Μην χασετε

Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σου (25-31/05)

Κριός

Κριέ, η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα στους Διδύμους, που είναι για σένα ο οίκος της επικοινωνίας και των γνωριμιών. Μπορεί να δεις πρόσωπα από το παρελθόν, αλλά χρειάζεται προσοχή στον τρόπο που μιλάς και στο πώς ερμηνεύεις αυτά που ακούς.

Advertisements

Αισθηματικά

Τυχόν προστριβές με φίλους σου, δεν πρέπει να σε ανησυχούν ιδιαίτερα, καθώς θα είναι παροδικές και όλα θα επανέλθουν στην πρότερη κατάστασή τους. Έχεις ξανά όρεξη για φλέρτ και γνωριμίες και αυτό δείχνει πως η ψυχολογία σου σιγά-σιγά επανέρχεται στο συνηθισμένο της.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Επιμονή και η αποφασιστικότητα. Αυτά τα δυο θα σε βοηθήσουν τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σου ζωή.

Ταύρος

Ταύρε, αρχίζεις μάλλον να διαπιστώνεις ότι η ευτυχία σου είναι άρρηκτα δεμένη με εκείνη των δικών σου ανθρώπων και αυτό αντί να σε αγχώνει σε γεμίζει με περισσότερη αισιοδοξία.

Αισθηματικά

Αυτές οι μέρες είναι επίσης μια καλή ευκαιρία για να βάλεις πιο γερά θεμέλια στις σχέσεις σου με φίλους, συγγενείς, ακόμα και συναδέλφους.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Advertisements

Η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα στον οίκο των οικονομικών σου και αυτό έχει πολλά θετικά στοιχεία, επειδή, μεταξύ άλλων, μπορεί να έρθουν και χρήματα που σου οφείλονται.

Δίδυμοι

Δίδυμε, η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σου μπορεί να μην είναι ιδανική για να κάνεις αλλαγές στην εμφάνισή σου, αλλά μπορεί να φέρει πρόσωπα από το παρελθόν και να αρχίσεις να σκέφτεσαι τι θέλεις περισσότερο στη συναισθηματική σου ζωή.

Αισθηματικά

Κάποιες συζητήσεις δεν οδηγούν πουθενά, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να γίνουν. Προσπάθησε να παίρνεις μαθήματα από κάθε δεδομένη κατάσταση.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Συζητήσεις με γνωστούς και φίλους, θα σε βάλουν σε διαδικασία να σκεφτείς μήπως πρέπει να θέσεις έναν νέο στόχο και ποιος θα είναι αυτός.

Καρκίνος

Καρκίνε, αρχίζεις και σχεδιάζεις το μέλλον σου και τα επόμενα βήματά σου. Είναι σημαντικό όμως να μην μπεις σε διαδικασία υπερανάλυσης της κάθε πράξης σου.

Αισθηματικά

Advertisements

Η ανάδρομη Αφροδίτη στον δωδέκατο οίκο σου σε βάζει σε μια διαδικασία να σκέφτεσαι αρκετά την αισθηματική σου ζωή, καθώς και να συνειδητοποιείς τι θέλεις και τι χρειάζεσαι από αυτήν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η δουλειά μονοπωλεί το ενδιαφέρον σου. Αν συνεχίσεις έτσι, θα δεις ότι γρήγορα οι φιλοδοξίες σου θα γίνουν πραγματικότητα.

Λέων

Λέων, μπορεί να προκύψουν διάφορα θέματα αυτή τη βδομάδα, αλλά οι επίμονες προσπάθειές σου σε συνδυασμό με την προσαρμοστικότητά σου, θα σου επιτρέψουν να τα αντιμετωπίσεις.

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα στον ενδέκατο οίκο σου και αυτό είναι πολύ θετικό, αν σε ενδιαφέρει να δεις πρόσωπα από το παρελθόν. Ίσως αναθεωρήσεις και κάποιες φιλικές σου σχέσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μια καινούρια θέση ή και μια αλλαγή δουλειάς, απαιτούν από εσένα να είσαι πιο ευέλικτος και να έχεις μεγαλύτερη πειθαρχία.

Παρθένος

Παρθένε, έχεις ένα αίσθημα ανυπομονησίας. Θες να κάνεις κάτι, αλλά δεν ξέρεις τι είναι αυτό. Θες να διοχετεύσεις κάπου την ενέργειά σου, αλλά δεν ξέρεις που ακριβώς. Πρόσεχε λίγο την επικοινωνία με συνεργάτες. Οι παρεξηγήσεις δημιουργούνται πολύ εύκολα και αυτό είναι κάτι που δεν θες.

Αισθηματικά

Μετά από καιρό, ο έpωτας αρχίζει και πάλι να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου και φαίνεται πως αυτό σου δίνει την ώθηση που χρειαζόσουν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα στον δέκατο οίκο των επαγγελματικών σου και μπορεί να έρθουν κάποιες συνεργασίες ή πρότζεκτ από το παρελθόν. Στα νέα πράγματα χρειάζεται προσοχή στη λεπτομέρεια.

Ζυγός

Ζυγέ, η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα στον ένατο οίκο σου που σχετίζεται με τους στόχους σου και είναι πιθανό να αναθεωρήσεις κάποιους από αυτούς. Είναι καλύτερα να ασχοληθείς με τους ήδη υπάρχοντες και όχι να δημιουργήσεις νέους.

Αισθηματικά

Δίνεις και πάλι μια ευκαιρία στον έpωτα και τις νέες γνωριμίες. Αντιμετωπίζεις τα όσα έρχονται με μια πρωτοφανή αισιοδοξία.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μην αφήνεις τους άλλους να σου λένε τι πρέπει να κάνεις. Οι συμβουλές είναι καλοδεχούμενες, αλλά η τελική απόφαση πρέπει να είναι αποκλειστικά δική σου.

Σκορπιός

Σκορπιέ, αναζητάς την ανεξαρτησία σου. Θες να μείνεις λίγο μόνος με τις σκέψεις και τα όνειρά σου, προκειμένου να τα βάλεις σε μια σειρά για να γίνουν πραγματικότητα.

Αισθηματικά

Μια συζήτηση με αγαπημένο σου πρόσωπο, θα σε βάλει σε σκέψεις και θα σε κάνει να αναθεωρήσεις πολλές από τις μέχρι τώρα αποφάσεις σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η ανάδρομη Αφροδίτη στον όγδοο οίκο σου μπορεί να επαναφέρει κάποιες συμφωνίες από το παρελθόν και είναι πιθανό να μπεις σε διαδικασία να τις επανεξετάσεις. Μπορεί να φέρει και χρήματα που σου οφείλονται.

Τοξότης

Τοξότη, επιστρέφεις σιγά-σιγά στην παλιά σου ζωή. Η επιστροφή αυτή ίσως σου φανεί δύσκολη κάποιες στιγμές, αλλά πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και στις δυνάμεις σου.

Αισθηματικά

Advertisements

Η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα στον έβδομο οίκο σου που αφορά τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφική σου ζωή. Μπορεί να δεις πρόσωπα από το παρελθόν ή να ξαναγεννηθεί μια συνεργασία.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μειώνεις την ταχύτητα και αρχίζεις να απολαμβάνεις τους καρπούς των κόπων σου. Έχεις εργαστεί σκληρά και σου αξίζει η επιβράβευση.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, πολλές φορές το μυαλό μας μπορεί να είναι ο χειρότερος εχθρός μας. Μην κλείνεσαι στις σκέψεις σου και άσε χώρο για νέα ερεθίσματα στη ζωή σου.

Αισθηματικά

Έχεις νιώθεις ότι η αυτοπεποίθησή σου πάει κι έρχεται. Προσπάθησε να την ανακτήσεις με σταθερά βήματα και θα δεις πόσο διαφορετική θα είναι η καθημερινότητά σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η ανάδρομη Αφροδίτη στον έκτο οίκο σου μπορεί να επαναφέρει κάποιο επαγγελματικό έργο ή μια συνεργασία.

Advertisements

Υδροχόος

Υδροχόε, αυτές τις μέρες αναζητάς μεγάλες αλλαγές. Αυτές όμως, δεν έρχονται μόνες τους, πρέπει κι εσύ να τις βοηθήσεις να σε βρουν.

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα στον οίκο της αισθηματικής σου ζωής και είναι πολύ πιθανό να δεις έναν έpωτα από το παρελθόν. Οι νέες σχέσεις δεν ευνοούνται ακριβώς, αλλά μπορείς να τις διερευνήσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Επιμονή και η αποφασιστικότητα. Δύο στοιχεία που σίγουρα θα σε βοηθήσουν τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σου ζωή.

Ιχθύς

Ιχθύ, η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα στον τέταρτο οίκο σου που αφορά τις στενές προσωπικές σχέσεις και την οικογένεια. Είναι πιθανό να δεις πρόσωπα που έχεις καιρό να δεις ή να κάνεις συζητήσεις με οικογενειακά πρόσωπα.

Αισθηματικά

Μάλλον ήρθε η ώρα να βάλεις κάποια όρια στις σχέσεις με τους γύρω σου. Δεν είναι όλοι οι φίλοι το ίδιο και δεν μπορείς να τα μοιράζεσαι όλα με όλους.

Advertisements

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι τόσα πολλά αυτά που θες να κάνεις που μάλλον χάνεσαι στα ίδια σου τα σχέδια. Πάρε τον χρόνο σου και σκέψου τι έχει προτεραιότητα και τι μπορεί να μπει σε δεύτερη μοίρα για λίγο.

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα