Μην χασετε

Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σου (22-28/2)

Κριός

Κριέ, η Αφροδίτη από τις 25 θα βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο σου που αφορά τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση, οι οποίες θα βελτιωθούν. Αυτή η διέλευση είναι μια ένδειξη ότι θα ανακαλύψεις και περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σου.

Advertisements

Αισθηματικά

Έχουν αρχίσει και σε απασχολούν οι διαπροσωπικές σχέσεις. Δεν είσαι σίγουρος αν οι γύρω σου καταλαβαίνουν ακριβώς τα μηνύματα που θες να τους περάσεις, αλλά μπορείς πάντα να τους ρωτάς.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τώρα είναι η ώρα να αναδείξεις τα ταλέντα σου. Είσαι γεμάτος ιδέες και όρεξη να δουλέψεις σκληρά για να τις δεις να πραγματοποιούνται.

 

Ταύρος

Ταύρε, δεν σου ήρθαν όλα ρόδινα τον τελευταίο καιρό και κάποιες από τις καταστάσεις που βίωσες ήταν αρκετά δύσκολες. Το χιούμορ και η ανθεκτικότητά σου όμως σε κάνουν να βγαίνεις νικητής.

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη από τις 25 θα βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σου που αφορά την κοινωνική σου ζωή, τις φιλικές σχέσεις και τις βαθύτερες επιθυμίες σου. Ίσως μάλιστα κάποια από αυτές πραγματοποιηθεί αυτήν την περίοδο.

Advertisements

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Καλό θα ήταν να μην αναλαμβάνεις τα πάντα εσύ. Το να μπορείς να μοιράζεις ευθύνες και υποχρεώσεις στους γύρω σου, είναι και αυτό ένα ταλέντο από μόνο του, έχε υπόψη σου.

 

Δίδυμοι 

Δίδυμε, άσε για πολύ λίγο στην άκρη τα επαγγελματικά άγχη και αφιερώσου στην οικογένεια και τους φίλους σου. Πέρνα ποιοτικό χρόνο μαζί τους και δημιουργήστε μαζί νέες αναμνήσεις.

Αισθηματικά

Στον ελεύθερο σου χρόνο, ακόμα κι αν αυτός δεν είναι τόσο άπλετος όσο θα θελες, θα ήταν καλό να αναλογιστείς κάποια από τα βήματα που έχεις κάνεις μέχρι τώρα τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η νέα θέση της Αφροδίτης στους Ιχθύς είναι πολύ θετική και αφορά τα επαγγελματικά σου. Είναι πολύ πιθανό αυτήν την περίοδο να αρχίσεις να βλέπεις σημαντική πρόοδο σε αυτόν τον τομέα. Μπορείς άφοβα να κάνεις σχέδια για το μέλλον.

Advertisements

 

Καρκίνος

Καρκίνε, η Αφροδίτη από τις 25 θα βρίσκεται στον ένατο οίκο σου που αφορά τους στόχους σου, αλλά και τη διεύρυνση των οριζόντων σου. Μπορεί να αλλάξει ο τρόπος που σκέφτεσαι με τη συμβολή κάποιων νέων ανθρώπων που έρχονται στη ζωή σου.

Αισθηματικά

Φαίνεται πως η δημοφιλία σου αυξάνεται και έχεις συνεχώς γύρω σου νέους ανθρώπους. Απόλαυσέ το γιατί σου αξίζει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Θα προκύψουν κάποιες καινούριες ευθύνες αυτές τις μέρες που ίσως κληθείς να αναλάβεις. Πρόσεχε όμως, μην επωμιστείς περισσότερα πράγματα απ’ όσα μπορείς να χειριστείς.

 

Λέων

Λέων, φρόντισε να βρίσκεις στιγμές μέσα στη μέρα σου που θα είναι αφιερωμένες σε εσένα και στη διασκέδασή σου. Μια βόλτα με κάποιον φίλο ή μια καλή ταινία στο σαλόνι σου είναι εξίσου σημαντικά με τη δουλειά.

Αισθηματικά

Φαίνεται πως αισθάνεσαι την ανάγκη να έρθεις και πάλι κοντά με ανθρώπους που ίσως έχετε χαθεί. Μην διστάζεις να κάνεις την πρώτη κίνηση.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η Αφροδίτη από τις 25 θα βρίσκεται στον όγδοο οίκο σου. Αυτό δεν σημαίνει ότι πλέον δεν θα επηρεάζει με τον καλύτερο τρόπο τα αισθηματικά σου, αλλά σημαίνει και ότι θα δώσει έμφαση στον οικονομικό τομέα και τις οικονομικές συμφωνίες.

 

Παρθένος

Παρθένε, ξεκινάς την εβδομάδα σου με μεγάλη αισιοδοξία και αυτό θα σε κινητοποιήσει να θέσεις νέους στόχους, αλλά θα σε βάλει και σε νέα μονοπάτια πνευματικής αναζήτησης.

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη από τις 25 θα βρίσκεται στο απέναντί σου ζώδιο, δηλαδή στον έβδομο οίκο σου που σχετίζεται με τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφική σου ζωή. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για τις σχέσεις κάθε είδους, αφού και η ίδια είναι πλανήτης των σχέσεων και της αρμονίας σε αυτές.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Διεκδικείς μεγαλύτερη αναγνώριση στη δουλειά σου και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό, αφού δουλεύεις σκληρά και φαίνεται να σου αρέσει αυτό που κάνεις.

 

Ζυγός

Ζυγέ, η εβδομάδα φαίνεται πως ξεκινά καλά ειδικά σε ότι έχει να κάνει με τις καλλιτεχνικές και πνευματικές σου αναζητήσεις. Θα βρεις απαντήσεις ακόμα και σε ζητήματα αρκετά πολύπλοκα.

Αισθηματικά

Αν θες οι γύρω σου να κατανοήσουν και να σεβαστούν τις ανάγκες σου, θα πρέπει πρώτα να τις κατανοήσεις και να τις σεβαστείς εσύ ο ίδιος. Μέσα από την αυτογνωσία μπορείς να κάνεις μεγάλα βήματα προόδου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η Αφροδίτη από τις 25 θα βρίσκεται στον έκτο οίκο σου που σχετίζεται με την εργασία και επειδή πλέον ο Ερμής κινείται ορθόδρομα, στα πιθανά σενάρια είναι ένα νέο επαγγελματικό έργο. Επίσης, φαίνεται ότι οργανώνεις την καθημερινότητά σου και γίνεται περισσότερο λειτουργική.

 

Advertisements

Σκορπιός

Σκορπιέ, αισθάνεσαι ξαφνικά την ανάγκη να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου. Να μάθεις ποιες είναι οι βαθύτερες ανάγκες σου και πως αυτές επηρεάζουν τη ζωή σου.

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη από τις 25 θα κινείται ορθόδρομα στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον eρωτα και τη δημιουργικότητα. Το να έχεις την Αφροδίτη σε αυτό το σημείο είναι πολύ σημαντικό για την αισθηματική σου ζωή. Κάτι νέο μπορεί να δημιουργηθεί αυτήν την περίοδο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ήρθε η ώρα να δείξεις τι πραγματικά αξίζεις και τι είσαι ικανός να πετύχεις. Θα είσαι το επίκεντρο της προσοχής αυτήν την περίοδο και αυτό θα βοηθήσει πολύ τα επαγγελματικά σου.

 

Τοξότης

Τοξότη, η Αφροδίτη από τις 25 θα βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια, αλλά και τις στενές προσωπικές σου σχέσεις. Φαίνεται ότι αυτήν την περίοδο αρχίζεις να νιώθεις περισσότερο ασφαλής.

Αισθηματικά

Advertisements

Οι φιλίες έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο αυτές τις μέρες. Είναι σημαντικό να υπενθυμίζεις στους φίλους σου πόσο σημαντικοί είναι για εσένα, καθώς καμία σχέση δεν είναι δεδομένη και όλες θέλουν δουλειά.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Φτιάξε ένα πλάνο, στο οποίο πιστεύεις πως θα μπορείς να μείνεις πιστός και κόψε κάποια περιττά έξοδα, για το προσεχές τουλάχιστον διάστημα.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε, φαίνεται πως αυτή τη βδομάδα θα κάνεις μια νέα αρχή σε διάφορες σχέσεις σου, τόσο προσωπικές όσο και επαγγελματικές. Αυτό είναι αποτέλεσμα δουλειάς και προσωπικών σου προσπαθειών και θα πρέπει να αισθάνεσαι περήφανος.

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη από τις 25 θα βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου που αφορά την επικοινωνία, τις γνωριμίες και τις διασυνδέσεις γενικότερα. Είναι πολύ σημαντικό αυτό και για την αισθηματική σου ζωή, επειδή είσαι περισσότερο προσιτός αλλά επικοινωνείς και με ενσυναίσθηση.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Advertisements

Σου παρουσιάζονται κάποιες νέες επαγγελματικές ευκαιρίες, οι οποίες όμως σε βάζουν σε δίλημμα και πρέπει να διαλέξεις. Πριν πάρεις την όποια απόφαση, ζύγισε καλά τα δεδομένα που έχεις και συζήτα και με άτομα που εμπιστεύεσαι.

 

Υδροχόος

Υδροχόε, αυτές τις μέρες ξεκαθαρίζονται μερικές καταστάσεις μέσα σου. Αρχίζεις να κατασταλάζεις και να αναγνωρίζεις ποιες είναι οι πραγματικές σου ανάγκες και επιθυμίες σου.

Αισθηματικά

Δεν θέλουν μόνο οι αισθηματικές σχέσεις όρια, αλλά και οι φιλικές και οι συγγενικές. Οι άνθρωποι που σε αγαπούν θα πρέπει να σέβονται το γεγονός πως δεν μπορείς να είσαι διαθέσιμος ανά πάσα στιγμή.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η Αφροδίτη από τις 25 θα βρίσκεται στον δεύτερο οίκο σου που σχετίζεται με τα οικονομικά σου και αυτό είναι ένα πολύ θετικό σημάδι για αυτόν τον τομέα. Τα σχέδιά σου μπορούν να προχωρήσουν εξάλλου τώρα που ο Ερμής είναι πλέον ορθόδρομος.

 

Ιχθύς 

Ιχθύ, από τις 25 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και αυτό είναι εκπληκτικό για όλους τους τομείς, ιδιαίτερα για τον αισθηματικό και τον οικονομικό. Ξεκινάει μια πολύ ενδιαφέρουσα περίοδος για εσένα.

Advertisements

Αισθηματικά

Συνηθίζεις να αφιερώνεις πολύ από τον χρόνο και την ενέργειά σου σου άλλους. Αυτό όμως, συνήθως είναι δυσανάλογο, καθώς αισθάνεσαι ότι οι άλλοι δεν σου επιστρέφουν πίσω τα ίδια. Μπορείς να βάλεις όρια και στον εαυτό σου και στους γύρω σου όμως.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τον τελευταίο καιρό αισθάνεσαι μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση όσο αφορά στη δουλειά σου και αυτό γίνεται αντιληπτό από τους συνεργάτες αλλά και από τους ανώτερούς σου. Φαίνεται πως η προσπάθειά σου αρχίζει και αναγνωρίζεται.

 

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα