Μην χασετε

Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σου (8-14/2)

Η καινούργια εβδομάδα ξεκινά δυναμικά καθώς η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο που πραγματοποιείται στις 11 Φεβρουαρίου καθορίζει πολλές αλλαγές και ανατροπές σύμφωνα με αστρολογική ακρίβεια θα υπάρξουν ζητήματα που θα επανέρθουν ξανά και θα κληθούμε να τα αντιμετωπίσουμε θα κάνουν νέα αρχή στη ζωή μας θα διαγράψουμε λάθη και πάθη και θα ανοίξουμε ένα παράθυρο αισιοδοξίας στο αύριο.

Advertisements

 

Όλα αυτά μέσα σε ένα περιβάλλον που λειτουργεί θετικά για εμάς και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε αυτό για να μπορέσουμε να πάμε παρακάτω και να ξεφύγουμε από στασιμότητες και αρνητικές ενέργειες που μόνο προβλήματα δημιουργούσαν. Μια νέα αρχή έρχεται να σηματοδοτήσει την έναρξη μιας άλλης καθημερινότητας με εμάς πρωταγωνιστές που μας βοηθά να πάρουμε τα πάνω μας και να μπούμε δυναμικά στο παιχνίδι της ανανέωσης.

Η πολυαστρία στον Υδροχόο (Ήλιος, Σελήνη, ανάδρομος Ερμής, Αφροδίτη, Δίας, Κρόνος) δίνει δύναμη και σημαντική ώθηση σε όλους τους τομείς μας κάνει πιο δημιουργικούς και έτοιμους για όλα, αφήνουμε πίσω ότι μας έχει πληγώσει και μας προβλημάτισε και σε πρώτο πλάνο επικρατούν φιλικές κοινωνικές σχέσεις.

Οι φιλοδοξίες και οι στόχοι μας θα πάρουν την πορεία που τους αξίζει και με συλλογική δουλειά θα μπορέσουμε να φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε οι προσπάθειες και οι κόποι θα αποδώσουν καρπούς και θα έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να βρούμε άμεσα λύσεις σε θέματα που μας κράτησαν δέσμιους την αποφάσεων μας. Το παρελθόν θα επανέρθει ξανά και μας καλεί να ασχοληθούμε μαζί του πρέπει να λύσουμε θέματα που ακόμα είναι άλυτα για να καταφέρουμε να προχωρήσουμε με άλλο αέρα στο επόμενο βήμα.

 

Το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή στον Υδροχόο με τον Άρη από τον Ταύρο ίσως να αλλάξει για λίγο τα σχέδια μας και να οδηγήσει σε υπερβολικές και σπασμωδικές συμπεριφορές που θα μας παρασύρουν σε ένταση και καυγάδες δεν πρέπει να το βάλουμε κάτω και να πιστέψουμε στον εαυτό μας αλλά και στην δύναμη που έχουμε για να κάνουμε και τους άλλους να πιστέψουν σε εμάς. Η ένταση που επικρατεί μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα πρέπει να κρατήσουμε τις ισορροπίες και να μην ξεφύγουμε από την λογική που μας κρατά μέσα σε πραγματικό χρόνο.

Η απόλυτη συνοδός Αφροδίτης – Δία στον Υδροχόο μας φέρνει πιο κοντά στα άτομα που αγαπάμε και μας οδηγεί σε ασφάλεια και σιγουριά φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα θα βρεθούν στο προσκήνιο και θα παίξουν ρόλο στην καθημερινότητα μας. Μέσα στο φιλικό περιβάλλον υπάρχουν άτομα που κατανοούν αυτά που λέμε και μας στηρίζουν με κάθε τρόπο ενδέχεται να προκύψουν και νέες γνωριμίες που θα παίξουν ρόλο στα προσωπικά και στα επαγγελματικά και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε αυτό.

Στις 13 Φεβρουαρίου η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη στον Υδροχόο λειτουργεί υπέρ μας και μας βοηθά να βγάλουμε από μέσα μας ότι μας αγχώνει και μας προβληματίζει κάποιες επαφές που θα έχουμε με πρόσωπα αγαπημένα θα μας βοηθήσουν να βρούμε λύσεις στα θέματα που μας απασχολούν και αυτό θα ανεβάσει την διάθεση μας. Θα δημιουργηθεί το κατάλληλο κλίμα μέσα στο οποίο μπορούμε να κινηθούμε μεθοδικά και να προωθήσουμε αυτά που θέλουμε οι προσωπικές ανάγκες θα καλύψουν τα θέλω μας πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε ότι κάνουμε και λέμε και να μην βγούμε από την πορεία που μας κρατά μέσα σε λογικά πλαίσια. Πρόσωπα επανέρχονται στη ζωή μας και αυτό μας χαροποιεί αρκετά. Θα δούμε με αισιοδοξία το μέλλον μας και θα βάλουμε στόχους για να τους υλοποιήσουμε.

Advertisements

 

Στις 14 Φεβρουαρίου το εξάγωνο του Άρη στον Ταύρο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μας κάνει πιο δημιουργικούς σε αυτά που θέλουμε να κάνουμε καθώς η έμπνευση που έχουμε βγάζει τις καλλιτεχνικές μας ανησυχίες στην φόρα και κερδίζουμε τα άτομα που είναι δίπλα μας και όχι μόνο. Η ανάγκη για πνευματικότητα μας βοηθά να ασχοληθούμε με μια εργασία μας ή ένα σεμινάριο που θα μας φέρουν πιο κοντά σε εκπαιδευτική τροφή ή ακόμα και πρόσωπα που θα ορίσουν το μέλλον μας.

Την ίδια μέρα ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τον Δία στον Υδροχόο λειτουργούν καταλυτικά στις προσπάθειες που κάνουμε και μας βοηθούν να έρθουμε σε επαφή με πρόσωπα που είναι μακριά μας ή ακόμα και στο εξωτερικό να μάθουμε νέα τους να πούμε τα δικά μας να ανταλλάξουμε μαζί τους κάποιες βαθύτερες σκέψεις μας. Η ορθή σκέψη και ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε αυτά που συμβαίνουν γύρω μας λειτουργούν υπέρ μας και μας βοηθούν να κλείσουμε εκκρεμότητες και παρελθούσες καταστάσεις που ακόμα μας ταλαιπωρούν για να μπορέσουμε να πάμε παρακάτω και να βγούμε από την ανασφάλεια και την στασιμότητα που μόνο προβλήματα μας δημιουργούν.

 

Κριός

Κριέ, αισθάνεσαι ότι η τύχη σου σε έχει λίγο εγκαταλείψει. Είναι και αυτό μέρος του παιχνιδιού. Ίσως από δω και πέρα πρέπει να αρχίσεις να βασίζεσαι λίγο παραπάνω στις δικές σου δυνάμεις.

Αισθηματικά

Η νέα Σελήνη στον ενδέκατο οίκο σου μπορεί να σε φέρει κοντά με φίλους και να γίνει ένα νέο ξεκίνημα και σε αυτόν τον τομέα και στην κοινωνική σου ζωή. Αρχίζεις να έρχεσαι σε επαφή με κόσμο και μπορεί να εξελιχτεί κάπως και μια συναισθηματική ιστορία.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Advertisements

Δημιουργούνται κάποιες νέες ευκαιρίες στον εργασιακό τομέα. Είναι στο χέρι σου να φερθείς με διπλωματία, προκειμένου να τις αξιοποιήσεις.

 

Ταύρος

Ταύρε, φαίνεται πως θα αναλάβεις κάτι μεγάλο. Δεν είναι ακόμα σίγουρο αν αυτό θα έχει να κάνει με την επαγγελματική ή την προσωπική σου ζωή, αλλά θα κληθείς να δείξεις τις ηγετικές σου ικανότητες.

Αισθηματικά

Αν αισθάνεσαι ότι ο σύντροφός σου ή κάποιο άτομο του φιλικού ή οικογενειακού περιβάλοντος, μοιάζει να απομακρύνεται από εσένα, συζήτησέ το, πριν το πρόβλημα διογκωθεί.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η νέα Σελήνη στον Ταύρο είναι μια πολύ θετική κίνηση για τα επαγγελματικά σου και μέχρι το τέλος του μήνα μπορεί να γίνει ένα σημαντικό ξεκίνημα σε αυτόν τον τομέα.

 

Δίδυμοι 

Δίδυμε, η νέα Σελήνη στις 11 διευρύνει τους ορίζοντές σου, σε φέρνει περισσότερο κοντά σε έναν στόχο και μπορεί να συμβάλλει στο να αλλάξει ο τρόπος που σκέφτεσαι πάνω σε κάποια θέματα. Είναι μια πολύ θετική Σελήνη που φέρνει ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα μέχρι το τέλος του μήνα.

Αισθηματικά

Έχεις την ικανότητα να μαζεύεις κοινό γύρω σου. Οι άνθρωποι θέλουν να ακούσουν τι έχεις να πεις και λαμβάνουν σοβαρά υπόψιν τους τα λόγια σου. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο όμως θα πρέπει να σκεφτεσαι διπλά πριν πεις κάτι αυτές τις μέρες.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αυτή η περίοδος φαίνεται ιδανική για να διορθώσεις κάποια από τα λάθη του παρελθόντος και να κλείσεις τρύπες και υποθέσεις που έχεις αφήσει ανοιχτές.

 

Καρκίνος

Καρκίνε, αισθάνεσαι εξαιρετικά δημιουργικός αυτήν την περίοδο και ψάχνεις τρόπους να διοχετεύσεις αυτή σου την ενέργεια. Υπάρχει επίσης, πιθανότητα να έρθεις και πάλι σε επαφή με κάποιο παλιό σου φλερτ.

Αισθηματικά

Η νέα Σελήνη στις 11 εκτός από τα οικονομικά, αφορά και την αισθηματική σου ζωή και μπορεί να σε φέρει περισσότερο κοντά με έναν άνθρωπο, επειδή ο όγδοος οίκος σου στον οποίο πραγματοποιείται συμβολίζει το συναισθηματικό βάθος και την οικειότητα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η νέα Σελήνη στις 11 πραγματοποιείται στον όγδοο οίκο σου που σχετίζεται με τα οικονομικά και τις οικονομικές συμφωνίες. Σχετίζεται με νέα ξεκινήματα μέχρι το τέλος του μήνα και ευκαιρίες.

 

Λέων

Λέων, έχεις δουλέψει πολύ σκληρά τους τελευταίους μήνες και φαίνεται πως όλη αυτή σου η προσπάθεια έχει αρχίσει να αποδίδει καρπούς. Καιρός να τους απολαύσεις.

Αισθηματικά

Η νέα Σελήνη στις 11 είναι εκπληκτική και αφορά και την αισθηματική σου ζωή και τις σχέσεις γενικότερα. Μέχρι το τέλος του μήνα μπορεί να γίνει ένα νέο ξεκίνημα, ειδικά μετά τις 21 που ο Ερμής θα είναι ορθόδρομος. Ίσως όμως έρθεις περισσότερο κοντά με έναν άνθρωπο που είναι ήδη στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπαίνεις σιγά σιγά σε μια περίοδο που θα αποδειχθεί πολύ σημαντική για τα επαγγελματικά σου. Από δω και πέρα θα πρέπει να κάνεις προσεκτικές και καλά υπολογισμένες κινήσεις.

Advertisements

 

Παρθένος

Παρθένε, συμβαίνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα στη ζωή σου και φαίνεται πως δυσκολεύεσαι να τα διαχειριστείς όλα μαζί. Βρες ποιο είναι αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό και στόχευσε εκεί.

Αισθηματικά

Αποφάσεις που είχες πάρει πριν από καιρό, φαίνεται πως αρχίζουν επιτέλους να αποδίδουν καρπούς. Ιδιαίτερα σε θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι, την οικογένεια και την αισθηματική σου ζωή.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η νέα Σελήνη στις 11 είναι πολύ θετική και πραγματοποιείται στον έκτο οίκο σου που αφορά την εργασία και τις καθημερινές υποχρεώσεις. Είναι πολύ πιθανό μέχρι το τέλος του μήνα να έρθουν ευκαιρίες και να γίνουν νέα ξεκινήματα.

 

Ζυγός

Ζυγέ, εννοείται ότι κάποιες φορές είναι σοφότερο να αποτραβιέσαι στα παρασκήνια. Έτσι θα έχεις τον χρόνο να παρατηρήσεις συμπεριφορές και καταστάσεις.

Advertisements

Αισθηματικά

Η νέα Σελήνη στον πέμπτο οίκο σου αλλά και η φοβερή κινητικότητα σ’ αυτό το σημείο, είναι ενδείξεις ότι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται η αισθηματική σου ζωή. Αυτόν τον μήνα, ειδικά προς το τέλος του, μπορεί να ερωτευτείς και να σε ερωτευτούν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η επαγγελματική και η προσωπική σου ζωή κάπου έχουν αρχίσει και συγκρούονται. Είναι σημαντικό να βρεθεί αυτή τη χρυσή τομή που θα κρατήσει την ισορροπία ανάμεσα στα δυο.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ, η νέα Σελήνη στις 11 πραγματοποιείται στον τέταρτο οίκο σου που σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια και τις στενές προσωπικές σου σχέσεις. Μέχρι το τέλος του μήνα οι εξελίξεις σε αυτούς τους τομείς μπορούν να είναι πολύ θετικές.

Αισθηματικά

Αν είσαι οκέι με τον εαυτό σου και με τους άλλους, μπορείς να προσφέρεις και στους δύο, θα πρέπει όμως να εγκαταλείψεις κάθε ανάγκη για έλεγχο, του παρόντος ή του μέλλοντος καθώς και του εαυτού σου ή του άλλου.

Advertisements

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η γνώμη των άλλων δεν είναι απαραίτητα η σωστότερη. Η συμβουλή των άλλων δεν πρέπει να ακολουθείται επειδή ο τάδε θεωρεί ότι κάτι είναι σωστό. Μπορεί να είναι σωστό με τα δικά του μάτια και στη δική του περίπτωση, αλλά όχι στη δική σου.

 

Τοξότης

Τοξότη, κάτι καλό φαίνεται ότι έρχεται από μόνο του, το μόνο που θα ήταν σημαντικό να κάνεις είναι να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό. Κάνε υπομονή και απολαύσε τους καρπούς που έχουν αποφέρει οι κόποι σου μέχρι σήμερα.

Αισθηματικά

Η νέα Σελήνη στις 11 πραγματοποιείται στον τρίτο οίκο σου και μέχρι το τέλος του μήνα φέρνει συμφωνίες, ευκαιρίες αλλά και νέες σχέσεις. Ειδικά μετά τις 21 που ο Ερμής θα κινείται πλέον ορθόδρομα. Πιθανό να γίνει και μια νέα αισθηματική γνωριμία.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Υπάρχουν φορές που αισθάνεσαι πως η προσπάθειά σου στη δουλειά δεν αναγνωρίζεται έτσι όπως θα ήθελες. Μην διστάζεις να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι σου αξίζουν.

 

Advertisements

Αιγόκερως

Αιγόκερε, δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου και προσπάθησε να ανοιχτείς και σε νέους ανθρώπους. Είναι σημαντικό να αρχίσεις και πάλι να χτίζεις την κοινωνική σου ζωή.

Αισθηματικά

Μια νέα γνωριμία σε έχει ενθουσιάσει, αλλά δεν θες να κάνεις βιαστικές κινήσεις. Πάρε τον χρόνο σου να γνωρίσεις τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου, για να δείτε μαζί πως μπορεί να εξελιχθεί η σχέση σας.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η νέα Σελήνη στις 11 πραγματοποιείται στον δεύτερο οίκο σου και μέχρι το τέλος του μήνα μπορεί να φέρει ευκαιρίες και ένα νέο ξεκίνημα στον οικονομικό τομέα.

 

Υδροχόος

Υδροχόε, εκτός από τους πολλούς πλανήτες που έχουν μαζευτεί στο ζώδιό σου, υπάρχει και μια νέα Σελήνη που πραγματοποιείται επίσης στο ζώδιό σου στις 11. Τα νέα είναι πολύ καλά, μπορεί να μιλάμε για ένα σημαντικό νέο ξεκίνημα ή μια ευκαιρία, πάντως η ζωή σου φαίνεται ότι αλλάζει προς το καλύτερο σταδιακά.

Αισθηματικά

Advertisements

Ίσως μια φιλική σου σχέση ή μια κοινωνική δραστηριότητα σε κάνει να νιώσεις και καλύτερα, ίσως όμως και να σου δείξει με σαφήνεια ή έμμεσα τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αισθάνεσαι μεγάλη αυτοπεποίθηση όσον αφορά τα επαγγελματικά σου και νιώθεις πια έτοιμος να διεκδικήσεις περισσότερες ευθύνες και να μοιραστείς μερικές από τις ιδέες που έχεις.

 

Ιχθύς

Ιχθύ, η νέα Σελήνη στις 11 πραγματοποιείται στον δωδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση. Στο ίδιο σημείο βρίσκονται πολλοί άλλοι πλανήτες και όλοι συνεργάζονται για να γίνει μια σημαντική εσωτερική αλλαγή και για την προσωπική σου αυτοβελτίωση.

Αισθηματικά

Προσπάθησε να μην αναλώνεσαι σε τίποτα που δεν σε γεμίζει πραγματικά. Εννοείται ότι θα ήταν καλό να αποφύγεις με κάθε τρόπο τις άσκοπες αντιπαραθέσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Advertisements

Το να μην σου κάθεται κάτι καλά σε μια κατάσταση ή σε μια συνεργασία είναι μια ένδειξη ότι μπορείς να το εντοπίσεις, να το ξεκαθαρίσεις και να δεις τι αλλαγές μπορείς να κάνεις μόνος σου ή να ζητήσεις από τους άλλους.

 

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα