Μην χασετε

Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου (19/08 – 25/08)

Κριός

Αρχίζει να γίνεται ένας θετικός χαμός στον έκτο οίκο σου από αυτή τη βδομάδα. Ο Άρης από τις 18 θα βρίσκεται σε αυτό το σημείο, ενώ θα ακολουθήσουν η Αφροδίτη στις 21 και ο Ήλιος στις 23. Ο οίκος αυτός σχετίζεται με την εργασία, την εμφάνιση και τη φυσική σου κατάσταση και η συνεργασία όλων αυτών σε αυτό το σημείο είναι εκπληκτική. Οι αλλαγές μπορεί τώρα να φαίνονται περίεργες γιατί ακόμη δεν έχεις προσαρμοστεί σε αυτές, όμως είναι τελικά θετικές και αυτό θα το καταλάβεις γρήγορα. Όπως και να έχει, αυτή τη χρονιά θα δεις τα επαγγελματικά σου να κινούνται προς τα μπροστά και να αλλάζει δραματικά το στάτους σου στον χώρο εργασίας σου.

Ταύρος

Ο πέμπτος οίκο σου θα έχει πλέον την προσοχή σου, εκεί θα βρίσκεται ο Άρης από τις 18, η Αφροδίτη από τις 21 και ο Ήλιος από τις 23. Και την επόμενη εβδομάδα έχουμε και συνέχεια. Ο έρωτας είναι ένα άκρως πιθανό σενάριο τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου και κατά ένα μεγάλο μέρος του Σεπτεμβρίου. Δεν είναι δύσκολο αυτό τον μήνα να ερωτευτείς ή να συντονιστείς με έναν άνθρωπο, αν είσαι μόνος-η. Και αν πάλι έχεις ερwτική σχέση, θα μπορούσε να αλλάξει πίστα και να βρεθείτε πιο συντονισμένοι από ποτέ. Και είναι τόσο θετικό που ενώ όλοι προσπαθούν να δείξουν κάτι άλλο από αυτό που είναι, εσύ προσπαθείς να βρεις αυτό που πραγματικά είσαι και να το δείξεις ελεύθερα. Ίσως από τα πιο γοητευτικά χαρακτηριστικά που υπάρχουν.

Advertisements

Δίδυμοι 

Ο Άρης από τις 18 θα βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια. Στο ίδιο σημείο θα βρεθεί και η Αφροδίτη στις 21 και ο Ήλιος στις 23. Η κινητικότητα στον οίκο αυτόν είναι πολύ θετική και σημαίνει ότι θα κάνεις θετικές αλλαγές στον χώρο σου και ότι κάποια οικογενειακά θέματα θα προχωρήσουν καλά. Κάτι καινούριο ξεκινάει σε επίπεδα χώρου ή οικογένειας ή και των δύο. Ή κάτι καινούριο θα έπρεπε να ξεκινήσει. Όπως και να έχει, μάλλον έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για κάτι και καλό θα ήταν να σταματήσεις να κάνεις ότι δεν το βλέπεις.

Καρκίνος

Ο Άρης από τις 18 θα βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου και στο ίδιο σημείο θα έρθει η Αφροδίτη στις 21 και ο Ήλιος στις 23. Η κινητικότητα σε αυτό το σημείο είναι πολύ θετική και δείχνει ότι η κοινωνική σου ζωή θα έχει ενδιαφέρον, ότι θα γνωρίσεις νέους ανθρώπους και ότι η επικοινωνία θα είναι στα καλύτερά της. Πολλά πράγματα θα αρχίσεις να τα αντιλαμβάνεσαι διαφορετικά και αυτό θα φέρει αρκετά μεγάλες διαφορές στις σχέσεις σου, σαφώς προς το καλύτερο. Εύκολα μπορείς να εκμεταλλευτείς το ταλέντο σου να διαμορφώνεις τις απόψεις σου ανάλογα με την εμπειρία και την έρευνα και είναι τόσο μα τόσο θετικό το ότι είσαι ευέλικτος και όχι αντιδραστικός.

Advertisements

Λέων 

Ένας σημαντικός τομέας αρχίζει να έχει θετικές εξελίξεις, και αυτός είναι ο οικονομικός. Από τις 18 ο διεκδικητικός Άρης θα βρίσκεται σε αυτόν τον τομέα, ενώ εκεί θα βρεθεί και η Αφροδίτη στις 21 και ο Ήλιος στις 23. Από την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε και περισσότερα νέα για τα οικονομικά σου. Πάντως, φαίνεται ότι θα βελτιωθεί η ποιότητα ζωής σου. Βέβαια, ο δεύτερος οίκος αφορά και τα υλικά αγαθά και την ασφάλεια γενικότερα την οποία έχεις και εσύ ανάγκη, για αυτό είναι η καλύτερη περίοδος για να ασχοληθείς με θέματα που σου προσφέρουν μια αίσθηση σιγουριάς. το μόνο που χρειάζεται από σένα είναι προγραμματισμός (εσόδων και εξόδων ας πούμε ή και επενδύσεων) και όλα τα υπόλοιπα θα γίνουν.

Παρθένος

Στο ζώδιό σου αρχίζει να γίνεται ένας μικρός, ενδιαφέρων και θετικός χαμός. Ο Άρης από τις 18 θα βρίσκεται μαζί σου και στο ίδιο σημείο θα βρεθεί και η Αφροδίτη στις 21 και ο Ήλιος στις 23. Ενέργεια, συναίσθημα και πολλή τύχη! Και από την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνουν και νέα ξεκινήματα. Έρχονται δηλαδή κάποιες αλλαγές στην καθημερινότητά σου οι οποίες προφανώς φέρνουν και νέες ευθύνες. Ίσως κάτι οικογενειακό, ή σε σχέση με το σπίτι ή μια επέκταση στη δουλειά. Όπως και να έχει, πρόκειται για επέκταση, και σε καμία περίπτωση για κάτι αρνητικό. Αντί να πελαγώνεις όταν οι ευθύνες μαζεύονται, βρες σου τον τρόπο που βολεύει εσένα προσωπικά να προγραμματίζεις την καθημερινότητά σου και να ανταποκρίνεσαι σε αυτά που θες.

Ζυγός

Advertisements

Ο Άρης από τις 18 θα βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση και στο ίδιο σημείο θα βρεθούν η Αφροδίτη από τις 21 και ο Ήλιος από τις 23. Το ενδιαφέρον είναι ότι όλη αυτή η κινητικότητα σε αυτό το σημείο λειτουργεί θεραπευτικά κατά κάποιο τρόπο. Είναι πολύ εύκολο να βγουν όλες οι ανασφάλειές σου στην επιφάνεια και να έχεις μια ανεξήγητη ανησυχία. Μην πέφτεις στην παγίδα όμως να πιστεύεις ότι επειδή αισθάνεσαι κάτι (π.χ. φοβάσαι ότι θα πάει κάτι στραβά) ότι θα συμβεί κιόλας. Τα συναισθήματά σου δεν είναι η πραγματικότητα, είναι κάτι δικό σου. Και ο λόγος για τον οποίο έρχονται στην επιφάνεια οι ανασφάλειές σου μερικές φορές, είναι για να τις αντιμετωπίσεις, απλώς.

Σκορπιός

Ο Άρης από τις 18 θα βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή. Στο ίδιο σημείο θα βρεθεί και η Αφροδίτη στις 21 και ο Ήλιος στις 23. Η συνάντηση όλων αυτών σε αυτό το σημείο είναι μια πολύ θετική συγκυρία, επειδή θα γνωρίσεις νέους ανθρώπους, θα έρθεις περισσότερο κοντά με φίλους και θα δεις κάποιες επιθυμίες σου να πραγματοποιούνται. Από ό,τι φαίνεται είσαι έτοιμος να κάνεις μεγάλες αλλαγές σε αρκετούς τομείς της ζωής σου γιατί από μόνος σου έχεις καταλάβει ότι έχουν σκαλώσει. Το κακό όταν πάμε να κάνουμε αλλαγές είναι ότι για κάθε κίνηση προς τα εμπρός, έχουμε και τύψεις ή ανασφάλεια για αυτό που αφήνουμε πίσω, και αυτό το πράγμα νιώθεις ότι σε κυνηγάει διαρκώς. Το κουράγιο όμως για να προχωρήσεις θα το βρεις και τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά.

Τοξότης

Ο Άρης από τις 18 θα βρίσκεται στον δέκατο οίκο σου και στο ίδιο σημείο θα βρεθεί η Αφροδίτη στις 21 και ο Ήλιος στις 23. Η κινητικότητα στον οίκο σου αυτόν είναι ένδειξη ότι τα επαγγελματικά σου θα έχουν πολύ θετικές εξελίξεις τις υπόλοιπες μέρες του Αυγούστου και κατά ένα μεγάλο τμήμα του Σεπτεμβρίου. Είναι μια περίοδος κατά την οποία μπορούν να γίνουν και πολλά νέα ξεκινήματα. Ίσως πρέπει τώρα να γίνει μια μεγάλη αλλαγή στην καριέρα σου, διότι νιώθεις ότι έχεις φτάσει σε αδιέξοδο (ακόμη κι αν είναι μόνο στο μυαλό σου και όχι στην πραγματικότητα).Προσπάθησε στο νέο σκηνικό να μην επαναλάβεις λάθη διαχείρισης που έχεις κάνει στο παρελθόν, είτε πρόκειται για διαχείριση σχέσεων είτε οικονομικών.

Αιγόκερως

Ο Άρης από τις 18 θα βρίσκεται στον ένατο οίκο σου και στο ίδιο σημείο θα βρεθεί και η Αφροδίτη στις 21 και ο Ήλιος στις 23. Η πολύ θετική κινητικότητα σε αυτό το σημείο είναι ένδειξη ότι θα ταξιδέψεις, θα διευρυνθούν οι ορίζοντές σου και ότι θα αλλάξει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ίσως γυρίζεις απότομα σελίδα αφήνοντας κάτι πίσω. Θα μπορούσε να είναι σπίτι, πόλη, ιδέα ή απόψεις, όπως και να έχει, φαίνεται ότι ξεκινάει μια περίοδος κατά την οποία θα αλλάξεις και θα σου αρέσει. Ίσως κάτι που μπορείς εύκολα να πετύχεις αυτή την περίοδο (προσπαθώντας βέβαια) είναι να αρχίσεις να βλέπεις περισσότερο με τα μάτια των άλλων. Και αυτό όχι για να δικαιολογείς συμπεριφορές που θεωρείς απαράδεκτες. Απλώς για να τις αιτιολογήσεις. Και αυτό βοηθάει στη βελτίωση των σχέσεων.

Υδροχόος

Ο Άρης από τις 18 θα βρίσκεται στον όγδοο οίκο σου και στο ίδιο σημείο θα βρεθούν η Αφροδίτη στις 21 και ο Ήλιος στις 23. Η συνάντηση τους στο σημείο αυτό είναι πολύ θετική και από τώρα και για ένα μεγάλο τμήμα του Σεπτεμβρίου, θα δοθεί έμφαση και στη συναισθηματική σου ζωή και στα επαγγελματικά. Ταυτόχρονα όμως νιώθεις ότι δεν αντλείς την ευχαρίστηση που θα ήθελες από τη συναισθηματική σου ζωή, ή νιώθεις άσχημα επειδή δεν έχεις καν ερwτική ζωή. Αυτό δεν γίνεται τυχαία. Έχεις αλλάξει αρκετά, και προφανώς δεν γίνεται να σε ικανοποιούν ή να σε ολοκληρώνουν πλέον αυτά που έκανες πριν από χρόνια. Έχεις την ευκαιρία να καταλάβεις τι είναι αυτό που σε γεμίζει σε μια σχέση, τι είναι αυτό που θες από έναν άνθρωπο. Εκμεταλλεύσου την.

Ιχθύς

Ο Άρης από τις 18 θα βρίσκεται στον έβδομο οίκο σου και στο ίδιο σημείο θα βρεθεί και η Αφροδίτη στις 21 και ο Ήλιος στις 23. Η συνάντησή τους αυτή είναι πολύ θετική και σε αυτό το σημείο θα συνεχιστεί η κινητικότητα και την επόμενη εβδομάδα. Ο οίκος αυτός αφορά τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα και οι εξελίξεις θα είναι πολύ ενδιαφέρουσες. Οποιαδήποτε συναλλαγή ή διαπραγμάτευση καλό θα ήταν να γίνει σε ήπιους τόνους, γιατί ο Άρης σε κάνει να μην κρατιέσαι στο να τα χώνεις και στο να είσαι λίγο drama, αλλά τώρα δεν θα ωφελούσε κάτι τέτοιο, οπότε συγκρατήσου.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα