Μην χασετε

Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σου (24-30/08)

Κριός

Κριέ, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα είναι μια πολύ θετική όψη που σχετίζεται με το σπίτι και γενικότερα με τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση. Μπορεί να αποφασίσεις μια αλλαγή αυτήν την περίοδο ή μια μετακόμιση.

Advertisements

Αισθηματικά

Φαίνεται πως μπαίνεις σε μια διαδικασία αναθεώρησης της άποψης σου για τις σχέσεις και τη συντροφικότητα, ίσως να μπαίνεις σε μια νέα φάση, να ξεχνάς το προηγούμενο μοντέλο σχέσεων και να αναζητάς κάτι νέο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τώρα θα έχεις την ευκαιρία να κλείσεις εκκρεμότητες και να φύγει ένα τεράστιο βάρος από πάνω σου. Μην αφήνεις τίποτα “ανοιχτό”. Επίσης, μπορεί να επανέλθουν συνεργασίες ή συνεργάτες και αυτό να έχει και οικονομικό όφελος.

 

Ταύρος

Ταύρε, παρά τις όποιες δυσκολίες σε επικοινωνιακό επίπεδο αυτές τις μέρες μπορεί να έρθουν και χρήματα που σου οφείλονται ή να ξανασυζητηθούν κάποιες παλαιότερες συμφωνίες – προς όφελός σου.

Αισθηματικά

Η όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα είναι πολύ θετική και αφορά τις νέες γνωριμίες, τη δικτύωση και την κοινωνική σου ζωή που μπορεί να φέρει πολύ θετικές εκπλήξεις αυτήν την περίοδο! Όσο περισσότερο κυκλοφορείς, τόσο το καλύτερο!

Advertisements

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Γενικότερα αυτή τη βδομάδα το κυρίως θέμα είναι μάλλον τα επαγγελματικά με τις πολύ θετικές όψεις που τα αφορούν. Αν καταφέρεις να επικεντρωθείς στον στόχο τότε θα έχεις και τα αποτελέσματα που θέλεις.

 

Δίδυμοι

Δίδυμε, ακόμη και αν έχουν μαζευτεί πολλά, τώρα μπορούν να ξεκαθαριστούν οι υποχρεώσεις και οι προτεραιότητες. Ίσως ξεκινήσει και κάτι στον επαγγελματικό τομέα.

Αισθηματικά

Η δυσκολία στην επικοινωνία που αντιμετωπίζεις τις τελευταίες μέρες, μπορεί να μεταφερθεί στις οικογενειακές σχέσεις και αυτή είναι η πλευρά που θέλει περισσότερη προσοχή.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα είναι πολύ θετική και αφορά τα οικονομικά (στα οποία βρίσκεται η Αφροδίτη) και τα επαγγελματικά σου. Αυτές οι μέρες μπορούν να έχουν πολύ ενδιαφέρουσες και θετικές εξελίξεις σε αυτούς τους τομείς.

Advertisements

 

Καρκίνος

Καρκίνε, η όψη της Αφροδίτης (στο ζώδιό σου) με τον Ποσειδώνα είναι πολύ αρμονική και μπορεί να λειτουργήσει πολύ βοηθητικά σε όλους τους τομείς, ιδιαίτερα στον αισθηματικό που μπορεί να δημιουργήσει μια πολύ ρομαντική ατμόσφαιρα. Είσαι πάντως ένα βήμα κοντά σε κάποιον στόχο σου.

Αισθηματικά

Έχεις όρεξη να δουλέψεις σκληρά και να αποδείξεις τι αξίζεις στον επαγγελματικό τομέα. Καλό θα ήταν να έχεις την ίδια όρεξη για δουλειά και σε κάποιες από τις προσωπικές σου σχέσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Πρέπει κάποια στιγμή να αποδεχτείς ότι με κάποιους ανθρώπους πρέπει να κρατάς τις αποστάσεις σου και να μην τους ανοίγεσαι. Δεν είναι όλοι έτσι όπως φαίνονται. Καμιά φορά βοηθά να είσαι και λίγο καχύποπτος.

 

Λέων

Λέων, η όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 27 είναι πολύ θετική και αφορά τη διάθεση, την ψυχολογική σου κατάσταση και την εξαιρετική διαίσθηση που μπορεί να έχεις αυτές τις μέρες. Είσαι έτοιμος για νέους στόχους και ίσως προκύψει και μια νέα συμφωνία αυτές τις μέρες.

Αισθηματικά

Η επικοινωνία είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά σου και ορισμένες φορές θεωρείς ότι μπορείς να βρεις ισορροπίες ακόμη και με ανθρώπους που είναι ίσως και ιδιαίτερα δύσκολοι.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μια νέα σχέση ή συνεργασία, αλλά και ένα ταξίδι αυτή την περίοδο ή μια εμπειρία θα συμβάλλει στο να αλλάξει λίγο ο τρόπος που σκέφτεσαι. Όλα αυτά τα ενδεχόμενα σε γεμίζουν ενέργεια.

 

Παρθένος

Παρθένε, πρέπει να δοθεί περισσότερη προσοχή στον πρακτικό τομέα και να λύνονται προβλήματα που εκκρεμούν και να οργανώνεσαι με τέτοιο τρόπο ώστε να ανταποκρίνεσαι όσο θεωρείς ότι χρειάζεται ή όσο θέλεις στις περιστάσεις.

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας σχηματίζουν μια πολύ θετική όψη που αφορά την κοινωνική σου ζωή, τις σχέσεις, τη συντροφικότητα και τις ομάδες. Νιώθεις ότι δικτυώνεσαι, γνωρίζεις νέους ανθρώπους και αρχίζεις να νιώθεις ότι με ένα συγκεκριμένο άτομο υπάρχει κάτι που σας συνδέει ιδιαίτερα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Θες να έρθουν μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου, αλλά αυτές δεν έρχονται μόνες τους. Πρέπει κι εσύ να βοηθήσεις προκειμένου η ζωή σου να μοιάζει διαφορετική.

 

Ζυγός

Ζυγέ, να θυμάσαι πως κανείς δεν μπορεί να διαβάσει την σκέψη σου και πως όταν θες κάτι, θα πρέπει να το λες δυνατά. Αυτό ισχύει τόσο για την επαγγελματική σου ζωή, όσο και για την προσωπική σου.

Αισθηματικά

Από τη μία μεριά χεις την τάση να θες να γίνουν κάποιες συζητήσεις και επιδιορθώσεις σε κάποιες σχέσεις σου, από την άλλη μπορεί να υπάρχει και μια ένταση κάποιες φορές που καλείσαι να τη διαχειριστείς και δεν ξέρεις πάντα το πώς.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 27 είναι πολύ αρμονική και επηρεάζει με τον πιο θετικό τρόπο τα επαγγελματικά σου συνολικά ή ένα συγκεκριμένο επαγγελματικό θέμα. Μπορείς να αρχίσεις να ασχολείσαι σοβαρά με τα σχέδιά σου!

 

Advertisements

Σκορπιός

Σκορπιέ, από τη μια οι υποχρεώσεις στην δουλειά και από την άλλη η προσωπική σου ζωή, την οποία φαίνεται να έχεις αφήσει σε δεύτερη μοίρα, δεν ξέρεις που να κάνεις φόκους και να αφιερώσεις τον χρόνο σου.

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας σχηματίζουν μια πολύ θετική όψη στις 27 που αφορά τον έpωτα, τη δημιουργικότητα, τους στόχους και τη διεύρυνση των οριζόντων σου. Νιώθεις ότι απελευθερώνεσαι από οτιδήποτε αρνητικό!

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μην αφήνεις τους άλλους να παίρνουν αποφάσεις για σένα. Οι συμβουλές είναι καλοδεχούμενες, αλλά στην πραγματικότητα, μόνο εσύ ξέρεις ποια θα είναι η σωστή απόφαση.

 

Τοξότης

Τοξότη, η πολύ θετική όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ένα θέμα που έχει να κάνει με τα οικονομικά ή με το σπίτι και η εξέλιξη να είναι επιβραβευτική. Ίσως σκέφτεσαι αυτήν την περίοδο κάποιες αλλαγές στο σπίτι ή μετακόμιση ή συγκατοίκηση.

Αισθηματικά

Advertisements

Κάποια νέα σε βάζουν σε σκέψεις για την πορεία της σχέσης σου. Πριν όμως οι σκέψεις αυτές διογκωθούν στο μυαλό σου, καλό θα ήταν να κάνεις μια συζήτηση με το ταίρι σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είσαι πια σε θέση όχι μόνο να κάνεις σχέδια, αλλά και να τα εφαρμόσεις και σίγουρα να γίνεις περισσότερο διεκδικητικός στον οικονομικό τομέα. Προσπάθησε να εφαρμόσεις την ίδια στρατηγική και στα προσωπικά σου.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε, αρχίζεις να συνεννοείσαι καλύτερα με τους γύρω σου, να εκφράζεσαι με ακρίβεια και να καταλαβαίνεις και τα μη προφανή μηνύματα. Είναι μια περίοδος επίσης που μπορείς να βγεις και να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και να ανταλλάξεις ιδέες.

Αισθηματικά

Η όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 27 είναι πολύ αρμονική και αφορά τις σχέσεις, κυρίως τις συναισθηματικές, και τις νέες γνωριμίες. Είναι πολύ θετικό το ότι η κοινωνική σου ζωή αποκτά ενδιαφέρον αυτήν την περίοδο και είσαι έτοιμος να αφήσεις λίγο περισσότερο τον έλεγχο όταν είσαι με άτομα που σε ενδιαφέρουν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Advertisements

Ίσως οριστικοποιηθεί μια συνεργασία ή μια συμφωνία αυτές τις μέρες. Έχε τα ραντάρ σου ανοιχτά για να μην χάσεις τις νέες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

 

Υδροχόος

Υδροχόε, φαίνεται πως ξεκαθαρίζει ένα θέμα με ένα φιλικό πρόσωπο, ενώ γνωρίζεις και μια ομάδα ανθρώπων και να εξελίξει και ένα επαγγελματικό θέμα. Είναι πάντως μια ενδιαφέρουσα περίοδος σε κοινωνικό επίπεδο.

Αισθηματικά

Ίσως ένα γεγονός ή ένας άνθρωπος να συμβάλλουν στο να αλλάξει λίγο ο τρόπος που σκέφτεσαι και η αλλαγή αυτή να σε παρακινήσει να φέρει και εσύ κάτι νέο και διαφορετικό στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας σχηματίζουν μια πολύ θετική όψη στις 27 που αφορά την εργασία και τα οικονομικά. Ίσως αυτές τις μέρες γίνει μια πρόταση για να αναλάβεις ένα νέο πρότζεκτ ή δημιουργήσεις εσύ κάτι νέο στη δουλειά που θα λάβει αναγνώριση.

 

Ιχθύς

Ιχθύ, υπάρχουν, πιθανότατα, κάποια θέματα που εκκρεμούν, ίσως κάποιες σκέψεις ή κάποια αισθήματα που έχουν έρθει τελευταία στην επιφάνεια και χρειάζονται την επεξεργασία σου.

Advertisements

Αισθηματικά

Η όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα είναι πολύ θετική και αφορά τον έpωτα και τη δημιουργικότητα. Ο Ποσειδώνας είναι και κυβερνήτης σου και βρίσκεται στο ζώδιό σου και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί κάτι νέο στον αισθηματικό τομέα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι μια περίοδος πρακτικών εξελίξεων κυρίως, και ίσως χρειαστεί να δουλέψεις λίγο παραπάνω από το σύνηθες, το αποτέλεσμα όμως, θα είναι πολύ επιβραβευτικό.

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα