Μην χασετε

Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σου (19-25/10)

Κριός

Κριέ, ζητάς συμβουλές και επιβεβαίωση από τους άλλους, ενώ θα έπρεπε σε αυτή τη φάση να τα ζητάς μόνο από τον εαυτό σου. Εσύ ξέρεις τις πραγματικά είναι καλό για σένα.

Αισθηματικά

Σου δίνεται μια ευκαιρία, αλλά πρέπει να πάρεις τον χρόνο σου και να δεις αν όντως είναι για το καλό σου. Να θυμάσαι πως είναι εντάξει να πεις όχι. Κάνε τη χαρά προτεραιότητά σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Advertisements

Οι όψεις της Αφροδίτης αυτή τη βδομάδα μπορούν να φέρουν πολύ θετικές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα. Προσπάθησε κι εσύ να δείξεις το καλύτερο επαγγελματικό σου πρόσωπο γιατί έρχονται ευκαιρίες για κάτι τέτοιο.

 

Ταύρος

Ταύρε, να θυμάσαι πως δεν μπορείς να έχεις όλες τις απαντήσεις, αλλά ούτε και να έχεις πάντα δίκιο. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν ξέρεις τι κάνεις, απλά και οι άλλοι μπορεί να είναι εκεί για να σε βοηθήσουν να δεις πιο ξεκάθαρα μια κατάσταση.

Αισθηματικά

Advertisements

Η Αφροδίτη και ο Δίας σχηματίζουν μια πολύ θετική όψη που αφορά την αισθηματική σου ζωή και τη δημιουργικότητα. Τα πράγματα σ’ αυτόν τον τομέα μπορούν να εξελιχτούν πολύ θετικά αυτές τις μέρες.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αυτές τις μέρες αισθάνεσαι εξαιρετικά δημιουργικός και ίσως είναι μια καλή ευκαιρία για να ξεκινήσεις ένα νέο πρότζεκτ. Όπως κι αν αποφασίσεις να μοιραστείς τα ταλέντα σου. όμως, να θυμάσαι να έχεις αυτοπεποίθηση.

 

Δίδυμοι

Δίδυμε, αισθάνεσαι την ανάγκη να βοηθήσεις σε κάτι που είναι για το γενικότερο καλό. Να βοηθάς τους άλλους όπως μπορείς, αλλά μην ξεχνάς κι εσύ να ζητάς βοήθεια όταν το έχεις ανάγκη.

Advertisements

Αισθηματικά

Είναι ώρα να δώσεις περισσότερη σημασία στα συναισθήματά σου. Αν επικεντρωθεί στην ευεξία σου, θα μπορέσεις να είσαι και πιο χρήσιμος στους γύρω σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η Αφροδίτη και ο Δίας σε μια υπέροχη όψη μεταξύ τους ευνοούν τα οικονομικά και πιθανώς κάποια επαγγελματικά πρότζεκτ που σχετίζονται με το σπίτι, οικογένεια ή ακίνητα.

 

Καρκίνος

Καρκίνε, αν και δεν θες να λες όχι ή να αφήνεις πράγματα που έχει αναλάβει στη μέση, είναι σημαντικό να φροντίζεις τον εαυτό σου και να κάνεις και κάποια διαλείμματα. Ο χρόνος και η ενέργειά σου είναι δύο πολύ σημαντικά πράγματα.

Αισθηματικά

Οι σχέσεις σου αυτήν την περίοδο και ιδιαίτερα η αισθηματική σου ζωή μπορούν να πάνε πολύ καλά με την όψη της Αφροδίτης με τον Δία. Ίσως τώρα γίνει και μια νέα γνωριμία.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Συμβαίνουν μεγάλα πράγματα που αφορούν την καριέρα σου τελευταία. Ακόμα κι αν προτιμάς να γιορτάζεις τις επιτυχίες σου στα παρασκήνια, δεν σημαίνει πως παύουν να είναι επιτυχίες.

 

Λέων

Λέων, μην συγκρίνεις τον εαυτό σου με τους άλλους. Εκτίμησε τα όσα έχεις αποκτήσεις και τα όσα έχεις καταφέρει, γιατί είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς.

Αισθηματικά

Η συντροφικότητα είναι στο επίκεντρο αυτές τις μέρες, μιας και καλείσαι να έρθεις σε επαφή με άτομα που σου βγάζουν τον καλύτερό σου εαυτό. Όταν μιλάμε για την αγάπη, να θυμάσαι να είσαι αισιόδοξος.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η Αφροδίτη και ο Δίας σε μια πολύ θετική όψη μεταξύ τους ευνοούν και τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Έχε τα μάτια σου ανοιχτά για ευκαιρίες.

 

Παρθένος

Παρθένε, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που προσπαθούν να τραβήξουν την προσοχή σου αυτές τις μέρες. Να είσαι λοιπόν, πολύ προσεκτικός σε ποιον θα τη δώσεις. Να θυμάσαι ότι η ποιότητα είναι πιο σημαντική από την ποσότητα.

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη όχι μόνο βρίσκεται στο ζώδιό σου, αλλά σχηματίζει και μια εξαιρετική όψη με τον γενναιόδωρο Δία στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον eρωτα και τη δημιουργικότητα. Μια πολύ θετική περίοδος για την αισθηματική σου ζωή.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σε απασχολούν διάφορα θέματα όσο αφορά στα οικονομικά σου, αλλά αυτές τις μέρες θα έχεις θετικές ενδείξεις σ’ αυτόν τον τομέα. Να εκτιμάς τα όσα έχεις, γιατί έτσι θα προσελκύσεις και άλλα.

 

Ζυγός

Ζυγέ, η όψη της Αφροδίτης με τον Δία είναι πολύ θετική και αφορά τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση, αλλά και θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια. Είναι μια όψη πολύ θετική που μπορεί να φέρει εξαιρετικές εξελίξεις σε αυτούς τους τομείς.

Αισθηματικά

Όταν μιλάς και πράττεις μέσα από την καρδιά σου, τότε μπορείς να πετύχεις, σπουδαία πράγματα. Έχε το νου σου σε όλους αυτούς που προσπαθούν να σου αποσπάσουν την προσοχή. Δεν αξίζουν όλοι εξίσου τον χρόνο σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Κάνε ένα βήμα πίσω σήμερα και επικεντρώσου στην ψυχική σου υγεία ή σε πρότζεκτ πάνω στα οποία δουλεύεις μόνος. Όπως και να χει, πρέπει να θυμάσαι πως τα αργά και σταθερά βήματα θα σε πάνε μπροστά. Κάνε οικονομία στην ενέργειά σου.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ, πρέπει να κάνεις ένα διάλειμμα από τις δεκάδες υποχρεώσεις τις οποίες έχεις, ίσως εθελοντικά, αναλάβει και να αφοσιωθείς σε πράγματα που είναι πιο κοντά σε εσένα και στα πραγματικά σου θέλω.

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη και ο Δίας σχηματίζουν μια πολύ θετική όψη που αφορά την κοινωνική σου ζωή, τις γνωριμίες, την επικοινωνία και τη δικτύωση. Είναι μια όψη που μπορεί να φέρει ενδιαφέροντες ανθρώπους στη ζωή σου, όχι απαραίτητα νέους, αλλά και παλιές γνωριμίες με τις οποίες έχετε χαθεί.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αυτές τις μέρες θα σου παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες για να μοιραστείς τις ιδέες σου ή να συμμετάσχεις σε ένα νέο πρότζεκτ. Τώρα όμως είναι η στιγμή που πρέπει να φανείς επιλεκτικός και να μην πεις ναι σε περισσότερα πράγματα, απ’ όσα μπορείς να αντέξεις.

 

Τοξότης

Τοξότη, αυτές τις μέρες θα δεις κάποιους από τους κόπους σου να ανταμείβονται, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να σταματήσεις την προσπάθεια. Τώρα είναι η ώρα που θα πρέπει να σχεδιάσεις προσεκτικά τα επόμενα βήματά σου. Οι φίλοι μπορούν πάντα να σε βοηθήσουν.

Αισθηματικά

Βλέπεις μόνο όσα εσύ θες από διάφορες καταστάσεις και άτομα αυτήν την περίοδο. Να είσαι προσεκτικός και να μην παίρνεις αποφάσεις με κύριο οδηγό τη νοσταλγία. Τώρα είναι η ώρα να λειτουργήσεις με αντικειμενικότητα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μια εξαιρετικά θετική όψη για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου είναι το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία που μπορεί να φέρει σημαντικές εξελίξεις σε αυτούς τους τομείς. Ήταν καιρός. Όμως μπορεί να χρειαστεί να κάνεις λίγη υπομονή για τα αποτελέσματα με τον ανάδρομο Ερμή.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η Αφροδίτη και ο Δίας σχηματίζουν μια πολύ θετική όψη που μπορεί να σε φέρει περισσότερο κοντά σε έναν στόχο σου. Ίσως σχετίζεται και με ένα ταξίδι ή την εκπαίδευσή σου σε έναν τομέα. Όμως, παρά τις δυσκολίες του μήνα, εσύ φαίνεται ότι αισιοδοξείς.

Αισθηματικά

Οι ανασφάλειες σου αρχίζουν και βγαίνουν στην επιφάνεια και αυτό γίνεται αντιληπτό και από τους άλλους. Δεν είναι κακό όμως, που και που να είσαι λίγο πιο ευάλωτος.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Το ένστικτό σου σπάνια σε απογοητεύει, οπότε εμπιστέψου το, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σου. Φτιάξε μια νέα στρατηγική για το πως θα πετύχεις τους στόχους σου κι αν χρειαστεί ζήτα και βοήθεια.

 

Υδροχόος

Υδροχόε, έχεις πολλά και μεγάλα σχέδια, αλλά η καλύτερη στρατηγική θα ήταν να κάνεις ένα πράγμα τη φορά. Μην εξαντλήσεις τον εαυτό σου. Τώρα είναι η ώρα που πρέπει να φροντίσεις για την ευεξία σου.

Αισθηματικά

Είναι μαγικό συναίσθημα να σου ανοίγεται κάποιος και να μπορείς να ξεφυλλίζεις μία μία τις σελίδες του βιβλίου του. Φαίνεται πως αυτές τις μέρες θα σου ανοίγονται παραπάνω οι γύρω σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η Αφροδίτη και ο Δίας σχηματίζουν μια πολύ θετική όψη που αφορά τα οικονομικά και τις οικονομικές συμφωνίες. Είναι πολύ σημαντική ιδιαίτερα σε αυτήν την περίοδο με τους ανάδρομους που μπορεί πολλά να πηγαίνουν πίσω. Όμως, υπάρχουν πολλοί λόγοι να αισιοδοξείς από ό, τι φαίνεται.

 

Ιχθύς

Ιχθύ, ίσως πιάσεις τον εαυτό σου να αναζητά την αποδοχή και την αναγνώριση αυτές τις μέρες. Μην περιμένεις όμως, πάντα από τους άλλους να γιορτάσουν τα όσα εσύ έχεις καταφέρει. Πρέπει εσύ να είσαι ο πρώτος που χαίρεται για εσένα.

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη και ο Δίας σχηματίζουν μια πολύ θετική όψη για την αισθηματική και την κοινωνική σου ζωή. Παρά τις δυσκολίες των ημερών με τους ανάδρομους, είναι πολύ πιθανό να νιώσεις ότι σε συναισθηματικό επίπεδο τα πράγματα προχωράνε αρκετά καλά.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αυτές τις μέρες θα καταλάβεις πως όσο δύσκολο κι αν σου φαίνεται να συνεργάζεσαι με άλλους, μόνο έτσι θα μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά. Προσπάθησε να βρεις τρόπους συνεργασίας, οι οποίοι όμως να μην αλλάζουν τον χαρακτήρα σου.

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα