Μην χασετε

Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σου (13-19/04)

Μεγάλη εβδομάδα και ερχόμαστε πιο κοντά στον εσωτερικό μας κόσμο, γεμίζουμε από αγάπη και γαλήνη και είμαστε έτοιμοι να επικαλεστούμε τον Θεό που έχουμε μέσα μας, να αναγεννηθούμε ξανά από τα πάθη και τα λάθη μας. Η πνευματική λύτρωση και αναγέννηση είναι αυτή που θα μας βοηθήσει να λύσουμε σημαντικά θέματα που ακόμα έχουμε και αφορούν τα προσωπικά μας, πιο πολύ επικεντρωνόμαστε σε αυτό τον τομέα που θα μας απασχολήσει αρκετά, θα ψάξουμε να βρούμε βαθιά μέσα μας την δική μας οντότητα και προσωπικότητα για να καλύψουμε κενά και αποστάσεις, ψυχικές και ανθρώπινες.

Advertisements

Σήμερα ο Ήλιος στον Κριό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και τον Δία στον Αιγόκερω δίνει μια ένταση δυναμική και μας κάνει να νιώθουμε πίεση και ασφυξία μέσα στο χώρο που κινούμαστε, δεν μπορούμε να αντιληφθούμε αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, έχουμε πολλά ερωτηματικά που θέλουμε να λύσουμε, αλλά οι φόβοι και οι ανασφάλειες μας κρατούν δέσμιους των βαθύτερων επιθυμιών μας.

Την Μεγάλη Δευτέρα 13 Απριλίου ο Ήλιος στον Κριό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω βγάζει στην επιφάνεια ζητήματα έντονης προσωπικής προβολής και εξουσίας που θα δημιουργήσουν προβλήματα επικοινωνίας με τα άτομα που θα βρεθούν κοντά μας, με συνεργάτες, με το ταίρι μας, με το ευρύτερο περιβάλλον μας γενικότερα.

Τα απωθημένα που θα βγουν στην φόρα θα μας κρατήσουν σε στασιμότητα και δεν θα μας βοηθήσουν να δράσουμε έτσι όπως θέλουμε εμείς, θα χάσουμε το νόημα της δημιουργικότητας μας. Η στασιμότητα αυτή που θα επικρατεί θα μας οδηγήσει σε σύγκρουση και διαφωνίες με άτομα του επαγγελματικού μας χώρου αλλά και με τους ανωτέρους μας, καλό είναι να μην πάμε κόντρα σε αυτά που θα μας πουν και να αποφύγουμε εγωιστικές συμπεριφορές που θα μας φτάσουν σε ακραίες καταστάσεις.

Την Μεγάλη Τρίτη 14 Απριλίου ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Δία στον Αιγόκερω μας οδηγεί σε υπερβολές δεν θα μπορέσουμε να ελέγξουμε τον εαυτό μας από ανθρώπινες συμπεριφορές θα γίνουμε ευάλωτοι μέσα στο περιβάλλον μας, θα μας ενοχλούν αυτά που λένε οι άλλο, δεν θα κατανοούμε το βαθύτερο νόημα τους, θα απομακρυνθούμε από προσωπικούς στόχους αλλά και από τον ίδιο τον εαυτό μας.

Οι επαγγελματικοί στόχοι που είχαμε δρομολογήσει για να πραγματοποιήσουμε θα παγώσουν λίγο και αυτό θα μας κάνει υπερευαίσθητους και αδύναμους ακόμα και μπροστά στα πιο απλά ζητήματα. Η λογική και ο ρεαλισμός θα πρέπει να πρωταγωνιστούν για να μας κρατήσουν σε μια ισορροπία και να μην χάσουμε το μέτρο της αλήθειας. Η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά θα δώσουν τη θέση τους στην αυτοεγκατάλειψη. Αν ασχοληθούμε σωστά με το μέσα μας θα μπορέσουμε να αποφύγουμε δυσάρεστες συμπεριφορές και καταστάσεις.

Το Μεγάλο Σάββατο 18 Απριλίου και την Κυριακή του Πάσχα 19 Απριλίου ο Ερμής στον Κριό σε εξάγωνο με την Αφροδίτη στους Διδύμους και τον Άρη στον Υδροχόο ανεβάζει για λίγο την διάθεση στα ύψη και μας βοηθά να περάσουμε μοναδικές και ευχάριστες στιγμές παρέα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Όσο εφικτό μπορεί να γίνει αυτό με την ήδη υπάρχουσα προβληματική κατάσταση που επικρατεί.

Η ανάγκη για συγκρότηση των βαθύτερων σκέψεων μας-μας φέρνει πιο κοντά στις επιθυμίες και στα πάθη και μας βοηθά να εκφράσουμε ελεύθερα όλα αυτά που αισθανόμαστε και μας καταπιέζουν, να απαλλαχτούμε από αρνητικές επιρροές που μας έχουν απομακρύνει από το νόημα της ζωής και της ύπαρξης μας, να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε. Σε όλα αυτά θα μας βοηθήσει η καλή διάθεση και η ψυχολογική ισορροπία που θα επικρατούν θα μας φέρουν πιο κοντά στο είναι μας, θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες και εμπόδια που υπάρχουν ακόμα. Ακόμα θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε θα ανασυγκροτηθούμε και θα εφοδιαστούμε με δύναμη και υπομονή για να αντέξουμε.

Συγκεκριμένα την Κυριακή του Πάσχα 19 Απριλίου ο Ήλιος περνάει στον Ταύρο και νιώθουμε την ανάγκη να απολαύσουμε έντονα την κάθε στιγμή που ζούμε. Κατά κάποιο τρόπο πάμε κόντρα σε όλα αυτά που συμβαίνουν και μας επηρεάζουν αρνητικά. Ακόμα και το πιο ασήμαντο θα αποκτήσει αίγλη και αξία στα μάτια μας, δεν θα αφήσουμε τίποτα να πέσει κάτω, τίποτα να περάσει έτσι, θα “ρουφήξουμε” το κάθε λεπτό της ζωής μας.

Advertisements

Είναι μια θετική περίοδος αυτή γιατί θα μας απασχολήσουν αρκετά τα οικονομικά μας και μέσα από απόκτηση υλικών αγαθών θα μπορέσουμε να ανέβουμε σημαντικά. Φυσικά όλα αυτά θα τα καταφέρουμε με λογική, σύνεση και ηρεμία, διώχνουμε μακριά το πείσμα και τον εγωισμό και βοηθάμε τις σχέσεις μας να πάρουν τα πάνω τους, να συνυπάρξουμε όλοι μαζί μέσα σε ένα αρμονικό περιβάλλον. Το ζητούμενο αυτές τις μέρες παραμένει ένα. Να παραμείνουμε νηφάλιοι μέσα στον κυκεώνα των “βομβαριστικών” αρνητισμού που ζούμε και βιώνουμε καθημερινά.

Κριός

Κριέ, αισθάνεσαι ότι αυτή η χρονιά μέχρι στιγμής σε οδηγεί σε ανεξερεύνητα μονοπάτια και δεν ξέρεις πού θα καταλήξεις. Όμως, η Άνοιξη είναι η εποχή σου και ακόμα και υπό αυτές τις συνθήκες αισθάνεσαι ότι εμπνέεσαι από παντού.

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη στον τρίτο οίκο σου κάνει την επικοινωνία πολύ πιο ζεστή και συναισθηματική. Ακόμη και αν είσαι μέσα, υπάρχει η πιθανότητα για μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία αυτή την περίοδο. Ο άλλος ή η άλλη, αν θέλει να σε βρει θα σε βρει από ό, τι φαίνεται. Άκου λίγο παραπάνω το ένστικτό σου σήμερα. Φαίνεται πως σε κατευθύνει σωστά.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αν αισθάνεσαι την ανάγκη να εξελιχθείς σαν άνθρωπος, θα ήταν καλό να προσπαθήσεις να απαγκιστρωθείς από ιδέες και όνειρα του παρελθόντος. Κάποιες νέες ευκαιρίες διαφαίνονται στον ορίζοντα. Πριν όμως πέσεις με τα μούτρα πάνω τους, ζύγισε τις καταστάσεις και δες αν πραγματικά αξίζουν τον χρόνο σου.

Ταύρος

Ταύρε, διεκδίκησε τον προσωπικό σου χρόνο και κάνε πράγματα μόνο για εσένα, ακόμα κι αν τα κάνεις από τον καναπέ σου. Μπορεί να μην είναι πολύ εμφανές ακόμα, αλλά σημειώνεις πρόοδο σε τομείς που σε ενδιαφέρουν. Φαίνεται πως όλα τα βλέμματα είναι πάνω σου, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με την δουλειά.

Αισθηματικά

Advertisements

Αρχίζεις σιγά-σιγά και βλέπεις ότι στη ζωή δεν υπάρχουν ιδανικές καταστάσεις και συνθήκες. Μοιάζεις πιο αποφασισμένος από ποτέ να δώσεις πραγματικό νόημα στη ζωή σου. Άσε τον εαυτό σου να κάνει μεγάλα και σημαντικά όνειρα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τα οικονομικά σου ευνοούνται πολύ με την Αφροδίτη στον δεύτερο οίκο σου αυτή την περίοδο. Το γεγονός ότι είναι και η υπεύθυνη του ζωδίου σου κάνει τα πράγματα ακόμη πιο ενδιαφέροντα σε αυτόν τον τομέα.

Δίδυμοι 

Δίδυμε, προσπάθησε να εντοπίσεις ποιο είναι αυτό σου το χαρακτηριστικό που θέλεις να αναπτύξεις και ξεκίνα να δουλεύεις πάνω σε αυτό. Επίσης, αυτές τις μέρες προσπάθησε να παίρνεις αποφάσεις με το μυαλό σου και όχι βάσει των συναισθημάτων σου, τα οποία δεν είναι πάντα ο καλύτερος σύμβουλος.

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία για την αισθηματική σου ζωή, εκτός του ότι η εμφάνισή σου αλλάζει και ελκύεις τους άλλους ακόμη περισσότερο, ευνοείται με κάθε τρόπο και η αισθηματική επικοινωνία. Αν είσαι σε σχέση, προσπάθησε να αφιερώσεις λίγο παραπάνω χρόνο στο ταίρι σου. Αυτό θα δώσει μια νέα πνοή στην επαφή σας.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στην επαγγελματική σου ζωή, ίσως προκύψουν κάποια νέα πρότζεκτ στα οποία θα μπορέσεις να δείξεις την αξία σου και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε υψηλότερα σκαλοπάτια στην καριέρα σου.

Καρκίνος

Καρκίνε, η Αφροδίτη στον δωδέκατο οίκο σου είναι μια ένδειξη ότι η διάθεση και η ψυχολογική σου κατάσταση βελτιώνονται και ότι οι σχέσεις και η επικοινωνία σου με τους άλλους αποκτούν περισσότερο νόημα και ενδιαφέρον.

Αισθηματικά

Αν δεν ξέρεις προς τα ποια κατεύθυνση να πας είστε στην προσωπική, είτε στην επαγγελματική σου ζωή, τότε μάλλον πρέπει να ακούσεις για λίγο το ένστικτό σου. Ίσως έχει έρθει η ώρα να απογαλακτιστείς από το παρελθόν σου και να αρχίζεις να ατενίζεις το μέλλον με έναν άλλο τρόπο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μοιάζεις να βρίσκεσαι συχνά μπροστά στο δίλημμα της προσωπικής ή της επαγγελματικής ζωής. Σκέψου τι είναι αυτό που πραγματικά έχει σημασία για σένα. Μόνο εσύ ξέρεις τη σωστή απάντηση.

Λέων

Λέων, παρά τη σχετική απομόνωση, η Αφροδίτη σε κάνει να νιώθεις συνδεδεμένος-η με τους άλλους και κυρίως με φιλικά πρόσωπα με τα οποία μπορείς να διατηρείς επαφή και από απόσταση. Έρχονται πολύ καλύτερες μέρες σε όλους τους τομείς, να ξέρεις!

Αισθηματικά

Κάποιες αλλαγές θα γίνουν στην προσωπική σου ζωή, οι οποίες μπορεί να έχουν πολύ ενδιαφέρον. Προσοχή στο πώς θα τις διαχειριστείς. Αν αισθάνεσαι την ορμή να κάνεις κάτι «τρελό» και παρατραβηγμένο, καλό θα ήταν να το έχεις σκεφτεί καλά πιο πριν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αν θες να είσαι αποτελεσματικός-η και παραγωγικός-η, τότε είναι σημαντικό να συγκεντρωθείς και να βάλεις μια τάξη στις σκέψεις, αλλά και στις ενέργειες σου. Προσπάθησε να μην απορροφάσαι σε περίπλοκες σκέψεις που σε κάνουν να χάνεις την επαφή σου με την καθημερινότητα και τις ανάγκες της.

Παρθένος

Παρθένε, αρχίζεις να σκέφτεσαι τους μήνες που έρχονται και κάνεις από τώρα κάποια σχέδια για το μέλλον, ακόμα κι αν την παρούσα στιγμή όλα μοιάζουν αβέβαια. Κάνε μια βαθιά συζήτηση με τον εαυτό σου για να δεις τι είναι αυτό που πραγματικά θες από τη ζωή σου. Όχι μόνο σε υλικό επίπεδο, αλλά και σε αισθηματικό.

Αισθηματικά

Φαίνεται να βρίσκεις σιγά-σιγά την ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και την προσωπική σου ζωή. Καλό θα ήταν να ξεκινήσεις να δίνεις λίγο μεγαλύτερη προσοχή στον τρόπο που αλληλεπιδράς με τους γύρω σου ή ιντερνετικά.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον δέκατο οίκο σου που αφορά τα επαγγελματικά και η θέση της αυτή είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για αυτόν τον τομέα. Ο μήνας φαίνεται να σε βρίσκει έτοιμο για μεγάλα πράγματα. Δεν θέλεις να χάνεις χρόνο. Ίσως πρέπει να κάνεις μια μικρή ενδοσκόπηση, όμως, ώστε να δεις πού βρίσκεσαι και πού θες να φτάσεις.

Ζυγός

Ζυγέ, η Αφροδίτη βρίσκεται στον ένατο οίκο σου που αφορά τους στόχους και τη διεύρυνση των οριζόντων σου και σε γεμίζει αισιοδοξία, ακόμη και αυτή την περίεργη για όλους περίοδο. Γράψε σε ένα χαρτί τα βήματα που πρέπει να κάνεις, προκειμένου να πραγματοποιηθούν τα όνειρά σου. Δεν μπορείς να πεις ότι δεν έχεις χρόνο τώρα.

Αισθηματικά

Advertisements

Αυτές οι μέρες, μοιάζουν να μια καλή ευκαιρία για να βάλεις σε μια τάξη την προσωπική σου ζωή, οπότε μην φοβάσαι να κάνεις «δύσκολες» συζητήσεις. Προσπάθησε να μην αφήνεις πράγματα του παρελθόντος να σε κρατάνε πίσω. Κι αν το κάνεις σκέψου τι είναι αυτό που σε κάνει να φέρεσαι έτσι.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σου έρχονται κάθε λεπτό νέες ιδέες, τις οποίες όμως πρέπει να βάλεις σε μια τάξη και να δεις ποιες πρέπει να βάλεις σε προτεραιότητα. Μοιάζεις έτοιμος-η για μια μεγάλη αλλαγή. Έχεις δουλέψει αρκετά με τον εαυτό σου, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Σκορπιός

Σκορπιέ, αυτές οι πρώτες μέρες, μοιάζουν ιδανικές για να κάνεις μια «επανεκίνηση» και να βάλεις ως προτεραιότητα την ευεξία σου. Επίσης, αυτή την εβδομάδα σου χτυπά να κουδουνάκι που σε επαναφέρει στην πραγματικότητα, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με την προσωπική σου ζωή.

Αισθηματικά

Δείξε λίγο παραπάνω προσοχή όταν αφήνεις νέα πρόσωπα να σε πλησιάσουν. Κάποιοι μπορεί να είναι διαφορετικοί από αυτό που σου παρουσιάζουν στην αρχή.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον όγδοο οίκο σου που αφορά μεταξύ άλλων και τα οικονομικά σου, ειδικά αυτά που μοιράζεσαι με άλλους. Η θέση της αυτή μπορεί να λειτουργήσει πολύ βοηθητικά. Στον επαγγελματικό τομέα, φαίνεσαι έτοιμος-η να πάρεις κάποια ρίσκα. Πριν κάνεις το οτιδήποτε όμως, σκέψου καλά όλες τις παραμέτρους.

Advertisements

Τοξότης

Τοξότη, είναι μια εβδομάδα που σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις την ενδοσκόπησή σου και να εντοπίσεις από που προέρχονται τα άγχη και οι ανασφάλειές σου. Μην αφήνεις την αβεβαιότητα των ημερών να μπαίνει εμπόδιο στα σχέδιά σου.

Αισθηματικά

Οι σχέσεις και ιδιαίτερα τα αισθηματικά σου έχουν τεράστιο ενδιαφέρον με την Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σου. Είναι μια περίοδος που αυτός ο τομέας μπορεί να βελτιωθεί.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η δουλειά είναι προτεραιότητα σου, μην αισθανθείς άσχημα όμως, αν χρειαστεί να πεις και κάποιο όχι. Εξάλλου, δεν κυνηγάς την γρήγορη επιτυχία. Δουλεύεις σκληρά για αυτά που θες να πετύχεις.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, είναι μια εβδομάδα που φαίνεται ενδιαφέρουσα για να μπορέσεις να σκεφτείς ποιοι είναι οι στόχοι σου και που θέλεις να φτάσεις, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Για να πετύχεις την ισορροπία που τυχόν λείπει από τη ζωή σου, θα ήταν καλό να αρχίσεις να δίνεις λίγη περισσότερη σημασία σε ζητήματα σχέσεων.

Αισθηματικά

Μοιάζεις να ξέρεις τι πρέπει να κάνεις και να πεις ανάλογα με την κάθε περίσταση και με το ποιον έχεις απέναντί σου. Προσπάθησε να αποκρυπτογραφήσεις τα αισθήματά σου και να δεις από πού προκύπτουν κάποια από αυτά.

Advertisements

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον έκτο οίκο σου και από εκεί λειτουργεί πολύ βοηθητικά σε σχέση με την εργασία. Μπορείς επίσης να βάλεις και σε μια σειρά πολλές εκκρεμότητες της καθημερινότητας.

Υδροχόος

Υδροχόε, αν αισθάνεσαι ότι σου λείπει ενέργεια, τότε δες τι πάει λάθος με το πρόγραμμά σου. Μήπως πρέπει να αλλάξεις συνήθειες ύπνου;

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη βρίσκεται σε ένα ιδανικό σημείο για την αισθηματική σου ζωή που είναι ο πέμπτος οίκος σου! Είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις ή να έρθεις περισσότερο κοντά, έστω και διαδικτυακά, με ένα άτομο που θα βρίσκεις εξαιρετικά ενδιαφέρον.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αν αγχώνεσαι ότι η δουλειά σου τρώει χρόνο από τους φίλους, πρέπει να γνωρίζεις ότι οι αληθινές φιλίες δεν χαλάνε τόσο εύκολα και διατηρούνται ακόμα και μέσω της οθόνης ενός υπολογιστή. Είναι μια καλή περίοδος για να δώσεις λίγη περισσότερη προσοχή στο οικονομικό κομμάτι και στο πώς θα προχωρήσεις στη δουλειά σου.

Ιχθύς

Ιχθύ, η Αφροδίτη βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια και η θέση της αυτή είναι πάρα πολύ ευνοϊκή και για τις στενές προσωπικές σου σχέσεις.

Αισθηματικά

Advertisements

Δεν είσαι από εκείνους που θέλουν όλα τα φώτα πάνω τους, ίσως ήρθε η ώρα όμως να αφήσεις τις συστολές και να λάμψεις πραγματικά. Επικεντρώσου σε όσα σε γεμίζουν. Η εσωτερική σου γαλήνη είναι το πιο σημαντικό πράγμα αυτή τη στιγμή.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου και ιδιαίτερα ο όγκος δουλειάς φαίνεται να σε αγχώνουν. Σιγά-σιγά τα πράγματα θα αρχίσουν να παίρνουν την κανονική τους μορφή και οι περιστάσεις θα εξουδετερώσουν τις ανησυχίες.

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα