Μην χασετε

Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σου (18-24/01)

Η εβδομάδα ξεκινά με έντονα παρασκήνια που θα φέρουν ξαφνικά γεγονότα και ανατροπές σε όλους του τομείς της ζωής μας. Συγκεκριμένα την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου το τετράγωνο του Δία από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν θα μας αφήσει να ηρεμήσουμε με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση και νεύρα που θα μας οδηγήσουν σε αδιέξοδα αλλά και αντιπαράθεση με τα άτομα που είναι κοντά μας χρειάζεται υπομονή και ηρεμία για να μην οδηγηθούμε σε ακραίες συμπεριφορές και να πούμε κάτι που θα το μετανιώσουμε μετά.

Σε πρώτο πλάνο παραμένουν στόχοι και φιλοδοξίες που πρέπει να προωθήσουμε να αναλάβουμε αμέσως δράση να πιστέψουμε στον εαυτό μας και στις δυνατότητες που έχουμε να βρεθούμε με άτομα του φιλικού μας περιβάλλοντος και να κουβεντιάσουμε μαζί τους για αυτά που μας απασχολούν ακόμα.

 

Θα βρούμε λύσεις σε θέματα που μας ταλαιπώρησαν το τελευταίο διάστημα αρκεί να είμαστε συγκροτημένοι και σταθεροί σε αυτά που λέμε και κάνουμε να μην αφήσουμε αδυναμίες να μας καταβάλουν να πάρουμε τα πάνω μας καθώς θα υπάρξουν προτάσεις που θα είναι θετικές για εμάς και πρέπει να τις εκμεταλλευτούμε για να φτάσουμε πιο κοντά στους στόχους μας.

Advertisements

Θα πρέπει να κλείσουμε θέματα που αφορούν το παρελθόν μας να απαλλαχτούμε μια και καλή από αυτά και να μπορέσουμε να κάνουμε όνειρα για το αύριο χωρίς άγχος και τον φόβο της ανασφάλειας και της αποτυχίας. Σε ένα άλλο πλάνο θα πάρουμε τα μέτρα μας σε προσωπικά ζητήματα θα αναλάβουμε ευθύνες σε εκκρεμότητες που ακόμα έχουμε θα πιστέψουμε στον εαυτό μας και στις δυνατότητες που ακόμα έχουμε.

Συγκεκριμένα την Τρίτη 19 Ιανουαρίου ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο και θα ασχοληθούμε πιο πολύ με φιλικά ζητήματα και με τους φίλους μας θα έρθουμε πιο κοντά τους και θα κουβεντιάσουμε μαζί τους για αυτά που μας απασχολούν ακόμα θα ζητήσουμε βοήθεια σε προσωπικά θέματα που δεν μπορούμε να λύσουμε μόνοι μας.

 

Σε πρώτο πλάνο παραμένουν οι στόχοι και οι φιλοδοξίες που πρέπει να δρομολογήσουμε να μην αφήσουμε τον εαυτό μας ευάλωτο μέσα στο περιβάλλον που κινούμαστε να ρισκάρουμε να πάρουμε αποφάσεις να ρυθμίσουμε τομείς της ζωής μας. Η ανάγκη για κοινωνική αποδοχή μας οδηγεί σε υπερβολικές συμπεριφορές θα είμαστε αλαζόνες απέναντι στους άλλους δεν θα δεχτούμε εύκολα την άποψη τους θα επιβάλουμε την δική μας με αποτέλεσμα να επικρατήσει ταραχή και συγκρούσεις ο εγωισμός θα μας φτάσει στα άκρα. Χρειάζεται να είμαστε ήρεμοι και σταθεροί σε ότι λέμε και κάνουμε να μην υπερβούμε τα επιτρεπτά όρια καθώς η συμπεριφορά μας θα ενοχλήσει άτομα που είναι κοντά μας.

Advertisements

Την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου σχηματίζεται με ακρίβεια η σύνοδος του Άρη με τον Ουρανό στον Ταύρο που αλλάζει την κατάσταση και δημιουργεί έντονο παρασκήνιο που θα χαρακτηρίζεται από αντιδράσεις και διαφωνίες τα προσωπικά τα επαγγελματικά και τα οικονομικά θα παραμείνουν για λίγο σε στασιμότητα. Αυτό δεν πρέπει να μας ρίξει ψυχολογικά γιατί μπόρα είναι και θα περάσει και σύντομα θα ανέβει η διάθεση μας και θα έρθουμε ξανά σε ευθεία πορεία/η λογική και η ορθή σκέψη συμμαχούν και δεν μας αφήνουν να ξεφύγουμε από τα επιτρεπτά όρια.

Είναι σημαντικό να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και να προσέξουμε τι λέμε και κάνουμε με ποια άτομα μιλάμε να μην βγάζουμε στην επιφάνεια τα μυστικά και τα σχέδια μας. Ο σωστός τρόπος που θα διαχειριστούμε αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, μας βοηθά να παραμείνουμε μέσα σε πραγματικό χρόνο κάτι που θα μας φέρει πιο κοντά σε στις φιλοδοξίες μας και θα μπορέσουμε να τις προωθήσουμε με δύναμη και σιγουριά.

 

Το Σάββατο 23 Ιανουαρίου το τετράγωνο του Άρη στον Ταύρο με τον Δία στον Υδροχόο οδηγεί σε υπερβολικές συμπεριφορές που δεν θα μπορέσουμε να ελέγξουμε και αυτό θα μας προκαλέσει επικοινωνιακά προβλήματα πρέπει να ελέγξουμε την ένταση και την αναστάτωση που επικρατεί γύρω μας να χαμηλώσουμε τους τόνους να αποφύγουμε προστριβές και τσακωμούς. Τα προσωπικά θα είναι σε κρίση άτομα που παίζουν ρόλο στην καθημερινότητα μας θα επηρεάσουν την κρίση και την άποψη μας οικονομικά ζητήματα βγαίνουν στην επιφάνεια και πρέπει να ελέγξουμε τον τρόπο που τα διαχειριζόμαστε το τελευταίο διάστημα τα έξοδα ήταν πιο πολλά από τα έσοδα και έφτασε η στιγμή να βάλουμε μια τάξη σε αυτά.

Την ίδια μέρα το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες βγάζει στην επιφάνεια έντονα eρωτικά πάθη και μας προκαλεί να ζήσουμε μοναδικές στιγμές με το ταίρι μας να αφήσουμε τον eρωτα να μας οδηγήσει σε ρομαντικές στιγμές που θα βοηθήσουν την σχέση να πάρει τα πάνω της/πρέπει να φτιάξουμε το κατάλληλο σκηνικό μέσα στο οποίο θα κινηθούμε με ασφάλεια να αφιερώσουμε χρόνο στα προσωπικά μας να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας και τα εσωτερικά μας θέλω να απαλλαχτούμε από αρνητισμό και κατήφεια να γίνουμε τρυφεροί πιο σίγουροι για αυτά που θέλουμε, ρομαντικοί και eρωτικοί.

Advertisements

 

Την Κυριακή 24 Ιανουαρίου η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο στον Υδροχόο βαραίνει την ατμόσφαιρα και πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα την συμπεριφορά μας απέναντι στα άτομα που είναι κοντά μας σε αυτά που θέλουμε να πετύχουμε στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω μας. Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να ασχοληθούμε με πιο ουσιαστικά και πρακτικά θέματα να γεμίσουμε ξανά με αυτοπεποίθηση να λύσουμε σοβαρά ζητήματα που μας κράτησαν σε στασιμότητα και μας απομάκρυναν από τους στόχους μας.

Θα αισθανθούμε έντονα την ανάγκη να μείνουμε για λίγο μόνοι να βάλουμε μια τάξη στα προσωπικά μας, να κουβεντιάσουμε με τον εαυτό μας, να μας αγαπήσουμε ξανά, να απομακρυνθούμε από καταστάσεις που μας προκαλούν νεύρα και αρνητικότητα. Αυτή η στάση ενδέχεται να επηρεάσει τις φιλικές μας σχέσεις και να μας απομακρύνει για λίγο από τους φίλους μας. Είναι επιτακτική ανάγκη όμως να τα βρούμε ξανά με τον εαυτό μας για να τα πάμε καλά και με τους άλλους.

 

Κριός

Κριέ, φαίνεται πως η εβδομάδα ξεκινά με αισιοδοξία. Στο χέρι σου είναι να κλείσει με αισιοδοξία. Ακόμα κι αν βρεθείς μπροστά σε αναποδιές προσπάθησε να μην τις αφήσεις να σου σταθούν μεγαλύτερο εμπόδιο απ’ όσο είναι στην πραγματικότητα.

Αισθηματικά

Προτού λάβεις υπόψιν σου τις γνώμες των άλλων θα πρέπει να ψάξεις βαθιά μέσα σου και να δεις τι είναι αυτό που θες εσύ πραγματικά. Ειδικά σε ότι έχει να κάνει με τον eρωτα και τις σχέσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η θετική όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου και μπορεί να φέρει μια θετική εξέλιξη σε αυτά. Κυρίως πλέον φαίνεται ότι ξέρεις ποιος είναι ο δρόμος που θέλεις να ακολουθήσεις.

 

Ταύρος

Ταύρε, μην κάνεις εκπτώσεις στους στόχους σου. Είσαι έτοιμος να περάσεις στην επόμενη φάση της ζωής σου και φαίνεται ότι θα είναι συναρπαστική.

Αισθηματικά

Η όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα είναι πολύ αρμονική και σχετίζεται με νέες γνωριμίες και μια αλλαγή στον τρόπο που σκέφτεσαι πάνω στα αισθηματικά σου θέματα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Καμιά φορά χρειάζεται να λες και όχι κι ας στεναχωρήσεις κάποιους. Δεν είσαι υποχρεωμένος να είσαι πάντα διαθέσιμος. Θα πρέπει και οι άλλοι να σέβονται το πρόγραμμά σου.

 

Δίδυμοι 

Δίδυμε, νέα κεφάλαια ανοίγονται μπροστά σου και αισθάνεσαι λίγη από την πίεση που ένιωθες, να υποχωρεί. Ανυπομονείς για το μέλλον. Επίσης, οι γύρω σου σε χρησιμοποιούν ως παράδειγμα και αυτό σου δίνει κίνητρο για να προχωρήσεις κι άλλο. Είσαι έτοιμος λοιπόν να αναλάβεις δράση.

Αισθηματικά

Η περίοδος αυτή φαίνεται να είναι γεμάτη από νέες γνωριμίες, ανταλλαγή απόψεων και επικοινωνία. Κάποια από αυτές τις γνωριμίες ίσως εξελιχθεί και σε μια πιο ουσιαστική φιλία, αν βέβαια είναι κάτι που το θες κι εσύ ο ίδιος.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα είναι πολύ θετική και σχετίζεται με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά που μοιράζεσαι με άλλους. Αυτούς τους τομείς μπορείς να καλλιεργήσεις αυτές τις μέρες.

 

Καρκίνος

Καρκίνε, οι αποφάσεις που παίρνεις τώρα, είναι αυτές που θα ανοίξουν την αυλαία του 2021 για εσένα. Μην αφήσεις το γεγονός αυτό όμως να σου προσθέσει πίεση, αντίθετα προσπάθησε να απολαύσεις αυτή την διαδικασία.

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας σχηματίζουν μια πολύ θετική όψη που αφορά τις συνεργασίες, τη συντροφική σου ζωή και τις σχέσεις γενικότερα. Στα αισθηματικά μπορεί η ατμόσφαιρα να είναι εκπληκτική αυτές τις μέρες.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Κράτα ανοιχτούς ορίζοντες και μην βιαστείς να απορρίψεις τυχόν ιδέες που περάσουν από το μυαλό σου. Δεν ξέρεις ποια θα είναι αυτή που θα κάνει το 2021 πιο συναρπαστικό για σένα.

 

Λέων

Λέων, εντόπισε εκείνες τις κακές συνήθειες που πιστεύεις ότι σε κρατούν πίσω και πάρε μαζί σου στο 2021 μόνο εκείνες που σε βοηθούν να προχωράς μπροστά.

Αισθηματικά

Ένα πρόσωπο από το αισθηματικό σου παρελθόν ίσως κάνει και πάλι την εμφάνισή του. Προτού κάνεις τα ίδια λάθη με παλιά, προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις ό, τι είχες αφήσει στη μέση.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα είναι πολύ αρμονική και αφορά την εργασία και τα οικονομικά. Αυτές τις μέρες μπορεί να γίνει μια οικονομική συμφωνία για ένα νέο πρότζεκτ.

 

Παρθένος

Παρθένε, μην αναλαμβάνεις περισσότερες ευθύνες απ’ όσες μπορείς να φέρεις εις πέρας. Όλοι έχουμε τα όριά μας και δεν είναι ανάγκη πάντα να τα ξεπερνάς.

Αισθηματικά

Η όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα είναι πολύ αρμονική και αφορά τον eρωτα και γενικότερα τα αισθηματικά σου. Ίσως γίνει ένα νέο ξεκίνημα αυτές τις μέρες.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Με το να κάνεις ότι δεν βλέπεις κάποια προβλήματα, δεν σημαίνει πως ξεμπερδεύεις κιόλας μαζί τους. Καλύτερα να αντιμετωπίζεις κάθε πρόβλημα που σου παρουσιάζεται την ώρα που αυτό συμβαίνει.

 

Ζυγός

Ζυγέ, η περίοδος αυτή μπορεί να είναι λίγο κουραστική, αλλά τουλάχιστον θα μπορέσεις να ξεμπερδέψεις με αρκετές εκκρεμότητες. Έτσι, θα έχεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο να απολαύσεις τις μέρες που έρχονται.

Αισθηματικά

Κάποια προβλήματα που έχουν προκύψει τις τελευταίες μέρες στην σχέση σου, σε έχουν κάνει να κάνεις βαθύτερες σκέψεις. Να θυμάσαι όμως πως σε μια σχέση υπάρχουν δυο και πως δεν μπορείς να λύνεις τα πάντα μόνος σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η πολύ θετική όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει ένα νέο επαγγελματικό έργο ή μια σημαντική εξέλιξη σε ένα θέμα που αφορά το σπίτι. Μπορείς να κάνεις τα σχέδιά σου, αλλά όσο πιο ρεαλιστικά μπορείς.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ, ξεκίνα τη νέα χρονιά με ανοιχτό μυαλό και έντονα συναισθήματα. Άσε νέο κόσμο να μπεις στη ζωή σου και δείξε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στη διαίσθηση αλλά και στις ικανότητές σου.

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας σχηματίζουν μια πολύ αρμονική όψη που αφορά τον eρωτα, τις νέες γνωριμίες και την αισθηματική επικοινωνία. Αυτή η περίοδος μπορεί να είναι πολύ ρομαντική, όχι μόνο λόγω της όψης, αλλά και λόγω της ρομαντικής φύσης αυτών των πλανητών.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις φτάσει σε ένα σταυροδρόμι όσο αφορά στα επαγγελματικά σου. Τώρα είναι η ώρα να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου και να δεις αν όντως κατάφερες τα όσο ήθελες ή αν περιμένεις κι άλλα πράγματα στο άμεσο μέλλον.

 

Τοξότης

Τοξότη, όποιες δυσκολίες τυχόν αντιμετώπισες φέτος, φαίνεται πως ανήκουν σιγά-σιγά στο παρελθόν. Αρχίζεις να ξεπερνάς τα όριά σου και να θέτεις νέους πιο φιλόδοξους στόχους.

Αισθηματικά

Δεν είναι ποτέ αργά να επανακτήσεις σχέσεις που κάποια στιγμή στη ζωή σου είχαν μεγάλη σημασία για εσένα. Μπορείς να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση. Δεν είναι ανάγκη να περιμένεις πάντα από τους άλλους.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα είναι πολύ θετική και σημαντική για ένα οικονομικό θέμα. Ίσως η βοήθεια έρθει από την οικογένεια ή από μια στενή προσωπική σχέση.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε, κάποια πράγματα που τόσο καιρό βρίσκονταν στο παρασκήνιο, τώρα βγαίνουν μπροστά. Καλό θα ήταν να ασχοληθείς μαζί τους προτού διογκωθούν κι άλλο.

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σχηματίζει μια πολύ θετική όψη με τον Ποσειδώνα, μια ένδειξη ρομαντισμού και θετικών εξελίξεων στους τομείς της επικοινωνίας, των γνωριμιών και των σχέσεων.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στο παιχνίδι της σύγκρισης δεν υπάρχουν νικητές. Γι΄ αυτό σταμάτα να συγκρίνεις την δική σου πορεία με των άλλων. Δεν κάνουν όλοι οι άνθρωποι τα ίδια βήματα, ούτε κινούνται με τον ίδιο ρυθμό. Μάθε να αγαπάς την μοναδικότητά σου.

 

Υδροχόος

Υδροχόε, ετοιμάζεσαι να αναλάβεις νέες υποχρεώσεις και ευθύνες. Αυτό από την μια σε αγχώνει, αλλά από την άλλη σε γεμίζει με ανυπομονησία. Καλό θα ήταν πάντως να μην υποτιμάς τις δυνατότητές σου.

Αισθηματικά

Κάτι αρχίζει να κινείται στην αισθηματική σου ζωή, ίσως ορισμένες ενδείξεις φανούν αυτές τις μέρες. Παρεμπιπτόντως, το να κρατάς κάποια πράγματα για σένα (σκέψεις, σχέδια, στόχους) όχι μόνο είναι λογικό, αλλά μάλλον είναι και ό, τι καλύτερο αυτή την περίοδο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας σχηματίζουν μια πολύ θετική όψη που αφορά τα οικονομικά σου και ίσως ένα επαγγελματικό έργο που ξεκινάει αυτές τις μέρες.

 

Ιχθύς 

Ιχθύ, η όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, κυβερνήτη σου και στο ζώδιό σου, είναι πολύ θετική και αφορά όλους τους τομείς. Ίσως έρθεις περισσότερο κοντά σε έναν στόχο σου, ταξιδέψεις, έχεις μια εκπαιδευτική επιτυχία ή αλλάξεις τρόπο σκέψης.

Αισθηματικά

Φαίνεται πως βλέπεις θετικές αλλαγές σε διάφορους τομείς. Αυτό που θα σε ικανοποιήσει πιο πολύ όμως, είναι ο τρόπος που επικοινωνείς με τους γύρω σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου αποκτάς παραπάνω αυτοπεποίθηση και αρχίζεις να λες αυτό που σκέφτεσαι. Είναι σημαντικό να εκφράζεις την άποψή σου και να υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου, αλλά πρέπει να θυμάσαι να μην ξεπερνάς τα όρια.

 

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα