Μην χασετε

Διάβασε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σου (12–18/7)

Κριός

Κριέ, είσαι σίγουρος ότι εκφράζεις σωστά τα όσα νιώθεις και σκέφτεσαι; Μήπως πρέπει να επαναπροσδιορίσεις το πώς κάνεις τους άλλους να σε αντιλαμβάνονται, ειδικά αυτές τις μέρες;

 

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη και ο Άρης συναντιούνται στον πέμπτο οίκο σου που συμβολίζει τον eρωτα. Ο συνδυασμός τους είναι εκπληκτικός για την αισθηματική σου ζωή.

Advertisements

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η δουλειά αποδεικνύεται πιο αγχωτική απ’ όσο περίμενες. Ίσως είναι μια καλή στιγμή να σκεφτείς αν όντως είσαι ικανοποιημένος με κάποια επιλογή σου αυτήν την περίοδο.

 

Ταύρος

Ταύρε, η Αφροδίτη και ο Άρης είναι δύο απόλυτα συμβατοί πλανήτες και συναντιούνται στις 13 στον τέταρτο οίκο σου. Τα θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι, την οικογένεια και τις στενές προσωπικές σου σχέσεις, ευνοούνται με κάθε τρόπο αυτές τις μέρες.

Advertisements

Αισθηματικά

Φαίνεται πως αρχίζουν και σε διεκδικούν ξανά άνθρωποι με τους οποίους υπήρξες ζευγάρι στο παρελθόν. Είσαι σίγουρος ότι θες να κάνεις τέτοια πισωγυρίσματα;

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Το διπλωματικό σου πρόσωπο έρχεται στην επιφάνεια και με την επικοινωνία διορθώνεις τα πάντα. Γενικά οι συνεργασίες με εξωτερικό και οι σπουδές μπορούν να έχουν καλή εξέλιξη.

 

Advertisements

Δίδυμοι

Δίδυμε, εξωτερικά μοιάζεις σαν να σου πηγαίνουν όλα τέλεια, μέσα σου όμως, υπάρχει μια δυσκολία. Φαίνεται να έχεις μπει σε μεγάλα διλήμματα και δεν ξέρεις πώς να βγεις από αυτά.

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη και ο Άρης είναι το απόλυτο πλανητικό δίδυμο επειδή είναι δύο ιδιαίτερα συμβατοί πλανήτες. Συναντιούνται στις 13 στον τρίτο οίκο σου που αφορά την επικοινωνία, τις νέες γνωριμίες και την αισθηματική σου ζωή και μπορεί ένα νέο πρόσωπο να σε ενθουσιάσει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τους τελευταίους μήνες ανησυχείς για την επαγγελματική σου πορεία και φαίνεται πως αυτές οι ανησυχίες απλώς εντείνονται. Αν δεν είσαι ευχαριστημένος με την μέχρι τώρα καριέρα σου, θα πρέπει να εξετάσεις τι άλλα ενδεχόμενα υπάρχουν.

 

Καρκίνος

Καρκίνε, οι τελευταίες μέρες ήταν χαοτικές και ακόμα δεν έχεις μπορέσει να μπεις στους γνωστούς ρυθμούς σου. Σημασία όμως, έχει που δεν αφήνεις τα όποια μικροπροβλήματα να σε πτοήσουν. Είσαι ακόμα επικεντρωμένος στον στόχο – και να παραμείνεις.

Αισθηματικά

Αισθάνεσαι πως μιλάς χωρίς ιδιαίτερη ανταπόκριση και πως οι δικοί σου άνθρωποι δεν σε ακούνε. Ίσως όμως πρέπει να εξετάσεις το ενδεχόμενο κι εσύ να μην μεταφέρεις τα μηνύματά σου με τον καλύτερο τρόπο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η Αφροδίτη και ο Άρης συναντιούνται στον δεύτερο οίκο σου και αυτό είναι σπουδαίο νέο για τα οικονομικά σου.

 

Λέων

Λέων, η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου, το ίδιο και ο Άρης που σε γεμίζει δυναμισμό και ενέργεια. Η σύνοδός τους στις 13 είναι πολύ σημαντική, είναι δύο απόλυτα συμβατοί πλανήτες και ευνοούν όλους τους τομείς της ζωής σου αυτές τις μέρες.

Αισθηματικά

Πρέπει να βάλεις τις προτεραιότητές σου σε μια σειρά. Επηρεάζεσαι εύκολα από τα προβλήματα των άλλων και ξεχνάς να ασχοληθείς με τα δικά σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αισθάνεσαι μπερδεμένος με διάφορα θέματα και δεν ξέρεις πώς να βγεις από αυτόν τον λαβύρινθο. Οι συμβουλές ανθρώπων που εμπιστεύεσαι μπορεί να αποβούν σωτήριες.

 

Παρθένος

Παρθένε, η σύνοδος του Άρη με την Αφροδίτη στις 13 είναι πολύ θετική, πρόκειται για ένα πολύ δυναμικό δίδυμο, για δύο πλανήτες απόλυτα συμβατούς μεταξύ τους. Αυτές τις μέρες νιώθεις ότι ενισχύεσαι ψυχολογικά και είσαι έτοιμος για ένα μεγάλο νέο εγχείρημα.

Αισθηματικά

Έχεις ανοιχτούς τους ορίζοντές σου και μην βιαστείς να απορρίψεις προτάσεις. Αυτό μπορείς να το υιοθετήσεις και στην προσωπική σου ζωή, ειδικά όταν έχει να κάνει με νέες γνωριμίες.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Διάφορες επαγγελματικές ευκαιρίες που τυχόν σου παρουσιαστούν, καλό θα ήταν να τις διερευνήσεις. Ίσως μια από αυτές να είναι αυτό που έψαχνες για να κάνεις το επόμενο βήμα στην καριέρα σου.

 

Ζυγός

Ζυγέ, πάρε βαθιές ανάσες γιατί φαίνεται πως θα έχεις κάποιες δυσκολίες στην συνεργασία σου με άλλους ανθρώπους. Αυτό δεν θα κρατήσει πολύ, αλλά είναι σημαντικό να μην γίνουν μεγάλα λάθη.

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σου που αφορά την κοινωνική σου ζωή και η σύνοδός της με τον Άρη στις 13 είναι εξαιρετική, επειδή πρόκειται για δύο πλανήτες πολύ συμβατούς που συναντιούνται στο ίδιο σημείο. Όχι μόνο μπορούν να γίνουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες αυτή τη βδομάδα, αλλά έχεις και μια πιο δυνατή αίσθηση ταυτότητας.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μια καλύτερη σχέση με τα οικονομικά σου θα σου λύσει πολλά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις τελευταία. Κάποια έξοδα είναι όντως άχρηστα και απλά σου αδειάζουν το πορτοφόλι.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ, προσπάθησε να μείνεις πιστός στο πρόγραμμά σου και να μην αφαιρείσαι εύκολα. Μην αφήνεις να σου αποσπούν την προσοχή τα προβλήματα των άλλων.

Αισθηματικά

Η προσωπικότητά σου λάμπει αυτόν τον καιρό και μαζεύονται γύρω σου, συνεχώς νέοι άνθρωποι. Αυτό μπορεί να γεννήσει νέες και ουσιαστικές σχέσεις. Τόσο φιλικές, όσο και αισθηματικές.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η Αφροδίτη και ο Άρης είναι παραδοσιακά ένα πολύ συμβατό δίδυμο και η σύνοδός τους στις 13 είναι εκπληκτική. Ο τομέας με τις σημαντικότερες εξελίξεις είναι ο επαγγελματικός.

 

Τοξότης

Τοξότη, η Αφροδίτη και ο Άρης είναι δύο πλανήτες πολύ συμβατοί μεταξύ τους και συναντιούνται στον ένατο οίκο σου. Ο τρόπος που σκέφτεσαι αλλάζει αυτές τις μέρες και έχεις μια πολύ σημαντική επιτυχία σε έναν τομέα ή φτάνεις πολύ κοντά σε έναν στόχο σου.

Αισθηματικά

Χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σου για να φτιάξεις το πρόγραμμά σου και να δεις πώς θα κινηθείς από δω και πέρα. Μην ντραπείς να πεις και μερικά όχι σε προτάσεις για εξόδους.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι μια καλή περίοδος για να διεκδικήσεις πράγματα και να κυνηγήσεις τους στόχους σου. Πρόσεχε όμως, γιατί τυχόν μικροαναποδιές δεν είναι απαραίτητο να σε βγάλουν εκτός προγράμματος.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, θες επιτέλους να οργανωθείς και να βάλεις την ζωή σου σε μια τάξη. Αναπάντεχες εξελίξεις και γεγονότα όμως, σε βγάζουν και πάλι εκτός προγράμματος. Η υπομονή είναι η λέξη κλειδί.

Αισθηματικά

Η διαίσθησή σου είναι στα καλύτερά της, και μαγνητίζεις τους άλλους με τη θετικότητά σου. Αν καταφέρεις να δεις και με τα μάτια κάποιων ανθρώπων ορισμένες καταστάσεις, η επικοινωνία σου μαζί τους θα είναι εντυπωσιακή.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η Αφροδίτη και ο Άρης βρίσκονται στον όγδοο οίκο σου και η σύνοδός τους στις 13 είναι πολύ θετική για τον οικονομικό τομέα. Ίσως μιλάμε και για μια νέα οικονομική συμφωνία.

 

Υδροχόος

Υδροχόε, μπορεί αυτές τις μέρες να ολοκληρωθεί μια νέα συνεργασία ή συμφωνία. Ένας άνθρωπος παίζει καθοριστικό ρόλο για την εξέλιξη μιας υπόθεσης που σε απασχολεί.

Αισθηματικά

Η Αφροδίτη και ο Άρης είναι δύο πολύ συμβατοί πλανήτες και στις 13 βρίσκονται ακριβώς στο ίδιο σημείο και ενώνουν τις δυνάμεις τους. Αυτό σημαίνει ότι ευνοούν με κάθε τρόπο τις σχέσεις, την αισθηματική σου ζωή και τις συνεργασίες.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τα οικονομικά σου μπορούν να δείξουν μια βελτίωση, θέλει κάποια οργάνωση από τη μεριά σου και ίσως χρειαστεί να κάνεις κάποιες διαπραγματεύσεις ή ρυθμίσεις.

 

Ιχθύς

Ιχθύ, η υπομονή είναι γενικά μεγάλη αρετή και θα ήταν συνετό να την εφαρμόσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου, αλλά ειδικά σε ό, τι αφορά τα επαγγελματικά σου. Οι αλλαγές που περιμένεις δεν θα έρθουν αν βιάζεσαι.

Αισθηματικά

Μια νέα γνωριμία είναι πιθανή αυτές τις μέρες ή μια πρόταση για συνεργασία. Τα συναισθηματικά σου αλλάζουν, ίσως επειδή εντελώς ξαφνικά εμφανίζεται ένας άνθρωπος που σε επηρεάζει έντονα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η Αφροδίτη και ο Άρης είναι δύο πολύ συμβατοί πλανήτες και η σύνοδός τους στις 13 στον έκτο οίκο σου είναι πολύ ισχυρή. Μπορεί να αναλάβεις ένα νέο πρότζεκτ ή να κάνεις σημαντικές αλλαγές στην καθημερινότητά σου αυτές τις μέρες.

 

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα