Μην χασετε

Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου για αυτή την εβδομάδα (27/01 έως 02/02)

ΖώδιαΔιάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου για αυτή την εβδομάδα (27/01 έως 02/02)

ΚΡΙΟΣ:

Advertisements

Οι καθυστερήσεις στα εργασιακά σας θέματα και σχέδια είναι αναμενόμενες. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σας θα είναι αρκετά δύσκολη, αλλά με καλή θέληση και υπομονή θα καταφέρετε ένα επίπεδο, ώστε να μην επηρεάσετε αρνητικά τον οικονομικό σας τομέα, που δείχνει να μην έχει καμία άνοδο προς το καλύτερο, γιατί στην πραγματικότητα δε θα είναι έτσι. Δεν υπάρχει λόγος να απογοητευθείτε αφού ακόμα και έτσι δε θα λείψουν οι ευκαιρίες, ούτε αυτό θα διαρκέσει για πάντα. Αναδιοργανωθείτε και μην το βάλετε κάτω, γιατί τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα.

ΤΑΥΡΟΣ:

Αποδεχθείτε προσκλήσεις που θα σας κάνουν για διασκέδαση και θα διαπιστώσετε πως η παρουσία σας δε θα περάσει απαρατήρητη, αφού ο ∈ρωτισμός σας θα διαπερνά στο περιβάλλον και θα λειτουργεί προς όφελός σας. Φροντίστε να εκτιμήσετε την ανεξαρτησία σας και αν θέλετε να αλλάξετε ορισμένα πράγματα στο συναισθηματικό τομέα, κάντε το ώστε ο ∈ρωτας που θα έρθει να έχει μεγαλύτερη και βαθύτερη σημασία.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Η μείωση επικοινωνίας που θα υπάρχει, θα σας βάλει σε σκέψεις για το αν πρέπει να διαφοροποιήσετε αρκετά από τα δεδομένα στην ∈ρωτική σας ζωή. Αυτό δεν είναι κακό, αρκεί να μην πιστέψετε σε λάθος πράγματα από λάθος άνθρωπο που μπορεί να σας κάνει να παραπλανηθείτε. Μη στηριχθείτε σε άτομα που έτσι κι αλλιώς δεν είναι της εμπιστοσύνης σας και ούτε τα γνωρίζετε καλά, αλλά εκμεταλλευθείτε τη δυνατότητα που έχετε να ξεμπερδέψετε οριστικά με κάποια θέματα στηριζόμενοι αν όχι μόνο στον εαυτό σας αλλά και στα άτομα που σας αγαπούν και θα είστε πιο σίγουροι για τις κινήσεις σας.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Οι παρεξηγήσεις  με το σύντροφό σας θα δίνουν και θα παίρνουν, γιατί το μικροσκόπιο με το οποίο εξετάζετε τους ανθρώπους γύρω σας είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και πιάνει και την πιο ανεπαίσθητη λεπτομέρεια. Πρέπει να αναπτύξετε την ανεξαρτησία σας, να γίνετε περισσότερο αυτόνομοι για να καταφέρετε επιτυχώς να στηριχθείτε στα δικά σας πόδια και όχι στις πλάτες των άλλων. Βάλτε μπροστά τα σχέδιά σας και σταματήστε να έχετε συνέχεια ως πρώτη σκέψη το φόβο της αποτυχίας, γιατί εκτός ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί, χάνεται πολύτιμο χρόνο για το μέλλον σας, που διαγράφεται ευνοϊκό.

ΛΕΩΝ:

Advertisements

Είστε άξιοι να για καταφέρετε και δεν έχετε κανέναν απολύτως λόγο να φοβάστε. Λειτουργήστε με γνώμονα τη λογική σε όλα τα επίπεδα των σχέσεων σας και μην αφήσετε τις σκέψεις σας να ξεπηδούν από το ένα πράγμα στο άλλο, χωρίς να υπάρχει λογική σειρά, για να καταλήξετε σε σωστές αποφάσεις και συμπεράσματα. Δώστε χρόνο πρώτα στον εαυτό σας να εξοικειωθεί με το περιβάλλον και μετά ασχοληθείτε με τις προσωπικές, οικογενειακές και εργασιακές σας σχέσεις. Με καθαρό πνεύμα και άριστη ψυχολογία, θα πετύχετε θαύματα έως το ακατόρθωτο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Ανατροπές θα υπάρχουν αλλά οι προκλήσεις που θα δημιουργηθούν από τα απρόοπτα, θα σας τονώσουν και θα σας ωθήσουν να αγωνιστείτε ακόμα περισσότερο με σωστή στρατηγική για να βγείτε νικητές από τις όποιες αντίξοες καταστάσεις και αν υπάρξουν. Πάρτε πρωτοβουλίες και δείξτε την αξία σας για να πετύχετε τους στόχους σας, διαχωρίζοντας την κοινή αντίληψη από τις ακραίες ιδέες. Όμως, θα πρέπει να θυμάστε πως για κανέναν λόγο δε θα πρέπει να δράσετε παρασκηνιακά ή να πάρετε μέρος σε ανούσιες συζητήσεις που θα φέρουν εντάσεις, γιατί θα είναι μείον για τη μελλοντική σας πορεία.

ΖΥΓΟΣ:

Τα πολλά απρόοπτα και οι απρόσμενες αλλαγές θα δίνουν συνέχεια σε εντάσεις, κάνοντας κάποιες σχέσεις σας να κινδυνεύουν να σπάσουν. Μην εκτεθείτε σε πρόσωπα που έχετε ανάγκη την στήριξή τους, ενώ μπορείτε κάλλιστα να κρατήσετε τις ισορροπίες που απαιτούνται. Με σωστές επιλογές θα καταφέρετε να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, αλλά και να κλείσετε καινούριες συνεργασίες. Μην δημιουργήσετε αντιπαλότητες και κόντρες με τους συνεργάτες σας, αν δε σας αρέσουν αυτά που θα προτείνουν. Εξιδανικεύστε τον ∈ρωτα που νιώθετε για το σύντροφό σας, με μια πιο όμορφη και ρομαντική εικόνα, απ’ αυτό που ίσως είναι στην πραγματικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Απελευθερωθείτε ψυχικά και πρακτικά για να μπορέσετε να προσαρμοστείτε στην πραγματικότητα και παράλληλα να αλλάξετε τρόπο σκέψης αξιοποιώντας όλες τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες. Χειριστείτε προσεκτικά τα οικονομικά σας ζητήματα, καθώς η επιθυμία σας για ασφάλεια, ίσως να είναι εξαιρετικά υπερβολική. Φερθείτε έξυπνα και μην αφήσετε το σκεπτικισμό σας να εναλλάσσει με την ευπιστία. Δεθείτε περισσότερο με το σύντροφό σας και από εκεί να αντλήσετε την ασφάλεια που έχετε ανάγκη για να λειτουργήσετε, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως πρέπει να πέσετε θύμα των άλλων και χωρίς να σας πιάσει η καταπιεστική επιθυμία σας να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Advertisements

Εάν μέχρι τώρα πιστεύατε πως ότι είχατε να πάρετε από τη θεά τύχη το έχετε λάβει κάνετε λάθος. Οι σωματικές σας δυνάμεις και η πληθωρική ζωτικότητα, θα γίνει σύμμαχος με την τύχη, για να λάβετε ότι περιμένατε και ακόμα πιο πολλά. Μπορεί να πιστεύετε πως έχετε ∈ρωτευθεί άπειρες φορές μέχρι στιγμής στην προσπάθειά σας να βρείτε τον τέλειο άνθρωπο, αλλά αυτό που χρειάζεται να μάθετε είναι πως για να κρατήσει μια αγάπη πρέπει να αναπτυχθεί και να γίνει βαθύτερη. Γι’ αυτό σταματήστε ότι σας κουράζει και σας καταπιέζει και μην ψάχνετε σε λάθος πρόσωπα να βρείτε ότι αναζητάτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Αποδεσμευτείτε από καταστάσεις που σας πνίγουν και αφεθείτε στη μαγεία ενός καινούριου ∈ρωτα που έρχεται να αναστατώσει τη ζωή σας και να σας γεμίσει ευτυχία. Εκδηλώστε τον ∈ρωτισμό σας σε άτομα που πιστεύετε ότι αξίζουν και μην καταναλώνεστε σε ανούσιες σχέσεις ή περιπέτειες της μιας βραδιάς. Θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος για καινούριες γνωριμίες που στην πορεία θα εξελιχθούν σε σχέση. Ξανακοιτάξτε φιλίες ή φλερτ που υπάρχουν στη ζωή σας με άλλο μάτι, γιατί τώρα φαίνεται πως έχει σκοπό να καταλήξει κάπου και ίσως ανακαλύψετε πως ταιριάζετε περισσότερο απ’ ότι πιστεύατε στην αρχή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Δείξτε καλή θέληση, συνεργαστείτε με το έτερόν σας ήμισυ και θα έχετε απαντήσεις σε ερωτηματικά που υπήρχαν καιρό στην καρδιά σας. Πείτε «ναι» στις αλλαγές που σας φέρνει η σημερινή μέρα και κάντε την τόσο δημιουργική που δε θα έχει καμία σχέση με τα χρόνια που πέρασαν. Αφήστε το δυναμισμό, το θάρρος και την άφθονη φυσική σας ενέργεια να βγει στην επιφάνεια, για να ισορροπήσετε και να περιορίσετε τον παρορμητισμό που γενικώς σας διακρίνει μια και είστε οι πρωτοπόροι του ζωδιακού κύκλου.

ΙΧΘΥΣ:

Δώστε μάχη μέχρι εσχάτων για το καθετί και επιτεθείτε με πάθος στους στόχους σας. Ξεκινήστε καλύπτοντας τις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στην οικογένειά σας, στους φίλους αλλά και στον εργασιακό σας χώρο, ώστε να μην διαιωνίζονται και εξακολουθούν να σας ταλανίζουν. Η απαράμιλλη αυτοπεποίθηση που έχετε, σας κάνει να μην αρκείστε στο μέτριο και το λίγο δε σας λέει τίποτα, οπότε ριχτείτε στη μάχη. Θα καταφέρετε να κινηθείτε ακόμα πιο άνετα στο χώρο σας και να πετύχετε πολλούς από τους στόχους σας. Κάντε τις υπερβάσεις σας και περιφρονήστε ότι βρίσκεται ένα σκαλί παρακάτω.

πηγή

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα