Μην χασετε

Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σου (7-13/12)

Κριός

Κριέ, έχεις και πάλι κίνητρα να τελειώσεις όλα όσα έχεις ξεκινήσει. Έχεις ενέργεια για να ασχοληθείς με τι φιλοδοξίες σου και να ξεκινήσεις σιγά-σιγά να τις κατακτάς.

Advertisements

Αισθηματικά

Έχεις αρχίσει να ψάχνεις την εσωτερική σου φωνή και πλέον την ακούς πιο πολύ. Βρες ποιες είναι αυτές οι πρακτικές που σε ισορροπούν και κάν’ τες μέρος της καθημέρινότητάς σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στις 13 είναι εξαιρετικά θετική και αφορά τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου, ιδιαίτερα αυτά που μοιράζεσαι με τους άλλους, καθώς και τις οικονομικές συμφωνίες. Κάτι νέο μπορεί να προκύψει αυτήν την πολύ ενδιαφέρουσα περίοδο.

 

Ταύρος

Ταύρε, κράτα το κεφάλι ψηλά και αντιμετώπισε με αισιοδοξία, όσα πρόκειται να έρθουν. Βρες χρόνο να φροντίσεις τον εαυτό σου και επικεντρώσου στα πιο κρυφά κομμάτια του, αυτό που ακόμα κι εσύ ξεχνάς πολλές φορές ότι υπάρχουν.

Αισθηματικά

Η όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα είναι πολύ θετική και αφορά τα αισθηματικά σου, αλλά και γενικότερα τις σχέσεις σου. Ίσως αλλάξει και ο τρόπος που σκέφτεσαι για αυτές.

Advertisements

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η ομαδική δουλειά φέρνει πάντα καλύτερα αποτελέσματα. Ήρθε μάλλον, η ώρα να μάθεις να βασίζεσαι λίγο παραπάνω στους άλλους και να μην τα κάνεις όλα μόνο σου.

 

Δίδυμοι

Δίδυμε, πάρε τον χρόνο σου, για να μπορέσεις να βρεις και πάλι την ψυχραιμία σου. Κοίτα τις προκλήσεις μια-μια στα μάτια και άρχισε να τις κατακτάς σιγά-σιγά. Από τη μικρότερη στη μεγαλύτερη, χωρίς να βιάζεσαι.

Αισθηματικά

Όσο προχωράμε προς τον χειμώνα και ο καιρός αρχίζει να κρυώνει, αρχίζεις κι εσύ να ψάχνεις τον eρωτα με όρους συντροφικότητας και όχι ασίγαστου πάθους.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα είναι πολύ θετική και αφορά την εργασία και τα οικονομικά, δύο τομείς στους οποίους μπορείς να έχεις πολύ ενδιαφέρουσες εξελίξεις αυτές τις μέρες.

Advertisements

 

Καρκίνος

Καρκίνε, ανακτάς σιγά-σιγά τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση. Μπορείς και λες δυνατά τις αλήθειες σου και διεκδικείς περισσότερα και συχνότερα.

Αισθηματικά

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα είναι μια πολύ θετική όψη για την αισθηματική σου ζωή. Η πρώτη βρίσκεται στον οίκο σου που σχετίζεται με τον eρωτα και ο δεύτερος στον οίκο της συντροφικότητας!

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι τελευταίες μέρες έχουν αποδειχθεί σημαντικές για τη ζωή σου από δω και πέρα. Δες τις αλλαγές που έχουν επέλθει ως ευκαιρία για μεγαλύτερα πράγματα στο μέλλον.

 

Λέων

Λέω, η όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα είναι πολύ θετική και σχετίζεται με θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και την εργασία. Η εβδομάδα αυτή μπορεί να έχει πολύ θετικές εξελίξεις σε αυτούς τους τομείς.

Αισθηματικά

Αν δεν είσαι έτοιμος για μεγάλα βήματα και μεγάλες αλλαγές, τότε απλά μην τα κάνεις. Είναι δύσκολο να μην υποκύψεις στην πίεση των γύρω, αλλά θα πρέπει περιστασιακά να γίνεσαι λίγο περισσότερο διεκδικητικός.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είσαι έτοιμος για μεγαλύτερα πράγματα, ειδικά σε ό,τι αφορά την δουλειά σου. Καιρός λοιπόν, να αρχίσεις να διεκδικείς αυτά που πιστεύεις ότι σου αξίζουν.

 

Παρθένος

Παρθένε, καιρός να εξερευνήσεις τις βαθύτερες επιθυμίες σου, να κάνεις αυτό το πράγμα για το οποίο δεν βρίσκεις ποτέ χρόνο. Σκέψου πως θα ήταν η ζωή σου αν επικεντρωνόσουν λίγο παραπάνω στα σχέδια και τους στόχους σου.

Αισθηματικά

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα είναι μια πολύ θετική όψη που αφορά την αισθηματική σου ζωή. Η Αφροδίτη βρίσκεται στον οίκο των γνωριμιών και της επικοινωνίας και ο Πλούτωνας στον οίκο του eρωτα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στη δουλειά δεν χρειάζεσαι να είσαι πάντα μαχητικός και να βγαίνεις μπροστά. Διάλεξε τις μάχες που αξίζει να δώσεις και άσε να δώσουν και κάποιες οι άλλοι.

 

Ζυγός

Ζυγέ, δεν μπορείς πια να κρύβεις κομμάτια του εαυτού σου για να γίνεις αρεστός στους γύρω σου. Πρέπει να αγκαλιάσεις την ταυτότητά σου και τότε θα μπορέσουν και οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για εσένα, να δουν όλες τις υπέροχες πτυχές σου.

Αισθηματικά

Θες όλα να είναι προγραμματισμένα στην εντέλεια, αλλά η ζωή θέλει και λίγο αυθορμητισμό. Άσε λοιπόν, λίγο περισσότερο χώρο για το αναπάντεχο στην καθημερινότητά σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα είναι πολύ θετική και αφορά τα οικονομικά σου, αλλά και θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια. Οι μέρες αυτές είναι μάλλον σημαντικές για αυτούς τους τομείς.

 

Advertisements

Σκορπιός

Σκορπιέ, η Αφροδίτη στο ζώδιο σου σχηματίζει μια πολύ θετική όψη με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα στις 13 και αυτό είναι θετικό ξεκάθαρα για όλους τους τομείς! Η εβδομάδα μπορεί να έχει πολύ ενδιαφέρον και συναρπαστικές εξελίξεις.

Αισθηματικά

Αρχίζεις και αντιλαμβάνεσαι καλύτερα τα πράγματα. Μπορείς να διακρίνεις πια, ποιες καταστάσεις είναι υπέρ σου και ποιες κατά. Αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα για το μέλλον.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ανησυχείς για τα χρήματα περισσότερο απ’ όσο πρέπει. Μπορεί οι νέες συνθήκες όντως να προκαλούν ανασφάλεια, αλλά δεν υπάρχει λόγος να σου γίνουν εμμονή, αφού αυτός ο τομέας θα εξελιχτεί θετικά.

 

Τοξότης

Τοξότη, μπορεί αυτή η χρονιά να ήταν περίεργη και χαώδης, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να κάνει μια επισκόπηση για να δεις τι πρέπει να κρατήσεις και τι πρέπει να αλλάξει. Αυτό μπορεί να ξεκινήσει από σήμερα.

Αισθηματικά

Advertisements

Όταν είμαστε σε μια σχέση υπάρχουν φορές που καλούμαστε να κάνουμε και δύσκολες συζητήσεις. Μια από αυτές που πρέπει να κάνεις εσύ με το άλλο σου μισό, είναι και η συζήτηση των οικονομικών σας.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα είναι πολύ θετική και σχετίζεται και με τα οικονομικά σου, μεταξύ άλλων. Η εβδομάδα μπορεί να έχει πολύ θετικές εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε, δεν είναι όλες οι καταστάσεις επείγουσες. Δεν χρειάζεται να τρέχεις πάντα. Κάποιες στιγμές μπορείς απλά να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου.

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη σχηματίζει μια πολύ θετική όψη με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου και αυτό είναι σημαντικό για όλους τους τομείς, αλλά κυρίως για τα αισθηματικά σου, τις φιλικές σχέσεις και την κοινωνική σου ζωή. Όλοι αυτοί οι τομείς μπορούν να έχουν πολύ ενδιαφέρον αυτήν τη βδομάδα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Advertisements

Ίσως υπάρξει θέμα σχετικά με έναν χώρο που αναζητάς (π.χ. επαγγελματική στέγη) ή με τις ανάγκες της οικογένειας και των ανθρώπων σου που ανταγωνίζονται κατά κάποιο τρόπο τις ανάγκες της εργασίας. Από την άλλη έχεις τη δυνατότητα να βλέπεις τα πράγματα ψύχραιμα χωρίς να αποστασιοποιείσαι υπερβολικά.

 

Υδροχόος

Υδροχόε, η περίοδος αυτή μπορεί να είναι έντονα συναισθηματική, αλλά μπορεί να σε “ωθεί” με κάποιο τρόπο στις απολαύσεις. Οι επιλογές είναι φυσικά δικές σου. Αν αυτό που χρειάζεσαι είναι απλώς η απόλαυση, τότε μπορείς να αφεθείς σ’ αυτήν, ξέροντας ότι η διάρκειά της δεν μπορεί να είναι μεγάλη.

Αισθηματικά

Όλοι εκτιμούν τις μικρές ρομαντικές κινήσεις. Αν λοιπόν, έχεις έναν άνθρωπο στη ζωή σου, καλό θα ήταν να αρχίσεις να του δείχνεις πόση σημασία έχει για εσένα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας θα σχηματίσουν μια πολύ θετική όψη στις 13 που σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου και οι εξελίξεις αυτήν τη βδομάδα μπορούν να είναι πολύ θετικές σ’ αυτόν τον τομέα!

 

Ιχθύς

Ιχθύ, η όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στις 13 είναι πολύ θετική και αφορά την κοινωνική σου ζωή, τη δικτύωση, τις σπουδές, τις εκδόσεις και τους στόχους σου. Είναι πολύ σημαντικό και το ότι αλλάζει ο τρόπος που σκέφτεσαι πάνω σε μερικά πράγματα αυτές τις μέρες.

Advertisements

Αισθηματικά

Αν έχεις μάθει να έχεις αποκλειστικά εσύ τον έλεγχο στη ζωή σου και στα συναισθήματά σου, ίσως τώρα αποφασίσεις να επιτρέψεις περισσότερα στον εαυτό σου. Μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά η διαίσθησή σου, σου λέει ότι αξίζει να επιμείνεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορεί να ξεκινήσεις κάτι νέο μέχρι το τέλος του μήνα ή συνολικά να νιώσεις ότι κάνεις μια προσωπική επανεκκίνηση. Επίσης, μπορείς να αξιοποιήσεις ευκαιρίες που έρχονται σε διάφορους τομείς.

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα