Μην χασετε

Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σου (21-27/09)

Κριός

Κριέ, αυτές οι μέρες μπορούν να είναι απίστευτα γόνιμες και παραγωγικές. Όσον αφορά τα κοινωνικά και αισθηματικά σου, μπορεί να προκύψει και μια νέα πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Advertisements

Αισθηματικά

Ο Ήλιος στον Ζυγό από τις 22 θα ευνοεί με κάθε δυνατό τρόπο τα αισθηματικά, τις συνεργασίες και τις σχέσεις γενικότερα. Μια πολύ καλή περίοδος για νέα πράγματα σε αυτούς τους τομείς.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αν δεν ξέρεις πως να προχωρήσεις και πως να πάρεις συγκεκριμένες αποφάσεις, μπορείς να κοιτάξεις γύρω σου και να βρεις αυτό το άτομο που θεωρείς ότι θα σε καθοδηγήσεις με τον κατάλληλο τρόπο.

 

Ταύρος

Ταύρε, ετοιμάσου να απαγκιστρωθείς από συνήθειες του παρελθόντος και να αποκτήσεις νέες. Δεν χρειάζεται να κολλάς σε τρόπους που μέχρι τώρα δεν σε έχουν βοηθήσει να προοδεύσεις.

Αισθηματικά

Αποκτάς νέα επίπεδα αυτοπεποίθησης που δεν τα είχες στο παρελθόν. Αυτό σου δίνει το κίνητρο που έψαχνες για να κάνεις ακόμα πιο μεγαλεπίβολα σχέδια για το μέλλον σου. Βρίσκεσαι όμως σε δίλημμα. Αφιερώνεσαι στην κοινωνική σου ζωή ή απομακρύνεσαι για λίγο από φίλους και γνωστούς για να κυνηγήσεις τα όνειρα και τους στόχους σου;

Advertisements

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η θέση του Ήλιου στον έκτο οίκο σου από τις 22 θα είναι ευνοϊκή για θέματα που έχουν να κάνουν με την εργασία και νέα επαγγελματικά πρότζεκτ. Οργάνωσε καλά τον χρόνο σου.

Δείτε ποια ζώδια ταιριάζουν σeξουαλικά και τι αρέσει eρωτικά σε κάθε ζώδιο

 

Δίδυμοι

Δίδυμε, σκέψου ένα πράγμα (ναι, κατά προτίμηση μόνο ένα) για το οποίο ήθελες να έχει πάντα λίγο περισσότερο χρόνο. Δες το πρόγραμμά σου και κάνε ένα καλό ξεσκαρτάρισμα στον χρόνο σου και την διαχείρησή του.

Αισθηματικά

Ο Ήλιος από τις 22 θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου που αφορά τον έpωτα και τη δημιουργικότητα. Οι προοπτικές σε αυτούς τους τομείς είναι εκπληκτικές.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι πολύ πιθανό κατά τη διάρκεια των ημερών αυτών να έχεις μια σημαντική εξέλιξη και στα οικονομικά και στα επαγγελματικά. Σημαντικό να είσαι οργανωμένος και προγραμματισμένος , κατά κάποιο τρόπο οι ευκαιρίες σε θέλουν σε ετοιμότητα.

Advertisements

 

Καρκίνος

Καρκίνε, ο Ήλιος από τις 22 θα βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια. Οι τομείς αυτοί πλέον θα ευνοούνται με κάθε τρόπο και μπορεί να έρθεις περισσότερο κοντά με κάποια οικογενειακά πρόσωπα.

Αισθηματικά

Οι επιθυμίες μπορεί να έρχονται στην επιφάνεια, αλλά σίγουρα θέλουν κάποια διαχείριση, ο ενθουσιασμός μπορεί να σε παρασύρει και, επειδή ήρθε το νέο και σε κάνει να νιώθεις, να μην κρατιέσαι για τις αλλαγές και να θυμώνεις που αργούν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσπάθησε να μην αποσπάται η προσοχή σου από πράγματα που δεν έχουν πραγματική αξία για εσένα. Επικεντρώσου σε όλα αυτά που θες να πετύχεις και προσπάθησε να κατακτήσεις έναν-έναν τους στόχους σου.

 

Λέων

Λέων, αποτραβήξου για λίγο στο παρασκήνιο και δες το αυτό ως μια ευκαιρία για να βάλεις τις σκέψεις σου σε μια σειρά και για να επικεντρώσεις την ενέργειά σου προς έναν συγκεκριμένο στόχο.

Αισθηματικά

Ο Ήλιος από τις 22 θα βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου που σχετίζεται με την επικοινωνία αλλά και τις νέες γνωριμίες. Είναι πολύ σημαντικό για τα αισθηματικά σου το ότι η κοινωνική σου ζωή αποκτά ενδιαφέρον.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσπάθησε να ξεπεράσεις τις όποιες ντροπές σου και δείξε στους γύρω σου ποιος πραγματικά είσαι και τι μπορείς να καταφέρεις. Ειδικά στο κομμάτι της δουλειάς, μην ντρέπεσαι να δείξεις όλα αυτά για τα οποία είσαι ικανός.

 

Παρθένος

Παρθένε, αλλαγές που είχες αρχίσει να κάνεις από το καλοκαίρι κιόλας, παίρνουν σιγά-σιγά την τελική τους μορφή. Φαίνεται πως αυτές τις μέρες αποκτάς μια πιο καθαρή ματιά απέναντι στο μέλλον σου και σε όσα αυτό επιφυλάσσει για εσένα.

Αισθηματικά

Μπορεί να νιώθεις καλύτερα μέσα στις σχέσεις σου αυτές τις μέρες και να είσαι περισσότερο πρόθυμος και ανοιχτός στο να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και να γνωρίσεις, μέσα από αυτές τις σχέσεις, και περισσότερο τον δικό σου εαυτό.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος από τις 22 θα βρίσκεται στον δεύτερο οίκο σου και πλέον θα ευνοεί τα οικονομικά και τις υλικές κτήσεις. Οργάνωσε αυτόν τον τομέα κι εσύ όσο μπορείς καλύτερα.

Δείτε ποια ζώδια ταιριάζουν σeξουαλικά και τι αρέσει eρωτικά σε κάθε ζώδιο

Ζυγός

Ζυγέ, ο Ήλιος θα βρίσκεται πλέον στο ζώδιό σου και θα ευνοεί με κάθε τρόπο όλους τους τομείς της ζωής σου. Είναι μια περίοδος που μπορείς να κάνεις νέα ξεκινήματα και να νιώσεις την απόλυτη ανανέωση.

Αισθηματικά

Μπορεί να γνωρίζεις ή να συναναστρέφεσαι ανθρώπους από τους οποίους να παίρνεις ως παράδειγμα έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης και αυτό να το αξιοποιείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οποιαδήποτε σύγχυση γύρω από τα οικονομικά σου φαίνεται πως ξεκαθαρίζει αυτές τις μέρες. Θέλει λίγη παραπάνω δουλειά για να βάλεις σε τάξη τις οικονομικές σου εκκρεμότητες, αλλά μοιάζεις αποφασισμένος να τα καταφέρεις και, όντως, θα τα καταφέρεις.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ, ο Ήλιος από τις 22 θα βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τη διάθεση και θα σε ευνοεί κυρίως ψυχολογικά. Η θέση του αυτή είναι σημαντική και για την αποκάλυψη σημαντικών πληροφοριών.

Advertisements

Αισθηματικά

Η επιθυμία είναι ωραία, ειδικά όταν έρχεται απαλά στην επιφάνεια και την επεξεργάζεσαι ώστε να καταλάβεις καλύτερα και ποιος είσαι και πού περίπου θέλεις να πας.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μην αφήσεις κανέναν να σε πιέσει να πάρεις γρήγορες αποφάσεις. Η διαίσθησή σου, σου λέει να είσαι πιο αργός στα βήματα που κάνεις αυτές τις μέρες και καλό θα ήταν να την ακούσεις.

 

Τοξότης

Τοξότη, φαίνεται πως δεν σε ικανοποιούν πλέον κάποια πράγματα και ότι είσαι έτοιμος για μεγάλες αλλαγές. Αισθάνεσαι πως μπορείς πια να σπρώξεις τον εαυτό σου για να κατακτήσει νέες κορυφές.

Αισθηματικά

Ο Ήλιος από τις 22 θα βρίσκεται στον Ζυγό και θα ευνοεί με κάθε τρόπο την κοινωνική σου ζωή, τις φιλίες, τη δικτύωση και τις νέες σχέσεις. Ετοιμάσου για ένα διαφορετικό Φθινόπωρο.

Advertisements

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Θα πρέπει να αρχίσεις να διαχειρίζεσαι σωστά τα οικονομικά σου, επειδή θα έχεις κάποιες ευκαιρίες να τα βελτιώσεις. Όμως θα έρχονται και έξοδα ίσως μαζεμένα, οπότε καλό θα ήταν να μην βιάζεσαι ιδιαίτερα με τα χρήματα ή και με τις διάφορες οικονομικές συμφωνίες.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε, φαίνεται ότι ξεκινάει μια αρκετά μακρά περίοδος κατά την οποία θα ασχοληθείς σοβαρά με τους σημαντικούς στόχους σου και θα εντυπωσιάσεις και τον ίδιο σου τον εαυτό με την αποτελεσματικότητά σου.

Αισθηματικά

Τα πράγματα δεν είναι άσπρο ή μαύρο. Το να έρθεις κοντά σε αυτά που θέλεις και χρειάζεσαι δεν σημαίνει να παραβλέψεις αυτά που χρειάζονται οι άλλοι ή να κόψεις τους αόρατους δεσμούς μεταξύ σας.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η νέα θέση του Ηλίου από τις 22 στον δέκατο οίκο σου είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τον επαγγελματικό τομέα. Αυτήν την περίοδο μπορεί να γίνει ένα σημαντικό νέο ξεκίνημα σε αυτόν τον τομέα.

Advertisements

Δείτε ποια ζώδια ταιριάζουν σeξουαλικά και τι αρέσει eρωτικά σε κάθε ζώδιο

Υδροχόος

Υδροχόε, ο Ήλιος από τις 22 θα βρίσκεται στον ένατο οίκο σου που σχετίζεται με τους στόχους, τα ταξίδια και τον τρόπο με τον οποίο βλέπεις τα πράγματα. Οι ορίζοντές σου διευρύνονται, αλλάζει ο τρόπος σκέψης σου και φτάνεις πολύ κοντά σε έναν στόχο.

Αισθηματικά

Αυτές τις μέρες θα κινητοποιηθείς σε κοινωνικό επίπεδο και θα έρθεις σε επαφή με περισσότερο κόσμο, θα δικτυωθείς και θα αναπληρώσεις τον χρόνο της απομόνωσης. Η επικοινωνία μπορεί κάποιες φορές να είναι έντονη και παρορμητική, ίσως αυτό θέλει λίγη προσοχή από την πλευρά σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αν δεις ότι έχεις αναλάβει περισσότερες ευθύνες απ’ όσες μπορείς πραγματικά να διαχειριστείς μόνος σου, τότε μην διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια από άτομα που εκτιμάς και εμπιστεύεσαι.

 

Ιχθύς

Ιχθύ, έχεις επικεντρωθεί πολύ στην δουλειά σου τις τελευταίες μέρες και έχεις αφήσει την προσωπική σου ευεξία σε δεύτερη μοίρα. Προσπάθησε να βρίσκεις κάθε μέρα λίγο χρόνο για να μένεις μόνος με τις σκέψεις σου.

Αισθηματικά

Αν αισθάνεσαι ότι λείπουν κάποια πρόσωπα από τη ζωή σου, τότε μπορείς να κάνεις εσύ την αρχή και να τους ξαναπλησιάσεις. Έτσι θα δείξεις πόσο πολύ θες να είναι και πάλι μέρος της καθημερινότητάς σου.

Advertisements

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος από τις 22 θα βρίσκεται στον όγδοο οίκο σου που αφορά τα οικονομικά και τις οικονομικές συμφωνίες, αλά και το πάθος και το συναισθηματικό βάθος. Η θέση του αυτή είναι πολύ ευνοϊκή για αυτούς τους τομείς.

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα