Μην χασετε

Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σου (13-19/07)

Κριός

Κριέ, μερικά μικρά διαλείμματα θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα του τι θες να σου φέρει το μέλλον. Οι βιαστικές κινήσεις δεν βοήθησαν ποτέ κανέναν.

Advertisements

Αισθηματικά

Επικεντρώσου σε εκείνους που είναι πάντα εκεί για σένα. Αναρωτήσου: Τι μπορώ να κάνω για να δείξω στα αγαπημένα μου πρόσωπα πόσο με ενδιαφέρουν;

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η όψη του Ήλιου με τον Πλούτωνα μπορεί να δείχνει μια αντίθεση που αφορά την οικογένεια και τα επαγγελματικά. Οι απαιτήσεις και από τις δύο πλευρές είναι αρκετές αυτή τη βδομάδα και μπορεί να νιώθεις λίγο διχασμένος. Αν βρεις ισορροπίες σ’ αυτά τα δύο θα λυθεί ένα μεγάλο πρόβλημα.

 

Ταύρος

Ταύρε, η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα μπορεί να προκαλεί παιχνίδια εξουσίας στην επικοινωνία και αυτό είναι κάτι που καλύτερα να αποφύγεις πάση θυσία αυτή τη βδομάδα. Πιθανότατα ετοιμάζεται και ένα ταξίδι αυτήν την περίοδο.

Αισθηματικά

Ο έpωτας κατέχει σημαντική θέση στη ζωή σου τον τελευταίο καιρό. Προσοχή όμως, μην δώσεις λάθος εντυπώσεις. Ίσως, θα έπρεπε να πάρεις τα πράγματα πιο χαλαρά.

Advertisements

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Όταν τα πράγματα δεν πάνε έτσι όπως τα έχεις υπολογίσει, δεν σημαίνει ότι απέτυχες. Απλά ίσως πρέπει να δοκιμάσεις μια διαφορετική τακτική. Ίσως πάρεις κάποια νέα που δεν τα περίμενες. Είναι στο χέρι σου να διαχειριστείς σωστά την πληροφορία που θα σου δοθεί.

 

Δίδυμοι

Δίδυμε, αν ψάχνεις για μια λογική απάντηση στα πάντα, μάλλον χάνεις τον χρόνο σου. Κάποια πράγματα απλά συμβαίνουν και δεν χρειάζεται να τα υπεραναλύεις.

Αισθηματικά

Αν αισθάνεσαι πως η ζωή σου είναι κάπως άδεια αυτόν τον καιρό, ίσως πρέπει να κάνεις ένα διάλειμμα από την καθημερινότητά σου. Μια απόδραση σε έναν κοντινό προορισμό θα σε κάνει να καθαρίσεις το μυαλό σου και να γεμίσεις μπαταρίες. Αν θες οι γύρω σου να αλλάξουν συμπεριφορά απέναντί σου, θα πρέπει κι  εσύ να κάνεις κάποιες αλλαγές. Όλες οι καταστάσεις έχουν δυο πλευρές.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα είναι μια πιθανή ένδειξη ότι γίνεται μια οικονομική διαπραγμάτευση αυτές τις μέρες. Χρειάζεται να είσαι διεκδικητικός, αλλά ταυτόχρονα και διακριτικός και να αποφεύγεις τα παιχνίδια εξουσίας.

Advertisements

 

Καρκίνος

Καρκίνε, καθώς η ομίχλη αρχίζει να διαλύεται, αρχίζεις να σκέφτεσαι τι χρειάζεσαι και ποιο θα είναι το επόμενό σου βήμα. Όλη αυτήν τη φρέσκια ενέργεια την αξιοποιείς και αρχίζεις να νιώθεις ο παλιός καλός σου εαυτός.

Αισθηματικά

Η αντίθεση του Ήλιου στο ζώδιο σου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ίσως είναι μια ένδειξη ότι σε μια σχέση ή συνεργασία παίζονται παιχνίδια εξουσίας, κάτι που θα ήταν καλό να αποφύγεις αυτές τις μέρες. Σημασία έχουν αυτά που μας ενώνουν στην παρούσα φάση και όχι αυτά που μας χωρίζουν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι τόσο πολλές οι ιδέες που έχεις που αρχίζουν και σε αγχώνουν. Να θυμάσαι πως δεν είναι ανάγκη κάθε ιδέα να μετουσιώνεται σε κάτι χειροπιαστό, αν δεν γίνει πρώτα συγκεκριμένη.

 

Λέων

Λέων, αντιμετωπίσε ό, τι μοιάζει κολλημένο στο παρελθόν, λέγοντας αντίο σε κάτι που αντιπροσωπεύει τον παλιό εαυτό σου και ανοίγοντας τον δρόμο για κάτι το νέο. Αυτός ο μήνας θα σε βοηθήσει να δεις πώς μπορείς να ενσωματώσεις τις νέες εμπειρίες που έχεις αποκτήσει τους τελευταίους μήνες, στην καθημερινότητά σου.

Αισθηματικά

Δυσκολεύεσαι και πάλι να θέσεις όρια. Ειδικά στην προσωπική σου ζωή, αυτό είναι κάτι που σε πάει πίσω και δίνει στους άλλους χώρο για να εισβάλλουν ακόμα πιο μέσα σε αυτή.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα δείχνει ότι χρειάζεται προγραμματισμός στη δουλειά και ότι μπορεί να πιέζεσαι λίγο σε αυτόν τον τομέα αυτές τις μέρες. Χρειάζεται ψυχραιμία και υπομονή και φαίνεται ότι όλα θα μπουν σε σειρά σταδιακά.

 

Παρθένος

Παρθένε, αργά αλλά σταθερά, κάθε πράγμα παίρνει σχήμα και μπαίνει στη θέση του. Αυτό σου δίνει μια νέα αίσθηση ασφάλειας και σιγουριάς. Είναι σημαντικό να ξέρεις ότι θα πρέπει να βγεις από τη ζώνη ασφαλείας σου αν θες προχωρήσεις και να κατακτήσεις τους στόχους σου.

Αισθηματικά

Η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα είναι μια ένδειξη ότι οι αισθηματικές σχέσεις μπορεί να έχουν κάποιες δυσκολίες αυτές τις μέρες. Στις νέες γνωριμίες ακόμη πρέπει να είσαι σχετικά επιφυλακτικός, όχι και τόσο ενθουσιώδης δηλαδή, για λίγες μέρες τουλάχιστον.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μην πέφτεις με τα μούτρα σε νέα πράγματα. Πρώτα δες αν αυτά έχουν πραγματικά κάτι να σου πουν και αν αξίζουν όντως τον χρόνο και την ενέργειά σου.

 

Ζυγός

Ζυγέ, αφιερώνεις χρόνο στον εαυτό σου και τις ανάγκες σου, αλλά αυτό πολλές φορές σε κάνει να νιώθεις ενοχικά. Διώξε τις ενοχικές σκέψεις και απόλαυσε τις στιγμές με τον εαυτό σου.

Αισθηματικά

Αρχίζεις να συνειδητοποιείς ότι ο κοινωνικός σου περίγυρος αλλάζει σιγά-σιγά, καθώς αρχίζεις να βλέπεις ότι οι αξίες και οι προσδοκίες σου έχουν αυξηθεί με την πάροδο του χρόνου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα μιλάει για μια δυσκολία στις ισορροπίες μεταξύ δουλειάς και οικογένειας ή σπιτιού. Μπορεί οι απαιτήσεις να είναι αρκετές και από τους δύο τομείς και να πρέπει να βρεις ισορροπίες. Ίσως χρειάζεται να μετακινηθείς γεωγραφικά για επαγγελματικούς λόγους.

 

Advertisements

Σκορπιός

Σκορπιέ, η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα μπορεί να είναι μια ένδειξη ότι υπάρχει μια δυσκολία στην επικοινωνία και ότι ίσως παίζονται παιχνίδια δύναμης. Καλύτερα να μην συμμετέχεις σε αυτά, να μην μπαίνεις δηλαδή στο παιχνίδι άλλων.

Αισθηματικά

Η χρονιά αυτή σου έχει δημιουργήσει ανάμεικτα συναισθήματα, αλλά οι μέρες που έρχονται θα λειτουργήσουν ανακουφιστικά και θα ανοίξουν τον δρόμο για πιο ενδιαφέρουσες καταστάσεις στα αισθηματικά.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Υπάρχουν ορισμένοι τομείς της ζωής σου, με τους οποίους αυτή τη στιγμή δεν έχεις την ενέργεια να ασχοληθείς. Πρόσεξε όμως, μην σου μαζευτούν πιο πολλές υποχρεώσεις απ’ όσες μπορείς να διαχειριστείς.

 

Τοξότης

Τοξότη, μην παγιδεύεσαι στις ιδέες των άλλων. Οραματίσου το μέλλον σου και βρες εσύ ποια είναι τα βήματα που πρέπει να κάνεις για να φτάσεις πιο κοντά στους στόχους σου.

 Αισθηματικά

Advertisements

Δεν είσαι από τους ανθρώπους που κάνουν εύκολα πίσω. Αυτές τις μέρες θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να αποδείξεις την δύναμη και την ανθεκτικότητά σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα ή αφορά μια οικονομική συμφωνία ή μια αισθηματική σχέση και τα οικονομικά μεταξύ σας. Σε καμία από αυτές τις περιπτώσεις δεν θα έπρεπε να μπεις σε παιχνίδια δύναμης και εξουσίας.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε, τα πράγματα φαίνεται να στρώνουν σιγά-σιγά σε διάφορους τομείς της ζωής σου. Αρχίζεις και βγαίνεις από τους φαύλους κύκλους που είχες παγιδευτεί ξεκινώντας από την Άνοιξη.

Αισθηματικά

Η όψη του Ήλιου με τον Πλούτωνα είναι μια ένδειξη ότι μπορεί να υπάρχουν αντιθέσεις που αφορούν ένα θέμα σε μια σχέση ή επαγγελματική συνεργασία. Ο Πλούτωνας βρίσκεται στο ζώδιό σου και η όψη του αυτή δείχνει ότι κάποιος προσπαθεί να κυριαρχήσει. Αλλά γιατί να υπάρχει προσπάθεια για κυριαρχία και όχι προσπάθεια για συνύπαρξη;

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Advertisements

Έχεις αφήσεις κάτι στη μέση που πρέπει να ολοκληρώσεις οπωσδήποτε; Υπάρχει κάποιο θέμα που αφορά την καριέρα σου και δεν μπορείς να σταματήσεις να το σκέφτεσαι; Σιγά-σιγά αρχίζεις και αποκτάς μια πιο καθαρή εικόνα των στόχων σου και αυτό σε βοηθά να σχεδιάσεις καλύτερα τους τρόπους για να τους κατακτήσεις.

 

Υδροχόος

Υδροχόε, το προσεχές διάστημα θα σου αποκαλύψει περισσότερα πράγματα για τον χαρακτήρα σου από αυτά που περίμενες, οπότε χρησιμοποίησε αυτήν τη φορά με σαφήνεια και διάθεση για καλυτέρευση. Είσαι φτιαγμένος για να εξελίσσεσαι και έτσι πρέπει να εξελίσσονται και οι σχέσεις σου. Μερικές φορές, καθώς αλλάζουν οι αξίες σου, αλλάζουν το ίδιο και οι φιλίες, αλλά και τα ειδύλλια.

Αισθηματικά

Είναι καιρός να ανοίξεις τα μάτια σου και να δεις ποιος πραγματικά είναι με το μέρος σου και ποιον μπορείς να εμπιστεύεσαι στις δύσκολες στιγμές σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα μπορεί να σε προβληματίζει σε σχέση με μια εκκρεμότητα ή με ένα επαγγελματικό θέμα. Γενικά αυτές τις μέρες λόγω αυτής της όψης μπορεί ο ένας να προσπαθεί να κυριαρχήσει στον άλλον με κάποιον τρόπο, ακόμη και με πλάγια μέσα. Αλλά σίγουρα δεν αξίζει να μπεις σε τέτοιες διαδικασίες.

 

Ιχθύς

Ιχθύ, θα δεις ότι σημειώνεις πρόοδο σε διάφορους τομείς της ζωής σου, η πρόοδος που θα σε ικανοποιήσει πραγματικά όμως, έχει να κάνει με εσωτερικά θέματα, κάτι σαν ψυχολογική ωριμότητα.

Advertisements

Αισθηματικά

Η όψη του Ήλιου με τον Πλούτωνα μπορεί να έχει κάποιες δυσκολίες σε συναισθηματικό επίπεδο. Μπορεί για παράδειγμα σε μια αισθηματική σχέση να υπάρχουν κάποιες διαφωνίες. Αν πρόκειται για τη λύση ενός πρακτικού ζητήματος, οι διαφωνίες δεν κάνουν κακό, μπορούν όντως να οδηγήσουν σε αυτήν. Αν πρόκειται για διαφωνίες που απλώς υπάρχουν για να δούμε ποιος τελικά θα επικρατήσει, τότε δεν υπάρχει νόημα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Όλα είναι με το μέρος σου, πρέπει όμως να οργανωθείς καλύτερα για να μην αποδιοργανωθείς. Οι υποχρεώσεις τρέχουν και θέλουν μεγαλύτερη προσοχή καλώς ή κακώς.

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα