Μην χασετε

Δες τι σε περιμένει στην αισθηματική σου ζωή σύμφωνα με το ζώδιο σου αυτή την εβδομάδα (24/02 έως 01/03)

Ζώδια: Δες τι σε περιμένει στην αισθηματική σου ζωή σύμφωνα με το ζώδιο σου αυτή την εβδομάδα (24/02 έως 01/03)

ΚΡΙΟΣ

Advertisements

Η όψη του Ήλιου με τον Άρη στις 25 είναι πολύ θετική και αφορά κυρίως τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση, αλλά και τα επαγγελματικά. Δεν είναι κακό που μερικές φορές έρχονται στην επιφάνεια τις ανασφάλειές μας, τις οποίες προσπαθούμε να κάνουμε ότι δεν υπάρχουν. Έρχονται, τις βλέπουμε και παρέρχονται με δύο τρόπους: ή για πάντα, ή προσωρινά. Αν θέλεις να μειωθεί η ένταση των ανασφαλειών σου ή να εξουδετερωθούν τελείως, πρέπει να αρχίσεις να τις αμφισβητείς, και η περίοδος αυτή είναι πολύ ανανεωτική για τον ψυχικό σου κόσμο, άρα έχεις την δυνατότητα να κηρύξεις πόλεμο στους φόβους σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η όψη του Ήλιου με τον Άρη μπορεί να φέρει ενδιαφέροντα νέα στην κοινωνική σου ζωή και ίσως σκέψεις για ένα ταξίδι. Είναι η περίοδος που μπορείς να ασχοληθείς πάλι με τις σχέσεις σου, ιδίως με τους φίλους σου, και να θυμηθείς ότι παρ’ όλες τις διαφωνίες που μπορεί να προκύπτουν με ορισμένους ανθρώπους κατά καιρούς, η ουσία στις δυνατές σχέσεις, μένει αναλλοίωτη. Εκεί που τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά είναι με τους συνεργάτες, οι σχέσεις εκεί καλό είναι να μην φτάνουν σε οριακό ράγισμα, το πρόβλημα πρέπει να αντιμετωπίζεται με περισσότερη διπλωματία και διεκδικητικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Άρη είναι πολύ θετικό για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου. Αν τα εργασιακά σου θέματα πριν από λίγο καιρό είχαν μετατραπεί σε μείζον υπαρξιακό ζήτημα, εκμεταλλεύσου όλους τους προβληματισμούς σου για να δεις που βρίσκεσαι και προπάντων τι ΘΕΛΕΙΣ. Εννοείται ότι δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα του τύπου «τελικά, δεν μου κάνει η δουλειά αυτή και τόσο» όταν εστιάζεις σε ένα μόνο αρνητικό που μπορεί να έχει και παραβλέπεις αρκετά θετικά. Ούτε να βολεύεσαι με κάτι που πραγματικά δεν σου αρέσει όταν σε κάνει απλώς να νιώθει υποτυπωδώς ασφαλής. Μπορείς όμως να αποδεχτείς ότι δεν μπορούμε πάντα να τα έχουμε όλα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια πολύ αρμονική όψη στις 25 μπορεί να φέρει μια συνεργασία με το εξωτερικό, μια σχέση ή ένα ταξίδι. Το να μην είσαι σε κατάσταση υπεραισιοδοξίας είναι κατανοητό, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι τα πράγματα αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή, και αν τώρα νιώθεις για οποιοδήποτε λόγο απογοητευμένος, αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ. Μην ξεχνάς ότι και ο Δίας βρίσκεται στον ένατο οίκο σου και θα συμβάλει στο να βλέπεις τα πράγματα πιο θετικά: δεν είναι και τόσο απλό αυτό, είναι δύσκολο εγχείρημα για έναν Καρκίνο να αλλάζει οπτική κάποιες φορές, όταν το κάνει όμως του βγαίνει πάντα σε καλό.

ΛΕΩΝ

Advertisements

Ο Ήλιος και ο Άρης σχηματίζουν μια πολύ θετική όψη που αφορά τα οικονομικά και την εργασία σου. Αν δεν έβγαζες άκρη με τα οικονομικά σου τον τελευταίο καιρό, τώρα μπορείς να κάνεις θαύματα με την επικοινωνία στις σχέσεις σου, ιδίως τις επαγγελματικές. Προετοιμάσου και μόνος σου, είναι απαραίτητο εκτός από παραγωγικός να γίνεις και άψογος επαγγελματίας. Το να εστιάσεις πάντως στις δημόσιες σχέσεις σου και στις επικοινωνιακές σου δεξιότητες θα σου φανεί χρήσιμο σε όλους τους τομείς, ακόμη και στον ψυχολογικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ήλιος και ο Άρης σχηματίζουν μια πολύ θετική όψη που αφορά τις σχέσεις, τις συνεργασίες αλλά και τον ∈ρωτα. Αν πάλι σε αυτόν τον τομέα δεν νιώθεις ότι τα πράγματα πηγαίνουν όπως θα ήθελες, θυμήσου το εξής: με τη δεύτερη, μπορείς να τα δώσεις όλα, αλλά με την πρώτη φαίνεσαι απρόσιτος. Ίσως θα σε βοηθούσε λοιπόν να ελέγξεις λίγο την εικόνα που δίνεις στους άλλους και να διευκολύνεις «την πρώτη επαφή». Είναι πάντως μια περίοδος κατά την οποία ανοίγεσαι στον κόσμο και περνάς καλύτερα, και οι άλλοι ακόμη καλύτερα μαζί σου.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

ΖΥΓΟΣ

Η όψη του Ήλιου με τον Άρη στους Ιχθύς είναι πολύ αρμονική και σημαντική για την εργασία, την υγεία και θέματα σπιτιού και οικογένειας. Έπειτα από ένα διάστημα παγωμάρας στα εργασιακά σου, παρά τις προσπάθειες σου, αρχίζουν οι εξελίξεις. Η όψη αυτών των δύο μπορεί να σημαίνει και μια νέα πρόταση συνεργασίας που να σε κάνει να νιώσεις όχι μόνο χαρούμενος, αλλά δικαιωμένος. Το σημαντικό είναι ότι οι ιδέες σου είναι από πρωτότυπες έως επαναστατικές και θα έχεις την ευκαιρία να τις προβάλεις. Αυτόν τον μήνα μπορεί επίσης να προχωρήσει κάτι που έχει σχέση με την επικοινωνία ή τις εκδόσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η όψη του Ήλιου με τον Άρη είναι πολύ αρμονική και αφορά τον ∈ρωτα, τη δημιουργικότητα και τις νέες γνωριμίες. Τα συναισθήματα μοιάζουν πιο ξεκάθαρα και η διάθεση μπορεί να γίνει πραγματικά ευχάριστη και εσύ φαίνεται ότι εκφράζεις αυτό που νιώθεις. Παρεμπιπτόντως, η αυτοέκφραση είναι μεγάλο θέμα. Όχι μόνο μας κάνει να νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας, αλλά μας κάνει και λιγότερο αυστηρούς με τους άλλους. Αυτός που δεν εκφράζει τι θέλει ή τι αισθάνεται, συνήθως συσσωρεύει συναισθήματα που δεν εκτονώνονται και επιθυμίες που δεν εκπληρώνονται και με την ενέργεια που μαζεύει όποιον πάρει ο χάρος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Advertisements

Η πολύ αρμονική όψη του Ήλιου με τον Άρη στις 25 σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια και τα οικονομικά. Αυτή την περίοδο θα την ευκαιρία να αναδιοργανώσεις τα οικονομικά σου, να τα βελτιώσεις και να νιώσεις πολύ περισσότερο ασφαλής. Καλό θα ήταν πάντως να είσαι ακόμη προσεκτικός με το θέμα της διαχείρισης των χρημάτων και να μην κάνεις βιαστικά έξοδα ή αγορές. Είναι και ανάδρομος ο Ερμής μην ξεχνάς! Εξάλλου, εκεί που πρέπει να επενδύσεις προς το παρόν, δεν είναι σε τίποτα άλλο πέρα από την αίσθηση ασφάλειας. Υ.Γ. Μπορεί να μην αποφασίζεις εύκολα κάτι, αλλά όταν το κάνεις δίνεις όλο σου τον εαυτό, και η θέλησή σου είναι αρκετά ισχυρή για να έχεις τελικά το αποτέλεσμα που θες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη του Ήλιου με τον Άρη στις 25 είναι πολύ θετική και αφορά τις νέες γνωριμίες και τις συμφωνίες. πάνω από όλα η επιθυμία σου για κάτι καινούριο, που να ταιριάζει περισσότερο με τις ανάγκες σου, είναι μεγάλη. Αυτό που δεν μπορεί να καταλάβει κανείς με τους Αιγόκερους είναι η τάση τους να αποφεύγουν αυτό που θέλουν. Αν η επιθυμία σού δημιουργεί άγχος, αντί να καταπιέσεις την επιθυμία, μήπως να μάθεις να διαχειρίζεσαι το άγχος σου; Πάντως, είναι μια καλή ευκαιρία για νέες γνωριμίες και μάλιστα πολύ ενδιαφέρουσες σε συναισθηματικό επίπεδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ήλιος και ο Άρης σχηματίζουν μια πολύ θετική όψη στις 25 που αφορά τα οικονομικά σου. Παρ’ όλα αυτά, τα χρήματα και οι επαγγελματικές επιτυχίες λειτουργούν σαν απλό παυσίπονο, σε καμία περίπτωση δεν θεραπεύουν τα συναισθηματικά προβλήματα και μπερδέματα. Για να μπουν σε μια σειρά τα τελευταία, είναι απαραίτητο να έρθεις σε επαφή μαζί τους και να τα διακρίνεις μέσα στο χάος και το τρέξιμο της καθημερινότητας. Είναι απλό: πρέπει να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου, να μείνεις μόνος-η σου κάποιες ώρες, να αδειάσεις το κεφάλι σου, να κάνεις επανεκκίνηση και να αφήσεις να γίνουν οι απαραίτητες ζυμώσεις μετά τις εμπειρίες που είχες αυτό τον καιρό.

ΙΧΘΥΣ

Η όψη του Ήλιου με τον Άρη στις 25 είναι πού θετική και σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή, τις βαθύτερες επιθυμίες και τη δικτύωση. Όταν τον τελευταίο καιρό έφτασες στο αμήν, προφανώς συνειδητοποίησες ότι για να αρχίσεις να παίρνεις την πάνω βόλτα, έπρεπε να αρχίσεις να αλλάζεις τη ζωή σου. Θα μου πεις, ναι, αλλά όσο και να αλλάξω εγώ τη ζωή μου, υπάρχουν εξωτερικοί παράγοντες που είναι αντικειμενικά αρνητικοί. Ακόμη και αυτοί, θα φαίνονται λιγότερο αρνητικοί, αν σκέφτεσαι διαφορετικά. Οι αρνητικές περίοδοι και τα αρνητικά γεγονότα είναι αναπόφευκτα για όλους μας, είναι μέρος της ζωής, αλλά σίγουρα μπορείς να τα δεις πιο ψύχραιμα και ως εμπειρίες.

πηγή

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα