Μην χασετε

Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σου (27/04-03/05)

Κριός

Κριέ, ο Κρόνος θα βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σου μέχρι τις αρχές Ιουλίου και μπορεί να τεστάρει τις φιλικές σου σχέσεις και την ένταξή σου σε ομάδες κάποιες φορές. Όμως αυτοί που αξίζουν σίγουρα θα μείνουν.

Αισθηματικά

Μια γνωριμία που έκανες προ καραντίνας, κάνει και πάλι την εμφάνισή της στη ζωή σου. Να θυμάσαι ότι το φλερτ, είναι φλερτ, έστω κι αν κάποιες φορές γίνεται διαδικτυακά.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Advertisements

Κάποιες αλλαγές φαίνονται στον ορίζοντα. Το μυστικό είναι να μην είσαι ανυπόμονος και να τις περιμένεις να έρθουν όταν θα είναι η κατάλληλη ώρα.

 

Ταύρος

Ταύρε, εκμεταλεύσου αυτές τις μέρες που περνάς με την οικογένειά σου, έστω κι αν κάποιες φορές η κατάσταση μοιάζει αποπνικτική. Είναι μια ευκαιρία που δύσκολα θα σου ξαναδοθεί.

Αισθηματικά

Advertisements

Αν αυτές τις μέρες συμβιώνεις με άλλα άτομα, προσπάθησε να θυμάσαι ότι δεν είστε όλοι ίδιοι και πως πρέπει να σέβεσαι και τις δικές τους ανάγκες.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Επειδή ο Κρόνος θα βρίσκεται στον δέκατο οίκο των επαγγελματικών σου μέχρι τις αρχές Ιουλίου, ο επαγγελματικός τομέας θα προχωρήσει, μπορεί να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες, μπορεί όμως να βιώσεις και κάποια πίεση στη δουλειά.

 

Δίδυμοι

Δίδυμε, ο Κρόνος βρίσκεται στον ένατο οίκο σου, σε μια πολύ καλή γωνία με το ζώδιό σου, και η θέση του αυτή είναι μια ένδειξη ότι μπορεί να αναδιαμορφώσεις κάποιους στόχους σου και ότι μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου προς το καλύτερο.

Advertisements

Αισθηματικά

Ανακτάς λίγη από τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση και αρχίζεις και πάλι να κάνεις σχέδια για τις μέρες που θα έρθουν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Να θυμάσαι πως τίποτα δεν συμβαίνει μέσα σε μια νύχτα. Όλα θέλουν τον χρόνο τους. Δες την καινούργια κατάσταση που βιώνεις, ως μια ευκαιρία για να γίνεις πιο προσαρμοστικός. Κάθε συνθήκη μπορεί να μετατραπεί σε ένα μάθημα.

 

Καρκίνος

Καρκίνε, η ενέργειά σου αρχίζει να επανέρχεται στα φυσιολογικά της δεδομένα και η έλευση της Άνοιξης σε κάνει να βλέπεις το μέλλον με αισιοδοξία.

Αισθηματικά

Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι να είσαι εσύ καλά με τις επιλογές σου. Αν δεν συμφωνούν οι γύρω σου, μπορείς να τους εξηγήσεις τι σε οδήγησε στην κάθε απόφαση.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Κρόνος στον όγδοο οίκο σου μέχρι τις αρχές Ιουλίου μπορεί να σε βοηθήσει να οργανώσεις τα οικονομικά σου. Ίσως και να κάνεις κάποιες οικονομικές συμφωνίες.

 

Λέων

Λέων, βλέπεις τη νέα εβδομάδα που ξεκινά με αισιοδοξία. Θες να βάλεις τα δυνατά σου να μην πέσεις ψυχολογικά και φαίνεται πως τα καταφέρνεις.

Αισθηματικά

Ο Κρόνος στον έβδομο οίκο σου μέχρι τις αρχές Ιουλίου σε βοηθάει να ανασυγκροτήσεις σχέσεις και συνεργασίες και ίσως να δημιουργήσεις νέες που θα έχουν γερά θεμέλια.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μην είσαι πολύ αυστηρός με τους ανθρώπους, ειδικά σε αυτούς τους περίεργους καιρούς που βιώνουμε όλοι. Να είσαι λίγο πιο διαλλακτικός και να ακούς λίγο περισσότερο τα όσα σου λένε.

 

Παρθένος

Παρθένε, δεν είναι όλα στα χέρια μας. Κάποιες φορές η ζωή παίρνει το τιμόνι. Το θέμα είναι πως θα μπορέσεις να διαχειριστείς την διαδρομή.

Αισθηματικά

Αυτές τις μέρες γίνεσαι λίγο πιο ευαίσθητος και αρχίζουν να σου λείπουν τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Εκμυστηρεύσου αυτά σου τα συναισθήματα. Σε όλους αρέσει να ακούνε ότι υπάρχουν άνθρωποι στους οποίους είναι απαραίτητοι.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Κρόνος μέχρι τις αρχές Ιουλίου θα βρίσκεται στον έκτο οίκο σου που σχετίζεται με την εργασία και είναι πολύ πιθανό να αποκτήσεις αρκετή εμπειρία σε έναν τομέα. Επίσης, μπορεί να έρθουν κάποιες νέες συνεργασίες και να πιεστείς λίγο από θέμα χρόνου.

 

Ζυγός

Ζυγέ, ο καιρός που έχει φτιάξει βοηθά στο να φτιάξει και η ψυχολογία σου. Αρχίζεις σιγά-σιγά και βλέπεις τα πράγματα με ένα πιο αισιόδοξο μάτι.

Αισθηματικά

Ο Κρόνος στον πέμπτο οίκο σου μέχρι τις αρχές Ιουλίου είναι μια ένδειξη ότι θα ασχοληθείς με την αισθηματική σου ζωή. Μπορεί να δημιουργηθεί και μία νέα μακρόχρονη σχέση με γερά θεμέλια.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχε λίγο στο νου σου τα οικονομικά αυτές τις μέρες. Το online shopping είναι μια παρηγοριά, αλλά είναι μια πρόσκαιρη παρηγοριά.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ, ο Κρόνος μέχρι τις 23 Ιουλίου θα βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια και είναι πιθανό να αναλάβεις νέες ευθύνες σε αυτούς τους τομείς.

Αισθηματικά

Η σχέση σου μπαίνει σε μια τροχιά και ένα ολόκληρο μέλλον αποκαλύπτεται μπροστά σου. «Μίλα» με τον εαυτό σου και δες πως σε κάνει αυτό να αισθάνεσαι.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Προσπάθησε να δείχνεις στους ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεσαι τον χώρο σου, πόσο τους εκτιμάς. Είναι σημαντικό να ξέρουν ότι αντιλαμβάνεσαι όσα κάνουν για σένα.

 

Τοξότης

Τοξότη, μέχρι τις αρχές Ιουλίου είναι σημαντικό να προσέχεις θέματα επικοινωνίας και νέων συμφωνιών με τον Κρόνο στον τρίτο οίκο σου.

Αισθηματικά

Αρχίζεις και ανακαλύπτεις πράγματα για τον εαυτό σου, που δεν ήξερες ότι υπήρχαν. Αυτές οι ανακαλύψεις θα σε κάνουν να δεις εσένα τον ίδιο με άλλο μάτι.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στη δουλειά μοιάζεις να γίνεσαι πιο διεκδικητικός. Αυτό αν το διαχειριστείς έξυπνα, θα σου ανοίξει πόρτες στο μέλλον.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε, αρχίζεις και αποκτάς νέες συνήθειες και η καθημερινότητά σου αλλάζει. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αν το εκμεταλευτείς σωστά.

Αισθηματικά

Αρχίζεις και βλέπεις τα πράγματα με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Κάνεις και πάλι σχέδια για το μέλλον, ακόμα κι αν αυτό μοιάζει πια αβέβαιο

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Κρόνος μέχρι τις αρχές Ιουλίου θα βρίσκεται στον δεύτερο οίκο σου που σχετίζεται με τα οικονομικά και σίγουρα θα πάρεις πολλά μαθήματα διαχείρισης αυτού του τομέα.

 

Υδροχόος

Υδροχόε, ο Κρόνος μέχρι τις αρχές Ιουλίου θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και είναι πολύ πιθανό να αναλάβεις κάποιες ευθύνες. Μπορεί επίσης να κάνεις αναθεώρηση σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου και αυτό σημαίνει εξέλιξη.

Αισθηματικά

Μην απορρίπτεις κατευθείαν προτάσεις των φίλων σου πριν τους ακούσεις προσεκτικά. Γενικά καλό θα ήταν να μην λες κατευθείαν όχι σε πολλά πράγματα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου ίσως βρεθείς μπροστά σε κάποιο δίλημμα και κληθείς να πάρεις αποφάσεις. Ανάλυσε όλα τα δεδομένα πριν αποφασίσεις το οτιδήποτε.

 

Ιχθύς

Ιχθύ, ο Κρόνος θα βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο σου μέχρι τις αρχές Ιουλίου και αυτή είναι μια ένδειξη ότι θα εξελιχτείς σε εσωτερικό επίπεδο. Πολύ σημαντική αυτή η διέλευση για τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση.

Αισθηματικά

Οι σχέσεις πρέπει να μας γεμίζουν και όχι να μοιάσουν σαν καταναγκαστικά έργα, είτε είναι εpωτικές, είτε φιλικές, είτε συγγενικές. Δεν είμαστε αναγκασμένοι να μένουμε κάπου, αν αυτό το κάπου δεν μας κάνει ευτυχισμένους.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν είναι ανάγκη κάθε μέρα να είναι παραγωγική. Κάποιες στιγμές μπορείς να είσαι απλά άνθρωπος και να παραδέχεσαι πως υπάρχουν πράγματα που μπορούν να γίνουν και αύριο.

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα