Μην χασετε

Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σου (01-07/06)

Παρασκήνιο έρχεται στην επιφάνεια και σηματοδοτεί καθοριστικές εξελίξεις σε σημαντικές σχέσεις της ζωής μας!

Advertisements

Ο Ιούνιος ξεκινά με πολλές αλλαγές και ανατροπές που θα μας επηρεάσουν σε όλους τους τομείς. Η εβδομάδα αυτή χαρακτηρίζεται από την πρώτη έκλειψη του καλοκαιριού, την Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Δίδυμων – Τοξότη που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουνίου, και θα μας επηρεάσει σημαντικά.

Συγκεκριμένα η Σεληνιακή Έκλειψη θα εμφανίσει στο προσκήνιο επαφές και σχέσεις με άτομα του περιβάλλοντος μας, συγγενείς και φίλους, θα ασχοληθούμε μαζί τους και θα λύσουμε θέματα παρεξηγήσεων και αποστάσεων που είχαν δημιουργηθεί. Θα πρέπει να κρατήσουμε στάση-λογικής να μην επιβάλουμε μόνο αυτά που θέλουμε εμείς, να προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε και τις ανάγκες των άλλων, να μπούμε στην δική τους θέση, να είμαστε θετικοί και δεκτικοί σε αυτά που ακούμε.

Όμως δεν θα απουσιάσει και η αρνητική διάθεση που θα μεγεθύνει με νεύρα και ένταση. εξαιτίας του ταυ τετράγωνου στον Άρη από τους Ιχθύες με τα Φώτα, που επηρεάζει την λογική μας σκέψη, μας παρασύρει σε υπερβολές και αρνητικές διαθέσεις, δεν θα έχουμε καθαρό μυαλό, δεν θα μπορέσουμε να λύσουμε θέματα που μας αφορούν.

Ο παρορμητισμός μας οδηγεί σε υπερβολές που θα επηρεάσουν προσωπικά και επαγγελματικά ζητήματα. Ενδέχεται να βγει στην επιφάνεια ένα προσωπικό μας θέμα που θα μας ρίξει ψυχολογικά. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και πρόθυμοι για όλα, να είμαστε προετοιμασμένοι σε νέες καταστάσεις που θα παρουσιαστούν, να μην κλείνουμε πόρτες και να ανοίγουμε παράθυρα σε ευκαιρίες και συμφωνίες που θα μας βγάλουν από πολλά αδιέξοδα και θα μας φέρουν πιο κοντά στους στόχους μας.

Σημαντική είναι η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους σε σύνοδο με τον Ήλιο που παίζει σημαντικό ρόλο στη συγκεκριμένη έκλειψη και παρουσιάζει ξανά άτομα από το παρελθόν, που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στα προσωπικά μας. Τα εσωτερικά μας θέλω θα συγκρουστούν με εξωτερικούς παράγοντες και θα επηρεάσουν την ψυχοσύνθεση μας, θα μείνουμε κολλημένοι σε καταστάσεις που δεν θα βοηθήσουν στην εξέλιξη μας.

Επικρατεί συναισθηματισμός και κυκλοθυμία που επηρεάζει τις διαπροσωπικές μας σχέσεις και μας οδηγεί σε ακραίες συμπεριφορές που θα μετανιώσουμε μετά. Καλό είναι να αποφύγουμε να έρθουμε σε ρήξη με αγαπημένα μας πρόσωπα, ίσως να πούμε κάτι που θα τα πληγώσει.

Στα επαγγελματικά θα υπάρχουν εμπόδια και καθυστερήσεις που αφορούν τους στόχους μας, υπομονή όμως γιατί αυτή η αρνητικότητα θα περάσει. Επικρατεί και μια οικονομική ασάφεια που προκαλεί εσωτερικούς φόβους και δεν μας αφήνει να εξελιχθούμε έτσι όπως εμείς θέλουμε. Αν κρατήσουμε χαμηλούς τόνους θα ξεφύγουμε από εντάσεις και αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που παίζουν σημαντικό ρόλο στα επαγγελματικά μας.

Υπάρχει βέβαια και το εξάγωνο του Ερμή στον Καρκίνο με τον Ουρανό στον Ταύρο που μας βοηθά να βρούμε λύσεις σε επαγγελματικά θέματα, εξαιτίας των πρωτότυπων ιδεών που θα έχουμε και θα μας βγάλουν από δύσκολες καταστάσεις. Το κοφτερό μας μυαλό θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε αρκετά εμπόδια και να ασχοληθούμε με σημαντικά ζητήματα που αφορούν την ζωή μας!

Advertisements

Κριός

Κριέ, η έκλειψη Σελήνης στις 5 σχετίζεται με τους στόχους σου, τις εκδόσεις, τα ταξίδια και τη διεύρυνση των οριζόντων σου. Μπορεί να ολοκληρώνεις έναν στόχο ή να ετοιμάζεσαι να κλείσεις μια υπόθεση που σχετίζεται με τους παραπάνω τομείς και είναι σημαντική για σένα.

Αισθηματικά

Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για κοινωνικές συναναστροφές και για γνωριμίες με ενδιαφέροντες ανθρώπους. Αξίζει να τις αξιοποιήσεις όσο μπορείς.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μην ακούς τις σκέψεις σου άγχους, ενοχής και “καταστροφής” γιατί σε πάνε πολύ πίσω και δεν σε αφήνουν να προχωρήσεις έτσι όπως εσύ το θες σε κανέναν τομέα, ιδίως στον επαγγελματικό.

Ταύρος

Ταύρε, μην πέφτεις στην παγίδα των ίδιων σου των σκέψεων. Βρες και πάλι την όρεξη για ζωή που σε χαρακτηρίζει και αξιοποιήσε όποια ευκαιρία σου παρουσιαστεί.

Αισθηματικά

Η έκλειψη Σελήνης στις 5 αφορά την αισθηματική σου ζωή, μπορεί να ξεκαθαρίζεται μια υπόθεση που σε απασχολεί και ίσως να αρχίσεις να νιώθεις πραγματική οικειότητα με τον άλλον.

Advertisements

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Καλό θα ήταν να περιμένεις να περάσει αυτή η εβδομάδα προτού πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν τη δουλειά. Άσε τις σκέψεις να ωριμάσουν μέσα σου πρώτα.

Δίδυμοι

Δίδυμε, η χαρά και η ευτυχία βρίσκονται στα μικρά πράγματα και εκεί πρέπει να την αναζητήσεις. Δεν είναι ανάγκη κάτι να συνοδεύεται από πυροτεχνήματα για να σε γεμίσει.

Αισθηματικά

Η έκλειψη Σελήνης στις 5 αφορά τις σχέσεις γενικότερα και το πιο πιθανό είναι ότι σου γίνεται πλέον ξεκάθαρο το πώς θέλεις να είσαι εσύ μέσα σε αυτές. Δεν αποκλείεται και η δημιουργία μιας νέας σχέσης.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ιδιαίτερη προσοχή στις συνεννοήσεις για συνεργασίες και ειδικά για συγκατοικήσεις, καθώς και στην επικοινωνία στις σχέσεις. Μπορεί τα μηνύματα να μην είναι πολύ ξεκάθαρα.

Καρκίνος

Καρκίνε, κάποια αναπάντεχα νέα θα αλλάξουν την ροή της εβδομάδας σου. Αντιμετώπισέ τα με την ίδια ψυχραιμία και σιγουριά που θα αντιμετώπιζες και οτιδήποτε άλλο.

Αισθηματικά

Τα μηνύματα που λαμβάνεις από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μπορεί να μην είναι πολύ ξεκάθαρα και ταυτόχρονα μπορεί να ανταλλάσσονται με κάπως στεγνό τρόπο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η έκλειψη Σελήνης στις 5 σχετίζεται με την εργασία και μπορεί να ολοκληρώνεις ένα επαγγελματικό έργο αυτές τις μέρες. Είναι πιθανό όμως σύντομα να ξεκινήσεις και κάτι νέο.

Λέων

Λέων, στη ζωή δεν είναι όλα ή άσπρο ή μαύρο υπάρχουν και ενδιάμεσες αποχρώσεις. Προσπάθησε λοιπόν να μην είσαι απόλυτος στις απόψεις σου και να ακούς και τις γνώμες των άλλων.

Αισθηματικά

Η έκλειψη Σελήνης στις 5 πραγματοποιείται στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με την αισθηματική σου ζωή. Είναι πιθανό να ξεκαθαρίζεται μια σχέση που σε απασχολεί και να εξελίσσεται. Μπορεί να ξεκινήσει και κάτι νέο αυτήν την περίοδο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η δουλειά μοιάζει να είναι προτεραιότητα και κάτι σου λέει ότι θα δεις να γίνονται αλλαγές. Αυτήν την εβδομάδα η επικοινωνία στις συνεργασίες μπορεί να είναι λίγο ασαφής – αυτό θέλει λίγη προσοχή μόνο.

Παρθένος

Παρθένε, η έκλειψη Σελήνης στις 5 αφορά θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι, την οικογένεια και τις στενές προσωπικές σου σχέσεις. Είναι πιθανό να οριστικοποιείται και να τακτοποιείται ένα σχετικό ζήτημα ή να γίνεται μια σημαντική συζήτηση με ένα κοντινό σου πρόσωπο αυτή τη βδομάδα.

Αισθηματικά

Κάποια μικροπροβλήματα ίσως εμφανιστούν στην σχέση σου, αλλά αν είσαι διατεθειμένος να κάνεις διάλογο και να ακούσεις πραγματικά και ουσιαστικά τον άνθρωπό σου, θα ξεπεραστούν εύκολα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δώσε λίγη παραπάνω προσοχή στην δουλειά σου αυτήν την εβδομάδα. Θα σου παρουσιαστούν ενδιαφέρουσες προκλήσεις και ανάλογα με το πώς θα τις αντιμετωπίσεις, θα κριθεί η επαγγελματική εξέλιξή σου.

Ζυγός

Ζυγέ, η έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη μπορεί να ολοκληρώνει μια συμφωνία ή ένα συμβόλαιο. Μπορεί επίσης να γίνεται μια σημαντική γνωριμία αυτήν την περίοδο. Παρ’ όλα αυτά η επικοινωνία και οι εντάσεις θέλουν προσοχή.

Αισθηματικά

Κάποιες διαφωνίες με δικούς σου ανθρώπους ή με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει φαίνεται να είναι αυτό που σε απασχολεί περισσότερο αυτήν την εβδομάδα. Αντί όμως, να κάνεις τους διαλόγους στο μυαλό σου, καλύτερα κάνε μια συζήτηση από κοντά και πες τι είναι αυτό που σε ενοχλεί.

Advertisements

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Κάποιες εξελίξεις στη δουλειά ίσως σε βγάλουν εκτός προγράμματος. Είναι σημαντικό να συνεχίσεις να δουλεύεις με τον ίδιο ρυθμό και να μην δείξεις πόσο έχεις επηρεαστεί.

Σκορπιός

Σκορπιέ, ίσως αρχίσει και αισθάνεσαι μια ανασφάλεια για το μέλλον, κάτι που είναι πολύ λογικό και μετά τα όσα βιώσαμε όλοι. Προσπάθησε όμως, αυτή η ανασφάλεια να μην καθορίζεις όλη σου την καθημερινότητα.

Αισθηματικά

Σε μια σχέση, είτε φιλική είτε εpωτική, πρωταρχικό ρόλο παίζει ο διάλογος και η κατανόηση. Αν νιώθεις ότι οι απέναντί σου δεν σε κατανοούν, μάλλον θα πρέπει να αρχίσεις να εκφράζεις με άλλον τρόπο τις ανάγκες σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η έκλειψη Σελήνης στις 5 μπορεί να αφορά τη δημιουργία μιας νέας πηγής εσόδων ή την ολοκλήρωση μιας οικονομικής συμφωνίας. Αυτές τις μέρες πρέπει να προσέχεις και τα έξοδα όμως.

Τοξότης

Τοξότη, η έκλειψη Σελήνης στις 5 πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και είναι σημαντική επειδή γίνονται πολλά πράγματα πιο ξεκάθαρα. Πώς θέλεις να κινηθείς στις σχέσεις σου γενικά ή σε μια συγκεκριμένη, ποια πορεία θέλεις να ακολουθήσεις σε έναν τομέα, από τι θέλεις να απαλλαγείς και ποιες εκκρεμότητες θεωρείς ότι πρέπει να φύγουν.

Advertisements

Αισθηματικά

Μην απολογείσαι για τις ανάγκες και τα θέλω σου. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι και αυτό είναι το ωραίο, οπότε μην αισθάνεσαι άσχημα αν δεν θες πάντα, αυτό που θέλουν οι γύρω σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσπάθησε να μην ξεχνάς ότι οι απόψεις σου δεν θα συμφωνούν πάντα με αυτές τον άλλων. Αυτό όμως, δεν σημαίνει πως δεν έχουν αξία και δεν πρέπει να ακουστούν.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η έκλειψη Σελήνης στις 5 μπορεί να φέρει στην επιφάνεια κάποια ψυχολογικά θέματα που θέλεις να επεξεργαστείς ή μια χρήσιμη πληροφορία. Πάντως, φαίνεται ότι κλείνει μια περίοδος και ξεκινάς μια νέα σε διαφορετικές βάσεις.

Αισθηματικά

Μια νέα γνωριμία μπορεί να εμφανιστεί στον ορίζοντα και να μην ξέρεις πώς να την διαχειριστείς. Το μόνο σίγουρο είναι πως η νέα αυτή κατάσταση σου δίνει ενέργεια και σε γεμίζει αισιοδοξία.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Advertisements

Μπορεί τα όσα βιώνεις το τελευταίο δίμηνο να μοιάζουν δυσοίωνα, αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να βάλεις φρένο στα όνειρά σου και στα σχέδιά σου. Απλά θα πρέπει να τα προσαρμόσεις λίγο στην δεδομένη κατάσταση.

Υδροχόος

Υδροχόε, η έκλειψη Σελήνης στις 5 αφορά την ένταξή σου σε μια ομάδα ή μια φιλική σχέση. Κάποιας μορφή ξεκαθάρισμα φαίνεται ότι πρέπει να γίνει για να προχωρήσεις.

Αισθηματικά

Αν αρχίσεις και παρατηρείς πιο προσεκτικά γύρω σου, θα δεις ότι ο έpωτας δεν είναι τόσο δύσκολη υπόθεση όσο νομίζεις. Αρκεί, βέβαια να είσαι διατεθειμένος να ανοιχτείς σε αυτόν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μην βάζεις όρια στα όνειρά σου. Μπορείς να μην πραγματοποιηθούν όντως όλα, αλλά δεν θα το μάθεις ποτέ αν δεν ρισκάρεις και λίγο.

Ιχθύς

Ιχθύ, μην παίρνεις τα πάντα τοις μετρητοίς. Δεν έχουν όλα τα λόγια, αλλά ούτε και όλες οι πράξεις την ίδια βαρύτητα και ούτε έχουν να κάνουμε εσένα προσωπικά πάντα, αλλά με τον άλλον.

Αισθηματικά

Βρίσκεσαι σε σταυροδρόμι στην προσωπική σου ζωή και δεν ξέρεις πώς να κινηθείς. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να τα έχουμε πάντα όλα δικά μας ή να πηγαίνουν πάντα τα πράγματα όπως θέλουμε.

Advertisements

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η έκλειψη Σελήνης στις 5 πραγματοποιείται στον δέκατο οίκο σου που αφορά τα επαγγελματικά σου και είναι σημαντική επειδή φαίνεται ότι ολοκληρώνεις ένα επαγγελματικό έργο ή ξεκινάς ένα νέο. Καλό θα ήταν να αποφεύγεις τις εντάσεις αυτές τις μέρες.

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα