Μην χασετε

Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σου (05-11/10)

Κριός

Κριέ, έχεις μεγάλα όνειρα, τα οποία θεωρείς πως ήρθε η ώρα να τα κυνηγήσεις. Πριν γίνει αυτό όμως, θα πρέπει να δεις πού υστερείς και ποια είναι τα δυνατά χαρτιά σου.

Advertisements

Αισθηματικά

Η επικοινωνία σου με τα κοντινά σου πρόσωπα κάποιες φορές μπορεί να έχει προβλήματα, μπορεί και να βιώνεις καθυστερήσεις και αναβολές, για παράδειγμα, ή να γίνονται κάποιες παρερμηνείες στις σχέσεις σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό σχετίζεται με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά και είναι πολύ αρμονική. Οι εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα σύντομα θα είναι πολύ θετικές.

 

Ταύρος

Ταύρε, ίσως είναι μια περίοδος κατά την οποία θα εξελιχθεί κάτι στην αισθηματική σου ζωή. Και καλύτερα να μιλάμε για εξέλιξη μιας υπόθεσης που ήδη έχει ξεκινήσει στο παρελθόν, ακόμη και το πολύ πρόσφατο, παρά για κάτι εντελώς νέο.

Αισθηματικά

Η όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό είναι πολύ αρμονική και εξαιρετική για την αισθηματική σου ζωή. Η Αφροδίτη βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου του eρωτα και ο Ουρανός στο ζώδιό σου. Μπορεί μάλιστα να μια εξέλιξη να έρθει τελείως αναπάντεχα.

Advertisements

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αυτή η μέρα, αλλά και ο μήνας αυτός γενικότερα, θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις πολλές από τις προσωπικές σου σχέσεις. Φαίνεται πως κάποιες άσκοπες υποχρεώσεις σε κρατάνε πίσω και δεν σε αφήνουν να προχωρήσεις.

 

Δίδυμοι

Δίδυμε, η Αφροδίτη και ο Ουρανός σε μια πολύ θετική όψη μεταξύ τους, δημιουργούν ένα πολύ θετικό κλίμα στις σχέσεις σου. Επίσης, η όψη αυτή φέρνει και θετικές εξελίξεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια.

Αισθηματικά

Να είσαι αυθεντικός με τον εαυτό σου και ειλικρινής με τα θέλω σου. Το να χωράς σε κουτάκια που οι άλλοι έχουν φτιάξει για εσένα, δεν θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις παρακάτω.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μην βιαστείς να πας από την μια υποχρέωση στην άλλη, μόλις κάτι ολοκληρωθεί. Αντιθέτως πάτα ένα «pause» για λίγο και απόλαυσε όλα όσα έχεις καταφέρει μέχρι στιγμής.

Advertisements

 

Καρκίνος

Καρκίνε, έχεις κάποιες φορές την τάση να μην μπορείς να βάζεις όρια στις σχέσεις σου με τους ανθρώπους. Τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Δες αυτή τη βδομάδα σαν μια ευκαιρία για να επανεξετάσεις αυτό σου τον τρόπο συμπεριφοράς.

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη και ο Ουρανός σχηματίζουν μια πολύ θετική όψη που αφορά την κοινωνική σου ζωή και τις νέες γνωριμίες. Και οι δύο βρίσκονται σε σχετικούς οίκους και φαίνεται ότι μια αισθηματική γνωριμία θα προκύψει αυτήν την περίοδο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Θες να δεις την επαγγελματική σου ζωή να αλλάζει, αλλά αυτό δεν μπορεί να συμβεί από μόνο του. Πρέπει να πάρεις ρίσκα και να πεις δυνατά αυτά που θες να σου συμβούν.

 

Λέων

Λέων, η εβδομάδα ξεκινάει με κάποια μπερδεμένα μηνύματα, αλλά σιγά-σιγά το τοπίο ξεκαθαρίζει και εσύ ηρεμείς από τυχόν άγχη και ανησυχίες. Μια νέα γνωριμία σου δίνει κίνητρο.

Αισθηματικά

Ίσως ήρθε η ώρα να οργανώσεις και την καθημερινότητά σου έτσι ώστε να είναι πιο λειτουργική. Σιγά σιγά η προσοχή σου θα αρχίσει να εστιάζεται στις σχέσεις, τις συνεργασίες και τα συναισθηματικά.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό αφορά τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου και είναι εξαιρετική. Μπορεί αυτές τις μέρες να έχεις θετικές εξελίξεις σε αυτούς τους τομείς.

 

Παρθένος

Παρθένε, η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου και αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία και για τα οικονομικά και για την αισθηματική σου ζωή. Η όψη της με τον Ουρανό είναι σπουδαία και μπορεί να σε φέρει περισσότερο κοντά σε έναν στόχο σου.

Αισθηματικά

Οι σχέσεις με τους φίλους μπορεί να γίνονται αρκετά ευαίσθητες κάποιες φορές. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να βγαίνεις περισσότερο, να γνωρίζεσαι με άλλους ανθρώπους και να δικτυώνεσαι περισσότερο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Πιάνεις συχνά τον εαυτό σου να αναρωτιέται αν όντως έχεις διαλέξει τον καλύτερο δρόμο στην καριέρα σου. Τώρα δεν είναι η κατάλληλη εποχή για μεγάλα ρίσκα και πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση θα πρέπει να το έχεις σκεφτεί πολύ σοβαρά.

 

Ζυγός

Ζυγέ, αντί να επικεντρώνεσαι συνεχώς σε όλα αυτά που δεν έχεις ή που θα ήθελες να αποκτήσεις, προσπάθησε να δεις όλα αυτά που υπάρχουν γύρω σου σε αφθονία. Φίλοι, οικογένεια, όνειρα

Αισθηματικά

Χρειάζεσαι ξεκούραση και προφανώς θα πρέπει να σεβαστείς αυτή την ανάγκη σου. Αυτές τις μέρες έρχονται στην επιφάνεια και διάφορες ενδιαφέρουσες σκέψεις που μάλλον πρέπει να εξετάσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η Αφροδίτη και ο Ουρανός σχηματίζουν μια πολύ θετική όψη που αφορά τα οικονομικά σου, τις οικονομικές συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Αυτή τη βδομάδα μπορείς να έχεις μια σημαντική επιτυχία σε αυτούς τους τομείς.

 

Advertisements

Σκορπιός

Σκορπιέ, φαίνεται πως είσαι έτοιμος για αλλαγές στη ζωή σου και θες να αρχίσεις να ανοίγεσαι περισσότερο στους γύρω σου. Προσπάθησε σε αυτή τη διαδικασία να ακούς τι σου λένε οι άλλοι και να είσαι παρατηρητικός.

Αισθηματικά

Η όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό είναι πολύ θετική και σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή και τις σχέσεις. Είναι πολύ πιθανή μια νέα γνωριμία με προοπτικές.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η δουλειά αποτελεί προτεραιότητα για σένα αυτόν τον καιρό. Είσαι συγκεντρωμένος και φαίνεται πως η τελειομανία σου και η προσοχή που δείχνεις στη λεπτομέρεια θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου.

 

Τοξότης

Τοξότη, αισθάνεσαι πιο κοινωνικός από ποτέ και αυτό μεταφράζεται σε επιτυχία και στην εργασία σου. Νέες συνεργασίες και πρότζεκτ ετοιμάζονται και θα ξεκινήσουν πολύ πιο γρήγορα απ’ όσο περιμένεις.

Αισθηματικά

Advertisements

Τώρα θα ασχοληθείς περισσότερο με τις σχέσεις σου και μπορεί να επιστρέψουν κάποιοι άνθρωποι από το παρελθόν. Βέβαια, τα νέα ξεκινήματα δεν είναι και ό, τι καλύτερο αυτή την περίοδο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η Αφροδίτη και ο Ουρανός σχηματίζουν μια πολύ θετική όψη που αφορά τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου. Οι εξελίξεις μπορούν να έχουν πολύ ενδιαφέρον αυτές τις μέρες και αξίζει να προσπαθήσεις για αυτόν τον τομέα.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε, είσαι γεμάτος αυτοπεποίθηση και σιγουριά πως τα πράγματα θα πάνε έτσι ακριβώς όπως τα έχεις σχεδιάσει. Αυτό το προβάλλεις και στους άλλους, οι οποίοι φαίνεται να σε ακολουθούν.

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη σχηματίζει μια πολύ θετική όψη με τον Ουρανό που αφορά την αισθηματική σου ζωή και τον eρωτα και είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί κάτι νέο στη ζωή σου αυτήν την περίοδο. Φαίνεται ότι ένας άνθρωπος μπορεί να εμφανιστεί από το πουθενά.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Advertisements

Φαίνεται πως αργά, αλλά σταθερά αποκτάς και πάλι τον έλεγχο των οικονομικών σου και αυτό σου δίνει αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τα επόμενα βήματά σου.

 

Υδροχόος

Υδροχόε, δεν είναι κακό να κάνεις ένα μικρό διάλειμμα και να ψάξεις να βρεις τι είναι αυτό που ανάβει πραγματικά την φλόγα μέσα σου. Όλοι μπορεί να βρεθούν σε αντίστοιχη κατάσταση. Δεν είσαι ο μόνος.

Αισθηματικά

Αν είσαι ελεύθερος, αρχίζεις και αισθάνεσαι την ανάγκη να κάνεις το επόμενο βήμα και να γνωρίσεις κάποιον με τον οποίο να μπορείς να κάνεις σχέδια. Βγες λοιπόν, έξω και ανοίξου σε νέες γνωριμίες και ανθρώπους.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η Αφροδίτη και ο Ουρανός σχηματίζουν μια πολύ θετική όψη που αφορά τα οικονομικά σου, κυρίως αυτά που μοιράζεσαι με άλλους. Ίσως μιλάμε και για μια οικονομική συμφωνία αυτήν την περίοδο.

 

Ιχθύς

Ιχθύ, χρειάζεσαι χρόνο για να μείνεις μόνος σου με τις σκέψεις σου. Δεν είναι κακό αν αποκοπείς από τους γύρω σου για κάποιες μέρες. Θα γυρίσεις πολύ σύντομα κοντά τους με μεγαλύτερη διαύγεια πνεύματος.

Advertisements

Αισθηματικά

Η όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό είναι πολύ θετική και αφορά τις συνεργασίες, αλλά και την αισθηματική σου ζωή και τις νέες γνωριμίες. Ο Ουρανός σχετίζεται με το στοιχείο της έκπληξης και μπορεί να αλλάξει κάτι εντελώς ξαφνικά.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μην πέφτεις απότομα σε νέα πρότζεκτ και νέες υποχρεώσεις. Πάρε τον χρόνο σου για να ξεκαθαρίσεις το πρόγραμμά σου και να κάνεις μόνο όσα πρέπει πραγματικά να γίνουν.

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα