Μην χασετε

Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σου (14-20/09)

Κριός

Κριέ μου αυτή την εβδομάδα δεσπόζει η όψη τετραγώνου μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο Λέοντα και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο, η οποία θα επηρεάσει τον τρόπο που βλέπεις ζητήματα της προσωπικής σου ζωής. Αν είσαι ελεύθερος προσπάθησε να μην αφήσεις τον εκνευρισμό σου για άλλα θέματα να παρεισφρήσει σε προσωπικές σου σχέσεις και σε γνωριμίες που έχεις κάνει και σε ενδιαφέρουν. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση και έχεις κοινό ταμείο με το σύντροφό σου καλό θα ήταν να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός κατά τη διευθέτηση ζητημάτων που το αφορούν, καθώς φαίνεται πως μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις μεταξύ σας. Το Σαββατοκύριακο η επικοινωνία χρειάζεται προσοχή καθώς το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο Ζυγό με το Δία που βρίσκεται στον Αιγόκερω, θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να ειπωθούν υπερβολές!

Advertisements

Ταύρος

Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως δεν θα ρίξεις νερό στο κρασί σου εύκολα για ζητήματα που αφορούν προσωπικές σχέσεις. Σε αυτό θα συμβάλει και η όψη τετραγώνου μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο Λέοντα και του Ουρανού που βρίσκεται στο ζώδιό σου, καθώς σε κάνει επαναστάτη! Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι να μην επαναστατήσεις χωρίς αιτία απέναντι σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση μην αφήσεις ζητήματα άλλων τομέων που ενδεχομένως να σου δημιουργήσουν εκνευρισμό, να επηρεάσουν τη συμπεριφορά σου απέναντι στο σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στην Παρθένο στις 17/9 μπορεί να φέρει μία νέα γνωριμία η οποία δεν αποκλείεται να εξελιχθεί σε κάτι ιδιαίτερο!

Δίδυμοι

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς οι παρορμητικές αποφάσεις δεν θα βοηθήσουν την κατάσταση αντιθέτως μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στην προσωπική σου ζωή. Το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο είναι μία όψη που δεσπόζει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και σου λέει να προσέξεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Κράτησε για εσένα τις λεπτομέρειες αυτών καθώς αν ανακατευτούν «πολλοί» στα δικά σου ζητήματα, τότε είναι σίγουρο πως θα δημιουργηθούν προβλήματα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση αυτές οι ημέρες είναι κατάλληλες για να λύσεις παρεξηγήσεις με το σύντροφό σου, καθώς αν τις αφήσεις θα πολλαπλασιαστούν. Αν είσαι ελεύθερος το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να δώσεις προσοχή και να κρατήσεις μικρό καλάθι σε αυτά που θα ακούσεις από κάποιον που σε ενδιαφέρει. Το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο Ζυγό με το Δία που βρίσκεται στον Αιγόκερω δημιουργεί καλό υπόβαθρο για υπερβολές.

Καρκίνος

Καρκίνε μου μία ιδιαίτερα επικοινωνιακή εβδομάδα ξεκινά η οποία δεν αποκλείεται να σε φέρει κοντά με ένα πρόσωπο πού βρίσκεται στο ευρύτερο σου περιβάλλον. Ο Ήλιος που βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου πραγματοποιεί μία σειρά ευνοϊκών όψεων με την πολυαστρία που βρίσκεται στον Αιγόκερω ξεκινώντας με το Δία. Το τρίγωνο μεταξύ Ήλιου/Δία μπορεί να δημιουργήσει πολύ καλές συνθήκες για μία νέα σχέση ή για μία νέα γνωριμία που μπορεί να εξελιχθεί σε μία σταθερή σχέση. Αν έχεις βρει ήδη το σύντροφό σου από τις 9/9 με την ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιο του Κριού, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τις εντάσεις. Είναι πολύ πιθανόν να φέρεις στο σπίτι ζητήματα που γίνονται στη δουλειά, κάτι το οποίο δεν θα βοηθήσει το κλίμα στη σχέση σου. Τώρα είναι επιτακτική ανάγκη να «φροντίζεις» τη σχέση σου και να μην την αφήνεις στον αυτόματο πιλότο, κάτι το οποίο είναι πιθανό αυτές τις ημέρες λόγω των επαγγελματικών σου υποχρεώσεων

Λέων

Λέων μου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα αισθηματικά σου ζητήματα καθώς η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο που δείχνει εκνευρισμό και ανυπομονησία. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση μην αφήσεις να δημιουργηθούν εντάσεις σε αυτή λόγω εγωκεντρικών διαθέσεων. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανόν να υπάρξουν νέα δεδομένα σε μία πρόσφατη γνωριμία ή στη σχέση με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο της Παρθένου στις 17/9 είναι πολύ βοηθητική για να βάλεις τα πράγματα σε μία σειρά και να δεις τα δεδομένα που υπάρχουν. Μην αφήσεις παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί από το πουθενά να συνεχίσουν να υπάρχουν, καθώς μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα σε μία σχέση που σε ενδιαφέρει.

Παρθένος

Παρθένε μου αυτές τις ημέρες είναι πιθανόν να νιώθεις μία εσωτερική ένταση η οποία δεν θα βοηθήσει στην προσέγγιση και στη διευθέτηση αισθηματικών ζητημάτων. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση τότε θα πρέπει να θυμάσαι πως η επικοινωνία με το σύντροφό σου είναι αυτό που έχεις στα χέρια σου προκειμένου να ξεπεραστούν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για να έρθουν στο προσκήνιο θέματα από το παρελθόν, τα οποία είναι ικανά να δημιουργήσουν εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου στις 17/9 δείχνει πως κάτι νέο φαίνεται να ξεκινά σε προσωπικό επίπεδο. Τώρα είναι η ευκαιρία να προσεγγίσεις κάποιον που σε ενδιαφέρει και να δημιουργήσεις κατάλληλες συγκυρίες για να εξελιχθεί μία σχέση που φαίνεται να ξεκινά

Ζυγός

Ζυγέ μου η εβδομάδα ξεκινά με το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και αυτή η όψη μπορεί να δημιουργήσει αλλαγές στον τρόπο που βλέπεις ζητήματα της προσωπικής σου ζωής. Αιτία για αυτές τις αλλαγές είναι πιθανόν να αποτελέσει η γνώμη αγαπημένων σου προσώπων καθώς αν κινούνται σε διαφορετικό μήκος κύματος από εσένα τότε φαίνεται πως θα σε επηρεάσουν αρκετά. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση και υπάρχει κάποιο θέμα ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου προτίμησε να το διευθετήσεις μόνο με εκείνον και μην αφήσεις ζητήματα της προσωπικής σου ζωής να αποτελέσουν θέμα συζήτησης άλλων. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανό να υπάρξουν νέες γνωριμίες καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας όμως το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με την επικοινωνία, καθώς η δυσαρμονική όψη μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου και του Δία που βρίσκεται στον Αιγόκερω δεν θα βοηθήσει να εξελιχθεί ομαλά.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου οι διαπροσωπικές σου σχέσεις βρίσκονται στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα καθώς το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο Λέοντα με τον Ουρανό στον Ταύρο φαίνεται πως θα τις επηρεάσει. Είναι πάρα πολύ πιθανό να νιώσεις πώς ένας άνθρωπος που έχεις απέναντί σου και σε ενδιαφέρει έχει μία συμπεριφορά η οποία μπορεί να σου δημιουργήσει εκνευρισμό. Το ίδιο ενδεχομένως να συμβεί αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση και εσύ καλείσαι να κρατήσεις την καλή σου διάθεση αλλά και τις ισορροπίες. Όσο περνούν οι ημέρες τόσο η ένταση θα μειώνεται και με τη νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στις 17/9 φαίνεται πως θα βρεθεί τρόπος να διευθετηθούν παρανοήσεις των προηγούμενων ημερών. Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως είναι πιθανόν να κάνεις μία νέα γνωριμία η οποία θα έρθει μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον.

Τοξότης

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα θα σε απασχολήσει αρκετά η σχέση με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει καθώς είναι πιθανό να υπάρξουν κινήσεις οι οποίες θα σε εκπλήξουν είτε ευχάριστα είτε δυσάρεστα. Το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο Λέοντα με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο φέρνει αλλαγές σε προσωπικές σχέσεις και δεν αποκλείεται να αλλάξει και ο τρόπος που βλέπεις κάποιον. Οι διαφορετικές απόψεις και η διαφορετική οπτική συγκεκριμένων ζητημάτων είναι πιθανό να παίξουν μεγάλο ρόλο σε αυτό και να δημιουργήσουν απόσταση. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση μην αφήνεις παρεξηγήσεις να αιωρούνται και διευθέτησε άμεσα τυχόν εντάσεις που μπορεί να προκύψουν. Όσο περνούν οι ημέρες θα μειώνεται και η ένταση για αυτό προτίμησε το δεύτερο μισό της εβδομάδας για να επικοινωνήσεις με κάποιον που σε ενδιαφέρει ή να διευθετήσεις ζητήματα ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου.

Advertisements

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου αυτές τις ημέρες φαίνεται πως μπορεί να έρθουν στο μυαλό σου αναμνήσεις από πρόσωπα και σχέσεις του παρελθόντος οι οποίες θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό. Η εσωτερική ένταση που θα υπάρξει θα κάνει την εμφάνισή της σε μία σχέση του παρόντος και μπορεί να ανοίξει ένα κύκλο ζητημάτων σε αυτή. Προσπάθησε να αφήσεις θέματα που αφορούν το παρελθόν πίσω εκεί όπου ανήκουν και μην αναμοχλεύεις ζητήματα τα οποία μπορούν να σου δημιουργήσουν ένταση. Το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο Λέοντα με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο δείχνει πως οι διαφωνίες και οι εντάσεις είναι πιθανές κατά το πρώτο μισό της εβδομάδας για αυτό απόφυγε να ρίξεις λάδι στη φωτιά! H νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 17/9 στο ζώδιο της Παρθένου είναι πολύ βοηθητική για να έρθεις κοντά με κάποιον που σε ενδιαφέρει και βρίσκεται στο ευρύτερο σου περιβάλλον. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση είναι καλή ευκαιρία να πάρεις το σύντροφό σου και να κάνεις μία εκδρομή σε κοντινό προορισμό ή οτιδήποτε άλλο ξέρεις πως μπορεί να σας αποφορτίσει!

Υδροχόος

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα έχεις αρκετά θέματα στο μυαλό σου και δεν θέλεις η προσωπική σου ζωή να αποτελέσει άλλο ένα. Το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο Λέοντα με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο δείχνει πως ο σύντροφός σου ή αν είσαι ελεύθερος κάποιος που σε ενδιαφέρει, δεν θα βρίσκεται στην ίδια διάθεση με εσένα και δεν αποκλείεται να κάνει κινήσεις οι οποίες μπορούν να εγείρουν αντιπαραθέσεις. Προσπάθησε να διευθετήσεις τέτοιου είδους κινήσεις με καλή διάθεση και μην αφήσεις τον εκνευρισμό σου να αναλάβει τα ηνία. Κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα είναι πιο εύκολο για εσένα να ασχοληθείς με ζητήματα της προσωπικής σου ζωής, καθώς φαίνεται πως θα έχεις περισσότερο χρόνο για να το κάνεις. Αν είσαι ελεύθερος η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου στις 17/9 φαίνεται πως μπορεί να σε φέρει ξανά κοντά με ένα πρόσωπο από το παρελθόν, αφού πρώτα έχεις φροντίσει να λύσεις κάποιες παρεξηγήσεις που υπήρξαν μεταξύ σας.

Ιχθύς

Ιχθύ μου αυτές τις ημέρες φαίνεται πως θα υπάρξουν αρκετά ζητήματα τα οποία θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σου και σχετίζονται με την προσωπική σου ζωή. Μία νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανό σενάριο όπως επίσης και η επαφή με ένα πρόσωπο το οποίο σε ενδιαφέρει αλλά έχεις να δεις καιρό. Το τετράγωνο της Αφροδίτης πού βρίσκεται στο Λέοντα με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο στις 15/9 δείχνει πως οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας μπορεί να κρύβουν κάποια εμπόδια ακόμα και στην επικοινωνία με πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να αποφύγεις εντάσεις οι οποίες μπορούν να ξεκινήσουν από ζητήματα της καθημερινότητας. Όσο περνούν οι ημέρες η ένταση θα μειώνεται, το κλίμα θα είναι πιο ευχάριστο και με τη νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 17/9 στο ζώδιο της Παρθένου φαίνεται πως θα αλλάξει εντελώς η διάθεσή σου! Δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα γίνει το νέο σου ταίρι ή να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συγκυρίες για να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που γνωρίζεις ήδη, ώστε να δημιουργήσεις τις βάσεις που θέλεις για να υπάρξει εξέλιξη της σχέσης σας

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα