Μην χασετε

Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις των ζωδίου σου (27/5 έως 2/6)

Κριός

Advertisements

Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας σχηματίζουν στις 30 μια πολύ θετική όψη για τα οικονομικά σου, που σημαίνει μια ευκαιρία, ίσως που δεν περιμένεις. Αλλά και η συμμετοχή του Κρόνου δείχνει σταθερότητα και εξέλιξη στα επαγγελματικά. Ο Μάιος είναι ένας μήνας με πολύ θετικές όψεις που θα σε ευνοούν και τον Ιούνιο. Ο Άρης από την άλλη μεριά βρίσκεται στον οίκο της οικογένειας και του σπιτιού που σημαίνει ότι μπορεί να πάρεις μια ενθουσιώδη απόφαση να κάνεις αλλαγές στον χώρο σου. Αυτή είναι μια καλή περίοδος για μετακομίσεις και γενικά για εγχειρήματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι. Αν αυτό που χρειάζεσαι είναι να νιώθεις «οικογενειακά» μπορείς να βρίσκεσαι με άτομα που δύνανται να σου προσφέρουν αυτή την αίσθηση. Οικογένεια, παρεμπιπτόντως, δεν θεωρούνται μόνο τα άτομα με τα οποία έχεις δεσμούς αίματος.

Ταύρος

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου και κάνει τα αδύνατα δυνατά για σένα. Δύο όψεις της έχουν πολύ ενδιαφέρον αυτή τη βδομάδα. Η πρώτη είναι με τον Ποσειδώνα και δείχνει ενδιαφέρουσα κοινωνική ζωή και μια πιθανή γνωριμία. Η δεύτερη είναι με τον Κρόνο, και δείχνει σταθερότητα, ειδικά αν σε τομείς όπως τα ταξίδια, η γνώση, οι συναλλαγές με το εξωτερικό. Μην βιάζεσαι να κάνεις συμφωνίες και να υπογράφεις συμβόλαια όμως, μόνο και μόνο επειδή ενθουσιάζεσαι. Διάβασε τα πρώτα. Η επιθυμία να διευρύνεις τους ορίζοντές σου μπορεί να σε κατευθύνει σε τολμηρά εγχειρήματα, τολμηρά σε σχέση με αυτό που έχεις συνηθίσει μέχρι τώρα, ίσως επειδή θα αψηφήσεις το άγχος που συχνά βάζει φρένο στις επιθυμίες σου.

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον οίκο της ψυχολογικής σου κατάστασης και πραγματικά μπορεί να σε βοηθήσει να “θεραπεύσεις” στοιχεία που σε δυσκολεύουν. Η τέλεια όψη της με τον Ποσειδώνα δείχνει επαγγελματική επιτυχία και προβολή της δουλειάς σου, ειδικά αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας. Η όψη της με τον Κρόνο στις 31 δείχνει και μια σταθερότητα στα οικονομικά. Και μια και μιλάμε για οικονομικά, τα έξοδα με φειδώ μέχρι την πρώτη Ιουλίου. Το ενδιαφέρον στρέφεται όλο και περισσότερο στην επαγγελματική σου ζωή και την προσπάθειά σου να εξελιχθείς σε αυτόν τον τομέα, και η αλήθεια είναι ότι θα υπάρξουν ευκαιρίες για αυτό, αν και μπορεί προσωρινά να μην είναι και τόσο προφανείς.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη σχηματίζει στις 30 μια υπέροχη όψη με τον Ποσειδώνα που σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή και τις ευκαιρίες που σχετίζονται με ομάδες. Και με τον Κρόνο συνεργάζεται όμως για να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και να δημιουργήσεις σταθερές και δυνατές σχέσεις. Ο Άρης, πάλι, βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου δίνει απίστευτη ενέργεια για να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Είναι αρκετές οι πληροφορίες που πρέπει να επεξεργαστείς, οι οποίες όμως θα βοηθήσουν τις εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα και προφανώς η εποχή απαιτεί να βάλεις μπροστά τη λογική για να βρεις διεξόδους και λύσεις σε θέματα που αφορούν τη δουλειά. Παρεμπιπτόντως, για να δοθείς σε κάτι με πάθος, π.χ. σε δουλειά, σπουδές ή σε μια ενασχόληση που σε ενδιαφέρει, είναι απαραίτητο να το αγαπάς. Αν δεν το αγαπάς, ή δεν βρεις τρόπους να το αγαπήσεις – λάβε υπόψη και αυτή την παράμετρο, ίσως μπορείς να αγαπήσεις κάτι που σε αφήνει αδιάφορο, αν το προσεγγίσεις με έναν διαφορετικό τρόπο- τότε οι πιθανότητες να εξελιχθείς σε αυτόν τον τομέα είναι λιγότερες από όσες θα ήθελες.

Λέων

Advertisements

Η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στις 30, μια πολύ θετική όψη που σχετίζεται με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου. Γενικά, ο επαγγελματικός τομέας είναι πολύ πιθανό (και με δική σου προσπάθεια) να έχει σημαντικές εξελίξεις, κυρίως όμως να δημιουργηθεί μια σταθερή επαγγελματική σχέση. Ο Άρης βρίσκεται στον οίκο των ψυχολογικών σου και μπορεί να φέρνει πολλά στην επιφάνεια. Πάντως, για καλό τα φέρνει, για να ασχοληθείς με αυτά και να λύσεις ό, τι θέλει λύσιμο. Υ.Γ. Η πορεία προς έναν στόχο σαφώς θα έχει και ευχάριστες και δύσκολες στιγμές, όμως πρέπει πάντα να έχει νόημα και να είναι ως επί το πλείστον ευχάριστη. Κάθε δυσαρέσκεια μπορεί να σημαίνει ότι κάτι πρέπει να διερευνήσεις και ίσως κάτι πρέπει να αλλάξεις.

Παρθένος

Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας σχηματίζουν μια πολύ θετική όψη στις 30 η οποία σχετίζεται με τις συνεργασίες, τα ταξίδια, τη γνώση, ίσως και με μια συναισθηματική γνωριμία κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Ό, τι και να συμβαίνει πάντως στον ερwτικό τομέα, είτε εξελίσσεται μια ήδη υπάρχουσα σχέση είτε γίνεται μια νέα γνωριμία, φαίνεται ότι υπάρχει μια “τάση” για σταθερότητα. Ο Άρης στον Καρκίνο σε βγάζει έξω και γνωρίζεις νέους ανθρώπους πάντως. Οι επιθυμίες σου γίνονται έντονες και τα θέλω απαιτητικά και η ανάγκη να εκφραστείς μεγεθύνεται. Ο κοινωνικός σου κύκλος μπορεί να διευρυνθεί και αυτό είναι ευχάριστο, ενώ οι φίλοι φαίνεται ότι είναι πολύ υποστηρικτικοί.

Ζυγός

Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας σχηματίζουν μια πολύ θετική όψη στις 30 που σχετίζεται με την εργασία και τα οικονομικά, ίσως μια οικονομική συμφωνία. Και ο Κρόνος συμμετέχει στη συνεργασία τους, κάτι που αποτελεί ένδειξη σταθερότητας. Αυτή την περίοδο φαίνεται ότι κάποιοι Ζυγοί έχουν πολλή δουλειά ή πίεση σε σχέση με προθεσμίες, όγκο εργασίας κλπ. Καλό θα ήταν να βάλεις κάποια όρια, αν αυτό είναι απαραίτητο. Πάντως είναι και μια άκρως παραγωγική περίοδος. Το να έρθουν βέβαια ευκαιρίες στα οικονομικά, από μόνο του δεν φτάνει. Πρέπει να έχεις πίστη στον εαυτό σου, να έχεις την πεποίθηση ότι μπορείς και σου αξίζει να αποκτήσεις χρήματα και να κινητοποιηθείς κι εσύ προς αυτά, λειτουργώντας ενεργητικά.

Σκορπιός

Η όψη της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα είναι πολύ θετική και σχετίζεται α) με τις συνεργασίες και β) (κυρίως με αυτό) με τον έρωτα! Είναι πολύ πιθανό να μιλάμε για κάτι νέο σε αυτούς τους τομείς αυτή την περίοδο και μάλιστα σταθερό και σοβαρό, ό, τι και να είναι, είτε έχει να κάνει με τον επαγγελματικό τομέα είτε με τον συναισθηματικό. Έχεις μια τάση προς την αυτονόμηση, γενικώς, ειδικά στα επαγγελματικά. Αλλά όπως και να το κάνουμε, πάντα θα χρειαστεί να συνυπάρχεις με άλλους ανθρώπους και ουσιαστικά να συνεργάζεσαι μαζί τους, ακόμη κι αν δουλεύεις μόνος σου. Οπότε ασχολήσου λίγο με το πώς να βρεις κοινά σημεία με τους άλλους, γιατί ο συντονισμός και η συνεργατικότητα είναι πολύτιμα στοιχεία στις μέρες μας.

Τοξότης

Advertisements

Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας σχηματίζουν μια πολύ θετική όψη που σχετίζεται με την εργασία, αλλά και το σπίτι και τις καθημερινές εκκρεμότητες. Αν σκέφτεσαι πάντως να κάνεις αλλαγές στο περιβάλλον σου για να αλλάξει η διάθεσή σου και να γίνεις περισσότερο παραγωγικός, δημιουργικός, αποτελεσματικός ή ό, τι άλλο θέλεις, τώρα είναι μια καλή περίοδος για αυτό. Ο Άρης βρίσκεται σε ένα παθιασμένο σημείο και μπορεί να φέρει και μια σχέση πάθους. Υ.Γ. Πρέπει να γίνει μια σημαντική αλλαγή στη ζωή σου και είσαι έτοιμος να πολεμήσεις για αυτήν. Αλλά προτού πολεμήσεις για κάτι, πρέπει να καταλάβεις ακριβώς για τι. Και αυτό προϋποθέτει να γνωρίζεις (όχι απόλυτα φυσικά) τι θέλεις και τι χρειάζεσαι από τη ζωή γενικότερα, τους άλλους, την επαγγελματική σου πορεία, τη σχέση που έχεις ή θέλεις να έχεις.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου, σε ένα σημείο που της ταιριάζει πάρα πολύ γιατί είναι το φυσικό της σπίτι, ενώ είναι και ο πέμπτος οίκος σου του έρωτα και της δημιουργικότητας. Η όψη της με τον Ποσειδώνα στις 30 είναι άκρως ρομαντική και είναι πολύ πιθανό να φέρει μια νέα γνωριμία και σε αυτό συμβάλλει και ο Κρόνος στο ζώδιό σου, που μπορεί να δώσει στη γνωριμία αυτή το στοιχείο της σταθερότητας. Ναι, είναι λίγο πολλά και μαζεμένα όλα αυτά που πρέπει να σκεφτείς και μπορεί ταυτόχρονα οι αλλαγές που διαισθάνεσαι ότι θα γίνουν ή που προγραμματίζεις να σε αγχώνουν και να αμφιβάλλεις για το αν θα μπορέσεις να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο, θα μπορέσεις.

Υδροχόος

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 30 είναι μια όψη αρμονική που σχετίζεται με το σπίτι και τα οικονομικά, ίσως και με μια νέα συμφωνία που να σχετίζεται με ένα ακίνητο. Το κυρίως θέμα αυτή την περίοδο πάντως είναι το πώς είσαι μέσα σου – γίνονται σημαντικές αλλαγές που σε οδηγούν στην ψυχολογική ωρίμανση. Αυτές οι αλλαγές αφορούν κυρίως τον τρόπο που σκέφτεσαι. Ο Άρης μπορεί να φέρνει αρκετή δουλειά και παραγωγικότητα, αλλά φέρνει και κάποια πίεση με προθεσμίες – είναι απαραίτητο να οργανωθείς για καλύτερα αποτελέσματα και για να μην καείς. Υ.Γ. Ίσως λόγω τελειομανίας να πιστεύεις ότι δεν γίνεται εύκολα να βρεις ισορροπίες μεταξύ επαγγελματικής ζωής και οικογένειας ή προσωπικής ζωής. Η αλήθεια όμως δεν είναι αυτή. Σαφώς θα προτιμούσες να ασχολείσαι κυρίως με ένα πράγμα και κατά πάσα πιθανότητα η ζυγαριά κλίνει προς την εργασία, είσαι όμως περισσότερο ευέλικτος από όσο πιστεύεις. Και γιατί ο ένας τομέας να μην τροφοδοτεί τον άλλον; Να μην σου προσφέρει κουράγιο και αλλαγή παρασστάσεων προκειμένου να έχεις περισσότερο ξεκάθαρο μυαλό και όρεξη όταν ασχολείσαι με μαζί του; Μην μπαίνεις σε διαδικασία ανώφελων εσωτερικών συγκρούσεων.

Ιχθύς

Η όψη της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σου, Ποσειδώνα, είναι μαγευτική, όπως και οι δύο αυτοί πλανήτες. Ο Ποσειδώνας βρίσκεται και στο ζώδιό σου και αυτό από μόνο του σημαίνει πολλά. Μπορεί να γίνει μια νέα γνωριμία, να ολοκληρώσεις μια συμφωνία ή να υπογράψεις ένα συμβόλαιο. Ό, τι και να κάνεις αυτή την περίοδο, φαίνεται ότι θα έχει και το “δώρο” της σταθερότητας από τον Κρόνο. Ο Άρης στον πέμπτο οίκο σου σε κάνει ιδιαίτερα διεκδικητικό στη συναισθηματική σου ζωή και μπορεί να φέρει σημαντικές εξελίξεις σε αυτήν. Υ.Γ. Αυτό που θέλεις να πεις μπορεί να εκλαμβάνεται με διαφορετικό τρόπο από ό, τι νομίζεις, οπότε καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός και με τις συζητήσεις σου. Υ.Γ.2 Ειδικά σε θέματα που αφορούν την ερwτική ή συντροφική σου ζωή, μπορεί να νιώθεις ότι η “άποψη” των φίλων είναι κάπως πιεστική, σε σημείο να μην γίνεται άποψη αλλά αυτό που “θα έπρεπε να κάνεις” και μάλλον αυτό δεν σου αρέσει καθόλου.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα