Μην χασετε

Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σου (20-26/07)

Κριός

Κριέ, η νέα Σελήνη στις 20 μπορεί να έχει κάποιες δυσκολίες, αλλά φέρνει και εξελίξεις στον τομέα της οικογένειας και σε οτιδήποτε έχει να κάνει με το σπίτι. Καλό θα ήταν να αποφεύγεις τις εντάσεις και να αναζητήσεις λύσεις και ιδέες που να τους έχουν όλους ευχαριστημένους.

Αισθηματικά

Επαναξιολογείς τις προτεραιότητές σου και αρχίζεις να βλέπεις τι πρέπει να κρατήσεις για τον εαυτό σου – είτε είναι ο χρόνος, η ακεραιότητα, η αυτονομία ή η αυτοεκτίμηση.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Advertisements

Ανακαλύπτεις νέους τρόπους για να δώσεις δύναμη στη φωνή σου και να την χρησιμοποιήσεις για όλους αυτούς τους σκοπούς που είναι σημαντικοί για εσένα.

 

Ταύρος

Ταύρε, έχεις πολλές ιδέες, οι οποίες όμως δεν πατάνε πάντα γερά στην πραγματικότητα. Ίσως ήρθε η ώρα να κάνεις μερικά πιο ρεαλιστικά όνειρα.

Αισθηματικά

Advertisements

Η νέα Σελήνη στις 20 φέρνει εξελίξεις στον τομέα της επικοινωνίας, των συμφωνιών και των νέων γνωριμιών. Είναι πολύ ευχάριστο που μπαίνεις σε μια κοινωνική φάση, όμως δεν αξίζουν όλοι όσοι επιχειρούν να μπουν στη ζωή σου την ίδια προσοχή.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μην φορτώνεις τον εαυτό σου με περισσότερα απ’ όσα μπορεί να αντέξει. Να θυμάσαι πως είσαι άνθρωπος και έχεις κι εσύ δικαίωμα να μην αποδίδεις πάντα στο 100%.

 

Δίδυμοι

Δίδυμε, καμιά φορά τα όρια δεν είναι εντελώς ξεκάθαρα. Είναι σημαντικό να λες δυνατά μέχρι που πρέπει να φτάνουν φίλοι και γνωστοί.

Advertisements

Αισθηματικά

Έλα ξανά σε επαφή με τα συναισθήματά σου και άνοιξε νέα κεφάλαια στη ζωή σου, που θα σε βοηθήσουν να απαγκιστρωθείς από το παρελθόν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η νέα Σελήνη στις 20 πραγματοποιείται στον δεύτερο οίκο σου και φέρνει ένα νέο ξεκίνημα στον οικονομικό τομέα. Γενικότερα πρέπει να είσαι καλά προγραμματισμένος με τα οικονομικά σου αυτόν τον μήνα και να επιχειρήσεις να τα βάλεις σε μια σειρά.

 

Καρκίνος

Καρκίνε, η νέα Σελήνη στις 20 πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και είναι μια ένδειξη νέων ξεκινημάτων και ευκαιριών που θα παρουσιαστούν στο επόμενο δεκαήμερο. Μπορεί όμως να φέρνει και μια ένταση στην ατμόσφαιρα αυτές τις μέρες.

Αισθηματικά

Διατήρησε τις ισορροπίες και βρες χρόνο για τα πράγματα που θες εσύ να κάνεις. Τυχόν τριβές στην σχέση σου θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με προσοχή και χωρίς σπασμωδικές κινήσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορεί αυτές τις μέρες να νιώθεις την ανάγκη να έρθεις σε αντιπαράθεση με συνεργάτες, λόγω ασυνεννοησίας, αλλά μην πέσεις σε αυτή την παγίδα. Πάρε ανάσες και όλα θα φτιάξουν.

 

Λέων

Λέων, η νέα Σελήνη στις 20 πραγματοποιείται στον δωδέκατο οίκο σου και ενώ μπορεί αυτές τις μέρες να είσαι ψυχολογικά σε μια περίεργη κατάσταση, η Σελήνη αυτή είναι μια ένδειξη ότι έρχεται μια συνολική εσωτερική ανανέωση.

Αισθηματικά

Θες να έρθουν μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου και τις θες να έρθουν τώρα. Αυτό όμως δεν μπορεί να γίνει από την μια μέρα στην άλλη. Μπορεί εσύ να μην το αντιλαμβάνεσαι, αλλά οι αλλαγές γίνονται καθημερινά, έστω κι αν είναι μικρές.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις ανάγκη να είσαι σε εγρήγορση και είναι καλύτερο αυτή η εγρήγορση να διοχετεύεται στη δουλειά σου, ώστε στο σπίτι να περνάς ήρεμα.

 

Παρθένος

Παρθένε, είσαι σε εκείνη την φάση που δεν ξέρεις τι θέλεις. Από την μια αναζητάς προσωπικό χρόνο για να μείνεις με τον εαυτό και από την άλλη θες να περιτριγυρίζεσαι συνεχώς από ανθρώπους.

Αισθηματικά

Η νέα Σελήνη στις 20 μπορεί να σε δικτυώσει τις επόμενες μέρες και να φέρει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και συναντήσεις. Βέβαια δεν είναι ακριβώς περίοδος που μπορείς να εμπιστεύεσαι όποιον μπαίνει στη ζωή σου, ακόμη και αν φαινομενικά έχει καλές προθέσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Άσε το παρελθόν στο παρελθόν και ξεκίνα να οραματίζεσαι τις μέρες που θα έρθουν. Πού θες να είσαι σε έναν μήνα; Δεν χρειάζεται όλα τα σχέδια να είναι μακροπρόθεσμα και μεγαλεπίβολα.

 

Ζυγός

Ζυγέ, ξυπνάς με ενέργεια και διάθεση για να αδράξεις κάθε στιγμή της ημέρας. Τυχόν προβλήματα που παρουσιαστούν, θα μπορέσεις να τα αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία και λογική.

Αισθηματικά

Σε μια σχέση πρέπει να καταβάλλουν και οι δυο προσπάθειες, για να συνεχίσει να είναι δροσερή και φρέσκια. Είναι πολύ εύκολο να πέσεις στην παγίδα της καθημερινότητας και της ρουτίνας.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η νέα Σελήνη στις 20 μπορεί να φέρει ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα. Παρ’ όλα αυτά οι ισορροπίες ίσως είναι δύσκολο να διατηρηθούν αυτές τις μέρες για αυτό οι κινήσεις σου πρέπει να είναι προσεκτικές.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ, η νέα Σελήνη στις 20 μπορεί να φέρει την επίλυση ενός ζητήματος που εκκρεμεί ή να σε φέρει πιο κοντά στον στόχο σου. Οι μέρες αυτές όμως μπορεί να έχουν εντάσεις και χρειάζεται λίγη προσοχή.

Αισθηματικά

Τι είναι αυτό που λαχταράς αυτή τη στιγμή; Μια προαγωγή, έναν νέο έpωτα, μια απόδραση κάπου όμορφα και ήσυχα. Εντόπισέ το και άρχισε να δουλεύεις για να το κάνεις πραγματικότητα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σιγά-σιγά οι προσπάθειές σου τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική σου ζωή αναγνωρίζονται και αυτό σου δίνει ακόμα περισσότερη όρεξη για να συνεχίσεις δυναμικά.

 

Τοξότης

Τοξότη, τον τελευταίο καιρό έχεις βιώσει πολλές νέες καταστάσεις και έχεις αποκτήσει νέες εμπειρίες. Ήρθε η ώρα να δεις πώς μπορείς να τις ενσωματώσεις στην καθημερινότητά σου.

Αισθηματικά

Μια σχέση θέλει προσπάθεια και από τις δυο μεριές, είτε αυτή είναι εpωτική, είτε είναι φιλική. Μην επαναπαύεσαι και δείξε στους αγαπημένους σου ανθρώπους, πόση σημασία έχουν για εσένα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η νέα Σελήνη στις 20 μπορεί να φέρει μια οικονομική συμφωνία ή μια θετική εξέλιξη στον οικονομικό τομέα στο δεκαήμερο που ακολουθεί. Παρ’ όλα αυτά οι συμφωνίες θέλουν προσοχή αυτές τις μέρες και ίσως μπεις σε ένα δίλημμα που θα σε προβληματίσει.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε, έχεις πια μια πιο ξεκάθαρη εικόνα των προτεραιοτήτων σου και δεν χάνεις χρόνο, κάνοντας ανούσια πράγματα που απλά σου απορροφούν ενέργεια.

Αισθηματικά

Η νέα Σελήνη στις 20 πραγματοποιείται στον έβδομο οίκο σου που σχετίζεται με τη συντροφικότητα και τις συνεργασίες και είναι πιθανό να φέρει ένα νέο ξεκίνημα σε αυτούς τους τομείς. Μπορεί όμως να τίθεται και ένα δίλημμα αυτό το διάστημα που να σε μπερδεύει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Καλή η δουλειά και η καριέρα, αλλά ακόμα καλύτερη η ψυχική σου υγεία. Μην ξεχνάς να κάνεις διαλείμματα και να δίνεις αγάπη στο σώμα και το μυαλό σου.

 

Υδροχόος

Υδροχόε, σιγά-σιγά βάζεις τις υποχρεώσεις σου σε μια σειρά και τις φέρνεις μια-μια εις πέρας. Είναι σημαντικό που μπορείς και οργανώνεις τον χρόνο σου για να μην μένεις πίσω σε τίποτα.

Αισθηματικά

Μην ζορίζεις πολύ τις καταστάσεις στα προσωπικά σου. Κάποια πράγματα έρχονται από μόνο τους, γι’ αυτό έχουν και τόσο ενδιαφέρον άλλωστε.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η νέα Σελήνη στις 20 μπορεί να φέρει ένα νέο ξεκίνημα στη δουλειά, ίσως αναλάβεις ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα για παράδειγμα. Επίσης, μπορεί να σχετίζεται και με μια απόφαση να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου. Πάντως να αποφεύγεις τις εντάσεις αυτές τις μέρες.

 

Ιχθύς

Ιχθύ, η ευεξία σου θα πρέπει να έχει πιο πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου από δω και πέρα. Όταν το σώμα σου, σου στέλνει σημάδια κούρασης θα πρέπει να μην το αγνοείς πια.

Αισθηματικά

Η νέα Σελήνη στις 20 πραγματοποιείται στον πέμπτο οίκο σου που αφορά τον έpωτα και τη δημιουργικότητα και το δεκαήμερο που ακολουθεί μπορεί να φέρει ένα νέο ξεκίνημα. Όμως οι εντάσεις στην επικοινωνία δεν λείπουν αυτές τις μέρες.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Όσο μεγαλώνεις, τόσο αυξάνονται και οι ανάγκες σου, υλικές και συναισθηματικές. Μην φοβάσαι να διεκδικήσεις όλα αυτά που πιστεύεις ότι σου αξίζουν.

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα