Μην χασετε

Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σου (10-16/08)

Αλλάζει η ψυχολογική μας διάθεση!!

Η εβδομάδα ξεκινά με πολλές ανατροπές και αλλαγές που θα επηρεάσουν την ψυχολογική μας διάθεση και η συμπεριφορά μας θα αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη.

Advertisements

Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί ότι και αν κάνουμε με όποια άτομα και αν βρεθούμε, κινήσεις και λόγια θα πρέπει να γίνονται με μέτρο. Σε όλα αυτά ευθύνεται ο Ερμής στον Λέοντα που στις 10. 08 σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο οδηγεί σε υπερβολές και καταστάσεις που θα μας προκαλέσουν ένταση και εσωτερική ταραχή, θα ξεσπάσουμε πάνω σε πρόσωπα που αγαπάμε και πρέπει να κρατήσουμε αποστάσεις από συνεργάτες και άτομα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά μας, ενδέχεται να πούμε κάτι που θα το μετανιώσουμε μετά.

Προσοχή μεγάλη και μέσα στη σχέση μας, δεν θα μπορέσουμε να εκφράσουμε αυτά που νιώθουμε πραγματικά θα εγκλωβίσουμε τα βαθιά μας συναισθήματα και θα καταπιέσουμε τον εαυτό μας. Οι σκέψεις που κάνουμε δεν συμβαδίζουν με των άλλων, για αυτό και πρέπει να σεβαστούμε τις επιθυμίες τους.

Πιο πολύ από αυτή την τάση θα επηρεαστούν τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (ΤαύροςΛέωνΣκορπιόςΥδροχόος) που είναι γεννημένοι τις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου.

Στις 13. 08 ο Άρης στον Κριό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εμφανίζει συναισθηματικές ταραχές που δεν μπορούμε να ελέγξουμε και βγαίνουν στην επιφάνεια γεγονότα που μας ταλαιπώρησαν το τελευταίο διάστημα και μας δημιούργησαν προβλήματα σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο. Οι ανασφάλειες κυριαρχούν και δημιουργούν εμπόδια στα προσωπικά μας θα υπάρξει έντονο παρασκήνιο που δεν θα μπορέσουμε να ελέγξουμε και θα καταλήξουμε σε αδιέξοδα και λάθος επιλογές.

Κάποια θέματα μας δεν θα εξελιχθούν έτσι όπως τα περιμένουμε και αυτό θα μας ρίξει ψυχολογικά. Δεν πρέπει να βγάλουμε βιαστικά συμπεράσματα και να περιορίσουμε τις ανασφάλειες και τους εσωτερικούς μας φόβους. Να πιστέψουμε στον εαυτό μας και στις δυνατότητες μας. Αν δεν μπορούμε να ελέγξουμε την συμπεριφορά μας καλύτερα να κρατήσουμε αποστάσεις από πρόσωπα και καταστάσεις για να μην φτάσουμε στα άκρα.

Σε κρίση θα βρίσκονται τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (ΚριόςΚαρκίνοςΖυγόςΑιγόκερως) του τρίτου δεκαημέρου.

Μέσα του μήνα και συγκεκριμένα στις 16. 08 ο Ήλιος στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Άρη στον Κριό μας βοηθά να πάρουμε τα πάνω μας και να ασχοληθούμε εντατικά με ζητήματα της καθημερινότητας αλλά και με προσωπικά μας θέματα. Γινόμαστε πιο δυνατοί και σταθεροί σε αυτά που θέλουμε να κάνουμε το πάθος μας κυριεύει και θα κερδίσουμε τους άλλους με την γοητεία και την αποφασιστικότητα μας.

Θα βρούμε τον χρόνο να απολαύσουμε στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας με πρόσωπα που αγαπάμε, με άτομα που έχει καιρό να δούμε, να ανταλλάξουμε ιδέες και απόψεις μαζί τους, να αφιερώσουμε χρόνο στο ταίρι και στη σχέση μας. Σε επαγγελματικό επίπεδο θα γίνουμε γενναιόδωροι και αποφασιστικοί θα προωθήσουμε σχέδια και στόχους, θα δούμε κάποιες ιδέες μας να αποκτούν σάρκα και οστά.

Advertisements

Από αυτή την τάση θα ευνοηθούν πιο πολύ τα ζώδια της φωτιάς (ΚριόςΛέωνΤοξότης) και του αέρα (ΔίδυμοιΖυγόςΥδροχόος) που είναι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων.

 

Κριός

Κριέ, μην πιέζεις το σώμα σου περισσότερο απ’ όσο αντέχει. Οι στιγμές ξεκούρασης είναι σημαντικές για να μπορέσεις να γεμίσεις μπαταρίες και να έχεις ενέργεια να πετύχεις τους στόχους σου.

Αισθηματικά

Η όψη του Ήλιου με τον Άρη στις 16 (ο Άρης είναι κυβερνήτης σου και βρίσκεται στο ζώδιό σου) είναι μια πολύ θετική ένδειξη για την αισθηματική σου ζωή. Αξιοποίησέ την!

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ένα νέο πρότζεκτ στη δουλειά ίσως αρχίζει και σε αγχώνει. Δεν είναι ανάγκη να το επωμισθείς όλο εσύ όμως. Ζήτα βοήθεια από τους συναδέλφους σου, όπου πιστεύεις ότι τη χρειάζεσαι.

 

Advertisements

Ταύρος

Ταύρε, ο Ήλιος σχηματίζει μια πολύ θετική όψη με τον Άρη που αφορά το σπίτι, την οικογένεια, αλλά και τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση. Αυτές τις μέρες μπορείς να κάνεις κάποιες θετικές αλλαγές σε πολλούς τομείς και να βελτιώσεις τον χώρο σου αλλά και τις στενές προσωπικές σου σχέσεις.

Αισθηματικά

Αναζητάς μια αλλαγή στη ζωή σου, αλλά δεν ξέρεις τι ακριβώς είναι αυτό που ψάχνεις. Γι’ αυτό υπάρχουν οι φίλοι όμως, για να σε συμβουλεύσουν και να σου σταθούν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις πέσεις με τα μούτρα στη δουλειά και αυτό σου στερεί χρόνο από την οικογένεια και τους φίλους σου. Προσπάθησε να βρεις εκείνη την χρυσή τομή, για να μην χάνεις πολύτιμες στιγμές ούτε από το ένα, ούτε από το άλλο.

 

Δίδυμοι

Δίδυμε, πολλές φορές, τείνεις να υπεραναλύεις τα πράγματα, με αποτέλεσμα αυτά να χάνουν τις πραγματικές τους διαστάσεις και να μην μπορείς να δεις καθαρά ποιες είναι κινήσεις που πρέπει να κάνεις.

Αισθηματικά

Η όψη του Ήλιου με τον Λέοντα στις 16 είναι πολύ θετική και αφορά την κοινωνική σου ζωή και τις φιλικές σχέσεις, μπορείς να βγεις, να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και να ανταλλάξεις ιδέες. Εννοείται ότι σε περιτριγυρίζει και μια ενδιαφέρουσα ρομαντική γνωριμία με αυτήν την όψη.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μην περιμένεις να σου έρθουν όσα ονειρεύεσαι, ουρανοκατέβατα. Για να πετύχεις το οτιδήποτε, πρέπει να επενδύσεις χρόνο και να καταβάλεις προσπάθεια.

 

Καρκίνος

Καρκίνε, έχεις φορτώσεις το πρόγραμμά σου με άπειρες υποχρεώσεις, απέναντι στις οποίες δεν προλαβαίνεις να είσαι συνεπής. Προσπάθησε να οργανωθείς και να δεις αν τελικά κάποια πράγματα, πρέπει απλά να μην τα κάνεις προς το παρόν.

Αισθηματικά

Σιγά-σιγά, η ζωή σου μπαίνει σε μια σειρά. Μπορεί τα πράγματα να μην μοιάζουν ακόμα ιδανικά, αλλά φαίνεται πως βρίσκεις και πάλι τα πατήματά και βγαίνεις από την ομίχλη των τελευταίων ημερών.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η όψη του Ήλιου με τον Άρη στις 16 είναι πολύ αρμονική και πολύ θετική και για τα επαγγελματικά και για τα οικονομικά σου. Οι εξελίξεις μάλιστα μπορεί να είναι εντυπωσιακές αυτήν την περίοδο.

 

Λέων

Λέων, η πολύ αρμονική όψη του Ήλιου με τον Άρη είναι μια ένδειξη αισιοδοξίας και ότι πλησιάζεις κοντά σε κάποιους στόχους σου. Ίσως προετοιμάζεται και ένα ταξίδι, αφού ο Άρης βρίσκεται και στο σχετικό σημείο.

Αισθηματικά

Ο Αύγουστος μέχρι στιγμής σου έχει δημιουργήσει ανάμικτα συναισθήματα. Σήμερα είναι μια μέρα όμως, που τα πράγματα θα είναι λίγο πιο ξεκάθαρα και θα καθορίσουν έστω και σε μικρό βαθμό τη συνέχεια του μήνα σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις αναλάβει πιο πολλές ευθύνες απ’ όσες μπορείς να διαχειριστείς αυτή τη στιγμή. Καλό θα ήταν να πεις και μερικά όχι, αλλιώς το μόνο που θα καταφέρεις είναι να κουραστείς και να μην μπορείς να αποδώσεις σε κανέναν τομέα.

 

Παρθένος

Παρθένε, μην αφήσεις τυχόν στραβοπατήματα να σε πάνε πίσω σήμερα. Προσπάθησε να μην τους δώσεις μεγαλύτερη αξία απ’ όσο πρέπει και στο τέλος της εβδομάδας θα βγεις εσύ ο νικητής.

Advertisements

Αισθηματικά

Ο προσωπικός σου χρόνος και οι στιγμές με τον εαυτό σου, είναι μεγάλης σημασίας για εσένα. Δεν πειράζει αν πεις και μερικά όχι, οι δικοί σου άνθρωποι θα καταλάβουν και θα δείξουν κατανόηση.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η πολύ αρμονική όψη του Ήλιου με τον Άρη στις 16 αφορά και τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση, αλλά και τα οικονομικά. Μπορεί να αναλάβεις ένα νέο επαγγελματικό έργο ή να κλείσεις μια συμφωνία.

 

Ζυγός

Ζυγέ, αναζητάς αυτό που θα δώσει και πάλι νόημα στις μέρες σου. Η ρουτίνα αρχίζει να σε κουράζει και περιμένεις να σου συμβεί κάτι συγκλονιστικό που θα σε βγάλει από αυτήν. Τα συγκλονιστικά όμως, δεν συμβαίνουν από μόνα τους.

Αισθηματικά

Ο Ήλιος και ο Άρης σχηματίζουν μια πολύ αρμονική όψη που μπορεί να φέρει νέες γνωριμίες και ίσως μια νέα αισθηματική σχέση.

Advertisements

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αρχίζεις να μιλάς και να λες δυνατά αυτά που σκέφτεσαι (ευτυχώς όχι όλα όμως). Ήρθε η ώρα να διεκδικήσεις όσα πιστεύεις ότι σου αξίζουν, ακόμα κι αν συναντάς εμπόδια μπροστά σου.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ, παρά τις όποιες δυσκολίες σε επικοινωνιακό επίπεδο αυτή τη βδομάδα μπορεί να έρθουν και χρήματα που σου οφείλονται ή να ξανασυζητηθούν κάποιες παλαιότερες συμφωνίες – προς όφελός σου.

Αισθηματικά

Οι σχέσεις βελτιώνονται και φαίνεται ότι υπάρχει διάθεση για μεγαλύτερη κατανόηση και ενσυναίσθηση από όλες τις πλευρές, ακόμη και στις σχέσεις που αντιμετώπιζαν κάποιες δυσκολίες τελευταία.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η όψη του Ήλιου με τον Άρη στις 16 είναι πολύ θετική και σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου και αυτές τις μέρες διαφαίνεται μια ευκαιρία σε αυτόν τον τομέα. Προετοιμάσου για κάτι νέο και οργάνωσε τον χρόνο σου.

Advertisements

 

Τοξότης

Τοξότη, ίσως δεις κάποια πρόσωπα από το παρελθόν και αυτό να είναι ευχάριστο για να μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις κάποιες υποθέσεις που είναι σε εκκρεμότητα.

Αισθηματικά

Η όψη του Ήλιου με τον Άρη είναι πολύ θετική και αφορά τον έρωτα, την αισιοδοξία και τη χαρά της ζωής γενικότερα. Είναι μια πολύ αρμονική όψη μεταξύ δύο εκπληκτικών ουράνιων σωμάτων που συμβολίζουν την τύχη και την ενέργεια.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Υπάρχει μια να επανέλθουν συνεργάτες ή συνεργασίες από το παρελθόν και να συνεχίσεις πρότζεκτ που είχες αφήσει μισοτελειωμένα.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε, αύτη η περίοδος της ζωής σου προσφέρεται για να κάνεις επιδιορθωτικές κινήσεις, να εξετάσεις θέματα του παρελθόντος ή για να επιστρέψουν πρόσωπα και συνεργασίες.

Αισθηματικά

Advertisements

Πολλοί τομείς της ζωής σου ευνοούνται αυτήν την περίοδο, όπως είναι τα ταξίδια, οι συναλλαγές με το εξωτερικό, οι ανοιχτοί ορίζοντες, η ανοιχτή σκέψη, αλλά και οι βαθύτερες επιθυμίες σου που ξαφνικά έρχονται στην επιφάνεια για να τις επεξεργαστείς.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η όψη του Ήλιου με τον Άρη στις είναι πολύ θετική και αφορά τα οικονομικά και ιδιαίτερα τις οικονομικές συμφωνίες που μπορείς να κάνεις αυτήν την περίοδο ή τα οικονομικά που μοιράζεσαι με άλλους – με την οικογένεια για παράδειγμα.

 

Υδροχόος

Υδροχόε, γενικότερα φαίνεται ότι διευρύνονται οι ορίζοντές σου και σε αυτό μπορεί να συμβάλλουν και νέοι άνθρωποι και συνεργάτες που ίσως γνωρίζεις, αλλά και νέα μέρη που επισκέπτεσαι και κάποιες εμπειρίες.

Αισθηματικά

Τα αισθηματικά σου μπορούν να έχουν μια πολύ θετική εξέλιξη με την όψη του Ήλιου με τον Άρη στις 16 που είναι πολύ αρμονική. Ευνοούνται όμως και οι νέες γνωριμίες και οι συνεργασίες με αυτήν την όψη.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Advertisements

Φαίνεται πως θα έχεις εξελίξεις με ένα δημιουργικό σου σχέδιο ή και στον επαγγελματικό τομέα, γιατί και οι συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο. Έχε λοιπόν, τα ραντάρ σου ανοιχτά

 

Ιχθύς

Ιχθύ, οι σχέσεις αυτές τις μέρες είναι ιδιαίτερα σημαντικές, είτε είναι συναισθηματικές, είτε είναι συνεργασίες και φυσικά υπάρχει πάντα η πιθανότητα να προκύψουν νέες ή να επαναπροσδιοριστούν ήδη υπάρχουσες.

Αισθηματικά

Όσο καλύτερα οργανώνεις την καθημερινότητά σου, τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχεις, γενικά, καθώς και ότι όταν δίνεσαι με πάθος σε κάτι νέο, αυτό από μόνο του είναι το καλύτερο αποτέλεσμα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η όψη του Ήλιου με τον Άρη στις 16 είναι πολύ θετική και σχετίζεται με ένα επαγγελματικό έργο και τα οικονομικά σου. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αναλάβεις αυτές τις μέρες μια νέα ευθύνη στη δουλειά ή ένα νέο επαγγελματικό έργο.

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα