πρέπει να κάνεις προκειμένου να εξοικονομίσεις περισσότερα χρήματα.

 

Αιγόκερως

Προσπάθησε να μην υπεραναλύεις το παραμικρό. Καμιά φορά δεν είναι κακό να χάνεσαι στις σκέψεις σου και να τις αφήνεις λίγο ελεύθερες.

Αισθηματικά

Μια μεγάλη κουβέντα για όλα αυτά που σε ανησυχούν, με ένα άτομο που εμπιστεύεσαι, μπορεί να είναι αυτό που σου χρειάζεται αυτή τη στιγμή. Μην φοβηθείς να ανοιχτείς.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Άρης από τις 3 θα βρίσκεται στον έκτο οίκο σου που αφορά την εργασία και είναι πιθανό να έχεις αρκετή δουλειά, ίσως περισσότερη από ό, τι ανέμενες.

 

Υδροχόος

Ίσως αισθάνεσαι την ανάγκη να κάνεις κάποιες διευκρινιστικές συζητήσεις με το ταίρι σου. Μην φοβάσαι να μιλήσεις ειλικρινά και να πεις όσα σε απασχολούν, αλλά και τι περιμένεις από την σχέση σου.

Αισθηματικά

Ο Άρης από τις 3 θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον eρωτα και το πάθος μπορεί να σε συνεπάρει αυτήν την περίοδο. Να μην ξεχνάς και τη λογική σου όμως, ίσως μερικά πράγματα είναι καλύτερο να προχωράνε αργά, βήμα βήμα δηλαδή.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στο σπίτι κλείνε το διακόπτη «δουλειά» και στη δουλειά απόφυγε να προβληματίζεσαι με τα οικογενειακά ή να τα συζητάς. Άλλη συνθήκη το ένα, άλλη το άλλο.

 

Ιχθύς 

Η μετακίνηση του Άρη στον τέταρτο οίκο σου σε βρίσκει να κάνεις αλλαγές που αφορούν το σπίτι, κυρίως. Μπορεί να πάρεις και μια σχετικά μεγάλη απόφαση αυτό το διάστημα.

Αισθηματικά

Αν είσαι σε σχέση και αντί να μιλάς και να εκφράζεις αυτά που σε επηρεάζουν, τα κρατάς μέσα σου, θα δεις ότι απλά τα προβλήματα θα μεγεθύνονται. Καλό είναι να λες αυτό που σε ενοχλεί, την ώρα που σε ενοχλεί.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Πρέπει να εντοπίσεις και να αντιμετωπίσεις όλα αυτά που σε κρατούν πίσω και δεν σε αφήνουν να προχωρήσεις. Υπάρχουν συγκεκριμένα μοτίβα στις κινήσεις σου που δεν σε αφήνουν να πας εκεί που ονειρεύεσαι.

 

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα