Μην χασετε

Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σου (06-12/07)

Κριός

Κριέ, ο Ερμής επιτέλους θα αρχίσει να κινείται ορθόδρομα από τις 12 και οι αναβολές και οι καθυστερήσεις θα μειωθούν. Η επικοινωνία θα ευνοείται ξανά, ειδικά στις στενές προσωπικές και οικογενειακές σου σχέσεις.

Advertisements

Αισθηματικά

Η οργάνωση και ο προγραμματισμός είναι ωραία και καλοδεχούμενα, αλλά δοκίμασε να αφήσεις τα πράγματα να κυλήσουν και μόνα τους καμιά φορά. Μπορεί να σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Με το να αμφισβητείς κάθε σου κίνηση και απόφαση δεν κερδίζεις κάτι, απλά βάζεις εσύ ο ίδιος εμπόδια στον εαυτό σου. Αφέσου λίγο ελεύθερος.

 

Ταύρος

Ταύρε, ο Ερμής από τις 12 θα κινείται πλέον ορθόδρομα στον τρίτο οίκο σου και η επικοινωνία θα βελτιωθεί. Επίσης οι καθυστερήσεις, οι αναβολές και οι παρεξηγήσεις θα μειωθούν. Επιτέλους, μπαίνεις σε έναν κανονικό ρυθμό!

Αισθηματικά

Είναι σημαντικό κάποιες φορές να τσαλακώνεσαι και να αφήνεις κάτω την ασπίδα σου. Είσαι άνθρωπος και δικαιούσαι να έχεις και κάποιες ευάλωτες στιγμές.

Advertisements

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Κάποια αναπάντεχα έξοδα μπορεί να σε βγάλουν εκτός προγράμματος. Προσπάθησε να μην αφήσεις αυτό το γεγονός να σε επηρεάσει πιο πολύ απ’ όσο πρέπει και αν χρειαστεί ζήτα συμβουλές από ανθρώπους που εμπιστεύεσαι.

 

Δίδυμοι

Δίδυμε, μην αφήνεις τις γνώμες των άλλων να σε κάνουν να αμφισβητείς τις αποφάσεις και τον τρόπο ζωής σου. Στο κάτω-κάτω η πιο σημαντική γνώμη είναι αυτή που έχεις εσύ για τον εαυτό σου.

Αισθηματικά

Σιγά-σιγά επανέρχεται η χαμένη σου ενέργεια και έχεις και πάλι όρεξη να βγεις έξω, να κάνεις γνωριμίες και να ζήσεις νέες καταστάσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ερμής από τις 12 θα κινείται ορθόδρομα στον δεύτερο οίκο σου που σχετίζεται με τα οικονομικά. Επειδή είναι κυβερνήτης σου όμως θα δεις εξελίξεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου πλέον. Επίσης, θα βελτιωθεί η επικοινωνία.

Advertisements

 

Καρκίνος

Καρκίνε, ο Ερμής θα κινείται από τις 12 ορθόδρομα στο ζώδιό σου και αυτό θα βελτιώσει συνολικά την κατάσταση. Η επικοινωνία θα είναι καλύτερη, οι παρεξηγήσεις θα μειωθούν, το ίδιο και οι αναβολές και οι καθυστερήσεις. Καιρός ήταν!

Αισθηματικά

Οι γνώμες των άλλων είναι καλοδεχούμενες, μόνο όταν τις ζητάς. Μην επιτρέπεις στον καθένα να σου λέει πώς πρέπει να ζήσεις τη ζωή σου. Εσύ ξέρεις καλύτερα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μην αισθάνεσαι άσχημα που θες περισσότερα πράγματα από τη ζωή σου. Συνέχισε να διεκδικείς όσα πιστεύεις ότι σου αξίζουν.

 

Λέων

Λέων, ο Ερμής από τις 12 θα κινείται ορθόδρομα στον δωδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση. Η επικοινωνία θα βελτιωθεί και οι παρεξηγήσεις και παρερμηνείες θα μειωθούν. Επίσης, οι εξελίξεις θα τρέχουν γρηγορότερα.

Αισθηματικά

Μια νέα γνωριμία πιθανώς σε κάνει να θες να βγαίνεις περισσότερο και να είσαι πιο ανοιχτός σε νέες εμπειρίες και καταστάσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Όταν το σώμα σου, σου στέλνει σημάδια ότι το παρακάνεις, πρέπει να το ακούς και να ρίχνεις τους ρυθμούς σου. Η ευεξία σου είναι πιο σημαντική απ’ όσο νομίζεις.

 

Παρθένος

Παρθένε, βάζεις νέους στόχους και αυτό σου δίνει ενέργεια και θέληση να κάνεις ακόμα περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σου.

Αισθηματικά

Η κοινωνική σου ζωή θα βελτιωθεί αυτήν την περίοδο με την ορθόοδρομη κίνηση του Ερμή από τις 12. Και η επικοινωνία στον αισθηματικό τομέα θα βελτιωθεί, και οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες θα είναι πιο πολλές και σοβαρές.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν είναι ανάγκη να συμφωνούν όλοι με τις απόψεις σου. Άλλωστε οι πολλές και διαφορετικές γνώμες, βοηθούν τον διάλογο να προχωρήσει.

 

Ζυγός

Ζυγέ, η κυκλοθυμία σου αυτές τις μέρες έχει επανέλθει δυναμικά. Μπορεί εσύ να μην το καταλαβαίνεις, αλλά αυτή η κατάσταση επηρεάζει αρκετά και τους γύρω σου.

Αισθηματικά

Κάποιες σκέψεις ίσως είναι καλό είναι να τις κρατάς για τον εαυτό σου, ειδικά αν ξέρεις ότι μπορεί να πληγώσουν κάποιον, έστω και άθελά σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή μπορεί να έφερνε πισωγυρίσματα στα επαγγελματικά, όμως από τις 12 θα κινείται ξανά ορθόδρομα και η κατάσταση θα βελτιωθεί κατά πολύ. Το ίδιο και η επικοινωνία με τους συνεργάτες.

 

Advertisements

Σκορπιός

Σκορπιέ, ο Ερμής από τις 12 θα κινείται πλέον ορθόδρομα και μπορείς να συνεχίσεις την πορεία προς τους στόχους σου. Επίσης, η επικοινωνία θα είναι πλέον καλύτερη και οι παρεξηγήσεις, αλλά και οι αναβολές και οι καθυστερήσεις θα μειωθούν.

Αισθηματικά

Αν βρίσκεσαι μπροστά σε δίλημμα και δεν μπορείς να καταλήξεις σε μια απόφαση, δεν είναι κακό να συμβουλευτείς ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και να συζητήσεις μαζί τους για ό, τι σε απασχολεί.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Χρειάζεσαι νέους στόχους για να αποκτήσεις και πάλι κίνητρο στην δουλειά σου. Αντί να περιμένεις να έρθουν από μόνοι τους, μπορείς να ζητήσεις να σου αναθέσουν κάποιο νέο πρότζεκτ.

 

Τοξότης

Τοξότη, κάποια σχέδια δεν σου βγαίνουν όπως ακριβώς τα είχες υπολογίσει. Είναι κι αυτό μες στην ζωή όμως, οπότε μην το βάλεις κάτω.

Αισθηματικά

Advertisements

Ο Ερμής θα κινείται ορθόδρομα από τις 12 και είναι μια ευκαιρία να κοιτάξεις μπροστά στον αισθηματικό τομέα. Τα πισωγυρίσματα πλέον δεν είναι η καλύτερη ιδέα. Η πρέπει να προχωρήσεις μπροστά με τον άλλον ή την άλλη ή μόνος-η σου. Πάντως, δεν γίνεται να μένεις σε ένα σημείο που δεν σου αρέσει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η αποταμίευση είναι μεγάλη αρετή, αλλά αν αισθάνεσαι πως σου αξίζει να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου, τότε πρέπει να το κάνεις. Αν ξοδεύεις με τύψεις δεν θα σε βοηθήσει κάπως.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε, οι αλλαγές δεν έρχονται από μόνες τους. Αν δεν είσαι ευχαριστημένος από το παρόν σου, πρέπει να βοηθήσεις κι εσύ ώστε να αλλάξει.

Αισθηματικά

Ο Ερμής από τις 12 θα κινείται ορθόδρομα στον έβδομο οίκο σου που αφορά τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τα αισθηματικά σου. Πλέον μπορείς να επενδύεις περισσότερο στις νέες γνωριμίες. Επίσης, η επικοινωνία βελτιώνεται και οι παρερμηνείες μειώνονται.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Advertisements

Αφήνεις πολλές φορές τα συναισθήματά σου να σε κυριεύουν και ξεχνάς πως για πολλά πράγματα πρέπει να αποφασίζεις με την λογική και όχι με το συναίσθημα.

 

Υδροχόος

Υδροχόε, δεν είναι ποτέ αργά να αναθεωρήσεις απόψεις και ιδέες. Οι άνθρωποι μεγαλώνουν και εξελίσσονται. Δεν είναι κατακριτέο να αλλάξεις γνώμη για θέματα που ίσως στο παρελθόν να ήσουν κάθετος.

Αισθηματικά

Δώσε μια ευκαιρία στις νέες γνωριμίες και θα εκπλαγείς πολύ ευχάριστα, τόσο σε εpωτικό, όσο και σε φιλικό επίπεδο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ερμής από τις 12 θα κινείται ορθόδρομα στον έκτο οίκο σου που σχετίζεται με την εργασία. Η επικοινωνία θα βελτιωθεί και οι παρερμηνείες και οι αναβολές θα μειωθούν.

 

Ιχθύς

Ιχθύ, ξοδεύεις πολύ χρόνο και σκέψη σε πράγματα που μάλλον δεν το αξίζουν. Σε αυτό ίσως να οφείλεται και το γεγονός πως δεν έχεις πολλή ενέργεια αυτές τις μέρες.

Advertisements

Αισθηματικά

Ο Ερμής από τις 12 θα κινείται ορθόδρομα στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τα αισθηματικά σου. Οι νέες γνωριμίες είναι πιο εύκολο να εξελιχτούν. Επίσης, οι αναβολές, οι καθυστερήσεις και οι παρερμηνείες δεν θα είναι τόσο συχνά φαινόμενα όσο προηγουμένως.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Κάποια σχέδια θα πάνε λίγο πίσω, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε αγχώσει, αφού θα σου δοθεί χώρος να πραγματοποιήσεις άλλα που ίσως επείγουν περισσότερο. Δες αυτές τις μέρες ως ένα σημείο εκκίνησης για ένα νέο κεφάλαιο που θες να ανοίξεις. Κάνε χώρο τώρα για κάτι νέο που θα έρθει αργότερα.

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα