Μην χασετε

Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σου (20-26/04)

Κριός

Κριέ, έχεις ανάγκη να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να ζήσεις νέες εμπειρίες, να κάνεις γνωριμίες. Αυτή είναι εβδομάδα αλλαγών σχεδόν σε πολλούς τους τομείς της ζωής σου.

Αισθηματικά

Φαίνεται να αντιμετωπίζεις κάποιες δυσκολίες. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις λοιπόν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Advertisements

Η νέα Σελήνη στις 23 πραγματοποιείται στον Ταύρο και ναι μεν μπορεί να φέρει κάποιες θετικές εξελίξεις σχετικά με τα οικονομικά, αλλά είναι και αρκετά πιεστική τις μέρες που θα ακολουθήσουν, οπότε οργανώσου και πρόσεχε τα έξοδα.

Ταύρος

Ταύρε, η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε βοηθάει να κάνεις νέα ξεκινήματα και φέρνει κάποιες ευκαιρίες, ωστόσο είναι αρκετά έντονη και μάλλον πρέπει να χειριστείς με λεπτότητα κάποιες καταστάσεις.

Αισθηματικά

Αυτές τις μέρες, η επικοινωνία δεν είναι το δυνατό σου σημείο. Ένα νέο κεφάλαιο ζωής όμως, ίσως ανοίγεται μπροστά σου.

Advertisements

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Κάποιοι νέοι ορίζοντες ανοίγονται στα επαγγελματικά σου. Προκύπτουν νέες ευθύνες που απαιτούν ωριμότητα και σωστό χειρισμό.

Δίδυμοι

Δίδυμε, η νέα Σελήνη στον Ταύρο σε βοηθάει να κάνεις ένα νέο “ψυχολογικό ξεκίνημα” και να αναθεωρήσεις ορισμένες απόψεις, κυρίως για τον εαυτό σου και τη ζωή σου. Από την άλλη μπορεί να νιώθεις ότι πιέζεσαι από κάτι ψυχολογικά και ίσως πρέπει να το επεξεργαστείς.

Αισθηματικά

Μοιάζεις να βάζεις ένα φρένο στα δικά σου σχέδια και να επικεντρώνεσαι στις ανάγκες των άλλων. Αν μέχρι τώρα υπήρχαν εντάσεις στη σχέση σου, φαίνεται πως σιγά σιγά σταματάνε.

Advertisements

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορεί να μην είναι πολύ εμφανές ακόμα, αλλά σημειώνεις πρόοδο σε τομείς που σε ενδιαφέρουν.

Καρκίνος

Καρκίνε, έχεις αρχίσει και κάνεις όνειρα. Οικογένεια, φίλοι, γνωστοί στέκονται δίπλα σου. Ίσως όμως αρχίζει και σου λείπει η κοινωνική σου ζωή, που ήταν μοχλός ενέργειας για εσένα.

Αισθηματικά

Η νέα Σελήνη στις 23 πραγματοποιείται στον οίκο σου που αφορά τις φιλικές σχέσεις, τις ομάδες, την αίσθηση του ανήκειν και τη δικτύωση. Μπορεί να γίνουν νέα ξεκινήματα σε κάποιους από αυτούς τους τομείς, αλλά οι σχέσεις με τους φίλους χρειάζονται αρκετή προσοχή και λεπτούς χειρισμούς αυτές τις μέρες.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αρχίζεις πια να παίρνεις πρωτοβουλίες σε διάφορους τομείς και βγαίνεις λίγο από την ζώνη ασφαλείας σου.

Λέων

Λέων, θες να βάλεις τη ζωή σου σε μια σειρά, αλλά ο εκνευρισμός και η ανυπομονησία σου σε εμποδίζουν.

Αισθηματικά

Κάποια ένταση μπορεί να υπάρξει στην σχέση σου, την οποία καλείσαι να αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η νέα Σελήνη στις 23 πραγματοποιείται στον δέκατο οίκο σου που αφορά τα επαγγελματικά και μπορεί να φέρει ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα σε αυτόν τον τομέα. Παρ’ όλα αυτά, είναι απαραίτητο να αποφεύγονται οι εντάσεις και να αποφεύγεις κι εσύ να πιέζεσαι χωρίς ιδιαίτερο λόγο.

Παρθένος

Παρθένε, η νέα Σελήνη στις 23 πραγματοποιείται στον ένατο οίκο σου και μπορεί να φέρει ένα νέο ξεκίνημα ή έναν νέο στόχο. Από την άλλη, οι δύσκολες όψεις της σχετίζονται με εντάσεις και ίσως με μια πίεση που μπορεί να νιώθεις αυτές τις μέρες. Σύντομα όμως το σκηνικό αλλάζει προς το καλύτερο.

Αισθηματικά

Χρησιμοποίησε την εξωστρέφειά σου για να κάνεις γνωριμίες, ακόμα και υπό αυτές τις συνθήκες. Νιώθεις να κατακλύζεσαι από συναισθήματα και έχεις μεγάλη ανάγκη να τα εξωτερικεύσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Φαίνεται πως αμφισβητείς συχνά τις ικανότητες και τα ταλέντα σου. Επίσης, δεν είναι κακό να ζητάς βοήθεια.

Ζυγός

Ζυγέ, είναι πολλά εκείνα που σε προβληματίζουν, κυρίως σε ότι έχει να κάνει με την συντροφικότητα. Μην βιάζεσαι να δώσεις απαντήσεις.

Αισθηματικά

Κάτι νέο πλανάται στην εpωτική σου ζωή, έστω κι αν το φλερτ γίνεται πια διαδικτυακά.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον όγδοο οίκο σου και μπορεί να φέρει μια νέα οικονομική συμφωνία ή μια ευκαιρία στον οικονομικό τομέα. Μπορεί όμως να σχετίζεται και με κάποια πίεση ή με εντάσεις αυτές τις μέρες, τις οποίες θα μπορούσες να διαχειριστείς με ψυχραιμία.

Σκορπιός

Σκορπιέ, είναι πολύ σημαντικό αυτή τη βδομάδα να μην ξεχνάς τον εαυτό σου και να προσέχεις την υγεία σου.

Αισθηματικά

Η νέα Σελήνη στις 23 πραγματοποιείται στον έβδομο οίκο σου που αφορά τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα και μπορεί να φέρει ένα νέο ξεκίνημα σε αυτούς τους τομείς ή μια ευκαιρία. Ίσως όμως να σχετίζεται και με εντάσεις και με πίεση από κάποιο πρόσωπο και μάλλον απαιτούνται λεπτοί χειρισμοί.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Εργάζεσαι σκληρά, αλλά δεν παραπονιέσαι, γιατί θέλεις να πετύχεις και να ξεχωρίσεις.

Τοξότης

Τοξότη, αναζητάς μια ανανέωση, αλλά μόνο εσύ ξέρεις τι είναι αυτό που ακριβώς ψάχνεις. Είναι πολύ σημαντικό να μην ξεχνάς τον εαυτό σου και να προσέχεις την υγεία σου.

Αισθηματικά

Ασκείς μεγάλη επιρροή στο περιβάλλον σου και κάποια συναισθηματικά ξεσπάσματα σε οικεία πρόσωπα μπορεί να σε αγχώσουν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η νέα Σελήνη στις 23 πραγματοποιείται στον έκτο οίκο σου που αφορά την εργασία και την καθημερινότητα και μπορεί να φέρει μια ευκαιρία ή ένα νέο ξεκίνημα. Προσπάθησε να μην φορτώνεις υπερβολικά τη μέρα σου και να είσαι αρκετά οργανωμένος-η γιατί μπορεί να νιώσεις και κάποιες πιέσεις.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, μπαίνεις σε μια διαδικασία αμφισβήτησης των επιλογών σου. Εσύ πρώτα πρέπει να δώσεις επιβεβαίωση στον εαυτό σου.

Αισθηματικά

Η νέα Σελήνη στις 23 μπορεί να φέρει μια σημαντική εξέλιξη στον αισθηματικό τομέα. Έχει μια θετική πλευρά, αλλά δεν είναι και ακριβώς εύκολη, μπορεί δηλαδή να συνοδεύεται από εντάσεις και παρερμηνείες τις οποίες πρέπει να προσέξεις αυτές τις μέρες.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αρχίζουν και ανοίγουν νέες προοπτικές για το μέλλον και αρχίζεις κι εσύ να βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά.

Υδροχόος

Υδροχόε, η νέα Σελήνη στις 23 πραγματοποιείται στον τέταρτο οίκο σου που αφορά το σπίτι και την οικογένεια. Είναι πιθανό να γίνει ένα νέο ξεκίνημα ή να έρθει μια ευκαιρία τις επόμενες μέρες. Όμως μπορεί να χρειαστεί να προσέχεις την επικοινωνία στις στενές προσωπικές σου σχέσεις.

Αισθηματικά

Προσπάθησε να είσαι ειλικρινής πρώτα με τον εαυτό σου για να μπορείς να είσαι και με τους άλλους.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σχέδια που έχεις αφήσει στην μέση εδώ και καιρό, ήρθε η ώρα να πάρουν μπρος. Δεν είναι απλό να τα κάνεις όλα μόνος σου, Βρες ανθρώπους που θα μπορέσουν να σε στηρίξουν.

Ιχθύς

Ιχθύ, η νέα Σελήνη στις 23 πραγματοποιείται στον τρίτο οίκο σου και η επικοινωνία και κάθε είδους συμφωνία χρειάζονται την προσοχή σου. Μπορεί μεν να γίνει ένα νέο και ελπιδοφόρο ξεκίνημα, οι όροι όμως πρέπει να είναι όσο πιο ξεκάθαροι γίνεται.

Αισθηματικά

Σου λείπει μια απόδραση από την καθημερινότητα και αυτό σε δυσκολεύει συναισθηματικά.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στα επαγγελματικά φαίνεται πως ξεχωρίζεις, ακόμα κι αν πια δουλεύεις από το σπίτι. Έχε υπόψη σου πως τίποτα δεν γίνεται εν μια νυκτί. Όλα θέλουν τον χρόνο τους.

Πηγή : zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα